Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home
FiipregatitDSU_Banner_300-x48-px
Comunicatul de presa al Organizatiei "Salvati Copiii" la finalul Maratonului Copiilor

Maratonul Internaţional al Copiilor, o mobilizare fără precedent pentru dreptul la viaţă al copiilor din România

CC__01Bucureşti, 16 octombrie 2012:  În fiecare oră, în lume, 780 de copii mor înainte să împlinească vârsta de 5 ani. În România, 2264 de copii au murit în 2011, în primii cinci ani de viaţă. 

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Alimentaţiei, Save the Children International organizează un eveniment de amploare în care mai mult de 20.000 de copii din peste 40 de ţări aleargă pentru copii. Scopul este acela de a atrage atenţia liderilor lumii asupra problemelor de malnutriţie şi asupra mortalităţii în rândul copiilor mai mici de 5 ani.

Cei 245 de copii români participanţi la acest Maraton Internaţional, proveniţi de la Cluburile Sportive ale sectoarelor 1, 2, 3 şi 6 din Bucureşti, Clubul Sportiv Dinamo, Colegiul Național Mihai Eminescu, Școala Nr. 102 General Eremia Grigorescu şi Şcoala 141 din Bucureşti, doresc să atragă atenţia autorităţilor româneşti, prin acest manifest sportiv unic în lume, asupra importanţei creşterii bugetului Programului pentru Sănătatea Mamei şi Copilului, dezvoltării de programe medicale şi sociale în comunităţile dezavantajate, precum şi asupra necesităţii implementării în şcoli a unor proiecte de informare cu privire la un stil de viaţă echilibrat – alimentaţie sănătoasă şi sport.

Citeşte mai mult... [Comunicatul de presa al Organizatiei "Salvati Copiii" la finalul Maratonului Copiilor]
 
Volei – Divizia A1, feminin, editia 2012-2013: avancronica restantei din etapa I

Astăzi se joacă partida Dinamo Romprest Bucureşti - Tomis Constanţa!

Derby-ul primei etape a Campionatului naţional de volei feminin, ediţia 2012-2013, Divizia A1, se joacă miercuri, 17 octombrie, de la ora 1845, în cocheta Sală Unirea din Dobroieşti, cea care va găzdui în acest sezon partidele jucate acasă de dinamoviste.

Formaţia dinamovistă se numără, şi în această ediţie a campionatului, printre favoritele la obţinerea titlului naţional, aşa încât aştepările suporterilor de la această partidă sunt mari iar asta se va vedea, suntem convinşi, în tribunele sălii din Dobroieşti care cu siguranţă că vor fi pline iar atmosfera va fi incendiară. Şi, cum se întâlnesc două dintre cele mai bune formaţii din România la ora actuală, spectacolul va fi garantat în această seară, aşa încât vă aşteptăm să veniţi într-un număr cât mai mare la acest meci pentru a le susţine pe fetele noastre într-o partidă care va conta mult în configuraţia finală a clasamentului, chiar dacă suntem abia la începutul campionatului.

Autorul articolului: Florin Nan - CS Dinamo, 17 octombrie, ora 1000

 
Maratonul International al Copiilor

București, 16 octombrie, 2012, ora 10.00, Stadionul Dinamo

Salvati-Copiii-red-rom-2-011-300x237Organizația Salvați Copiii împreună cu Clubul Sportiv Dinamo București, vă invită să-i susțineți pe cei 235 de copii, cu vârste între 11 și 13 ani, din șapte cluburi școlare sportive românești, în competiția "Maratonul Internațional al Copiilor"

Cu prilejul Zilei Internaționale a Alimentației, copiii români vor lua parte la acest concurs, alături de alți 20.000 de participanți din peste 40 de țări. Maratonul se va desfășura concomitent în toate țările, iar un website global va înregistra rezultatele fiecărei curse.

Competiția va avea loc în București, pe 16 octombrie, începând cu ora 10.00, pe stadionul Dinamo (intrarea principală din șos. Ștefan cel Mare)

Copiii aleargă pentru a atrage atenția societății asupra reducerii mortalității în rândul copiilor mai mici de 5 ani din România și din lume, precum și asupra îmbunătățirii stării de nutriție a acestora.

Copiii au nevoie de suportul dumneavoastră, vă așteptăm!

 
Gimnastica -Campionatul National de maestri, avancronica

G_Copii__03După încă o editie a Jocurilor Olimpice , a XXX-a, gimnastica poate să spună că și-a facut datoria, așa cum se întâmplă, de fapt, de foarte multe generații de sportivi și de antrenori. Iar dacă la băieți generația lui Drăgulescu, Urzică, Suciu, a cam trecut, este greu să se mai nască o echipă care să vină de la un European cu 5 medalii din 8, așa cum se întâmpla cu naționala "Dinamo".

Flavius Koczi mai încearcă să se mențină în fruntea ierarhiei mondiale, iar mai tinerii Andrei Muntean și Andrei Ursache încă nu au confirmat.

