Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)

JOCURI SPORTIVE

Polo_KO_bronz_2017.jpg
Home
Clubul Sportiv Dinamo București | Reclama ta aici
Volei masculin: C.S. Dinamo București - "U" Timișoara 3-0

DVb01Prima etapă a actualei ediții a campionatului 2011-2012 a adus astăzi, 1 octombrie, și prima victorie a elevilor antrenorului Daniel Rădulescu. De la prima minge, Roman și jucătorii lui au luat meciul în serios și au condus ostilitățile până la finalul partidei.

25-10; 25-15; 25-17 a fost scorul pe seturi și este clar că Dinamo, din punct de vedere valoric, este mult peste echipa timișoreană, așa încât putem spune că acest joc a fost doar o încălzire binevenită pentru meciurile grele care urmează.

Cu ocazia acestei partide, echipa de volei masculin Dinamo București, prin managerul Dan Drăgușin,  împreună cu Fundația Policy Center For Roma and Minorities (fundație pentru programe sociale) au demarat un proiect comun destinat integrării copiilor din familii nevoiașe, în activități cu caracter sportiv. În acest sens, la începutul meciului sportivii de la Dinamo le-au oferit copiilor fanioane și insigne iar la sfârșit s-a făcut o poză de grup. Proiectul va continua și se va dezvolta, fiind preconizate și alte acțiuni ale C.S. Dinamo București, despre care vă vom ține la curent prin intermediul website-ului nostru www.csdinamo.eu  

 

 
Handbal: Dinamo – C.S.M.București 24-22(11-11)

H18feb022Primul eveniment sportiv al weekendului s-a consumat la Călărași, cu puțin timp în urmă, unde echipa de handbal Dinamo din localitate a câștigat un meci important în compania unei formații cu ambiții mari în această ediție de campionat: C.S.M. București.

Așa cum prognozam, valoarea sensibil egală a celor două echipe s-a reflectat și în scorul partidei, diferența fiind făcută de o mai mare determinare din partea echipei dinamoviste, avantajul terenului propriu și aportul publicului care a susținut echipa gazdă. Tinerii antrenori Bota si Ene reușesc, așadar, într-un timp foarte scurt, să asambleze niste jucători tineri dar talentați și să formeze o echipă de care vom mai vorbi în acest campionat.

La finalul meciului, toată echipa a dedicat victoria domnului Ovidiu Semen, managerul echipei, omul care și-a dăruit toată energia pentru această echipă dar care, în acest moment, are niște probleme de sănătate pe care suntem siguri că va reuși să le depășească în cel mai scurt timp.

Îi felicităm pe învingătorii acestei partide și le mulțumim pentru momentele de satisfație pe care ni le-au oferit în această seară, dorindu-le, totodată, mult succes în confruntările viitoare.

Ultima oră: Sâmbătă, 1 octombrie, U. Bucovina Suceava a reușit acasă doar un rezultat de egalitate cu H.C. Odorhei, scor 34-34, rezultat în urma căruia a cedat locul 4 în clasament echipei Dinamo București, aflată acum la egalitate de puncte cu ocupanta locului 3, fiind însă despărțite de golaveraj. Duminică, 9 octombrie, Dinamo va primi vzita echipei din Suceava, în al doilea derby al etapei, după partida H.C. Odorhei - SMD Bacău (ocupantele locurilor 3 și 2 din clasament).

 
Avancronica sportivă a weekendului 30 septembrie – 2 octombrie
Sfârşitul acesta de săptămână se anunţă unul consistent în evenimente sportive care ne  pot atrage atenţia.

        Handbal: Astăzi, 30 septembrie, echipa de handbal Dinamo Municipal Călăraşi va întâlni pe teren propriu, formaţia CSM Bucuresti, într-un meci contând pentru etapa a 5-a a Ligii Naţionale. Se vor întâlni două echipe cu valori sensibil egale care, în clasament, sunt despărţite doar de un singur punct în favoarea echipei dinamoviste. În caz de victorie pentru Dinamo, aceasta ar putea să urce în clasament în locul Universităţii Bucovina, actuala ocupantă a locului 4 care are în această etapă un meci greu, chiar dacă se dispută acasă, cu H.C. Odorhei. În meciul de astăzi dinamoviştii au de partea lor tinereţea şi publicul călărăşan care suntem siguri că va umple Sala Sporturilor la ora meciului (1700), aşa încât aşteptăm cu emoţie şi multe speranţe această partidă.

