Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Box

Box

Box - Selectie pentru Campionatul Mondial din 14.10.2013, Kazakhstan

BJuratoni2013În cadrul galei de box de la Ploiești, desfășurată joi, 3 octombrie 2013, Bogdan Juratoni (C.S.Dinamo București) a disputat un meci cu Cătălin Paraschiveanu (SCM Bacău), în care miza a fost selecția pentru participarea la Campionatele Mondiale de la Almatîi (Kazahstan). Cu acestă ocazie au mai boxat și Marius Hondaru - Ovidiu Berceanu (cat. 49 kg), Cătălin Gheorghe - Alexandru Cuciureanu (60 kg), iar la cat. +91 kg, Mihai Nistor a boxat  câte o repriză cu câte un adversar separat din lipsă de adversari la categoria sa.

Bogdan Juratoni la categoria 75 Kg, a câștigat detașat fiecare repriză în detrimentul boxerului băcăuan, dovedind că selecția a fost neinspirată dacă ne gândim că Juratoni este cap de serie și numărul 3 mondial la categoria sa.  Bogdan Juratoni a declarat după meci: ”Puteam să punctez și mai bine, dar acum sunt în perioada de acumulare, sper să pot prinde vârful de formă până la mondiale, mai am opt zile”. Maestrul Gheorghe Napoleon a completat: ”Bogdan se află acum la 60% din forma fizică pe care ar fi trebuit să o aibă la mondiale, timpul este foarte scurt până la mondiale, dar îl avem de puțin timp în staf pe Mircea Șimion (vicecampion olimpic) și suntem optimiști, sper ca Juatoni să facă o figură frumoasă la mondiale și să ne bucurăm cu toții.

Autorul articolului: George Vescan. Foto: Mihai Neacșu - CS Dinamo, 4 octombrie 2013, ora 2330

 
 
Box - Campionatul National de Seniori 2013, Reşiţa

O medalie de aur şi 3 de argint pentru pugiliştii dinamovişti, la Naţionalele din acest an.

CD__037Reșita, orașul multor iubitori de box și al lui Francisc Vaștag, a găzduit în perioada 30 iulie - 4 august, Finala Campionatului Naţional de Seniori. A fost o competiție puternică la care s-au înscris 87 de pugilişti care au concurat la 10 categorii. Cele mai multe finale s-au împărțit între C.S.Dinamo București și SCM Bacău.

În cadrul acestei competiţii, sportivii dinamoviști au obţinut următoarele rezultate:

Campion Național la categoria 75 Kg: Bogdan Juratoni 

Vicecampioni Naționali: Cezar Juratoni – categoria 91 Kg; Răzvan Andreiana - categoria 56 Kg; Daniel Bădulescu - categoria 64 Kg.

Citeşte mai mult... [Box - Campionatul National de Seniori 2013, Reşiţa]
 
 
Box - Campionatele Europene de la Minsk, 2013

Juratoni__Bogdan__CE_cadeti_2

Interviu cu Georghe Napoleon, antrenorul lui Bogdan Juratoni

Dupa 15 ani de la câștigarea titlului european de către Dorel Simion, un alt dinamovist Biogdan Juratoni deschide drumul spre noi medalii internaționale.  Pugilistul român Bogdan Juratoni a boxat ecepțional în finală împotriva irlandezului Jason Quigley, dar se pare că boxeuri români sunt nevoiți să câștige de o manieră categorică pentru a fi siguri de victorie. Scorul pe reprize a fost: 30-27 în prima rundă, 28-29 în a doua, 29-28 în a treia. Medaliile de bronz au revenit ungurului Zoltan Harcsa şi ucraineanului Evgheni Hîtrov.

Dorim să aflăm în exclusivitate mai multe amănunte de la antrenorul Gheorghe Napoleon, alături de care Bogdan Juratonii a avut cele mai mari performanțe.

George Vescan: Domnule antrenor Gherghe Napoleon, ce înseamnă acestă medalie de argint pentru boxul românesc din prezent?

Gheorghe Napoleon: Având în vedere lipsa performanțelor din boxul românesc din ultimul deceniu, rezultatul lui Bogdan este o mare realizare care a bucurat pe toată lumea din țara nostră. Lipsa rezultatelor la nivel internațional se poate vedea și la celelalte sporturi care altădată performau. Din nefericire nu mai vin copiii să facă sport, au alte preocupări și tentații. Iar alte cauze datorită cărora marile rezultate ne-au ocolit mai sunt și lipsa unei mentalități moderne a multor antrenori, metode și susținere materială adecvată obiectivelor dorite. 

