Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Box

Box

Box. Campion la Dinamo, olimpic la matematică

Un articol de Alexandru Enciu (foto – Mihai Neacșu)

BJ__16”Academia de box Dinamo” continuă să producă valori, iar Vlad Matei (15 ani), ultimul campion al secției, iese ușor în evidență. Declarat cel mai tehnic pugilist la Campionatele Naționale de juniori de la Buzău, după ce a câștigat de o manieră categorică titlul la categoria cocoș (54 kg), pugilistul legitimat la Dinamo București are un hobby ceva mai special pentru lumea ”nobilei arte”: matematica.

Citeşte mai mult... [Box. Campion la Dinamo, olimpic la matematică]
 
 
Box. Vlad Matei, campion și cel mai tehnic pugilist la Naționale

Box.Vlad_Matei_CN_juniori_2015Boxerul dinamovist Vlad Matei a fost declarat cel mai tehnic pugilist la Campionatele Naționale de juniori, competiție desfășurată la Buzău în perioada 9-14 martie. Sportivul antrenat de Napoleon Gheorghe și Dumitru Dorobanțu s-a impus la categoria sa de greutate, 54 kg, după patru victorii (două înainte de limită și două la puncte). Vlad Matei va împlini 16 ani abia în toamnă, pe data de 1 septembrie.

Citeşte mai mult... [Box. Vlad Matei, campion și cel mai tehnic pugilist la Naționale]
 
 
Box. Cel mai vârstnic medaliat olimpic din ”Familia Dinamo”, la 84 de ani

titi_dumitrescu_colajFostul boxer și antrenor dinamovist Constantin ”Titi” Dumitrescu a împlinit pe 14 martie vârsta de 84 de ani! Medaliat cu bronz la JO Melbourne 1956, în cadrul categoriei ușoară, ”maestrul Titi” nu-și arată vârsta. ”Mă bucur că își mai aduce lumea aminte de mine. Mulțumesc tuturor pentru urări”, a declarat cel care a antrenat generații întregi de boxeri la Dinamo între anii 1959-1985. Constantin Dumitrescu este cel mai vârstnic medaliat olimpic în viață din ”Familia Dinamo”.

CS Dinamo, 14 martie 2015, ora 23:20

 
   
BOX. Răzvan Andreiana și Andrei Arădoaie, locul 1 la Cupa României

andreianaBoxerii de la CS Dinamo au urcat de cinci ori pe podium la Cupa României, competiție desfășurată la Brăila în perioada 18-21 februarie. Cele mai bune rezultate au fost obținute de Răzvan Andreiana (56 kg) și Andrei Arădoaie (81 kg), ambii câștigători la categoriile lor de greutate. Alexandru Ioniță (52 kg) s-a clasat pe locul doi, iar Gheorghe Ninel și Marcel Arădoaie (ambii, 64 kg) au fost învinși în semifinale, terminând Cupa României pe locul trei.


Răzvan Andreiana trage din greu anul acesta cu gândul la calificările olimpice


Citeşte mai mult... [BOX. Răzvan Andreiana și Andrei Arădoaie, locul 1 la Cupa României]
 
 
Box. Bogdan Juratoni, a doua victorie la AIBA Pro Boxing

box.juratoni_victorie_APBBoxerul dinamovist Bogdan Juratoni a câștigat vineri seara, la Istanbul, cel de-al doilea meci al său la profesioniști, în cadrul diviziei înființate de forul amator mondial, sub numele AIBA Pro Boxing. Juratoni l-a învins la puncte după șase reprize pe kenianul Nickson Abaka, printr-o decizie unanimă. Conform regulamentului, primii doi clasați de la fiecare categorie de greutate, la finele celui de al doilea sezon (septembrie 2015-ianuarie 2016) se vor califica la Jocurile Olimpice de la Rio.


Foto: Juratoni poate ajunge campion mondial la profesioniști și să participe în același timp și la Jocurile Olimpice


 

Citeşte mai mult... [Box. Bogdan Juratoni, a doua victorie la AIBA Pro Boxing]
 
   

Pagina 13 din 17

<< Început < Anterior 11 12 13 14 15 16 17 Următor > Sfârşit >>

Agrement Fitness

Agrement Natație

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Vizitatori online

Avem 229 vizitatori online