Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home
FiipregatitDSU_Banner_300-x48-px
Schi Fond: Cupa Dinamo, Cheile Grădiștei, 21 martie 2012

Evoluție excelentă a sportivilor dinamoviști în prefața Campionatului Național

În data de 21 martie s-a desfășurat la Cheile Gradistei, Cupa Dinamo la schi fond, competiție anuală la care au participat sportivi de la cluburile C.S.S. Gheorghieni, C.S.S. Bistrita, Vatra Dornei, C.S. Fundata și, evident, de la Centrul Sportiv Dinamo Brasov, clubul nostru fiind reprezentat de către sportivii Monika Gyorgy, Reka Ferencz, Claudia Flangea, Dana Plotogea, Sara Timea, Paul Pepene, Roland Garbacea, Remus Faur, Katalin Ferencz, Cătălin Pirtu și George Buta.

La proba de 5 km liber senioare, Monika Gyorgy a ocupat locul I, dupa cum ne și asteptam, Reka Ferencz s-a clasat pe locul II iar Claudia Flangea pe locul III.

Pe aceeași distanță de 5 km, la junioare, Sara Timea a ocupat locul I iar Katalin Ferencz locul II.

Citeşte mai mult... [Schi Fond: Cupa Dinamo, Cheile Grădiștei, 21 martie 2012]
 
Volei – Divizia A1, masculin: play-off, faza II, tur - meciul 2

Tomis Constanța - Dinamo București: 3-0 (25-21, 25-17, 25-17)

Dinamo a pierdut și cel de-al doilea meci de la Constanța, din semifinalele play-off-ului Diviziei A1, ceea ce înseamnă că Tomisul și-a asigurat deja 2 victorii dintre cele 3 necesare unei echipe, în această fază a competiției, pentru a accede în finala campionatului.

În aceste condiții, echipa noastră va avea o misiune mult mai dificilă la București, fiind necesar să câștige ambele meciuri care se vor desfășura marți și miercuri, pentru a egala scorul la partide și a putea juca meciul decisiv din 1 aprilie, de la Constanța. 

Autorul articolului: Florin Nan - CS Dinamo, 23 martie, ora 2330

 
Avancronica sportiva a weekendului 23-25 martie

Primăvara și-a intrat pe deplin în drepturi iar vremea frumoasă cu siguranță nu vă va lăsa să stați în casă în acest weekend. Iar iubitorii sportului vor avea și mai multe motive de a nu rămâne în casă, având în vedere multitudinea de evenimente sportive care vor anima cele 3 zile care urmează.

Iată aici sumarul evenimentelor sportive la care vor participa sportivii dinamoviști și pe care le veți putea urmări în acest week-end:

23-24 martie

Lupte – Campionatul Național pe echipe, București

23-25 martie

Shotokan Karate – Campionatul Mondial, Istambul - Turcia

23 martie

Atletism – Campionatul Național de aruncări, București

23 martie, ora 1700

Volei m. – Divizia A1, play-off, faza II meciul 2

Tomis Constanța – Dinamo București

24 martie, ora 1700

Handbal – Lig.Naț., etapa a 21-a

Poli M. Timișoara – Dinamo M. Călărași

24 martie, ora 1800

Baschet – Divizia A, etapa a 28-a

Dinamo București – CSM București

 

Citeşte mai mult... [Avancronica sportiva a weekendului 23-25 martie]
 
Volei – Divizia A1, masculin: play-off, faza II, tur - meciul 1

Tomis Constanța - Dinamo București: 3-0 (25-15, 25-19, 25-22)

Joi, 22 martie, la Constanța, s-a disputat primul meci al semifinalei dintre Tomis și Dinamo, partidă încheiată cu victoria gazdelor.

Putem spune că echipa lui Daniel Rădulescu a pierdut destul de ușor această întâlnire, având o evoluție sub cea cu care ne-a obișnuit în returul acestui campionat. La acest scor nu sunt prea multe de spus despre desfășurarea partidei, ci doar că așteptăm o revenire absolut necesară a dinamoviștilor în meciul cu numărul 2 din primul tur al semifinalei, pentru a ne putea creea avantajul rezultatului egal în deplasare, de la care să se plece în partidele returului ce se va desfășura la București.

Autorul articolului: Florin Nan - CS Dinamo, 22 martie, ora 2030

 

 
Conferinta de presa din data de 21 martie 2012

C.S. Dinamo – S.C.C. Erbasu: Un parteneriat pentru Londra 2012

D-E__01Miercuri, 21 martie 2012, la sala de conferința a Hotelului Erbașu, a avut loc ceremonia de semnare a contractului de sponsorizare dintre S.C.C. Erbașu și C.S. Dinamo București.