Citeşte mai mult... [Box - Campionatele Europene de la Minsk, 2013]
 
   
Box - Bute vs. Froch

Probabil o Românie întreagă a aşteptat şi a urmărit cu sufletul la gură întâlnirea dintre sportivul nostru şi cel britanic. Nu atât înfrângerea, cât, mai degrabă, felul în care s-a întâmplat ne-a surprins. Blocajul în care a intrat Lucian încă din prima repriză, pare de neexplicat; poate, cândva, antrenorii ne vor spune câteceva despre tactica acestui meci pentru că, oricât de valoros ar fi fost britanicul, o asemenea desfăşurare a ostilităţilor ne pare prea severă.

Din punctul de vedere a lui Bute lucrurile nu sunt deloc dramatice. În viaţa marilor sportivi apar şi astfel de momente; important este cât de repede poţi trece peste ele. Lucian poate şi trebuie să revină cât mai repede în prim-planul ierarhiei mondiale, atât pentru el, cât şi, mai cu seamă, pentru noi cei mulţi care avem mare nevoie de exemplul lui.

Autorul articolului: Mihai Neacşu – CS Dinamo, 28 mai, ora 1000

 

 
 
Box – Avancronica Turneului de la Trabzon, 14-21 aprilie

Razvan_AndreianaRăzvan Andreiana se bate pentru calificarea la Olimpiadă

Trabzon, Capitala provinciei cu același nume din Turcia, găzduiește anul acesta un puternic turneu de calificare pentru Jocurile Olimpice de la Londra. Antrenorul Gheorghe Napoleon crede că elevul său, dinamovistul Răzvan Andreiana care urmează să participe la acest turneu, se va califica la 56 kg. Răzvan este un sportiv cu o carte de vizită impresionantă, el fiind vicecampion mondial la tineret și medaliat la Campionatele Europene de seniori. Un astfel de sportiv, la vârsta lui și la o competitie cum este Olimpiada, poate să obțină consacrarea sportivă definitivă.

Turneul se va desfășura între 14-21 aprilie. La categoria lui Andeiana, 56 kg, se pot califica șase sportivi iar noi așteptăm, așadar, ca Răzvan să se numere printre ei.

Autorul articolului și foto: Mihai Neacșu – CS Dinamo, 13 aprilie, ora 900  

 
   

Pagina 16 din 17

<< Început < Anterior 11 12 13 14 15 16 17 Următor > Sfârşit >>

Program Competitional

27 noiembrie - 3 decembrie 2023

Handbal. EHF European League (etapa 5), 28 noiembrie, ora 19:45: HC Izvidac (Bosnia Herțegovina) - Dinamo. DigiSport, Prima Sport

Volei masculin. Challenge Cup (16-imi, manșa retur), 29 noiembrie, ora 19:00: Olanda - Numidia VC Limax Linne (Olanda)

Handbal. Liga Națională (etapa 13), 1 decembrie, ora 17:30: CSM București – Dinamo. Se dispută în sala Dinamo

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 9), 2 decembrie, ora 14:00: Dinamo – FC Argeș. Sala Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 8), 2 decembrie, ora 17:00: Dinamo – Unirea Dej. Sala Dinamo

Baschet. LNB Getica 95 (etapa 11), 2 decembrie, ora 20:00: Dinamo – Municipal Galați. Sala Dinamo

Fotbal. Liga 3, seria 4 (etapa 15), 1 decembrie, ora 14:00: Aro Muscelul Câmpulung - Dinamo

Polo. Superliga (etapa 7), 2 decembrie, ora 20:00: Dinamo – Rapid. Bazin Anatolie Grințescu Dinamo

Box. Campionatul Național de tineret, 28 noiembrie – 2 decembrie, Bacău

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

Sâmbătă 04.11 si duminică 05.11, programul de agrement înot va fi următorul:

Sâmbătă: 14:00-18.30

Duminică: 11.00-19.00

Programul grupelor de inițiere înot rămane neschimbat.

Va mulțumim pentru înțelegere.

CS Dinamo

Vizitatori online

Avem 300 vizitatori online