Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Volei feminin

Volei feminin

Volei feminin – Divizia A1, play-off, faza a II-a, retur - meciul 3
Dinamo Romprest-Tomis Constanța: 1-3 (16-25, 20-25, 25-19, 20-25)

dIN_01semifinMeciul cu numărul trei din cadrul semifinalelor diviziei A1 de volei feminin s-a consumat în seara zilei de marți, 3 aprilie, la sala Extreme, în prezența unui public care, chiar dacă nu au învins favoritele, au putut să se bucure de un volei de calitate cu faze de mare spectacol. 

În această seară a învins Tomisul dar valoarea apropiată a celor doua echipe face greu de anticipat rezultatul meciurilor următoare. Dinamo este obligată să câștige mâine în meciul cu numărul patru pentru a egala scorul la partide și a se juca meciul inclusiv meciul de baraj, numărul cinci.

În acest moment, scorul este 2-1 pentru Tomis iar partida de mâine va începe tot de la ora 1800.

Autorul articolului și foto: Mihai Neacșu - CS Dinamo, 3 aprilie, ora 2330


 
 
Volei feminin – Divizia A1, play-off, faza a II-a, tur - meciul 2

CSV Tomis Constanța - Dinamo Romprest București: 2-3 (25-21, 25-23, 18-25, 18-25, 13-15)

Din-Cons__3-1____21Dinamovistele au spart, în sfârșit, gheața la Constanța, la finalul unui meci dramatic împotriva adversarelor lor de la Tomis! După primele 2 seturi adjudecate de constănțence, atunci când ne-am fi gândit că se repetă istoria zilei de ieri, deși fetele noastre evoluaseră în mod evident mai bine, gazdele nu au mai fost în măsură să țină ritmul cu formația noastră și au pierdut, rând pe rând, seturile care au urmat, inclusiv tie-break-ul final după care fetele noastre au început să danseze de bucurie. 

Dimeny, Ștefan, Simanic, Marcovici, Koleva, Wojcieska, Marie Helen, împreună cu Baciu, Cărbuneanu și Smarandache sunt dinamovistele care, sub coordonarea lui Zoran Terzic, după 2 zile petrecute la Constanța, au reușit să smulgă un scor egal la partide în primele 2 meciuri din cele 5 maxim posibile ale acestei confruntări a semifinalei Diviziei A1.

Urmează returul de la București, partidele cu numerele 3 și 4, care se vor desfășura pe 3 și 4 aprilie și pe care le așteptăm încărcați de optimism după ce fetele noastre au demonstrat, acasă la Tomis, că au capacitatea de a-și depăși adversarele și că merită să joace finala campionatului.

Autorul articolului: Florin Nan. Foto: Mihai Neacșu - CS Dinamo, 30 martie, ora 245

 
 
Volei feminin – Divizia A1, play-off, faza a II-a, tur - meciul 1

Tomis Constanța - Dinamo Romprest: 3-0 (25-19, 25-17, 25-23)

Constanța pare a fi orașul neșansei pentru voleiul dinamovist! Miercuri, 28 martie, fetele noastre au pierdut și ele aici primul meci al semifinalei cu Tomisul din localitate, la diferența maximă de scor. Rămânem însă optimiști, fiind abia primul meci dintr-o serie de maxim 5 partide ale confruntării directe a celor două semifinaliste.

Următoarea partidă dintre cele două formații se va desfășura astăzi, de la ora 1900, în aceeași sală.

 Autorul articolului: Florin Nan - CS Dinamo, 29 martie, ora 945

 
   
Volei feminin: Avancronica partidelor 1 și 2 din play-off, faza a II-a

Din-Cons13Astăzi, 28 și mâine, 29 martie, cu începere de la ora 1900, se vor desfășura în Sala Sporturilor din Constanța, primele două partide ale fazei a II-a a play-off-ului Campionatului Național de Volei Feminin, dintre echipele C.S.V. Tomis Constanța și Dinamo Romprest București.

Echipele au valori apropiate iar acest lucru nu poate să ducă decât la un joc spectaculos. Facem precizarea că această fază se joacă după regula cel mai bun din 5 partide, primele două jucându-se la Constanța iar următoarele două la București. În caz de egalitate după patru partide, jocul decisiv, cu numărul 5, se va desfășura tot la Constanța.

Autorul articolului și foto: Mihai Neacșu – CS Dinamo, 28 martie, ora 1215

 
 
Volei – Divizia A1, feminin: play-off, faza I, turul II

Unic Piatra Neamţ - Dinamo Romprest Bucureşti: 0-3 (22-25, 14-25, 23-25)

Fetele noastre au tranşat într-o manieră mult mai categorică meciul din turul II al fazei I a play-off-ului, chiar dacă partida s-a desfăşurat în deplasare sâmbătă, 17 martie. Cu Marcovici și Koleva în mare formă, dinamovistele nu au avut prea multe probleme în fața unor adversare care au practicat un cu totul alt joc față de cel de la București. Dinamo a abordat această partidă având confortul victoriei în primul meci, ceea ce le-a conferit componentelor echipei un plus de luciditate și o mai bună așezare în teren, fapt care s-a reflectat foarte bine în rezultatul partidei.

Fiind a doua victorie, Dinamo s-a calificat deja în faza a II-a, nemaifiind necesară jucarea celui de-al treilea meci, aşa încât dinamovistele au la dispoziţie o perioadă de recuperare şi de antrenament, de 7 zile până la meciurile din semifinalele competiţiei.

La acest moment ambele echipe de volei ale clubului nostru sunt calificate în faza semifinalelor competițeii, ceea ce ne bucură foarte mult, însă este evident că partidele care urmează în această nouă etapă sunt cu mult mai dificile decât toate cele de până acum.

Autorul articolului: Florin Nan - CS Dinamo, 17 martie, ora 2330

 
   

Pagina 55 din 61

<< Început < Anterior 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 Următor > Sfârşit >>

Program Competitional

Săptămâna 30 noiembrie - 6 decembrie 2020

Handbal. EHF European League (etapa 5), 1 decembrie, ora 19:45: Fuchse Berlin (Ger) – Dinamo

Handbal. Liga Națională (etapa 12), 4 decembrie: AHC Dunărea Călărași – Dinamo. Se dispută în București

Volei masculin. Divizia A1 (Turneul 4), 5 decembrie, ora 14:00: Dinamo – SCMU Craiova. Se dispută la Dej

Box. Campionatul European de juniori, 23 noiembrie – 3 decembrie, Sofia (Bulgaria)

Box. Campionatul Național de cadeți, 3-6 decembrie, Arad

Tir. Cupa României seniori, aer comprimat, 3-5 decembrie, București

ALEGERI PARLAMENTARE 2020

alegeri_parlamentare_2020

Agrement Tenis de Masa

Agrement Fitness

Agrement Natație

NOU! Hidrokinetoterapie

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 334 vizitatori online