       Volei masculin: Mâine, 1 octombrie, se dă startul unei noi ediţii a Campionatului naţional de volei masculin. Dinamo, cu o echipă nouă şi foarte tânără, îşi propune, ca de obicei, clasarea pe podium, lucru deloc uşor dar perfect posibil.  Mâine, la ora 1100, la sala Extreme din Capitală, Dinamo va primi vizita nou-promovatei în Divizia A1, „U” Timisoara. Suntem convinşi că timişorenii vor încerca să facă o figură frumoasă în faţa mult mai experimentatei echipe bucureştene, având ascendentul promovării în prima ligă valorică, însă mai mult ca sigur că valoarea dinamoviştilor se va reflecta în aspectul general al partidei şi mai ales în rezultatul final. Aşteptăm, totuşi, un meci frumos la Extreme unde vă invităm să ne bucurăm împreună de debutul acestei ediţii de campionat.

      Rugby: Sâmbătă, 1 octombrie, de la ora 1000, Braşovul va fi gazda partidei de rugby din cadrul semifinalelor Cupei României, dintre Dinamo Bucureşti şi R.C.M.U.V. Timişoara. Partidă foarte grea pentru dinamovisti, Timişoara având ca obiectiv câştigarea Cupei şi a Campionatului şi, nu în ultimul rând, vin după o victorie în faţa Stelei. Să nu uităm însă că cele două echipe sunt despărţite doar de un singur loc în Clasamentul Superligii iar Dinamo are capacitatea, în acest moment, să câştige în faţa oricărei echipe din acest campionat, aşa cum a demonstrat în urmă cu o săptămână, în „sferturi”, când a învins detaşat mult mai valoroasa echipă Farul din Constanţa.

      Baschet: Tot sâmbătă, 1 octombrie, începe şi Campionatul naţional de baschet. Dinamo Bucureşti va debuta în Divizia A, tot sâmbătă, la ora 1800, în faţa echipei C.S. Otopeni, în Arena de Baschet a Federaţiei. Meciul promite să fie unul spectaculos iar Dinamo, reîntoarsă în prima grupă valorică a campionatului, cu o echipă mult întinerită, trebuie să-şi demonstreze valoarea, ambiţia şi dorinţa de afirmare. Meciul va fi televizat, în direct, de TVR 3, însă vă aşteptăm în cocheta Arenă a Federaţiei, să vedem împreună spectacolul sportiv şi să fim aproape de echipa noastră de suflet, care are nevoie de susţinere şi încurajare din partea suporterilor la acest nou început de drum.

 
Fotbal - Finala Campionatului M.A.I. 2011

I.S.U. Dolj- I.S.U. Arges  2-1

F01Stadionul Dinamo a fost astăzi, 29 septembrie 2011, gazda finalei Campionatului de fotbal al M.A.I. - competiție organizată în fiecare an de către Centrul Cultural al ministerului. La fel ca de fiecare dată, competiția a reunit un număr important de echipe de la inspectoratele de poliție, jandarmi și situații de urgență din țară.

Și de această dată, titlul suprem a fost câștigat de mult mai titrații fotbaliști doljeni care evoluează, de altfel, și în Liga a III-a. Victoria la limită a venit însă după prelungiri, la sfârșitul timpului regulamentar de joc scorul fiind egal: 1-1. Evoluția scorului a reliefat foarte bine realitatea din teren: dârzenia și dorința de victorie a mult mai puțin experimentaților jucători ai echipei argeșene, le-au pus destule probleme campionilor, partida fiind, în ansamblu, una foarte disputată.

Oltenii câștigă pentru a 5-a oară consecutiv acest titlu ceea ce ne face să credem că Balaci și „Craiova Maxima” au lăsat în urmă nu numai niste rezultate extraordinare dar și o pasiune care durează și va mai dura multe generații.

 
Buletin informativ din partea Ministerului Administraţiei şi Internelor

Ministerul Administraţiei şi Internelor organizează, joi, 29 septembrie a.c., la sediul Clubului Sportiv Dinamo Bucureşti, turneul final de fotbal „Cupa M.A.I. la fotbal - 2011”.