La fete, chiar dacă sunt foarte tinere, noua generație putem spune că este deja consacrată. Atât Larisa Iordache, cât și Diana Bulimar, sunt cunoscute în lumea bună a gimnasticii mondiale, urmând să li se alăture alte fete talentate care să completeze echipa. De la Dinamo ar putea fi Paula Tudorache și Andra Stoica, dar mai sunt și alte tinere care bat la porțile afirmării.

O condiție ca gimnastica feminină să rămână în topul mondial ar fi ca, urgent, cei doi antrenori - prof. Octavian Belu și prof. Mariana Bitang - să porneasăc la treabă pentru că au demonstrat că știu ce spun și ce fac. Acești oameni fac ceea ce un întreg aparat administrativ românesc din domeniul sportului nu a reușit să facă în ultimii 21 de ani.

De marți până joi, 16-18 octombrie, la Onești, se desfășoară Campionatul național de maeștri, competiție care, pentru mulți tineri gimnaști, este o miză importantă, în timp ce, pentru cei consacrați, este doar o încălzire, o intrare în atmosfera de concurs. Pentru cei care bat la porțile afirmării, acest concurs poate fi o rampă de lansare. 

Autorul articolului și foto: Mihai Neacșu – CS Dinamo, 15 octombrie, ora 2030

 
Taekwondo - Cupa Romaniei 2012, Botosani, 12-14 octombrie

Șase medalii pentru sportivii dinamoviști

Ta__02Timp de trei zile Sala Sporturilor din Botoșani a fost gazda întrecerilor pentru Cupa României la Taekwondo. Echipa Dinamo a avut o comportare la fel de bună ca de obicei în competițiile interne, cucerind nu mai puțin de șase medalii, după cum urmează;

locul I – seniori: cat. 68 kg: Robert Amzoiu; cat. -84 kg: Claudiu Rosianu; cat.  80 kg: Alexandru Biel.

locul II – juniori: Claudiu Nedelea și Alexandru Ionașcu

loc III – cadeți: Andrei Stanciu.

Lotul dinamovist a fost condus de antrenorul Alexandru Dimciu.

Citeşte mai mult... [Taekwondo - Cupa Romaniei 2012, Botosani, 12-14 octombrie]
 
Polo – Superliga 2012-2013, etapa a 2-a – a doua partidă

Dinamo București –Rapid București: 17-2 (4-0; 2-2; 5-0; 6-0)

Într-o atmosferă de toamnă veritabilă, pe un timp friguros și ploios, s-a desfășurat cea de-a doua partidă a etapei cu numărul doi a Superligii de polo, dintre echipele Dinamo și Rapid.

După un inceput foarte bun, dinamoviștii au administrat un sec 4-0 adversarilor în prima repriză. Repriza a doua a fost însă neașteptat de echilibrată, fiecare echipă marcând câte două goluri. Au urmat însă reprizele trei și patru, când jocul a curs într-o singură direcție, Dinamo reușind să înscrie cinci și respectiv șase goluri, fără să primeasca nici unul.

În echipa noastră nu au evoluat nici de această dată Stoenescu, Goanță și Teohari (accidentat).

Principalii marcatori dinamoviști au fost:Robu – 4 goluri, Demeter – 3 goluri, Necșulescu – 3 goluri și Ianc – 3 goluri.

Autorul articolului: Angelo Simion – 15 octombrie, ora 300 

 
Rugby - Turneul national de rugby in 7, editia 2012

Ru__01Primul turneu al Campionatului Național de rugby în 7 s-a desfășurat sâmbătă, 13 octombrie, pe stadionul Arcul de Triumf din Capitală.

Dinamo a  câștigat, în finala mică, în fața formatiei Steaua și a ocupat locul III. Primul meci al formatiei Dinamo a fost în compania CSA Steaua în fața căreia a pierdut cu 7-0. În meciul al II-lea, Dinamo a întâlnit echipa campioană la rugby în 15, Baia Mare. Dinamoviștii au jucat perfect și au câștigat cu 19-0. În  meciul III, Dinamo a învins pe U. Cluj cu 14-12 și a ocupat locul doi in grupa A.

În prima semifinală, Dinamo a jucat cu ocupanta locului  I din grupa B, formatia din Constanța. Cu patru namibieni în formația constănţeană, jucători de mare viteză și spectacol, dinamoviștii ar fi trebuit să joace perfect însă nu au făcut-o și au pierdut cu 28-0. Dealtfel, Farul a câștigat turneul într-o manieră categorică, învingând și în finală formația CSM Bucuresti.

Urmatorul meci al dinamoviștilor a fost cel pentru ocuparea locurilor 3-4, în compania eternei rivale Steaua, pe care, de data aceasta. a învins-o cu 21-12.

Dinamo ocupă un meritat loc III și confirmă atat valoarea lotului, cât și valoarea unor tehnicieni ca Ștefan Demci și Cristi Haldan.

Autorul articolului și foto: Mihai Neacșu – CS Dinamo, 15 octombrie ora 300

 
Volei – Divizia A1, feminin, editia 2012-2013: etapa a 2-a

CSU Medicina Tg Mureș - C.S. Dinamo Romprest București: 1-3 

După o amânare a partidei cu constănțencele, programată în prima etapă, fetele noastre au început sâmbătă, 13 octombrie, partidele oficiale din actuala ediție de campionat. Și putem spune că au început cu dreptul, obținând o victorie importantă în partida desfășurată în deplasare, la Tg. Mureș, acolo unde au întâlnit niște adversare redutabile și care erau decise să câștige. 

