Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)

JOCURI SPORTIVE

logo_centenar_ROMANIA
Home
Clubul Sportiv Dinamo București | Reclama ta aici
Rugby – SuperLiga CEC Bank 2012: Avancronica etapei a XI-a

C.S.Dinamo București - C.S.M. Știința Baia Mare

C.S. Dinamo București întâlnește echipa C.S.M. Știinta Baia Mare, duminică 29 iulie, de la ora 1600, într-un meci contând pentru etapa a XI-a a SuperLigii CEC Bank.

Meciul va fi transmis, în direct, de postul de televiziune GSP TV dar echipa alb-roșiilor își așteaptă nerăbdătoare fanii la teren, dat fiind că, matematic vorbind, acest meci este ultima șansă de calificare a buldogilor în Play-off. Șansele sunt foarte mici, dat fiind că echipa vizitatoare este campioana en-titre și actuala ocupantă a primului loc în clasament dar, după cum a declarat antrenorul Ștefan Demci, "Ne jucăm șansele până la capăt. Va fi un meci capital, așa cum a fost și meciul cu Steaua. Sper că jucătorii mei să realizeze acest lucru și printr-o evoluție bună să ștergem imaginea negativă pe care ne-am creat-o în urma înfrângerii din Ghencea, din această săptămână."

Autorul articolului: Horațiu Bărgăunaș - CS Dinamo, 28 iulie, ora 300

 
JO 2012 - 28 iulie (ziua 1): Avancronica

6 sportivi dinamoviști debutează în această primă zi competițională la Londra. Canotajul, tenisul, boxul și gimnastica masculină pe echipe îi introduc în concurs sâmbătă pe: Georgeta Andrunache și Viorica Susanu (la dublu rame), Horia Tecău și Adrian Ungur (la dublu), Bogdan Juratoni și Flavius Koczi. 

Canotajul debutează la prima oră la Londra (9.00, adică 11.00 la București), tenisul intră în scenă la ora 12.30, boxul la ora 17.00 iar gimnastica la ora 22.00 (ora locală: 20.00)

Competițiile de canotaj și gimnastică vor fi difuzate, în direct, pe TVR1, iar cele de tenis și box vor fi transmise de TVR2.

28 iulie, ora 200

 
27 iulie: Deschiderea Jocurilor Olimpice - Londra 2012

Vineri, 27 iulie, se deschide cea de-a 30-a ediție a Jocurilor Olimpice, găzduite în acest an de Londra. Momentul este marcat de un spectacol extraordinar de sunet și lumină care evocă elemente din istoria și cultura Marii Britanii. 

Evenimenul din acest an găzduiește 10.490 de sportivi care provin din peste 145 de state și care se vor înfrunta în cadrul a nu mai puțin de 26 discipline sportive. România este reprezentată la această competiție supremă de 103 sportivi care vor concura la 15 discipline sportive.

Drapelul României este purtat la festivitatea de deschidere de către tenismenul dinamovist Horia Tecău, acesta înlocuind-o pe Geta Andrunache care nu poate participa la eveniment dat fiind faptul că sâmbătă dimineață ea intră deja în concurs, la canotaj.

Prin intermediul acestei rubrici a website-ului nostru, vă vom informa permanent despre evoluția sportivilor dinamoviști în cadrul competițiilor olimpice și vă vom prezenta știri "la cald" și interviuri cu membrii delegației României prezenți la Londra. 

Să urăm mult succes sportivilor români la Jocurile Olimpice din acest an!

27 iulie, ora 2330

 
Rugby – SuperLiga CEC Bank 2012, Etapa a X-a

R__D_S_10Steaua Bucureşti – Dinamo Bucureşti: 34-12

Un meci mult asteptat, derby-ul bucureştean al SuperLigii CEC Bank, desfăşurat miercuri, 25 iulie, pe Stadionul Ghencea, în cadrul etapei a 10-a, a avut un deznodamânt puţin surprinzător pentru cunoscătorii fenomenului rugbystic din ţara noastră. Militarii au câştigat categoric, scor 34-12, un meci considerat capital pentru stabilirea clasamentului final al competiţiei interne.

Dinamovistii, cu probleme financiare şi de colectiv, s-au recunoscut învinşi la finalul celor 80 de minute de joc. Jocul „buldogilor” a fost fără vlagă încă din primele minute de joc când echipa militară se desprinsese deja la 7 puncte diferenţă. Atacurile roş-albaştrilor au continuat să aducă punte, pe când cele ale dinamoviştilor s-au lovit de o apărare exemplară a adversarilor, atuu care le-a şi adus victoria în această partidă.