Campionatul de fotbal al Ministerului Administraţiei şi Internelor este organizat, în fiecare an, la data de 1 martie,  de către  Centrul Cultural al M.A.I. şi reuneşte 24 de echipe, reprezentând structuri de ordine şi siguranţă publică la nivel naţional (poliţişti, jandarmi şi pompieri).

Mâine, cu începere de la ora 11.00, pe stadionul Dinamo II se va disputa finala mică între echipele Inspectoratul Judeţean de Poliţie Argeş şi Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Satu Mare, iar cu începere de la ora 15.00, va avea loc finala mare între echipa Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj(echipă legitimată în Liga a III a de Fotbal, denumită „Prometeu Craiova”) şi echipa Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş (echipă antrenată de fostul fotbalist legitimat la Clubul Rapid Bucureşti – Constantin Schumacher).

Cupa turneului va fi înmânată de Preşedintele Clubului Sportiv Dinamo Bucureşti, multipla campioană olimpică, Elisabeta Lipă.

***

Jurnaliştii sunt invitaţi să participe la cele două finale desfăşurate între echipele Ministerului Administraţiei şi Internelor, începând cu ora 11,00, respectiv ora 15.00.

Accesul publicului la turneul final de fotbal este liber.28 septembrie 2011
Direcţia Informare şi Relaţii Publice – Ministerul Administraţiei şi Internelor
 
Comitetul Olimpic și Sportiv Român și-a inaugurat noul sediu

SediuÎn decorul deosebit al acestei toamne însorite, în imediata apropiere a Arcului de Triumf, marți 27 septembrie a fost inaugurat noul sediu al C.O.S.R. și al Muzeului Sportului.

La festivitatea de inaugurare au participat: domnul Jaques Rogge - președinte C.I.O., domnul Patrick Hickey - președintele Comitetelor Olimpice Europene, precum și alți înalți demnitari din lumea olimpismului mondial. Amfitrionul a fost domnul Octavian Morariu, președintele C.O.S.R.

La ceremonie au participat și domnul Traian Băsescu - Președintele României, unii membri ai Guvernului, domnul Sorin Oprescu – Primarul General al Capitalei, oameni de afaceri și, bineînțeles, multă presă.

De la un asemenea eveniment nu puteau sa lipsească sportivii, laureații noștri olimpici, prezenți într-un număr foarte mare pentru că, așa cum spunea și domnul Jaques Rogge, raportat la numărul său de locuitori „Romania are un important număr de campioni olimpici”.

 

 
Canotaj - Campionatele Naţionale de la Snagov 2011

M18Săptămâna trecută, lacul Snagov a fost gazda Campionatelor Naţionale de Canotaj care au adus la startul întrecerii 15 cluburi din toată ţara. Este o tradiţie ca, după ce se desfăşoară cele mai importante întreceri internaţionale, să se desfaşoare şi Campionatele Naţionale, pentru a lăsa timp loturilor să lucreze fără presiunea concursurilor.

Cum era de aşteptat Dinamo şi Steaua au fost protagonistele acestei competiţii, sportivii dinamovişti câştigând şi anul acesta locul întâi în faţa rivalilor stelişti. Astfel, dinamovistii au câştigat opt locuri I la seniori şi două la tineret (6 la fete şi 4 la băieţi).

Până la urmă, această competiţie are menirea să aducă în atenţia antrenorilor de la lotul naţional sportivi de perspectivă şi, nu în ultimul rând, să confirme sau să infirme munca antrenorilor de la cluburi.

Anul viitor Londra va fi capitala sportului mondial iar canotajul poate să aducă medalii care să ne facă să privim sportul de performanţă cu alţi ochi şi cu alte disponibilităţi financiare.

 
Rugby - Cupa României: Dinamo Bucureşti - Farul Constanţa 36-20

DC22Reuşită excepţională a rugbyştilor dinamovişti în faţa puternicei echipe constănţene, sâmbătă, în sferturile de finală ale Cupei României, având în vedere că nu este usor să joci cu Farul nici în meciuri amicale, dar să mai joci şi într-o competiţie care este un obiectiv pentru orice echipă din primele trei-patru ale campionatului naţional.

După victoria categorică din weekend, Dinamo ajunge în faza semifinalelor Cupei României, alături de CSM Bucureşti, Timişoara şi Baia Mare. Azi echipele semifinaliste îşi vor afla adversarele iar sâmbăta viitoare se vor confrunta pentru calificarea în marea finală.

