Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Volei feminin

Volei feminin

Volei feminin - Turneul final al Campionatului National de cadete - Blaj, 25-29 aprilie

Echipa de volei cadete a CS Dinamo Bucureşti a reuşit o performanţă remarcabilă, câştigând titlul naţional după o pauză de mai bine de 20 de ani.

În meciul decisiv, elevele antrenorului Ion Adrian au învins formaţia C.S.M. C.S.S.2 Bucureşti cu scorul de 3-2. Rezultatul este deosebit dar oarecum previzibil pentru că, la Dinamo, creşterea şi promovarea juniorilor a devenit o prioritate iar rezultatele se văd. Iubitorii voleiului au putut să vadă jucând în prima echipă multe tinere dar şi două junioare de viitor: Diana Cărbuneanu şi Alina Motroc care au evoluat de multe ori la cel mai înalt nivel de performanţă. De altfel, managerul echipei de volei feminin, domnul Marian Ştefan, ne anunţa înca din primavara anului trecut despre valoarea acestor tinere.

Acest proiect de la Dinamo începe să dea roade şi nu numai la volei; uitaţi-vă şi la polo, şi la handbal, iar în curând vă promitem că şi baschetul va rezerva unele surprize frumoase!

Autorul articolului: Mihai Neacşu - CS Dinamo, 2 mai, ora 1100

 
 
Volei feminin – finalul Campionatului Diviziei A1, ediţia 2011-2012

Medalie de bronz pentru voleiul feminin dinamovist, la finalul campionatului 2011-2012

VF_12Dinamo a tranșat încă din a treia partidă soarta finalei mici a play-off-ului Diviziei A1 a ediţiei de campionat 2011-2012, nelăsând CSM-ului nicio urmă de speranță pentru ocuparea locului 3 al clasamentului final. Așadar, cu un scor general de 3-0 la partide în favoarea formației conduse de Zoran Terzici, echipa feminină de volei a clubului nostru încheie și ea ediția de campionat 2011-2012 pe un onorabil loc 3.

A fost o ediţie în care dinamovistele au reuşit să umple sălile de joc cu foarte mulţi spectatori dornici să vadă la lucru o echipă valoroasă. Şi credem că, de multe ori împotriva tuturor, şi chiar a propiilor slăbiciuni, Dinamo Romprest a avut ce arăta si a arătat nu numai în acest campionat tocmai încheiat, dar şi în CEV Cup, în faţa unor formaţii de top mondial. Proiectul Dinamo Romprest trebuie să continue şi în ediţia viitoare de campionat pentru că această echipă poate să aducă aceeaşi notă de spectaculozitate şi valoare.

Citeşte mai mult... [Volei feminin – finalul Campionatului Diviziei A1, ediţia 2011-2012]
 
 
Volei feminin – Divizia A1, play-off, faza a III-a, tur - meciul 2

Dinamo Romprest - C.S.M.Bucureşti: 3-1 (18-25; 25-22; 25-19; 25-22)

Di_11Cel de-al doilea meci din finala mică a Diviziei A1 la volei feminin, parcă nu a mai avut tensiunea din partida din ziua anterioară, chiar dacă CSM-ul a început mult mai bine şi a condus în primele minute ale jocului cu 16-9 şi, imediat, cu 20-15, adjudecându-şi primul set cu 25-18.

Setul al doilea a început cu Dinamo la conducerea ostilităţilor din terenul de joc şi, chiar dacă s-a mers cap la cap până la 19-19, dinamovistele au câştigat pe finalul setului cu 25-22. Cam aşa a curs întreaga partidă, dinamovistele jucând din valoare şi experienţă, în timp ce adversarele lor, dintr-o teribilă ambiţie.

Meciul a avut multe faze de volei curat, plăcut ochiului, vioara întâi fiind sportivele din Ştefan cel Mare. Urmează două partide în sala Olimpia, acasă la C.S.M., dar noi nu vedem un alt curs al acestei confruntări, decât cel de până acum.

Autorul articolului şi foto: Mihai Neacşu – CS Dinamo, 19 aprilie, ora 1530

 

 
   
Volei feminin – Divizia A1, play-off, faza a III-a, tur - meciul 1

Dinamo Romprest - C.S.M.Bucureşti: 3-2 (25-14; 25-22; 20-25; 20-25; 15-6)

VF_11Dinamo a câştigat cu 3-2 în două ore de volei şi de spectacol voleibalistic într-o partidă între două formaţii care joacă finala mică a acestui campionat cu o ambiţie care ne surprinde.

Dinamovistele constituie o formaţie mult mai valoroasă iar de partea cealaltă CSM-ul este o formaţie care se luptă cu o ambiţie şi o dăruire care sunt demne de tot respectul.

Setul I a început în nota de dominare a dinamovistelor care, la un moment dat, au condus şi cu 10 puncte. Cu o preluare bună şi cu o ridicătoare exactă, setul s-a terminat în 20 de minute în favoarea dinamovistelor.

Citeşte mai mult... [Volei feminin – Divizia A1, play-off, faza a III-a, tur - meciul 1]
 
 
Volei feminin – Divizia A1, play-off, faza a II-a, retur - meciul 4

Dinamo Romprest - Tomis Constanța: 1-3 (21-25, 25-23, 21-25, 18-25)
Din10Miercuri, 4 aprilie, în sala Extreme din București, după meciul băieților a fost rândul fetelor să se bată într-o partidă cu adevărat dificilă, împotriva constănțencelor de la Tomis.
Fetele noastre au avut, în ansamblu, o evoluție bună, nu însă la un nivel suficient astfel încât să se poată impune în fața unor adversare redutabile, așa cum rivalele lor de pe malul Mării.
Primul set al partidei a fost câștigat la mare luptă de constănțence, în ciuda unei evoluții foarte bune a fetelor noastre. Setul al doilea a fost marcat de răsturnări dramatice de scor. După ce Dinamo a condus, la început de set, cu 4-0, adversarele au revenit și s-au distanțat la nu mai puțin de 5 puncte de dinamoviste, însă mai mult pe fondul unor greșeli individuale ale fetelor noastre. Terzici a reușit însă să le mobilizeze pe fete care și-au revenit spectaculos și, pe fondul unor serve foarte bune ale Anei Maria Ștefan, au câștigat în cele din urmă setul.

Citeşte mai mult... [Volei feminin – Divizia A1, play-off, faza a II-a, retur - meciul 4]
 
   

Pagina 54 din 61

<< Început < Anterior 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 Următor > Sfârşit >>

Program Competitional

Săptămâna 30 noiembrie - 6 decembrie 2020

Handbal. EHF European League (etapa 5), 1 decembrie, ora 19:45: Fuchse Berlin (Ger) – Dinamo

Handbal. Liga Națională (etapa 12), 4 decembrie: AHC Dunărea Călărași – Dinamo. Se dispută în București

Volei masculin. Divizia A1 (Turneul 4), 5 decembrie, ora 14:00: Dinamo – SCMU Craiova. Se dispută la Dej

Box. Campionatul European de juniori, 23 noiembrie – 3 decembrie, Sofia (Bulgaria)

Box. Campionatul Național de cadeți, 3-6 decembrie, Arad

Tir. Cupa României seniori, aer comprimat, 3-5 decembrie, București

ALEGERI PARLAMENTARE 2020

alegeri_parlamentare_2020

Agrement Tenis de Masa

Agrement Fitness

Agrement Natație

NOU! Hidrokinetoterapie

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 337 vizitatori online