Citeşte mai mult... [Rugby – SuperLiga CEC Bank 2012, Etapa a X-a]
 
Rugby – SuperLiga CEC Bank 2012: Avancronica Steaua - Dinamo

Reîncepe lupta pentru play-off-ul competiţiei

RuDi__09_-_CopySuperLiga Cec Bank îşi redeschide porţile, după o bine-meritată pauză de vară iar echipele sunt mai motivate ca oricând pentru a reuşi accederea în Play-off.

Cel mai interesant meci al acestei etapei a X-a este, de departe, încleştarea dintre echipele cluburilor emblemă ale sportului românesc: Dinamo şi Steaua. Derby-ul etern al sportului romanesc va avea loc miercuri, 25 iulie, pe stadionul Ghencea, de la ora 1800.

Toate meciurile jucate împotriva echipei Steaua au reprezentat, pentru mine, o finală, fie că am fost spectator, jucator sau - acum - antrenor. Dar acest meci este cu adevarat o finală: este singura noastră şansă de a juca în play-off în acest an. Jucătorii mei au o mentalitate de învingători deja, iar singurul lucru pe care am încercat să îl pregătesc în această săptămână, a fost disciplina de joc, de viaţă şi, mai ales, de grup, disciplina echipei care ne–a adus victoria şi în meciul tur” a declarat Ştefan Demci pentru website-ul nostru.

Autorul articolului: Horaţiu Bărgăunaş. Foto: Mihai Neacşu – CS Dinamo, 25 iulie ora 1330

 

 
2 zile pana la deschiderea Jocurilor Olimpice de la Londra...

Miercuri, 25 iulie, fac deplasarea la Londra şi loturile de scrimă, judo şi polo ale României, Clubul Dinamo fiind reprezentat în toate cele 3 discipline (la polo şi judo - câte 3 sportivi, iar la scrimă - 4 sportivi).

Reamintim iubitorilor sportului dinamovist faptul că sportivii noştri vor concura la Londra în nu mai puţin de 11 discipline sportive, şi anume: atletism, box, kaiac-canoe, judo, canotaj, scrimă, gimnastică, tir, tenis, lupte şi polo.

 

 
3 zile pana la deschiderea Jocurilor Olimpice de la Londra...

Mai sunt 3 zile până când flacăra olimpică se va aprinde pe Stadionul Olimpic din Londra, in faţa celor 80.000 de spectatori care vor fi, cu siguranţă, prezenţi la eveniment pe 27 iulie.

Nu toţi sportivii dinamovişti vor fi însă prezenţi la acest eveniment, unii dintre ei aflându-se încă în cantonament şi vor face deplasarea la Londra pe 2 august, intrarea în concurs făcându-se în urma altor discipline sportive. Printre aceştia se numără şi componenţii lotului de kaiac-canoe care, în aceste zile, sunt în cantonament de pregătire la Voina, în judeţul Argeş. La fel, se află încă în cantonament şi aruncătoarea noastră de aur, Nicoleta Grasu, care mai are răgaz până pe 2 august să-şi definitiveze pregătirea, astfel încât la Londra să ajungă în vârf de formă. Tuturor acestora le urăm succes şi rezultate cât mai bune la Londra, fiind vorba de 2 discpline sportive de care se leagă multe speranţei privind obţinerea unor medalii.

 
4 zile pana la deschiderea Jocurilor Olimpice de la Londra...

Sportivii români au început deplasarea la Londra.

Luni, 23 iulie, loturile de canotaj, nataţie, tenis şi box s-au îmbarcat spre Londra, de la Aeroportul Internaţional Henry Conadă. Acestor loturi li s-a alăturat şi doamna Elisabeta Lipă, preşedintele Federaţiei Române de Canotaj şi a Clubului Sportiv Dinamo Bucureşti.

Componenţii dinamovişti ai lotului de canotaj care se deplasează la Londra sunt următorii: Geta Andrunache, Viorica Susanu, Camelia Lupaşcu, Nicoleta Albu, Adelina Cojocaru, Andreea Boghian, Talida Ghidoiu, Ioana Roraru, Alexandru Palamariu şi Marius Cosmiuc. De asemenea, din partea Clubului Sportiv Dinamo Bucureşti, astăzi s-au deplasat la Londra şi tenismenii Horia Tecău (port-drapelul lotului olimpic la României) şi Adrian Ungur, precum şi boxerul Bodan Juratoni.

