Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Box

Box

Box – Interviu cu Bogdan Juratoni

Juratoni_NapÎntors de la Campionatele Mondiale de box de la Alma Ata (Kazahstan), pe locul V la categoria 75 Kg, Bogdan Juratoni ne-a acordat un interviu în exclusivitate pentru www.csdinamo.ro

Întrebat, cum se obișnuiește cu acest acest loc V la Campionatele Mondiale, Bogdan a răspuns cu toată amărăciunea unui boxeur care a pierdut titlul mult visat: ” pentru mine este o dezamăgire totală, simțeam că pot fi campion dacă nu s-at fi interpus subiectivismul celor care se pare că hotărăsc în mare măsură soarta celor din ring; mă așteptam să fie puțin favorizat, fiind boxeurul țării gazdă, dar așteptările mele au fost depășite și el este campionul oficial”.

Vizibil afectat încă, Juratoni ne vorbește despre planurile sale de viitor: ” Este a doua mare mare dezamăgire după acel meci de la olimpiadă, în care m-am simțit neîndereptațit. Știți în box este multă muncă, sacrificii, pe care nu le poți depăși dacă nu ți se respectă munca, de aceea mă gândesc serios să trec la profesioniști. Nu este îndeajuns să credem în talentul sportivilor noștrii și să le cerem să fie cei mai buni în lume dacă nu le oferim condiții adecvate. Este greu să te bați cu cei mai tari când esti tratat la tine acasă ca un nimeni. Îmi doresc mai mult decât orice să câștig titlul olimpic și mondial, pentru România și pentru Dinamo, clubul meu, dar am nevoie să mi se respecte munca, prin a-mi oferi condiții mai bune”.

Citeşte mai mult... [Box – Interviu cu Bogdan Juratoni]
 
 
Box – dinamovistul Bogdan Juratoni, în sferturi la Campionatele Mondiale 2013

BJuratoni2013Astăzi - 21.10.2013, pugilistul dinamovist Bogdan Juratoni în urma unui meci inteligent, s-a calificat, în cadrul Campionatelor Mondiale de box de la Alma Ata (Kazahstan), în sferturile de finală ale categoriei 75 de kg.  Bogdan Juratoni, l-a învins în optimi pe polonezul Michal Kowalczyk , cu scorul de 3-0.

Antrenorul dinamovist Gheorghe Napoleon a precizat pentru site-ul www.csdinamo.ro : ”Pugilistul polonez este foarte puternic, dar Bogdan i-a găsit punctele slabe, evitându-le pe cele pe care se baza  Michal Kowalczyk.  Juratoni a dominat tehnic și tactic toate cele 3 reprize, din păcate s-a accidentat iar la nas, s-a umflat rău și are dureri. Cu privire la meciul din semifinale, cu Zhanibek Alimhanuly, nu am nici un dubiu că Juratoni va face un meci foarte bun, doar nasul îi poate face surprize neplăcute, în rest, știu ce sportiv am, nu îmi este frică de nimic”.

În sferturi, Juratoni îl va întâlni miercuri – 23.10.2013, pe Zhanibek  Alimhanuly, din Kazahstan. În cazul în care boxerul dinamovist se va califica în semifinale, el va avea medalia de bronz asigurată, ceea ce îl va motiva și mai mult să urce cât mai sus pe podium.

Autorul articolului: George Vescan. Foto: Mihai Neacșu - CS Dinamo, 21 octombrie 2013, ora 2300

 
 
Box – Campionatele Mondiale 2013, Kazahstan (avancronica)

Andreiana__02Înainte de a pleca la  Campionatele Mondiale din Kazahstan, Bogdan Juratoni și Răzvan Andreiana au acordat un interviu în exclusivitate pentru  www.csdinamo.eu.

România va participa cu cinci boxeri la C. M.  din Kazahstan, ce se vor desfășura  în perioada 11-27 octombrie. Lotul de boxeuri este format din: Ovidiu Berceanu (CSM Reşiţa, cat. 49 kg), Răzvan Andreiana (CS Dinamo, 56 kg), Cătălin Gheorghe (CSM Ploieşti, 60 kg), Bogdan Juratoni (CS Dinamo, cat. 75 kg) şi Mihai Nistor (SCM Bacău, +91 kg).

Leonard Doroftei, președintele FRB a declarat pentru AGERPRES: ” Avem cinci sportivi, în care credem că vor reuşi să ajungă cât mai sus. Eu sunt optimist, toţi sunt pregătiţi şi au şansa lor de a veni cu o medalie. Acum, nu depinde numai de ei şi de cum s-au pregătit, depinde şi de arbitri, de cei din jurul ringului. Noi ne dorim o medalie cât mai strălucitoare. Un aur sau două medalii de bronz ar fi bune pentru noi. Sau măcar o medalie de bronz, pentru că avem nevoie de o medalie neapărat, fiind vorba de un campionat mondial''.

