Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home
FiipregatitDSU_Banner_300-x48-px
2 zile pana la deschiderea Jocurilor Olimpice de la Londra...

Miercuri, 25 iulie, fac deplasarea la Londra şi loturile de scrimă, judo şi polo ale României, Clubul Dinamo fiind reprezentat în toate cele 3 discipline (la polo şi judo - câte 3 sportivi, iar la scrimă - 4 sportivi).

Reamintim iubitorilor sportului dinamovist faptul că sportivii noştri vor concura la Londra în nu mai puţin de 11 discipline sportive, şi anume: atletism, box, kaiac-canoe, judo, canotaj, scrimă, gimnastică, tir, tenis, lupte şi polo.

 

 
3 zile pana la deschiderea Jocurilor Olimpice de la Londra...

Mai sunt 3 zile până când flacăra olimpică se va aprinde pe Stadionul Olimpic din Londra, in faţa celor 80.000 de spectatori care vor fi, cu siguranţă, prezenţi la eveniment pe 27 iulie.

Nu toţi sportivii dinamovişti vor fi însă prezenţi la acest eveniment, unii dintre ei aflându-se încă în cantonament şi vor face deplasarea la Londra pe 2 august, intrarea în concurs făcându-se în urma altor discipline sportive. Printre aceştia se numără şi componenţii lotului de kaiac-canoe care, în aceste zile, sunt în cantonament de pregătire la Voina, în judeţul Argeş. La fel, se află încă în cantonament şi aruncătoarea noastră de aur, Nicoleta Grasu, care mai are răgaz până pe 2 august să-şi definitiveze pregătirea, astfel încât la Londra să ajungă în vârf de formă. Tuturor acestora le urăm succes şi rezultate cât mai bune la Londra, fiind vorba de 2 discpline sportive de care se leagă multe speranţei privind obţinerea unor medalii.

 
4 zile pana la deschiderea Jocurilor Olimpice de la Londra...

Sportivii români au început deplasarea la Londra.

Luni, 23 iulie, loturile de canotaj, nataţie, tenis şi box s-au îmbarcat spre Londra, de la Aeroportul Internaţional Henry Conadă. Acestor loturi li s-a alăturat şi doamna Elisabeta Lipă, preşedintele Federaţiei Române de Canotaj şi a Clubului Sportiv Dinamo Bucureşti.

Componenţii dinamovişti ai lotului de canotaj care se deplasează la Londra sunt următorii: Geta Andrunache, Viorica Susanu, Camelia Lupaşcu, Nicoleta Albu, Adelina Cojocaru, Andreea Boghian, Talida Ghidoiu, Ioana Roraru, Alexandru Palamariu şi Marius Cosmiuc. De asemenea, din partea Clubului Sportiv Dinamo Bucureşti, astăzi s-au deplasat la Londra şi tenismenii Horia Tecău (port-drapelul lotului olimpic la României) şi Adrian Ungur, precum şi boxerul Bodan Juratoni.

 
Mesajul doamnei Elisabeta Lipă pentru sportivii olimpici români

ELILIPA13"Doresc să adresez cele mai sincere felicitări sportivilor români care s-au calificat la J.O. și acum sunt pregătiți să decoleze spre împlinirea dorințelor lor. Participarea la Jocurile Olimpice este cel mai important eveniment din viaţa unui sportiv. Trebuie să vă aduceți aminte chiar și în toiul celei mai grele confruntări că sunteți acolo pentru împlinirea voastră dar și pentru milioane de români care vă susțin de la distanță cu tot sufletul, așa cum au susținut generaţii întregi de sportivi de-a lungul multor olimpiade.

Din experiența mea vă spun că vor câștiga cei care vor avea putere de sacrificiu pentru a se autodepăşi, cei a căror încredere s-a construit prin muncă, dorință, sudoare și durere. Toți sportivii mari știu că această luptă permanentă cu autodepășirea din perioada de pregătire merită cu adevărat pentru acele câteva minute când ai trecut primul linia de sosire sau când îți ridică arbitrul mâna, când urci pe podium iar imnul național cântă pentru toată Lumea.

Jocurile Olimpice reprezintă o ocazie unică pentru fiecare sportiv de a scrie istorie cu faptele sale din fiecare moment al participării la această sărbătoare a sportului mondial.

