Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Box

Box

Box. Andrei Arădoaie, în semifinalele turneului ”Centura de aur”

aradoaie.andrei2.jpgBoxerul dinamovist Andrei Arădoaie va boxa sâmbătă în semifinalele turneului internațional ”Centura de Aur - Nicolae Linca”, după ce a reușit o frumoasă victorie în sferturile de finală. Pugilistul antrenat de Dumitru Dorobanțu a câștigat la puncte, decizie 2-1, meciul disputat joi cu englezul Arthur Lynden. Campionul european de tineret din 2014, care va împlini 19 ani în luna octombrie, a boxat curajos în faţa unui pugilist experimentat, care a fost obligat să asculte numărătoarea arbitrului în repriza a doua, în urma unei directe de dreapta reușite de dinamovist.

Citeşte mai mult... [Box. Andrei Arădoaie, în semifinalele turneului ”Centura de aur”]
 
 
Box. Campion la Dinamo, olimpic la matematică

Un articol de Alexandru Enciu (foto – Mihai Neacșu)

BJ__16”Academia de box Dinamo” continuă să producă valori, iar Vlad Matei (15 ani), ultimul campion al secției, iese ușor în evidență. Declarat cel mai tehnic pugilist la Campionatele Naționale de juniori de la Buzău, după ce a câștigat de o manieră categorică titlul la categoria cocoș (54 kg), pugilistul legitimat la Dinamo București are un hobby ceva mai special pentru lumea ”nobilei arte”: matematica.

Citeşte mai mult... [Box. Campion la Dinamo, olimpic la matematică]
 
 
Box. Vlad Matei, campion și cel mai tehnic pugilist la Naționale

Box.Vlad_Matei_CN_juniori_2015Boxerul dinamovist Vlad Matei a fost declarat cel mai tehnic pugilist la Campionatele Naționale de juniori, competiție desfășurată la Buzău în perioada 9-14 martie. Sportivul antrenat de Napoleon Gheorghe și Dumitru Dorobanțu s-a impus la categoria sa de greutate, 54 kg, după patru victorii (două înainte de limită și două la puncte). Vlad Matei va împlini 16 ani abia în toamnă, pe data de 1 septembrie.

Citeşte mai mult... [Box. Vlad Matei, campion și cel mai tehnic pugilist la Naționale]
 
   
Box. Cel mai vârstnic medaliat olimpic din ”Familia Dinamo”, la 84 de ani

titi_dumitrescu_colajFostul boxer și antrenor dinamovist Constantin ”Titi” Dumitrescu a împlinit pe 14 martie vârsta de 84 de ani! Medaliat cu bronz la JO Melbourne 1956, în cadrul categoriei ușoară, ”maestrul Titi” nu-și arată vârsta. ”Mă bucur că își mai aduce lumea aminte de mine. Mulțumesc tuturor pentru urări”, a declarat cel care a antrenat generații întregi de boxeri la Dinamo între anii 1959-1985. Constantin Dumitrescu este cel mai vârstnic medaliat olimpic în viață din ”Familia Dinamo”.

CS Dinamo, 14 martie 2015, ora 23:20

 
 
BOX. Răzvan Andreiana și Andrei Arădoaie, locul 1 la Cupa României

andreianaBoxerii de la CS Dinamo au urcat de cinci ori pe podium la Cupa României, competiție desfășurată la Brăila în perioada 18-21 februarie. Cele mai bune rezultate au fost obținute de Răzvan Andreiana (56 kg) și Andrei Arădoaie (81 kg), ambii câștigători la categoriile lor de greutate. Alexandru Ioniță (52 kg) s-a clasat pe locul doi, iar Gheorghe Ninel și Marcel Arădoaie (ambii, 64 kg) au fost învinși în semifinale, terminând Cupa României pe locul trei.


Răzvan Andreiana trage din greu anul acesta cu gândul la calificările olimpice


Citeşte mai mult... [BOX. Răzvan Andreiana și Andrei Arădoaie, locul 1 la Cupa României]
 
   

Pagina 9 din 13

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Program Competitional

Săptămâna 15-21 iulie 2019

Atletism. Campionatele Europene juniori U20, 18-21 iulie, Boras (Suedia)

Ciclism. Campionatul Național XCO, 18-21 iulie, Domenile – Herneacova, Timiș

Lupte. Campionatul Național seniori, 18-21 iulie, Reșița

Scrimă. Campionatul Mondial de seniori, 15-23 iulie, Budapesta (Ungaria)

ANUNTURI AGREMENT

• Începând cu data de 15 august a.c., Bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu – Dinamo va fi închis pentru lucrări de mentenanță. În perioada cât acesta va fi indisponibil, activitatea de inițiere și agrement se va desfășura în bazinul descoperit, conform orarului ce va fi stabilit săptămânal. Programul va fi afișat atât pe site-ul www.csdinamo.ro, cât și la avizierul bazinului descoperit.

• Bazinul descoperit din incinta Complexului Sportiv Dinamo s-a redeschis pentru public începând cu data de 15 iunie a.c. Programul bazinului descoperit:

luni-vineri:

09:00 - 13:00 inițiere; 13:00 - 21:00 agrement

sâmbătă și duminică:

08:00 - 20:00 agrement

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 352 vizitatori online