Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Haltere

Haltere

Haltere. Dinamo - șase titluri la Naționalele de seniori

danciu_676Halterofilii de la CS Dinamo (antrenori, Anton Ficzi și Valeriu Calancea) și-au făcut norma de medalii și la Campionatele Naționale de seniori desfășurate la Arad, în perioada 7-11 septembrie. Dinamoviștii au urcat de nouă ori pe podium, șase clasări fiind pe cea mai înaltă treaptă. Performerii delegației dinamoviste au fost Alexandru Roșu (cat. 85 kg) și Marius Danciu (foto, în centru, 105 kg).

Citeşte mai mult... [Haltere. Dinamo - șase titluri la Naționalele de seniori]
 
 
Haltere. Cristian Luca – aur, argint si bronz la Europenele U17

luca.cristianHalterofilul dinamovist Cristian Luca a avut o evoluție remarcabilă în cadrul Campionatelor Europene de juniori U15 și U17 de la Landskrona (Suedia). Luni, în cea de a doua zi de întreceri, tânărul sportiv descoperit de Andrei Socaci și antrenat de Anton Ficzi a cucerit trei medalii la categoria 50 kg - Under 17: aur la stilul smuls (86 kg), bronz la procedeul aruncat (102 kg) și argint la total (188 kg). Rezultatul este cu atât mai demn de remarcat cu cât Luca este la prima competiție majoră din carieră.

Citeşte mai mult... [Haltere. Cristian Luca – aur, argint si bronz la Europenele U17]
 
 
Haltere. Armand Caliment și Elena Moise, tripli medaliați la Naționalele de juniori III și cadeți

ficzi_calimentSecția de haltere a CS Dinamo - antrenori, Anton Ficzi și Valeriu Calancea - a cucerit șase medalii la Campionatele Naționale de juniori III (9-12 ani) și cadeți (13-15 ani), competiție desfășurată săptămâna trecută la Bistrița. Armand Caliment a obținut două medalii de argint și un bronz la categoria 62 kg, iar Elena Moise a urcat de trei ori pe treapta a treia a podiumului de premiere.


Armand Caliment alături de antrenorul dinamovist Anton Ficzi


 

Citeşte mai mult... [Haltere. Armand Caliment și Elena Moise, tripli medaliați la Naționalele de juniori III și cadeți]
 
   
Haltere. Cristian Luca, triplu medaliat cu argint la CN de juniori II

luca.cristianDinamovistul Cristian Luca (16 ani) progresează constant în competițiile interne de haltere. Triplu campion naționala la cadeți anul trecut, elevul lui Anton Ficzi a reușit să urce de trei ori pe podium și la Naționalele de juniori II, în primul său an la această categorie de vârstă. Cu 83 kg la smuls, 96 kg la aruncat și 179 kg la total, el a cucerit trei medalii de argint la CN de la Botoșani. Cu acest rezultat, și-a asigurat prezența la Europenele de juniori II din Suedia (luna august).

Citeşte mai mult... [Haltere. Cristian Luca, triplu medaliat cu argint la CN de juniori II]
 
 
Haltere. Trei trofee pentru Dinamo la Cupa României pentru tineret

H__onicaSecția de haltere de la CS Dinamo (antrenori, Anton Ficzi și Valeriu Calancea) și-a făcut norma de medalii și la Cupa României pentru tineret, competiție desfășurată în perioada 12-15 mai la Onești. Dinamoviștii au câștigat trei Cupe (a contat numai clasamentul de la total), prin Daniela Manea (categoria +75 kg), Ștefan Turcan (cat. 94 kg) și Nicolae Onica (cat. 105 kg / foto). Pe lângă cele trei trofee, Dinamo a mai contabilizat un loc patru, prin Cristian Luca (56 kg).

CS Dinamo, 15 mai 2015, ora 22:25

 

 
   

Pagina 10 din 15

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Program Competitional

Program competițional 19-25 august 2019

Handbal. Supercupa României, 25 august, ora 14:30: Dinamo – Politehnica Timișoara. Sala Dumitru Popoescu Colibași – Brașov

Rugby. Cupa României (Grupa B – etapa 3), 24 august, ora 11:00: Dinamo – Steaua. Stadion Florea Dumitrache – Dinamo

Canotaj. Campionatele Mondiale de seniori, 25 august – 01 septembrie, Linz (Austria)

Kaiac-canoe. Campionatele Mondiale de seniori, 21-25 august, Szeged (Ungaria)

Judo. Campionatele Mondiale de seniori, 25 august – 01 septembrie, Japonia

ANUNTURI AGREMENT

• Începând cu data de 15 august a.c., Bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu – Dinamo va fi închis pentru lucrări de mentenanță. În perioada cât acesta va fi indisponibil, activitatea de inițiere și agrement se va desfășura în bazinul descoperit, conform orarului ce va fi stabilit săptămânal. Programul va fi afișat atât pe site-ul www.csdinamo.ro, cât și la avizierul bazinului descoperit.

• Bazinul descoperit din incinta Complexului Sportiv Dinamo s-a redeschis pentru public începând cu data de 15 iunie a.c. Programul bazinului descoperit:

luni-vineri:

09:00 - 13:00 inițiere; 13:00 - 21:00 agrement

sâmbătă și duminică:

08:00 - 20:00 agrement

ANUNȚ PRESELECTIE

Anunț de preselecție a membrilor Colegiului pentru Consultarea Asociațiilor și Fundațiilor. Accesează aici

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 347 vizitatori online