Citeşte mai mult... [Box – Campionatele Mondiale 2013, Kazahstan (avancronica)]
 
   
Box - Selectie pentru Campionatul Mondial din 14.10.2013, Kazakhstan

BJuratoni2013În cadrul galei de box de la Ploiești, desfășurată joi, 3 octombrie 2013, Bogdan Juratoni (C.S.Dinamo București) a disputat un meci cu Cătălin Paraschiveanu (SCM Bacău), în care miza a fost selecția pentru participarea la Campionatele Mondiale de la Almatîi (Kazahstan). Cu acestă ocazie au mai boxat și Marius Hondaru - Ovidiu Berceanu (cat. 49 kg), Cătălin Gheorghe - Alexandru Cuciureanu (60 kg), iar la cat. +91 kg, Mihai Nistor a boxat  câte o repriză cu câte un adversar separat din lipsă de adversari la categoria sa.

Bogdan Juratoni la categoria 75 Kg, a câștigat detașat fiecare repriză în detrimentul boxerului băcăuan, dovedind că selecția a fost neinspirată dacă ne gândim că Juratoni este cap de serie și numărul 3 mondial la categoria sa.  Bogdan Juratoni a declarat după meci: ”Puteam să punctez și mai bine, dar acum sunt în perioada de acumulare, sper să pot prinde vârful de formă până la mondiale, mai am opt zile”. Maestrul Gheorghe Napoleon a completat: ”Bogdan se află acum la 60% din forma fizică pe care ar fi trebuit să o aibă la mondiale, timpul este foarte scurt până la mondiale, dar îl avem de puțin timp în staf pe Mircea Șimion (vicecampion olimpic) și suntem optimiști, sper ca Juatoni să facă o figură frumoasă la mondiale și să ne bucurăm cu toții.

Autorul articolului: George Vescan. Foto: Mihai Neacșu - CS Dinamo, 4 octombrie 2013, ora 2330

 
 
Box - Campionatul National de Seniori 2013, Reşiţa

O medalie de aur şi 3 de argint pentru pugiliştii dinamovişti, la Naţionalele din acest an.

CD__037Reșita, orașul multor iubitori de box și al lui Francisc Vaștag, a găzduit în perioada 30 iulie - 4 august, Finala Campionatului Naţional de Seniori. A fost o competiție puternică la care s-au înscris 87 de pugilişti care au concurat la 10 categorii. Cele mai multe finale s-au împărțit între C.S.Dinamo București și SCM Bacău.

În cadrul acestei competiţii, sportivii dinamoviști au obţinut următoarele rezultate:

Campion Național la categoria 75 Kg: Bogdan Juratoni 

Vicecampioni Naționali: Cezar Juratoni – categoria 91 Kg; Răzvan Andreiana - categoria 56 Kg; Daniel Bădulescu - categoria 64 Kg.

Citeşte mai mult... [Box - Campionatul National de Seniori 2013, Reşiţa]
 
   

Pagina 15 din 17

<< Început < Anterior 11 12 13 14 15 16 17 Următor > Sfârşit >>

Program Competitional

27 martie - 2 aprilie 2023

Handbal. Machineseeker EHF Champions League, play-off (retur), 29 martie, ora 19:45: THW Kiel – Dinamo

Handbal. Liga Națională (etapa 23), 1 aprilie, ora 17:30: Dinamo – CSM Vaslui. Sala Dinamo

Baschet. LNBM Mozzart, Top 10 (etapa 7), 29 martie, ora 20:00: Dinamo - FC Argeș Pitești. Sala Dinamo

Baschet. LNBM Mozzart, Top 10 (etapa 8), 1 aprilie: BC CSU Sibiu - CS Dinamo

Polo. Superliga masculină Suzuki (turneul 3), 31 martie - 2 aprilie, Bazinul Ghencea

Rugby. Liga Națională 2023 (etapa 1), 1 aprilie, ora 11:00: SCM Timișoara - Dinamo

Volei feminin. Divizia A1, sferturi de finală play-off (meci 2), 29 martie, ora 15:00: Dinamo – Rapid București. Sala Dinamo. În cazul în care Dinamo câștigă, va fi al treilea meci, pe 1 aprilie, la Rapid

Judo. Antalya Grand Slam, 31 martie – 2 aprilie, Turcia

Judo. Campionatul Național U16 și U14, 31 martie – 2 aprilie, Sibiu

Lupte. Cupa României U15, 29 martie – 2 aprilie, Piatra Neamț

Scrimă. Campionatul Național la sabie, 27-31 martie, București

Scrimă. Campionatul Mondial de juniori și cadeți, 1-9 aprilie, Plovdiv (Bulgaria)

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

SALA FITNESS

În data de 23.03.2023, activitatea sportivă în sala de fitness a clubului se suspendă în intervalul 07:00-12:00 pentru măsuri de igienizare.

 

Agrement înot/ Program weekend 25-26 martie

Urmare a activității echipelor de performanță ale CS Dinamo, programul de agrement în bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu, în zilele de 25 și 26 martie, va fi următorul:

 Sâmbătă: 14:00-16:30

Duminică: 13:00-19:00


Vizitatori online

Avem 248 vizitatori online