Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Volei feminin

Volei feminin

Volei feminin – 16-imile Cupei Challenge

DiF__13Omichka Omsk-Dinamo Romprest: 3-0 (25-23, 26-24, 25-14)

În meciul tur din cadrul 16-imilor Cupei Challenge la volei feminin, miercuri, 11 ianuarie, formația noastră - Dinamo Romprest - a fost învinsă în Rusia de formația gazdă Omichka Omsk, cu scorul de 3-0.

Fără aportul mai multor jucătoare de bază, dinamovistele au pierdut, însă returul de la București este cel care va stabili formația care va merge mai departe.

Amintim suporterilor echipei dinamoviste faptul că sâmbătă 14 ianuarie, Dinamo reîncepe partidele campionatului intern, urmând să întâlnească formația CSM București în cadrul etapei a XI-a.

 
 
Volei – Divizia A1, feminin: etapa a IX-a

Dinamo Romprest - Unic LPS Piatra Neamț: 3-2 (25-15; 25-17; 20-25; 20-25; 15-11)

VoleiF_01Etapa a 9-a, ultima din acest an, a programat miercuri, 21 decembrie, partida-derby dintre ocupantele locurilor 4 și 2: Dinamo București și Unic Piatra Neamț - două echipe cu pretenții serioase la un loc în play-off-ul din primăvară.

Nu putem spune că am așteptat fără emoții această partidă deși după primele două seturi credeam că dinamovistele vor câștiga repede acest meci. Fetele lui Terzici au avut un început foarte bun, după care au coborât turația motoarelor și astfel au pierdut următoarele 2 seturi, așa încât s-a ajuns la decisiv pe care însă l-au câștigat ușor, cum de altfel ar fi trebuit să fie tot meciul.

Rezultatul acestei partide, pe fondul victoriilor constănțencelor și băcăuancelor la același scor: 3-0, a făcut ca distanța dintre Dinamo și ocupanta locului 1 să crească la 3 puncte, configurația locurilor 1-4 din clasament, în acest moment, fiind următoarea:

    1. Știința Bacău – 24 pct.
    2. CSV Tomis Constanța – 23 pct.
    3. VC LPS Piatra Neamț – 21 pct.
    4. Dinamo Romprest – 21 pct.

După această etapă voleiul feminin intră și el într-o scurtă vacanță de Sărbători. Este momentul să le felicităm pe componentele echipei noastre de senioare care au avut un parcurs bun în această primă parte a campionatului, încântându-ne adesea cu spectacolul pe care ni l-au oferit. De asemenea, felicităm echipa tehnică, precum și pe managerul formației, domnul Marian Ștefan și suntem convinși că în primăvară vă vom invita să urmărim împreună meciurile din play-off ale echipei noastre.

 
 
Volei – Divizia A1, feminin: etapa a VIII-a

C.S.M. Lugoj – Dinamo Romprest: 1-3 (25-21; 16-25; 12-25; 20-25)

VF_16Etapa a VIII-a a Campionatului feminin de volei, Divizia A1, a programat sâmbătă, 17 decembrie, meciul dintre CSM Lugoj și Dinamo-Romprest. Gazdele au putut visa frumos doar la sfârșitul primei reprize, pe care au reușit să o câștige, însă până la final s-a demonstrat că acela a fost doar setul de onoare, următoarele 3 fiind adjudecate destul de categoric de fetele noastre.

În acest moment, Dinamo se află pe locul 4 în clasament, însă o despart doar 2 puncte de ocupanta primei poziții, așa încât lupta este foarte strânsă între pretendentele la o poziție în play-off-ul din primăvară. Oricum, evoluția fetelor noastre, în ansamblu, din etapele desfășurate până acum, cu foarte puține excepții, ne dă mari speranțe pentru o clasare foarte bună la sfârșitul campionatului.

Până la sfârșitul anului voleiul feminin mai are de parcurs o etapă care se va desfășura miercuri, 21 decembrie, când Dinamo va întâlni actuala ocupantă a locului 2: VC LPS Piatra Neamț. Sperăm într-o victorie a dinamovistelor care ar putea accede, în acest fel, la podiumul clasamentului.

 
   
Volei – Divizia A1, feminin: etapa a VII-a

VF_01Dinamo Romprest - CSU AV Pitești: 3-0 (25-17; 25-14; 26-24 )

O oră si cinci minute a durat această partidă care a fost câștigată lejer de dinamovistele lui Zoran Terzici, în cea de-a 7-a etapă desfășurată sâmbătă, 10 decembrie.

Ne-a impresionat în mod special jocul tinerei dinamoviste Diana Cărbuneanu care începe să confirme spusele managerului Marian Ștefan, că ”va ajunge o jucătoare de top”.

Fetele noastre confirmă, prin jocul lor, plasarea între primele trei echipe ale campionatului și credem în capacitatea lor și a antrenorului de a realiza un final de campionat fulminant – și ne gândim aici în mos special la play-off-ul care se va juca în vară și pe care suntem convinși că această echipă nu-l va rata.

Turul de campionat mai are programate, până la sfârșitul acestui an, încă 2 etape dintre care ultima – care se va desfășura în data de 21 decembrie – va fi cea mai dificilă pentru dinamoviste care vor trebui să primească vizita voleibalistelor de la VCU LPS Piatra Neamț. 

 
 
Volei feminin – Cupa CEV: 16-imi de finală (retur)

Dinamo Romprest-Igtisadchi Baku: 2-3 (28-30, 25-22, 25-19, 14-25, 11-15)

VF_14Meci de mare spectacol în Sala Floreasca și, chiar dacă o înfrângere nu ne poate bucura, totuși elevele lui Zoran au început să arate ca o echipă care știe bine ce joacă. Azerele, având multe jucătoare de mare valoare în teren, au reușit să câștige după ce au fost conduse cu 2-1.

Deși învinsă, Dinamo va continua traseul european în Cupa Challenge. Nu vor fi adversari ușori nici în această competiție dar echipa noastră are șansa unui parcurs bun dată fiind valoarea lotului și experiența antrenorului în compeetiții internaționale. 

 
   

Pagina 59 din 61

<< Început < Anterior 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 Următor > Sfârşit >>

Program Competitional

Săptămâna 30 noiembrie - 6 decembrie 2020

Handbal. EHF European League (etapa 5), 1 decembrie, ora 19:45: Fuchse Berlin (Ger) – Dinamo

Handbal. Liga Națională (etapa 12), 4 decembrie: AHC Dunărea Călărași – Dinamo. Se dispută în București

Volei masculin. Divizia A1 (Turneul 4), 5 decembrie, ora 14:00: Dinamo – SCMU Craiova. Se dispută la Dej

Box. Campionatul European de juniori, 23 noiembrie – 3 decembrie, Sofia (Bulgaria)

Box. Campionatul Național de cadeți, 3-6 decembrie, Arad

Tir. Cupa României seniori, aer comprimat, 3-5 decembrie, București

ALEGERI PARLAMENTARE 2020

alegeri_parlamentare_2020

Agrement Tenis de Masa

Agrement Fitness

Agrement Natație

NOU! Hidrokinetoterapie

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 303 vizitatori online