Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Scrimă

Scrimă

Scrima - Cupa Romaniei, 2012

SCF__45La Slobozia s-a desfăşurat în acest sfârşit de săptămână, Cupa Romaniei la scrimă, unde C.S. Dinamo Bucureşti a avut reprezentanţi de succes.

După ce Pascu Bianca, ridicase acest trofeu la individual şi apoi echipa feminină dublase perfomanţa, a venit şi rândul băieţilor să se impună. Startul a fost dat de Rareş Dumitrescu, cel care ne-a fascinat cu evoluţiile sale de la Jocurile Olimpice, mişcări care au efect pe orice planşă din lume. Astfel, el a castigat trofeul Cupa Romaniei într-o maniera foarte detaşată, pentru ca apoi echipa masculină de scrimă a C.S. Dinamo Bucuresti să se impună în faţa rivalilor de la Steaua, scor 45-35, cucerind astfel trofeul şi pe echipe.

Dumitrescu, Zalomir, Dolniceanu, Galateanu si Mosu nu au întâmpinat în niciun moment dificultăţi şi au câştigat, într-o manieră de dominare totală, o competiţie care a avut înca de la început gravat numele C.S. Dinamo Bucureşti pe trofeul câştigat de sportivii noştri.

Autorul articolului: Horaţiu Bărgăunaş. Foto: Mihai Neacşu - CS Dinamo, 29 octombrie, ora 1000

 
 
Scrimă - Cupa României, feminin

Bianca Pascu a câştigat trofeul naţional!

Bianca_Pascu__02Zilele acestea, după cum bine vă mentionasem şi în avancronică, la Slobozia se desfăşoară etapa finală a Cupei României la feminin, atât individual, cât şi pe echipe.

Sportivele noastre au reuşit un parcurs impresionant, iar startul a fost dat de  Bianca Pascu, singura noastra reprezentantă la Jocurile Olimpice de la Londra. Aceasta a reuşit să se impună la individual, câştigând astfel Cupa României, fiind urmată, la mică distanţă, pe podium, de Andreea Pelei care a reuşit să se claseze pe locul 3. 

Aceste două bune rezultate nu puteau anunţa decât că fetele noastre sunt într-o formă fantastică, fapt ce a fost dovedit astăzi, 26 octombrie, când echipa noastră a câştigat Cupa României.  Entuziasmul şi admiraţia noastră nu pot fi exprimate prin cuvinte, dar sper că simpla enumerare a numelor celor 4 campioane să le demonstreze că noi toţi suntem alături de ele.

Felicitari pentru Bianca Pascu, Andreea Pelei, Georgiana Ungureanu şi Mirela Ifrim care, alături de antrenorul Alexandru Chiculiţă, ne-au demonstrat, încă o dată, că secţia de scrimă a Clubului nostru produce numai campioni.

AUtorul articolului: Horaţiu Bărgăunaş . Foto: Mihai Neacşu - CS Dinamo, 26 octombrie, ora 1700

 
 
Scrimă – Campionatul European 2012

Sc_CN_27Argint pentru România la campionatul din acest an

Localitatea Legrano din Italia a fost gazda Campionatului European de scrimă, ediţia 2012.

Elevii antrenorului Mihai Covaliu au câştigat medalia de argint, fiind învinşi în finală de echipa Rusiei, cu scorul de 45-42.

Echipa României, având în componenţa sa pe Rareş Dumitrescu, Gelu Zalomir, Tiberiu Dolniceanu şi Alexandru Şireţeanu a învins în sferturile de finală formaţia Georgiei, cu scorul de 45-36, şi formaţia Belarusului, în semifinală, cu scorul de 45-36.

Autorul articolului și foto: Mihai Neacșu – CS Dinamo, 20 iunie, ora 000

 
   
Scrima – Campionatul național masculin 2012

SB_01Vineri, sâmbătă și duminică, la sala Floreasca din Capitală, s-au desfășurat întrecerile Campionatului Național masculin 2012.

Vineri, la individual, sportivii dinamoviști au ocupat primele trei locuri: Rareș Dumitrescu l-a învins în finală pe Ciprian Gălățeanu, sportiv venit  de curând la Dinamo de la C.S.M. Iași. iar locul trei a fost ocupat de Tiberiu Dolniceanu.

Duminică dimineață a avut loc finala dintre echipele Dinamo și Steaua. Echipa C.S. Dinamo a câștigat clar finala, cu 45-23.

Echipa dinamovistă a avut următoarea componență: Rareș Dumitrescu, Gelu Zalomir, Tiberiu Dolniceanu ,Ciprian Gălățeanu și Marius Moșu,  antrenor fiind Mihai Covaliu. Lotul național, condus de Mihai Covaliu, are un program încărcat, peste doua săptămâni urmând să se desfășoare Cupa Mondială, la Varșovia , după care urmează Campionatul European la Legnaro, în Italia, pentru ca, pe data de 15-18 iunie, la Chicago, să participe la o etapă de Grand Prix.

Autorul articolului și foto: Mihai Neacșu – CS Dinamo, 22 mai, ora 2230

 
 
Scrima - Cupa Mondiala, Atena 2012

S_CN_02Comportare remarcabilă a echipei masculine de sabie a României la Atena, unde s-a desfăşurat Cupa Mondială pe echipe şi concursul pentru trofeul Acropolis la individual.

Echipa României, formată din sportivii Rareş Dumitrescu, Tiberiu Dolniceanu, Florin Zalomir, Alexandru Şireteanu şi Cosmin Hanceanu au întrecut în sferturi echipa statului Belarus, cu 45-42, pentru ca, în semifinală, să piardă cu 43-45 în faţa Rusiei - echipa care, în finală, a învins formaţia Germaniei şi a câştigat competiţia. În finala mică, România a învins Italia cu 45-41 şi a ocupat locul 3 al competiţiei. La individual, în cadrul Cupei Acropolis, Rareş Dumitrescu a ocupat locul 3.

Citeşte mai mult... [Scrima - Cupa Mondiala, Atena 2012]
 
   

Pagina 36 din 37

<< Început < Anterior 31 32 33 34 35 36 37 Următor > Sfârşit >>

Program Competitional

08-14 august 2022

HANDBAL. Meci de prezentare, 10 august, ora 18:00: Dinamo – Potaissa Turda. Sala Dinamo

RUGBY. Liga Națională, play-off (1-4), 13 august, ora 11:00: CS SCM USAMVB Timișoara - Dinamo

CANOTAJ. Campionatul European, 11-14 august, Munchen (Germania)

INOT. Campionatul European, 11-17 august, Roma (Italia)

GIMNASTICĂ. Campionatul European, 11-14 august, Germania

JUDO. Campionatul Mondial de juniori, 10-14 august, Eduador

ANUNT

• În perioada 13-31 august, bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu Dinamo se va închide pentru lucrări de igienizare. În această perioadă, activitatea sportivă, de inițiere și de agrement se va desfășura în bazinul în aer liber din Complexul Sportiv Dinamo.

Agrement Tenis de Masa

Agrement Natație

Agrement Fitness

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Vizitatori online

Avem 450 vizitatori online