Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Haltere

Haltere

Haltere. Șase medalii la Campionatele Naționale de tineret

hal_cn_2014.jpgHalterofilii de la CS Dinamo și-au făcut norma de trofee și la Campionatele Naționale de tineret, competiție desfășurată la Onești în perioada 13-17 octombrie. Sportivii coordonați de antrenorul Anton Ficzi au obținut șase medalii. Performera delegației alb-roșii a fost Daniela Manea (cat. +75 kg), care a câștigat toate cele trei titluri puse în concurs (smuls, aruncat și total). Celelalte trei medalii au fost cucerite de Nicolae Onica (cat 94 kg), cu un titlu național și două locuri secunde.


Foto: Delegația dinamovistă prezentă la CN de tineret


 

CS Dinamo, 17 octombrie, ora 21:00

 
 
Haltere. Trei locuri întâi și unul secund la Cupa României

haltere.dinamo_Cupa_Romaniei_2014.jpgHalterofilii de la CS Dinamo au avut o evoluție bună la Cupa României, competiție desfășurată la Arad în perioada 1-5 septembrie. Sportivii antrenați de Anton Ficzi și Valeriu Calancea au obținut trei locuri întâi și unul doi, rezultate ce au situat clubul din Șoseaua Ștefan cel Mare în grupul fruntaș al clasamentului general. Cupa României a fost criteriu de verificare pentru Campionatelor Mondiale de seniori (8-16 noiembrie, Kazahstan) și de selecție pentru Campionatele Naționale de seniori, programate în decembrie, la Onești.

Citeşte mai mult... [Haltere. Trei locuri întâi și unul secund la Cupa României]
 
 
Haltere. Cristian Luca, triplu campion național la cadeți

Un articol de Alexandru Enciu

luca.cristianSecția de haltere a Clubului Sportiv Dinamo continuă să descopere și să formeze sportivi de mare viitor, în spiritul tradiției alb-roșii. La Campionatele Naționale de cadeți, competiție desfășurată la Constanța weekendul trecut, unul dintre sportivii remarcați de toți specialiștii a fost dinamovistul Cristian Luca. Tânărul halterofil în vârstă de 15 ani a reușit că câștige toate cele trei titluri de la categoria 45 de kilograme. El s-a impus la procedeul smuls cu 68 kg, la ”aruncat” a reușit 85 kg, iar ”totalul” său s-a ridicat la 153 kg.

Citeşte mai mult... [Haltere. Cristian Luca, triplu campion național la cadeți]
 
   
Haltere – Campionatul Național, Bistrița, 11-15 noiembrie 2013

halter_CN_2013La ediția din acest an a Naționalelor de haltere, a participat un număr record de sportivi: 200 de la 33 de cluburi din toata țara. Cu o asemenea participare, evident că și concurența a fost pe măsuăa .Antrenorii echipei Dinamo, Anton Ficzi, Andrei Socaci și Victor Calancea, au alcătuit o echipă cu foarte mulți tineri, încă juniori, dar care încep sa confirme.

La categoria 58 kg. feminin, sportiva Cristina Poteraș, o junioară de numai 16 ani, a reușit un parcurs excelent și, la finalul competiției, a câștigat argintul la smuls, bronz la aruncat și tot bronz la total. O altă foarte tânără sportivă este și Daniela Manea (17 ani) care, la categoria 75 kg, a câștigat medalia de argint la aruncat și la total, precum și bronz la smuls.

Citeşte mai mult... [Haltere – Campionatul Național, Bistrița, 11-15 noiembrie 2013]
 
 
Haltere - Finala Campionatului Național de Tineret, Onești 2014

CE_09_093Anul acesta, finala Campionatului Național de Haltere pentru tineret a avut loc la Onești, în perioada 7-11 octombrie.

Echipa C.S. Dinamo București a câștigat șase medalii: trei de aur, prin Nicolae Onica la categoria 94kg.; două de argint și una de bronz prin sportiva Daniela Manea la categoria +75 kg. De asemenea, sportivii clubului nostru au mai obținut și trei clasări pe locul patru, prin sportiva Cristina Poteraș la categoria 58 kg.

Reamintim iubitorilor acestui sport că, în perioada 16-27 octombrie la Wroclaw (în Polonia) se vor desfășura Campionatele mondialele de haltere la care Romănia participă cu doi sportivi: dinamovistul Alexandru Roșu, la categoria 77 kg. și botoșeneanca Loredana Toma, la categoria 58 kg. 

Autorul articolului și foto: Mihai Neacșu – CS Dinamo, 15 octombrie 2013, ora 0.00

 
   

Pagina 12 din 15

<< Început < Anterior 11 12 13 14 15 Următor > Sfârşit >>

Program Competitional

Program competițional 19-25 august 2019

Handbal. Supercupa României, 25 august, ora 14:30: Dinamo – Politehnica Timișoara. Sala Dumitru Popoescu Colibași – Brașov

Rugby. Cupa României (Grupa B – etapa 3), 24 august, ora 11:00: Dinamo – Steaua. Stadion Florea Dumitrache – Dinamo

Canotaj. Campionatele Mondiale de seniori, 25 august – 01 septembrie, Linz (Austria)

Kaiac-canoe. Campionatele Mondiale de seniori, 21-25 august, Szeged (Ungaria)

Judo. Campionatele Mondiale de seniori, 25 august – 01 septembrie, Japonia

ANUNTURI AGREMENT

• Începând cu data de 15 august a.c., Bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu – Dinamo va fi închis pentru lucrări de mentenanță. În perioada cât acesta va fi indisponibil, activitatea de inițiere și agrement se va desfășura în bazinul descoperit, conform orarului ce va fi stabilit săptămânal. Programul va fi afișat atât pe site-ul www.csdinamo.ro, cât și la avizierul bazinului descoperit.

• Bazinul descoperit din incinta Complexului Sportiv Dinamo s-a redeschis pentru public începând cu data de 15 iunie a.c. Programul bazinului descoperit:

luni-vineri:

09:00 - 13:00 inițiere; 13:00 - 21:00 agrement

sâmbătă și duminică:

08:00 - 20:00 agrement

ANUNȚ PRESELECTIE

Anunț de preselecție a membrilor Colegiului pentru Consultarea Asociațiilor și Fundațiilor. Accesează aici

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 305 vizitatori online