Dinamo, cu o echipă tânără, începe să joace pe zi ce trece mai bine şi anunţă, prin jocul pe care îl prestează, că este capabilă să se bată până la ultimul meci, atât pentru Campionat cât şi pentru Cupă.

Veniţi la meciurile dinamoviştilor şi o să vă convingeţi de valoarea şi potenţialul acestei echipe de care se leagă multe dintre speranţele noastre.
 
Campionatul Mondial de Box de la Baku - 2011

CD036Astăzi are loc la Baku, tragerea la sorţi a meciurilor din primul tur al acestei editii a Campionatului Mondial.

Miza este mare pentru că rezultatele la această ediţie de Campionat Mondial sunt şi criteriu de calificare pentru Jocurile Olimpice de anul viitor, de la Londra. Se vor califica primi 10 sportivi de la următoarele categorii: 48, 52, 56, 60, 64, 69, 75 şi 81 kg, precum şi primii 6 sportivi de la categoriile 91 şi +91 kg.

Dinamo are trei sportivi cu şanse reale de calificare: Razvan Andreiana la categoria 56 kg, Daniel Bădulescu la categoria 64 kg şi Bogdan Juratoni la categoria 75 kg. Nu putem decât să le dorim să se întoarcă de la Baku cel puţin cu paşapoartele pentru Londra în buzunar dar şi cu rezultate care să îmbogăţească panoplia de medalii a sportului dinamovist.
 
Baschet - Cupa României: C.S.S. Giurgiu – Dinamo Bucureşti 96-75

B_33Se poate spune că Dinamo a trăit periculos la Giurgiu, în întâlnirea cu formaţia din localitate. Periculos pentru că a fost învinsă la o diferenţă de 21 de puncte doar 3 puncte lipsind gazdelor să se califice în optimile Cupei României.

Până la urmă, în ciuda înfrângerii, Dinamo şi-a atins obiectivul de a merge mai departe şi sperăm să fi tras concluziile şi învăţăturile necesare de pe urma scorului, astfel încât să evite, pe viitor, riscurile pe care şi le-a asumat în această partidă, mai ales că, indiferent ce vor decide sorţii, meciurile viitoare vor fi tot mai grele.

Noi avem încredere în valoarea reală a acestei echipe tinere care în acest debut de sezon ne-a arătat şi că are potenţial, şi îi dorim succes în confruntările care vor urma.
 
<< Început < Anterior 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 Următor > Sfârşit >>

Pagina 220 din 223

Program Competitional

Săptămâna 17-23 iulie 2017

Atletism. Campionatele Europene de juniori 1, 20-23 iulie, Italia. Campionatele Naționale de probe combinate (juniori, tineret, seniori), 22-23 iulie, București

Canotaj. Campionatele Mondiale de tineret, 20-22 iulie, Serbia. Plovdiv (Bulgaria)

Ciclism. Campionatele Naționale XCO, 22-23 iulie, Zănești

Scrimă. Campionatele Mondiale de seniori, 19-26 iulie, Leipzig (Germania)

NOU! Hidrokinetoterapie

ANUNT VOLUNTARIAT

CS Dinamo caută instructor voluntar pentru înot (inițiere copii/tineri) în vederea derulării unui program social în colaborare cu Asociația SOS Satele Copiilor România. Activitatea se va desfășura în perioada verii, la Bazinele din Complexul Sportiv Dinamo (8 ore pe zi).

SOS Satele Copiilor România este o organizație neguvernamentală, care are ca scop asistarea și sprijinul acordat copiilor care au pierdut sau riscă să piardă îngrijirea familiei lor biologice.

Persoanele interesate se pot prezenta direct la sediul clubului (Șoseaua Ștefan cel Mare nr. 7-9, București) sau pot trimite o scrisoare de intenție la adresele de email office@csdinamo.ro sau sandu.enciu@csdinamo.ro.

Agrement Fitness

Agrement Natație

Selectie inot

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Clubul Sportiv Dinamo București | Reclama ta aici
Dotelio, Inc | Web Design and Digital Branding

Vizitatori online

Avem 836 vizitatori online

F417_banner_400x130px

VCL_1617_banner_178x156px

ehftv

image001