Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Volei feminin

Volei feminin

Volei – Divizia A1, feminin, editia 2012-2013: etapa a 8-a

Volei__f_01_din_csmDinamo Romprest – CSM București  3-0 (25-22; 25-16; 25-13)

Luni, 26 noiembrie, la Dobroiești, s-a desfășurat, în cadrul etapei a 8-a a diviziei A1 la volei feminin, derbyul bucureștean dintre Dinamo Romprest București și CSM București.

Doar în primul set CSM-ul a lăsat impresia că poate să țină pasul cu Dinamo, când a reușit chiar să și conducă, la un moment dat, cu 18-13. La acest scor,  antrenorul dinamovist le-a introdus în teren pe Mincă și pe Baciu în locul jucătoarelor Lupu și Valahova iar din acel moment soarta jocului s-a schimbat, dinamovistele recuperând repede și reușind să câștige setul la 22.

Ce a urmat, se poate vedea și după evoluția scorului pe seturi: o luptă inegală în care CSM-ul a fost dominat la toate capitolele de o formație cu un lot de voleibaliste mult mai consistent și mai valoros.

Dinamo a câștigat într-o oră și cinci minute, într-un un meci controlat într-o manieră categorică, de la prima până la ultima minge.

Autorul articolului și foto: Mihai Neacșu – CS Dinamo, 27 noiembrie, ora 200   

 
 
Volei – Divizia A1, feminin, editia 2012-2013: etapa a 7-a

Ştiinţa Bacău - Dinamo Romprest Bucureşti: 3-1 (25-21, 25-21, 23-25, 25-18)

Venită după o partidă extrem de grea, în deplasare, la Istanbul, în grupele CEV Chamions League, echipa noastră a ajuns la Bacău pentru partida de sâmbătă fără să fi avut timp real de recuperare, dar cu perspectiva unui interval de doar două zile între derby-ul campionatului şi returul de la Bucureşti cu Galatasaray (marţi, 20 noiembrie, în Sala Polivalentă). 

În aceste condiţii, evoluţia fetelor noastre în derby-ul turului de campionat a fost sub potenţialul real al echipei, fapt de care gazdele au profitat din plin, câştigând, nu fără luptă, o partidă echilibrată şi frumoasă. 

Chiar dacă Dinamo a pierdut, lupta pentru câştigarea campionatului se duce în aceleaşi condiţii, decisive fiind rezultatele partidelor din play-off, acolo unde suntem convinşi că bătălia dintre cele două formaţii de top ale voleiului feminin românesc, se va desfăşura sub cu totul alte auspicii.

Autorul articolului: Florin Nan - CS Dinamo, 19 noiembrie, ora 1000

 
 
Volei feminin - Grupele Champions League, 2012, partida nr. 3

CEV_Din_GalataUltima oră: Dinamo Romprest Bucureşti uimeşte Europa! Victorie de senzaţie la Istanbul, împotriva campioanei Turciei, Galatasaray!

Galatasaray Istanbul - Dinamo Romprest Bucureşti: 2-3 (25-21, 23-25, 25-18, 14-25, 10-15)

Joi seară, la Istanbul, Dinamo a întâlnit pe campioana Turciei şi lidera grupei C a actualei ediţii de CEV Champions League.

După ce au fost conduse cu 1-0 şi 2-1 la seturi, în setul 4 fetele noastre au reuşit un joc excepţional, suclasându-şi adversarele cu un neverosimil 25-14 şi trimiţând partida în setul decisiv. Ascendentul moral al jocului din setul 4 şi capacitatea exemplară de concentrare a fetelor noastre, în cel mai tensionat moment al jocului, au făcut ca fetele noastre să-şi ţină la respect adversarele şi să se impună şi în finalul partidei pe care au câştigat-o, spre surprinderea unei întregi comunităţi voleibalitice europene.

Victoria nu este doar una de palmares, fiind importantă şi în perspectiva jocurilor retur din grupe pe care Dinamo le va aborda cu o altă determinare care ar putea fi decisivă în obţinerea unor victorii. Şi credem acest lucru pentru că atât formaţia italiană cât şi cea franceză nu sunt de nebătut, după cum s-a văzut în precedentele partide.

