Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Haltere

Haltere

Haltere. Daniela Manea, locul 1 la Cupa României – juniori I

Un articol de Alexandru Enciu (foto - Mihai Neacșu)

H__Mannea_21.jpgSecția de haltere a CS Dinamo (antrenori, Anton Ficzi și Valeriu Calancea) a punctat la Cupa României la juniori I prin Daniela Manea (categoria +75 kg). Sportiva dinamovistă s-a impus la categoria sa de greutate cu un total de 170 kg (75 kg smuls și 95 kg aruncat), rezultat ce îi poate da speranțe la un loc pe podiumul Europenelor de juniori 20 de ani. Cupa României a fost găzduită de CS Olimpia București (10-13 martie).


Daniela Manea a mai cucerit un trofeu național


 

Citeşte mai mult... [Haltere. Daniela Manea, locul 1 la Cupa României – juniori I]
 
 
Haltere. Alexandru Roșu, vicecampion mondial universitar

Un articol de Alexandru Enciu (foto – Mihai Neacșu)

Rosu__01.jpgAlexandru Roșu (27 de ani) a reînnodat șirul medaliilor internaționale printr-o ”triplă” reușită la Campionatele Mondiale Universitare de la Chiang Mai (Thailanda, 5-7 decembrie). Halterofilul dinamovist a urcat de trei ori pe podium, cel mai important trofeu al său fiind argintul cucerit la total, în cadrul categoriei 77 de kilograme. El s-a mai clasat pe locul doi la procedeul aruncat și pe trei la smuls.


Foto: Alexandru Roșu se gândește la Jocurile Olimpice de la Rio


 

Citeşte mai mult... [Haltere. Alexandru Roșu, vicecampion mondial universitar]
 
 
Haltere. Nicolae Onica, trei locuri 5 la Europenele U23

hal_cn_2014.jpgCS Dinamo a fost reprezentat la Europenele de haltere pentru tineret, desfășurate la Limassol (Cipru) de Nicolae Onica (94 de kilograme). Sportivul în vârstă de 23 de ani a reușit un total de 338 de kilograme (150 kg smuls și 188 la procedeul aruncat), cu 20 de kilograme mai mult față de Cupa României de seniori din septembrie. Onica s-a clasat de locul 5 la total, și pe aceeași poziție la cele două procedee. Luni, el va pleca la Mondialele Universitare din Thailanda, alături de antrenorul Anton Ficzi și de colegul lui de la Dinamo, Alexandru Roșu (cat. 77 kg).


Foto: Onica (al doilea din dreapta) și antrenorul Anton Ficzi (primul din dreapta) vor pleca luni la Mondialele Universitare)


Citeşte mai mult... [Haltere. Nicolae Onica, trei locuri 5 la Europenele U23]
 
   
Haltere. Șase medalii la Campionatele Naționale de tineret

hal_cn_2014.jpgHalterofilii de la CS Dinamo și-au făcut norma de trofee și la Campionatele Naționale de tineret, competiție desfășurată la Onești în perioada 13-17 octombrie. Sportivii coordonați de antrenorul Anton Ficzi au obținut șase medalii. Performera delegației alb-roșii a fost Daniela Manea (cat. +75 kg), care a câștigat toate cele trei titluri puse în concurs (smuls, aruncat și total). Celelalte trei medalii au fost cucerite de Nicolae Onica (cat 94 kg), cu un titlu național și două locuri secunde.


Foto: Delegația dinamovistă prezentă la CN de tineret


 

CS Dinamo, 17 octombrie, ora 21:00

 
 
Haltere. Trei locuri întâi și unul secund la Cupa României

haltere.dinamo_Cupa_Romaniei_2014.jpgHalterofilii de la CS Dinamo au avut o evoluție bună la Cupa României, competiție desfășurată la Arad în perioada 1-5 septembrie. Sportivii antrenați de Anton Ficzi și Valeriu Calancea au obținut trei locuri întâi și unul doi, rezultate ce au situat clubul din Șoseaua Ștefan cel Mare în grupul fruntaș al clasamentului general. Cupa României a fost criteriu de verificare pentru Campionatelor Mondiale de seniori (8-16 noiembrie, Kazahstan) și de selecție pentru Campionatele Naționale de seniori, programate în decembrie, la Onești.

Citeşte mai mult... [Haltere. Trei locuri întâi și unul secund la Cupa României]
 
   

Pagina 11 din 15

<< Început < Anterior 11 12 13 14 15 Următor > Sfârşit >>

Program Competitional

Săptămâna 20-26 mai 2019

Handbal. Liga Națională, finala (meciul 2), 22 mai, ora 18:05: Dinamo – HC Dobrogea Sud Constanța. Sala Dinamo

Baschet. Liga Națională, duelul pentru locurile 7-8 (meciul 1), 23 mai, ora 19:00: Steaua – Dinamo. Sala Regimentului de Gardă Mihai Viteazu

Polo. Superliga, duelul pentru bronz, 24 mai (ora 11:00) și 25 mai (dacă mai este cazul): Dinamo – Sportul Studențesc Corona. Bazinul olimpic Anatolie Grințescu Dinamo

Rugby. Superliga CEC Bank (meciul pentru locurile 5-6), 26 mai, ora 16:30: U Cluj – Dinamo. Stadion Olimpia București

Judo. Campionatul Național de juniori, 24-26 mai, Dumbrăvița (Timișoara)

Judo. Grand Prix - Hohhot, 24-26 mai, China

Tir. Cupa Mondială de la Munchen, 24 mai – 1 iunie, Germania (calificări pentru JO)

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Alegeri Europarlamentare

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 717 vizitatori online