Dinamo nu a avut viață ușoară în această partidă, în condițiile în care al doilea, dar mail ales al treilea set fiind chiar foarte disputat, în condițiile în care gazdele reușiseră să egaleze. Totuși, valoarea deosebită a lotului condus de managerul general Marian Ștefan, experiența  și pretențiile legate de obținerea titlului suprem în această ediție, au fost hotărâtoare, Dinamo tranșând repede soarta partidei în cel de-al patrulea set.

Autorul articolului: Florin Nan - CS Dinamo, 15 octombrie, ora 300

 
Volei – Divizia A1, masculin, editia 2012-2013: etapa 2-a

Dinamo București – Tomis Constanța: 0-3 (22-25; 24-26; 22-25)

VB__Din--Const__01Sâmbătă, 13 octombrie a fost, se pare, o zi cu ghinion și pentru voleiul masculin dinamovist, având în vedere rezultatul partidei din cea de-a doua etapă a cmpionatului, disputată între Dinamo și Tomis Constanța.

Meciurile dintre cele douăechipe mereu au fost disputate și deschise oricărui rezultat iar acest meci s-a înscris perfect în aceeași notă, scorul nereflectând realitatea din teren.

Costanța a început primul set mai bine, chiar dacă au fost multe momente de echilibru perfect în jocul celor două echipe. În setul doi, Dinamo a condus ostilitățile și chiar a avut o minge de set, însă nu a reușit să valorifice acest avantaj, ceea ce a dus la pierderea setului. Nu a mai fost decât un pas până la obținerea victoriei iar constănțenii l-au făcut câștigând și setul 3.

Este firesc ca un astfel de rezultat să nu ne mulțumească însă trebuie să ne reamintim de evoluția dinamoviștilor din etapele campionatului trecut iar asta ne va da speranțe pentru rezultate bune în continuare și o foarte bună poziționare în clasamentul competiției, având în vedere faptul că echipa, în cea mai mare parte a sa, a rămas neschimbată.

Autorii articolului: Mihai neacșu și Florin Nan. Foto: Mihai Neacșu – CS Dinamo, 15 octombrie ora 300

 
Handbal masculin - Liga nationala 2012-2013, etapa a 5-a

Pandurii Tg.Jiu –Dinamo București: 29 -22 (14-14)

Dinamo a avut un meci greu sâmbătă, în cea de-a 5-a etapă a campionatului, la Tg. Jiu unde nu câștigă multe formații. În ciuda înfrângerii suferite, putem spune că echipa noastră nu a jucat foarte rău, având în vedere inclusiv faptul că, în minutul 52, scorul era 22-22.

Lipsa de experiență a tinerilor hanbalisti dinamoviști și-a spus însă cuvântul în timp ce varsta jucătorilor mai experimentați nu le mai permite acestora să ducă un meci întreg în teren.

La felul în care începe să arate jocul elevilor antrenorilor Bota și Ene, suntem convinși că vor veni, în curând, și victoriile mult așteptate.

Autorul articolului: Mihai Neacșu / CS Dinamo, 15 octombrie, ora 300   

 
<< Început < Anterior 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 Următor > Sfârşit >>

Pagina 212 din 258

Program Competitional

Săptămâna 14-20 mai 2018 

Handbal. Liga Națională (finala - meci 1), 17 mai, ora 19:30: Steaua - Dinamo. Sala Concordia - Chiajna. Se joacă în sistemul ”doi din trei”

Polo. Superliga, finala pentru locurile 3-4 (meciurile 1 și 2), vineri 18 mai (ora 19:00) și sâmbăta 19 mai (ora 19:00): Sportul Studențesc Corona - Dinamo. Bazinul olimpic Brașov. Se joacă în sistemul ”trei din cinci”

Atletism. Campionatele Naționale de seniori, tineret, juniori - etapa I, 18-20 mai, Pitești

Haltere. Cupa României juniori III, 14-18 mai, Botoșani

Karate. Cupa României la shito-ryu, 19 mai, Dragomirești (Dâmbovița)

Sambo. Campionatele Europene de seniori, 18-20 mai, Grecia

Scrimă. Cupa Mondială sabie masculin, 18-20 mai, Madrid

Tir. Etapa a 4-a a Campionatului Național, 16-20 mai, București

ANUNTURI AGREMENT

În perioada 23 – 27 mai a.c., Bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu găzduiește Campionatele Internaționale de înot ale României. Din acest motiv, în perioada sus-amintită nu se vor desfășura activități de agrement, iar lecțiile de inițiere vor avea loc doar miercuri, 23 mai, conform programului obișnuit (în bazinul mic).


Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Clubul Sportiv Dinamo București | Reclama ta aici

Vizitatori online

Avem 340 vizitatori online

VCL_1718_FINAL4

VCL_1718_banner_178x156px_V1_K

ehftv

image001