Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Box

Box

Box. Semigreul Andrei Arădoaie a câștigat ”Centura de Aur”

aradoaie_centura_de_aur_15Boxerul dinamovist Andrei Arădoaie (19 ani) și-a reconfirmat statutul de mare speranță a boxului românesc. Semigreul antrenat de Dumitru Dorobanțu și-a trecut în palmares prima ”Centură de Aur” din carieră, după un turneu perfect, în care a avut cea mai solidă prestație dintre toți boxerii români înscriși în competiție. De altfel, numai doi tricolori au reușit să coboare învingători din ring la gala finală disputată duminică la Craiova, adjudecându-și astfel trofeul la categoriile lor de greutate.

Citeşte mai mult... [Box. Semigreul Andrei Arădoaie a câștigat ”Centura de Aur”]
 
 
Box. Andrei Arădoaie, în semifinalele turneului ”Centura de aur”

aradoaie.andrei2.jpgBoxerul dinamovist Andrei Arădoaie va boxa sâmbătă în semifinalele turneului internațional ”Centura de Aur - Nicolae Linca”, după ce a reușit o frumoasă victorie în sferturile de finală. Pugilistul antrenat de Dumitru Dorobanțu a câștigat la puncte, decizie 2-1, meciul disputat joi cu englezul Arthur Lynden. Campionul european de tineret din 2014, care va împlini 19 ani în luna octombrie, a boxat curajos în faţa unui pugilist experimentat, care a fost obligat să asculte numărătoarea arbitrului în repriza a doua, în urma unei directe de dreapta reușite de dinamovist.

Citeşte mai mult... [Box. Andrei Arădoaie, în semifinalele turneului ”Centura de aur”]
 
 
Box. Campion la Dinamo, olimpic la matematică

Un articol de Alexandru Enciu (foto – Mihai Neacșu)

BJ__16”Academia de box Dinamo” continuă să producă valori, iar Vlad Matei (15 ani), ultimul campion al secției, iese ușor în evidență. Declarat cel mai tehnic pugilist la Campionatele Naționale de juniori de la Buzău, după ce a câștigat de o manieră categorică titlul la categoria cocoș (54 kg), pugilistul legitimat la Dinamo București are un hobby ceva mai special pentru lumea ”nobilei arte”: matematica.

Citeşte mai mult... [Box. Campion la Dinamo, olimpic la matematică]
 
   
Box. Vlad Matei, campion și cel mai tehnic pugilist la Naționale

Box.Vlad_Matei_CN_juniori_2015Boxerul dinamovist Vlad Matei a fost declarat cel mai tehnic pugilist la Campionatele Naționale de juniori, competiție desfășurată la Buzău în perioada 9-14 martie. Sportivul antrenat de Napoleon Gheorghe și Dumitru Dorobanțu s-a impus la categoria sa de greutate, 54 kg, după patru victorii (două înainte de limită și două la puncte). Vlad Matei va împlini 16 ani abia în toamnă, pe data de 1 septembrie.

Citeşte mai mult... [Box. Vlad Matei, campion și cel mai tehnic pugilist la Naționale]
 
 
Box. Cel mai vârstnic medaliat olimpic din ”Familia Dinamo”, la 84 de ani

titi_dumitrescu_colajFostul boxer și antrenor dinamovist Constantin ”Titi” Dumitrescu a împlinit pe 14 martie vârsta de 84 de ani! Medaliat cu bronz la JO Melbourne 1956, în cadrul categoriei ușoară, ”maestrul Titi” nu-și arată vârsta. ”Mă bucur că își mai aduce lumea aminte de mine. Mulțumesc tuturor pentru urări”, a declarat cel care a antrenat generații întregi de boxeri la Dinamo între anii 1959-1985. Constantin Dumitrescu este cel mai vârstnic medaliat olimpic în viață din ”Familia Dinamo”.

CS Dinamo, 14 martie 2015, ora 23:20

 
   

Pagina 13 din 17

<< Început < Anterior 11 12 13 14 15 16 17 Următor > Sfârşit >>

Program Competitional

26 februarie - 3 martie 2024

Handbal. EHF European League (etapa 3), marți 27 februarie, ora 19:45: CSM Constanța – Dinamo

Fotbal. SuperLiga România (etapa 28), marți 27 februarie, ora 18:00: Dinamo 1948 – Hermannstadt. Stadion Arcul de Triumf

Handbal. Liga Națională (etapa 19), joi 29 februarie, ora 18:00: Dinamo – Politehnica Timișoara. Sala Dinamo

Polo. Superliga (etapa 9, restanță), vineri 1 martie, ora 11:00: CSU Oradea – Dinamo

Fotbal. SuperLiga România (etapa 29), vineri 1 martie, ora 20:00: Poli Iași - Dinamo 1948

Volei masculin. Cupa României, turneul Final 4 (semifinală), sâmbătă 2 martie, ora 16:00: Dinamo – Steaua. Se joacă la Mioveni

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 20), sâmbătă 2 martie (ora 19:00): FC Argeș - Dinamo

Scrimă. Campionatul European de cadeți și juniori, 22-29 februarie, Napoli (Italia)

Tir. Campionatul European de seniori, 24 februarie – 3 martie, Gyor (Ungaria)

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

Bazinul olimpic acoperit va găzdui în weekendul 24-25.02.2024 o competiție de polo din cadrul Campionatului Național U15, motiv pentru care activitatea de agrement se va desfășura după următorul program:

Sâmbătă 24 februarie: 13:30 – 18:00

Duminică 25 februarie: 12:00 – 19:00

Vizitatori online

Avem 137 vizitatori online