La eveniment au fost prezenți sportivi din lotul olimpic al României calificați pentru Londra 2012 printre care: aruncătoarea de disc Nicoleta Grasu, gimnastul Flavius Koczi, antrenorul și multiplul medaliat olimpic Marius Urzică, tânărul boxer Bogdan Juratoni, judoka de la categoria 56 kg Corina Căprioriu, multiplele campioane mondiale și olimpice la canotaj Geta Andrunache și Viorica Susanu, sabrerii Gelu Zalomir și Rareș Dumitrescu, canoiștii Lazăr Dumitrescu și Victor Mihalachi împreună cu celebrul lor antrenor Florin Popescu care este și multiplul campion olimpic, și nu în ultimul rând Cătălina Ponor care ne-a adus atâtea satisfacții la Atena și sperăm să repete șirul succeselor și la Londra.

Citeşte mai mult... [Conferinta de presa din data de 21 martie 2012]
 
Olimpiada de la Sydney din 2000

Dinamo pe locul 15 din … 198 de ţări !

Canotaj_81_SydneyEdiţia cu numărul 28 a Jocurilor Olimpice de Vară s-a desfăşurat la Sydney, în Australia, în perioada 15 septembrie – 1 octombrie 2000. A fost ultima Olimpiadă a Mileniului 2. Suprema competiţie planetară avea să revină pe continentul australian după 44 ani (Melbourne 1956 – Sydney 2000). Cu acest prilej a mai căzut un record, anume cel al ţărilor participante: 198 ! În programul Jocurilor Olimpice au figurat nu mai puţin de 29 de discipline sportive (câteva, chiar, în premieră). România a abordat Jocurile la 16 dintre probe. Ce s-a putut vedea cu ochiul liber, cum se spune? Gigantismul organizatoric (să amintim doar prezenţa a 6000 de poliţişti şi militari care au asigurat paza sportivilor!). Şi asta cu toate că, în dese rânduri, Comitetul Internaţional Olimpic a susţinut „redimensionarea programului olimpic”. Oricum, Olimpiada de Vară de la Antipozi a fost o sărbătoare măreaţă, impresionantă, cu dominantă înalta tehnologie. O reuşită urmărită de circa 3,5 miliarde de oameni de pe glob.

Citeşte mai mult... [Olimpiada de la Sydney din 2000]
 
Judo – Campionatele Naționale pe echipe, Iași, 16-18 martie

Aur pentru sportivii dinamoviști din Brașov la competiția națională din acest an

judo_iasiLa sfârşitul săptămânii trecute, s-au disputat la Iaşi, întrecerile campionatului naţional pe echipe, cu participarea a nouă formaţii masculine şi cinci feminine din toată țara.

C.S. Dinamo Bucureşti - Centrul Sportiv Braşov a participat cu echipa pregatită de Vasile Blendica şi Simion Toplician, obţinând medalia de aur, după ce au învins în semifinală echipa CSA Valeriana Târgovişte cu scorul de 5-0 (ipponaveraj 50-0) iar în finală echipa  SC Miercurea Ciuc cu scorul de 3-2 (ipponaveraj 30-20).  

Lotul dinamovist de la Centrul Sportiv Braşov, care a participat la competiția națională din acest an, a cuprins următorii judoka: Remus Lazea (cat. 66 kg), Ștefan Bichişan (73 kg), Cristian Bodârlău (81 kg), Răzvan Ungureanu (81 kg), Valentin Radu (90 kg), Lehel Szocs (90 kg), Valentin Perdivară (+90 kg) și Valentin Bărbulescu (+90 kg).

Autorii articolului: Bianca Bârsan și Florin Nan – CS Dinamo, 21 martie, ora 1930

 
Tir - Campionatul National (aer comprimat) de juniori și seniori, 2012

Rezultate foarte bune pentru sportivii dinamoviști

T_77Duminică, 18 martie, s-a încheiat Campionatul Național de Tir, aer comprimat, atât la juniori cât și la seniori. Dinamo a avut un parcurs remarcabil prin echipele pe care le-a prezentat la startul acestei competiții și prin tinerii sportivi pe care i-a promovat în focul acestui campionat deloc ușor. Iar când spunem de tineri promovați, ne gândim, în primul rând, la Ioana Cristea (foto) și Laura Ilie, două tinere care promit nu numai pentru competiția internă, cât mai ales pentru viitoarele competiții internaționale.

La juniori, proba de pușcă-aer comprimat, campioană a ieșit Ioana Cristea, în timp ce Laura Ilie a ocupat locul III. La seniori, proba de pușcă-aer comprimat 40 f, campioană a ieșit tot Ioana Cristea care a reusit 396 p din 400 posibile. Diferența de la 396 la 400 este foarte mare în tir, adică de la campion național la campion olimpic. Și, pentru a fi și pe înțelesul celor mai puțin familiarizați cu tirul, trebuie precizat că, în finală, decarul are 10 fracțiuni, în funcție de poziționarea loviturii în interiorul cercului.