 
Mesajul doamnei Elisabeta Lipă pentru sportivii olimpici români

ELILIPA13"Doresc să adresez cele mai sincere felicitări sportivilor români care s-au calificat la J.O. și acum sunt pregătiți să decoleze spre împlinirea dorințelor lor. Participarea la Jocurile Olimpice este cel mai important eveniment din viaţa unui sportiv. Trebuie să vă aduceți aminte chiar și în toiul celei mai grele confruntări că sunteți acolo pentru împlinirea voastră dar și pentru milioane de români care vă susțin de la distanță cu tot sufletul, așa cum au susținut generaţii întregi de sportivi de-a lungul multor olimpiade.

Din experiența mea vă spun că vor câștiga cei care vor avea putere de sacrificiu pentru a se autodepăşi, cei a căror încredere s-a construit prin muncă, dorință, sudoare și durere. Toți sportivii mari știu că această luptă permanentă cu autodepășirea din perioada de pregătire merită cu adevărat pentru acele câteva minute când ai trecut primul linia de sosire sau când îți ridică arbitrul mâna, când urci pe podium iar imnul național cântă pentru toată Lumea.

Jocurile Olimpice reprezintă o ocazie unică pentru fiecare sportiv de a scrie istorie cu faptele sale din fiecare moment al participării la această sărbătoare a sportului mondial.

Un rezultat așa cum vi-l doriți înseamnă un mare pas spre împlinirea voastră materială, și socială. Un campion depășește cu mult spațiul competiției sau al sportului, el inspiră alți oameni, devine o dovadă a succesului, muncii și seriozității.

Avem nevoie de voi, de exemplul vostru și de tot ce reprezentați pentru țara noastră. Vă doresc, din toată inima, mult succes."

Elisabeta Lipă

 
Conferinţă de presă organizată de C.S.Dinamo, în data de 18 iulie

CP__01Miercuri, 18 iulie, la sediul C.S. Dinamo Bucureşti s-a desfăşurat o conferinţă de presă organizată de conducerea Clubului nostru împreună cu cea a S.C.C. Erbaşu S.A. - sponsorul sportivilor dinamovişti participanţi la Olimpiada de la Londra 2012.

La conferinţa de presă au participat: doamna Elisabeta Lipă, presedintele C.S. Dinamo Bucureşti, împreună cu Florin Nan - vicepreşedintele Clubului, precum şi Romeo Cristian Erbaşu, director general al S.C.Constructii Erbasu S.A, partenerul nostru pentru susţinerea pregătirii sportivilor dinamovişti în vederea participării la Jocurile Olimpice. De asemenea, la eveniment au fost prezenţi şi câţiva sportivi din loturile olimpice, printre care îi amintim pe Geta Andrunache, Viorica Susanu, Flavius Koczi şi Nicoleta Grasu, componenţii echipei de polo pe apă şi alţii.

Citeşte mai mult... [Conferinţă de presă organizată de C.S.Dinamo, în data de 18 iulie]
 
<< Început < Anterior 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 Următor > Sfârşit >>

Pagina 212 din 250

Program Competitional

Săptămâna 19-25 martie 2018 

Baschet. Liga Națională (etapa 22), 19 martie, ora 18:30: Dinamo – BC Sibiu. Sala Dinamo

Handbal. Liga Națională (etapa 24), 20 martie, ora 17:30: CSM Focșani 2007 – Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (play-out, etapa 4), 21 martie, ora 16:00: Dinamo – CS ”U” Cluj. Sala Dinamo. Divizia A1 (play-out, etapa 5), 24 martie: CSȘ 2 CNE Baia Mare – Dinamo

Atletism. Campionatele Naționale de aruncări lungi de iarnă, 21-23 martie, Stadionul Iolanda Balaș Soeter, București

Gimnastică. Cupa Mondială de la Doha, 23-25 martie, Qatar

Judo. Campionatele Naționale de seniori, 23-25 martie, Cluj Napoca

Înot. Campionatele Naționale de seniori, 20-25 martie, Bacău

Lupte. Turneu Internațional ”Dan Kolov – Nikola Petrov”, 22-25 martie, Sofia (Bulgaria)

Scrimă. Campionatele Naționale de tineret sabie, 22-25 martie, București. Cupă Mondială spadă, 24-25 martie, Budapesta (Ungaria)

Schi fond. Campionatele Naționale, 22-25 martie, Fundata-Cheile Grădiștei

ANUNT AGREMENT

Sâmbătă, 17 martie a.c., Bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu - Dinamo va găzdui o competiție de înot, motiv pentru care activitățile de agrement vor începe la ora 14:00.

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Selectie inot

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Clubul Sportiv Dinamo București | Reclama ta aici

Vizitatori online

Avem 605 vizitatori online

VCL_1718_FINAL4

VCL_1718_banner_178x156px_V1_K

ehftv

image001