Un rezultat așa cum vi-l doriți înseamnă un mare pas spre împlinirea voastră materială, și socială. Un campion depășește cu mult spațiul competiției sau al sportului, el inspiră alți oameni, devine o dovadă a succesului, muncii și seriozității.

Avem nevoie de voi, de exemplul vostru și de tot ce reprezentați pentru țara noastră. Vă doresc, din toată inima, mult succes."

Elisabeta Lipă

 
Conferinţă de presă organizată de C.S.Dinamo, în data de 18 iulie

CP__01Miercuri, 18 iulie, la sediul C.S. Dinamo Bucureşti s-a desfăşurat o conferinţă de presă organizată de conducerea Clubului nostru împreună cu cea a S.C.C. Erbaşu S.A. - sponsorul sportivilor dinamovişti participanţi la Olimpiada de la Londra 2012.

La conferinţa de presă au participat: doamna Elisabeta Lipă, presedintele C.S. Dinamo Bucureşti, împreună cu Florin Nan - vicepreşedintele Clubului, precum şi Romeo Cristian Erbaşu, director general al S.C.Constructii Erbasu S.A, partenerul nostru pentru susţinerea pregătirii sportivilor dinamovişti în vederea participării la Jocurile Olimpice. De asemenea, la eveniment au fost prezenţi şi câţiva sportivi din loturile olimpice, printre care îi amintim pe Geta Andrunache, Viorica Susanu, Flavius Koczi şi Nicoleta Grasu, componenţii echipei de polo pe apă şi alţii.

Citeşte mai mult... [Conferinţă de presă organizată de C.S.Dinamo, în data de 18 iulie]
 
„Inspira o generatie”!

LONDON_2012Editorial Marcel Popescu

Iată, deschid editorialul meu creionat în legătură cu participarea dinamoviştilor sub Tricolor la apropiatele Jocuri Olimpice de vară de la Londra (27 iulie – 12 august 2012), chiar cu sloganul supremei competiţii, ajunsă la ediţia jubiliară cu numărul 30: „Inspire a generation” („Inspira o generatie”). De ce? Raspunsul este, indiscutabil, unul pe cât de simplu, pe atât de complex, totodată: nevoia ca sportul, în continuare, să inspire generaţiile de azi, dar şi cele viitoare. Sportul, în mod indiscutabil, constituie o stare de spirit. Cu atât mai mult, sportul olimpic. Avem nevoie, da, de sport, de spiritul său. Sportul înseamnă  sănătatea unei generaţii (ba chiar a mai multora). Mai înseamnă, de asemenea, nevoia de competiţie, de întrecere, de victorie. Şi, indiscutabil, sportul constituie modul cel mai elegant şi direct de prezentare (şi reprezentare) a României în lume. Este ambasadorul nr.1 al ţării, al statului, al poporului pe glob. Iar exemplul participării tricolorilor la Jocurile Olimpice este, desigur, cel mai concret, în acest sens.

Citeşte mai mult... [„Inspira o generatie”!]
 
In ”pragul” J.O. de la Londra – 2012

Editorial George Vescan

Olimpiada devine un adevărat ambasador, un simbol al prestigiului individual şi al naţiunii căreia îi aparţine sportivul.

În aceste zile, doar auzind cuvântul olimpiadă sau văzând scris undeva: J.O. Londra – 2012 și deja simțim emoții gândindu-ne că mai sunt câteva zile până când sportivii români vor fi în ”focul” celei mai importante competiții mondiale. Febra Jocurilor Olimpice este pe cale de a cuprinde pe cei implicați în acest eveniment cât și pe oricine interesat sau nu de sportul de înaltă performanță. Datorită mediatizării prin toate mijloacele, s-a dat sportului, în mod irevocabil, o dimensiune planetară. Entuziasmul emanat de Jocurile Olimpice indică o irezistibilă atractivitate: emoțiile izvorâte din stilul povestirilor și istoriilor de excepţie, aduce idealul uman într-o dimensiune vizibilă şi ”palpabilă”.

Citeşte mai mult... [In ”pragul” J.O. de la Londra – 2012]
 
Lupte Greco-Romane – Campionatul Naţional individual 2012

Alexiuc__01Finala C.N. individual la lupte greco-romane, desfăşurată duminică, 8 iulie, în Sala sporturilor din Chiajna, a adus echipei C.S. Dinamo, condusă de echipa de antrenori formată din  P. Cărare şi M. Sandu, trei titluri de campion naţional şi  trei locuri  doi.

