Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Haltere

Haltere

Haltere. Dinamo - noua medalii la Nationalele de juniori U20

CN_juniori_U20_AradHalterofilii de la CS Dinamo (antrenori, Anton Ficzi și Valeriu Calancea) și-au făcut norma de medalii și la finala Campionatelor Naționale de juniori 20 de ani, desfășurată la Arad. Dinamo a avut trei sportivi care au urcat de trei ori pe podium la categoriile lor de greutate: Manea Daniela (+75 kg) – trei locuri I, Robert Manea (69 kg) – trei locuri I și Maria Tudor (+75 kg) – trei locuri III.

Citeşte mai mult... [Haltere. Dinamo - noua medalii la Nationalele de juniori U20]
 
 
Haltere. Cristian Luca, triplu campion national de juniori II

luca_cristian_CN_j2_2016Halterofilul dinamovist Cristian Luca (antrenor, Anton Ficzi) a fost una dintre vedetele Campionatelor Naționale de juniori II, competiție desfășurată la Botoșani. Sportivul în vârstă de 17 ani a cucerit toate cele trei medalii de aur de la categoria 56 kg. Rezultatele sale au fost următoarele: 100 kg la procedeul smuls, 115 la "aruncat" și 215 kg la total.

Citeşte mai mult... [Haltere. Cristian Luca, triplu campion national de juniori II]
 
 
Haltere. Dinamo - victorii la Cupa Romaniei pentru tineret

manea_danielaDinamoviștii nu au ratat podiumul nici la Cupa României pentru tineret, competiție desfășurată la Onești. Astfel, sportivii antrenați de Anton Ficzi și Valeriu Calancea au obținut două locuri I, prin Daniela Manea și Nicolae Onica, și două locuri III, prin Cristian Luca și Robert Manea. La Cupa României rezervată sportivilor cu vârste între 9 și 12 ani, sportivii dinamoviști au obținut următoarele rezultate: Daniel Tudor - locul II, Kaled Harak - locul III, Piri Mihai - locul 4.

Citeşte mai mult... [Haltere. Dinamo - victorii la Cupa Romaniei pentru tineret]
 
   
Haltere. Trei trofee la Cupa Romaniei de juniori I

manea_robertSecția de haltere a CS Dinamo (antrenori, Anton Ficzi și Valeriu Calancea) a participat cu șapte sportivi la Cupa României de juniori I și a reușit să cucerească trei trofee. Competiția s-a desfășurat la Onești, iar pe prima treaptă au urcat Cristian Luca (56 kg), Robert Manea (foto / 62 kg) și Daniela Manea (+72 kg). Toți trei au obținut rezultate bune, fiind în progres față de competițiile anterioare.

Citeşte mai mult... [Haltere. Trei trofee la Cupa Romaniei de juniori I]
 
 
Haltere. Sampanie si flori pentru medaliatii europeni

iovu-cernei1Cristina Iovu (23 de ani) și Gheorghii Cernei (26 de ani), cei doi sportivi medaliați la Campionatele Europene de haltere din Norvegia, au revenit în sala de antrenament imediat după întoarcerea de la Forde. Între două ședințe de pregătire, sportivii antrenați de Anton Ficzi și-au făcut timp pentru o vizită la club, pentru o ședință foto. Cu această ocazie, cei doi au fost felicitați pentru performanțele lor.

Citeşte mai mult... [Haltere. Sampanie si flori pentru medaliatii europeni]
 
   

Pagina 8 din 15

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Program Competitional

Program competițional 19-25 august 2019

Handbal. Supercupa României, 25 august, ora 14:30: Dinamo – Politehnica Timișoara. Sala Dumitru Popoescu Colibași – Brașov

Rugby. Cupa României (Grupa B – etapa 3), 24 august, ora 11:00: Dinamo – Steaua. Stadion Florea Dumitrache – Dinamo

Canotaj. Campionatele Mondiale de seniori, 25 august – 01 septembrie, Linz (Austria)

Kaiac-canoe. Campionatele Mondiale de seniori, 21-25 august, Szeged (Ungaria)

Judo. Campionatele Mondiale de seniori, 25 august – 01 septembrie, Japonia

ANUNTURI AGREMENT

• Începând cu data de 15 august a.c., Bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu – Dinamo va fi închis pentru lucrări de mentenanță. În perioada cât acesta va fi indisponibil, activitatea de inițiere și agrement se va desfășura în bazinul descoperit, conform orarului ce va fi stabilit săptămânal. Programul va fi afișat atât pe site-ul www.csdinamo.ro, cât și la avizierul bazinului descoperit.

• Bazinul descoperit din incinta Complexului Sportiv Dinamo s-a redeschis pentru public începând cu data de 15 iunie a.c. Programul bazinului descoperit:

luni-vineri:

09:00 - 13:00 inițiere; 13:00 - 21:00 agrement

sâmbătă și duminică:

08:00 - 20:00 agrement

ANUNȚ PRESELECTIE

Anunț de preselecție a membrilor Colegiului pentru Consultarea Asociațiilor și Fundațiilor. Accesează aici

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 345 vizitatori online