Autorul articolului: Florin Nan (foto: CEV) - CS Dinamo, 16 noiembrie 2012

 
   
Volei – Divizia A1, feminin, editia 2012-2013: etapa a 6-a

Dinamo Romprest - Unic Piatra Neamț 3-0 ( 25-19; 25-14; 25-20 )

VF__12Sâmbătă, 10 noiembrie, s-a desfășurat partida dintre Dinamo Romprest - ocupanta locului doi în clasament - și Unic Piatra Neamț - ocupanta locului șapte - meci contând pentru etapa a VI-a a Diviziei A1.

Chiar și fără Ana Maria Stefan în joc, Dinamo a condus de la un capăt la altul ostilitățile din teren, iar momentul din setul III, singurul când adversarele au reușit să ia conducerea pe tabela de marcaj (16-15 și 17-16), s-a dovedit a fi doar un foc de paie care nu a întors în nici un fel soarta partidei pentru că dinamovistele au revenit repede și au câștigat setul și meciul.

Așadar meciul cu adversarele din Piatra Neamț nu a fost unul dificil pentru elevele antrenorului Kovacevic, cum de altfel ne și așteptam, uitându-ne la diferența de valoare dintre loturile celor două echipe.

Etapa următoare, a VII-a , programează derby-ul turului de campionat: partida dintre ocupantele primelor 2 locuri ale clasamentului: Știința Bacău și Dinamo Romprest București. Meciul se anunță unul foarte tare, fiind în primul rând un meci al orgoliilor, în care cele două formații - evident cele mai în formă din actuala ediție de campionat - vor face totul pentru victorie.

Autorul articolului și foto: Mihai Neacșu – CS Dinamo, 11 noiembrie, ora 1100

 
 
Volei – Divizia A1, feminin, editia 2012-2013: etapa a 4-a

Din__11Dinamo Romprest vs U Cluj: 3-0 (26-24; 25-16; 25-16)

După 4 etape, Dinamo continuă să obțină maximum de puncte, surclasând, fără drept de apel, orice echipă pe care o întâlnește.Sâmbătă, 28 octombrie, la Dobroiești, victima s-a numit U Cluj.

Dinamovistele, venite după un meci greu în Cupa Campionilor, au început deconectate această partidă, având însă în față o echipă hotărâtă să se lupte pentru fiecare minge. O consecință a acestei atitudini de joc, a fost aceea că, în primul set, scorul a fost egal până la finalul jocului cand dinamovistele, având, totuși, o valoare net superioară adversarelor, s-a impus și a câștigat. Acest set a fost, de fapt, singura încercare a clujencelor de fi in meci. Evident superioare, dinamovistele și-au adjudecat foarte ușor celelalte seturi, diferența de valoare spunându-și cuvantul, după cum o arată și scorul.

Autorul articolului și foto: Mihai Neacșu - CS Dinamo, 28 octombrie , ora 1230

 
   

Pagina 51 din 61

<< Început < Anterior 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 Următor > Sfârşit >>

Program Competitional

Săptămâna 30 noiembrie - 6 decembrie 2020

Handbal. EHF European League (etapa 5), 1 decembrie, ora 19:45: Fuchse Berlin (Ger) – Dinamo

Handbal. Liga Națională (etapa 12), 4 decembrie: AHC Dunărea Călărași – Dinamo. Se dispută în București

Volei masculin. Divizia A1 (Turneul 4), 5 decembrie, ora 14:00: Dinamo – SCMU Craiova. Se dispută la Dej

Box. Campionatul European de juniori, 23 noiembrie – 3 decembrie, Sofia (Bulgaria)

Box. Campionatul Național de cadeți, 3-6 decembrie, Arad

Tir. Cupa României seniori, aer comprimat, 3-5 decembrie, București

ALEGERI PARLAMENTARE 2020

alegeri_parlamentare_2020

Agrement Tenis de Masa

Agrement Fitness

Agrement Natație

NOU! Hidrokinetoterapie

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 272 vizitatori online