Putem spune că, în acest moment, Dinamo are cea mai valoroasă echipă din ultimii ani, dominând competiţia internă.

Pe categorii, titlurile au fost obtinute astfel:

Citeşte mai mult... [Lupte Greco-Romane – Campionatul Naţional individual 2012]
 
Gimnastica – Campionatul international de la Bucuresti

Larisa_Iordache__01Repetiţie generală pentru gimnastele noastre, înaintea Olimpiadei

Sâmbătă, 7 iulie, sala Polivalentă a găzduit ultimul concurs de gimnastică înaintea Jocurilor Olimpice de la Londra.

Au participat patru echipe: Italia, Germania, Franta şi România. Au mai participat, la probele individuale, şi sportive din Elvetia, Suedia şi Belgia, în total la startul competiţiei fiind 27 de sportive.

Echipa României a fost alcătuită din Larisa Iordache, Diana Bulinar şi Cătălina Ponor de la C.S. Dinamo, respectiv Diana Chelaru şi Sandra Isbaşa de la C.S. Steaua.

Citeşte mai mult... [Gimnastica – Campionatul international de la Bucuresti]
 
Tenis - Horia Tecău, calificat în finala de la Wimbledon!

Perechea Tecău - Lindstedt s-a calificat pentru a 3-a oară, în finala de la Wimbledon!

H_Tecau2011După ce au învins, în semifinale, cu scorul de 3-1 (6-4, 6-7, 6-4, 6-3) perechea formată din Jurgen Melzer şi Philipp Petzschner, dinamovistul Horia Tecău împreună cu Robert Linstedt (Suedia) au reușit o performanță care se adaugă în palmaresul tenisului românesc și mai ales în cel al excepționalei generații actuale de tenismeni formați la Centru Sportiv Dinamo Brașov care este condus de o altă glorie a tenisului autohton: George Cosac.

În finală, Tecău și Linstedt vor întâlni perechea Frederik Nielsen şi Jonathan Marray - o prezență surprinzătoare în finala competiției, având în vedere că, în semifinale, au trecut de frații Byran, câștigătorii finalei de anul trecut.

Așteptăm cu nerăbdare și speranță meciul final al competiției, cel care poate readuce unui tenismen român trofeul Marelui Slam, după 39 de ani de la performanța lui Ilie Năstase.

Reamintim fanilor tenisului dinamovist faptul că Horia Tecău va face parte și din lotul olimpicilor români care se va deplasa la Londra de unde sperăm să se întoarcă acasă cu un rezultat care să confirme valoarea internațională a sportivului nostru.

Autorul articolului: Florin Nan. Foto: Mihai Neacșu - CS Dinamo, 7 iulie, ora 1300

 
<< Început < Anterior 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 Următor > Sfârşit >>

Pagina 220 din 258

Program Competitional

Săptămâna 14-20 mai 2018 

Handbal. Liga Națională (finala - meci 1), 17 mai, ora 19:30: Steaua - Dinamo. Sala Concordia - Chiajna. Se joacă în sistemul ”doi din trei”

Polo. Superliga, finala pentru locurile 3-4 (meciurile 1 și 2), vineri 18 mai (ora 19:00) și sâmbăta 19 mai (ora 19:00): Sportul Studențesc Corona - Dinamo. Bazinul olimpic Brașov. Se joacă în sistemul ”trei din cinci”

Atletism. Campionatele Naționale de seniori, tineret, juniori - etapa I, 18-20 mai, Pitești

Haltere. Cupa României juniori III, 14-18 mai, Botoșani

Karate. Cupa României la shito-ryu, 19 mai, Dragomirești (Dâmbovița)

Sambo. Campionatele Europene de seniori, 18-20 mai, Grecia

Scrimă. Cupa Mondială sabie masculin, 18-20 mai, Madrid

Tir. Etapa a 4-a a Campionatului Național, 16-20 mai, București

ANUNTURI AGREMENT

În perioada 23 – 27 mai a.c., Bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu găzduiește Campionatele Internaționale de înot ale României. Din acest motiv, în perioada sus-amintită nu se vor desfășura activități de agrement, iar lecțiile de inițiere vor avea loc doar miercuri, 23 mai, conform programului obișnuit (în bazinul mic).


Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Clubul Sportiv Dinamo București | Reclama ta aici

Vizitatori online

Avem 313 vizitatori online

VCL_1718_FINAL4

VCL_1718_banner_178x156px_V1_K

ehftv

image001