Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Haltere

Haltere

Haltere. Cupa României. Dinamo a cucerit patru trofee

H__01Halterofilii de la CS Dinamo (antrenori Anton Ficzi și Valeriu Calancea) au cucerit patru trofee la Cupa României pentru seniori, competiție găzduită la finele acestei săptămânii de Sala Olimpia din Capitală. Daniela Manea (+75 kg), Alexandru Roșu (85 kg), Nicolae Onica (94 kg) și Marius Danciu (105 kg) s-au clasat pe primul loc la total, singurul clasament care a contat în acordarea trofeului. ”Rezultatele sunt bune, ținând cont de faptul că această competiție a venit imediat după Cupa României”, a declarat antrenorul Anton Ficzi.


Alexandru Roșu a mai cucerit un trofeu. Fotografii de Mihai Neacșu


Citeşte mai mult... [Haltere. Cupa României. Dinamo a cucerit patru trofee]
 
 
Haltere. Alexandru Roșu, locul 4 la Campionatele Europene

Rosu__01.jpgHalterofilul dinamovist Alexandru Roșu s-a clasat pe locul 4 la Campionatele Europene de la Tbilisi (Georgia), în cadrul categoriei 77 kg. Totalul reușit de Roșu la cele două procedee a fost de 337 kilograme (153 kg la smuls și 184 kg la aruncat). ”Pot spune că a făcut un concurs bun. Păcat că a ratat prima încercare la aruncat, astfel că a forțat la a treia, urcând direct la 190 kg”, a declarat antrenorul dinamovist Anton Ficzi. Dinamo mai este reprezentată la Europene de Marius Danciu (94 kg).

CS Dinamo, 15 aprilie 2015, ora 9:40

 
 
Haltere. Daniela Manea, locul 1 la Cupa României – juniori I

Un articol de Alexandru Enciu (foto - Mihai Neacșu)

H__Mannea_21.jpgSecția de haltere a CS Dinamo (antrenori, Anton Ficzi și Valeriu Calancea) a punctat la Cupa României la juniori I prin Daniela Manea (categoria +75 kg). Sportiva dinamovistă s-a impus la categoria sa de greutate cu un total de 170 kg (75 kg smuls și 95 kg aruncat), rezultat ce îi poate da speranțe la un loc pe podiumul Europenelor de juniori 20 de ani. Cupa României a fost găzduită de CS Olimpia București (10-13 martie).


Daniela Manea a mai cucerit un trofeu național


 

Citeşte mai mult... [Haltere. Daniela Manea, locul 1 la Cupa României – juniori I]
 
   
Haltere. Alexandru Roșu, vicecampion mondial universitar

Un articol de Alexandru Enciu (foto – Mihai Neacșu)

Rosu__01.jpgAlexandru Roșu (27 de ani) a reînnodat șirul medaliilor internaționale printr-o ”triplă” reușită la Campionatele Mondiale Universitare de la Chiang Mai (Thailanda, 5-7 decembrie). Halterofilul dinamovist a urcat de trei ori pe podium, cel mai important trofeu al său fiind argintul cucerit la total, în cadrul categoriei 77 de kilograme. El s-a mai clasat pe locul doi la procedeul aruncat și pe trei la smuls.


Foto: Alexandru Roșu se gândește la Jocurile Olimpice de la Rio


 

Citeşte mai mult... [Haltere. Alexandru Roșu, vicecampion mondial universitar]
 
 
Haltere. Nicolae Onica, trei locuri 5 la Europenele U23

hal_cn_2014.jpgCS Dinamo a fost reprezentat la Europenele de haltere pentru tineret, desfășurate la Limassol (Cipru) de Nicolae Onica (94 de kilograme). Sportivul în vârstă de 23 de ani a reușit un total de 338 de kilograme (150 kg smuls și 188 la procedeul aruncat), cu 20 de kilograme mai mult față de Cupa României de seniori din septembrie. Onica s-a clasat de locul 5 la total, și pe aceeași poziție la cele două procedee. Luni, el va pleca la Mondialele Universitare din Thailanda, alături de antrenorul Anton Ficzi și de colegul lui de la Dinamo, Alexandru Roșu (cat. 77 kg).


Foto: Onica (al doilea din dreapta) și antrenorul Anton Ficzi (primul din dreapta) vor pleca luni la Mondialele Universitare)


Citeşte mai mult... [Haltere. Nicolae Onica, trei locuri 5 la Europenele U23]
 
   

Pagina 11 din 15

<< Început < Anterior 11 12 13 14 15 Următor > Sfârşit >>

Program Competitional

Program competițional 19-25 august 2019

Handbal. Supercupa României, 25 august, ora 14:30: Dinamo – Politehnica Timișoara. Sala Dumitru Popoescu Colibași – Brașov

Rugby. Cupa României (Grupa B – etapa 3), 24 august, ora 11:00: Dinamo – Steaua. Stadion Florea Dumitrache – Dinamo

Canotaj. Campionatele Mondiale de seniori, 25 august – 01 septembrie, Linz (Austria)

Kaiac-canoe. Campionatele Mondiale de seniori, 21-25 august, Szeged (Ungaria)

Judo. Campionatele Mondiale de seniori, 25 august – 01 septembrie, Japonia

ANUNTURI AGREMENT

• Începând cu data de 15 august a.c., Bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu – Dinamo va fi închis pentru lucrări de mentenanță. În perioada cât acesta va fi indisponibil, activitatea de inițiere și agrement se va desfășura în bazinul descoperit, conform orarului ce va fi stabilit săptămânal. Programul va fi afișat atât pe site-ul www.csdinamo.ro, cât și la avizierul bazinului descoperit.

• Bazinul descoperit din incinta Complexului Sportiv Dinamo s-a redeschis pentru public începând cu data de 15 iunie a.c. Programul bazinului descoperit:

luni-vineri:

09:00 - 13:00 inițiere; 13:00 - 21:00 agrement

sâmbătă și duminică:

08:00 - 20:00 agrement

ANUNȚ PRESELECTIE

Anunț de preselecție a membrilor Colegiului pentru Consultarea Asociațiilor și Fundațiilor. Accesează aici

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 373 vizitatori online