Locul doi la senioare a fost ocupat de Laura Ilie, cu 391 p. În proba masculină, Alin Moldovan a ocupat locul II cu 589 p., la egalitate cu stelistul Marius Vasile care a ocupat locul I cu 8 zecimi mai mult decât Alin, acele zecimi de decar de care vorbeam mai sus.

Citeşte mai mult... [Tir - Campionatul National (aer comprimat) de juniori și seniori, 2012]
 
Comunicat de presă al C.S. Dinamo București

Invitatie la conferinta de presa organizată de C.S. Dinamo Bucuresti si S.C.C. Erbasu S.A, miercuri 21 martie, de la ora 1200, la Hotelul Erbas

C.S. Dinamo București organizează, miercuri, 21 martie, ora 1200 la Hotel Erbas, str. Av. Alexandru Șerbănescu nr. 27, Sector 1, București, o conferință de presă de anunțare a noului nostru parteneriat cu S.C. Construcții Erbasu S.A., realizat pentru a sprijini pregătirea sportivilor dinamoviști, calificați pentru Jocurile Olimpice de la Londra, eveniment care se va desfășura în luna august a acestui an.

La conferința de presă vor participa: Elisabeta Lipa, presedintele C.S. Dinamo București, Romeo Cristian Erbașu, director general al S.C.Constructii Erbasu S.A, George Cosac, vicepresedintele C.S. Dinamo București, Marius Urzică și Mihai Covaliu, multimpli campioni, acum atrenori în cadrul clubului, invitați, personalități din lumea sportului precum și sportivii care vor beneficia de această sponsorizare.

Citeşte mai mult... [Comunicat de presă al C.S. Dinamo București]
 
Atletism - Cupa Europei la aruncări

Mihai_GrasuÎn perioada 17-18 martie, în localitatea Bar din Muntenegru, s-a desfășurat Cupa Europei la aruncări, competiție ce a reunit la startul ei crema sportivilor europeni la aceste discipline sportive. Dinamo a participat la această competiție cu trei sportivi.

Nicoleta Grasu a ocupat locul 6 cu o aruncare de 60.34 m. Nicoleta este la primul concurs outdoor din acest an, lipsindu-i și antrenamentele in aer liber, ceea ce s-a și văzut în concurs, ea având patru rateuri și o aruncare de 59.01 m în afara aruncării care i-a adus poziționarea finală. Îi dorim Nicoletei să ajungă cât mai repede la forma pe care și-o dorește și ne-o dorim cu toții, pentru că mai sunt doar patru luni până la Jocurile Olimpice de vară.

Pe locul I la disc feminin s-a clasat Muller Nadine din Germania, cu un rezultat de 68.89 m, iar pe locul doi sportiva din Rusia, Pishcalnikova Daria, cu o aruncare de 63.86 m. Locul III a fost ocupat de franțuzoaica  Robert-Michan Melina,cu o aruncare de 63.03m.

Citeşte mai mult... [Atletism - Cupa Europei la aruncări]
 
<< Început < Anterior 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 Următor > Sfârşit >>

Pagina 277 din 302

Program Competitional

Săptămâna 15-21 iulie 2019

Atletism. Campionatele Europene juniori U20, 18-21 iulie, Boras (Suedia)

Ciclism. Campionatul Național XCO, 18-21 iulie, Domenile – Herneacova, Timiș

Lupte. Campionatul Național seniori, 18-21 iulie, Reșița

Scrimă. Campionatul Mondial de seniori, 15-23 iulie, Budapesta (Ungaria)

ANUNTURI AGREMENT

• Începând cu data de 15 august a.c., Bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu – Dinamo va fi închis pentru lucrări de mentenanță. În perioada cât acesta va fi indisponibil, activitatea de inițiere și agrement se va desfășura în bazinul descoperit, conform orarului ce va fi stabilit săptămânal. Programul va fi afișat atât pe site-ul www.csdinamo.ro, cât și la avizierul bazinului descoperit.

• Bazinul descoperit din incinta Complexului Sportiv Dinamo s-a redeschis pentru public începând cu data de 15 iunie a.c. Programul bazinului descoperit:

luni-vineri:

09:00 - 13:00 inițiere; 13:00 - 21:00 agrement

sâmbătă și duminică:

08:00 - 20:00 agrement

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Clubul Sportiv Dinamo București | Reclama ta aici

Vizitatori online

Avem 372 vizitatori online

VCL_web_banner

VCL_2018_logo

ehftv

image001