Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home
IDOLUL_DINAMOVIST

Întâlnește-te cu idolii tăi!
Un nou proiect CS Dinamo!

Detalii pe pagina de fb
dedicată

David Popovici - Cel mai valoros tânăr sportiv din Europa în 2021

20211124_David_Popovici__foto__15

ACADEMIILE CS DINAMO

Fotbal
Polo
Tenis
Dans_Sportiv
Handbal

 

PARTENERI CS DINAMO

logo_Baumit-1
Sigla_Erbasu

sigl-delta-noua._CU_ROSU_1

SIGLA_SUPERBET

logo-bucovinaRO-sete-de-echilibru-copy-cu-alb

measport-png

ivascular

Sigla_PWS-1

sigla_noua_med_KKK-1

Kelme_romania

Volei feminin - Divizia A1, 2013-2014, etapa a 19-a

Penicilina Iași - Dinamo ROMPREST: 0-3 (22-25, 11-25, 14-25)

Dinamo__vs__NTMK____30Etapa a 19-a a programat vineri, 14 februarie, la Iași, partida dintre Penicilina din localitate (locul 10 în clasament) și Dinamo (locul 2).

Întâlnirea nu a pus niciun fel de probleme formației noastre care a câștigat la diferență maximă această partidă, obținând toate cele 3 puncte puse în joc. În urma acestui rezultat, Dinamo își menține poziția secundă în clasament, la un punct distanță de CSV Alba Blaj însă față de care are două partide mai puțin disputate.

Având în vedere faptul că mai sunt doar trei etape de disputat din sezonul regulat al acestei ediții de campionat, credem că sunt puține șanse să mai apară modificări notabile în ierarhia primelor trei locuri ale clasamentului. Dinamo va trebui să mai susțină însă, înaintea play-off-ului, și cele două partide restante pe care le mai are de disputat.

Următoarea etapă este programată pe 19 februarie, atunci când Dinamo va primi vizita formației Medicina T. Mureș, în Sala Polivalentă din șoseaua Ștefan cel Mare.

Autorul articolului: Florin Nan. Foto: Mihai Neacșu - CS Dinamo, 16 februarie 2014, ora 2300

 
Handbal - Liga nationala 2013-2014, avancronica etapei a 17-a

C. S. Dinamo București - Universitatea Bucovina Suceava

Duminică, 16 februarie, de la ora 11:30, Sala Dinamo găzduiește partida din cadrul etapei cu numărul XVII din cadrul Ligii Naționale de handbal, în care C. S. Dinamo București primește replica ultimei clasate, Universitatea Bucovina Suceava.

Sucevenii vin cu un moral ascendent după victoria contra Reșiței şi speră să facă o figură frumoasă în confruntarea din capitală. Mai mult ca sigur băieții noștri vor aborda cu multă seriozitate acest meci, după duşul rece suferit în etapa precedentă şi nu vor lăsa nicio şansă mai tinerilor adversari, ştiută fiind ambiția acestora de a se agăţa de orice oportunitate ivită. Se anunță o întâlnire spectaculoasă, în viteză, care va fi pe placul iubitorilor de handbal, pe care îi așteptăm în număr cât mai mare.

Baftă băieţi!

Autorul articolului: Florin vasiliu - CS Dinamo, 15 februarie 2014, ora 2300 

 
Sambo - Campionatul National de juniori si seniori, 08-09 februarie 2014, Bucuresti

Un articol de George Vescan

Daniela_H_st_Denisa_O_antrenor_si_Baxan_GÎn perioada 8-9 februarie 2014 s-a desfasurat Campionatul Național de Sambo de Juniori și Seniori în București. Clubul Dinamo a fost reprezentat prin sportiva Daniela Hondiu (categoria 56 kg.) și de sportivul Grigore Baxan (categoria 82 kg.), ambii la categoria de vârstă seniori.

Felicităm pe Grigore Baxan și pe Daniela Hondiu, cei doi sportivi ai Clubului Sportiv Dinamo București, pentru câștigarea a două titluri de campioni naționali, dar și pentru  că au primit cate un premiu pentru cei mai tehnici sportivi.  

Campionatul Național a reprezentat un criteriu de selecție pentru Campionatul European de Seniori care va avea loc în perioada 15-19 mai 2014 în România la Sala Polivalentă din București, unde Romania v-a fi reprezentată din partea C.S.Dinamo București de aceiași doi sportivi: Daniela Hondiu și Grigore Baxan.

Obiectivul pentru Campionatul European este câștigarea unui loc I-III de către Daniela Hondiu și un loc II-VII prin Baxan Grigore. Așteptăm pe iubitorii de sport, să ne fie alături, să cunoască mai bine tainele și frumusetea sambo-ului, iar ulterior să-și directioneze copii către sambo”, ne-a declarat Denisa Oprea antrenoarea secției de sambo a C.S.Dinamo.

Spectacolul sportiv pe care sportivii dinamoviști l-au realizat la campionatul național nu este o întâmplare. Cei doi au participat în perioada 21-24 ianuarie 2014, la Cupa Mondiala din Kazahstan, desfășurată la Almaty, unde sportiva Daniela Hondiu s-a clasat pe locul al-II-lea. După un tur liber a trecut de reprezentanta tarii gazde, apoi a castigat meciul împotriva reprezentantei Rusiei dar în finală a pierdut cu Alyeva Diana (o a doua reprezentanta a Rusiei) în urma unei lupte spectaculoase. Daniela a avut o prestație foarte bună și este cotată în primele 3 favorite la Campionatul European.

Antrenoarea Denisa Oprea a ținut, în final, să mulțumească conducerii C.S.Dinamo București, „care a fost alaturi de noi, și chiar dacă în prezent suntem o echipă mică, susținuți în continuare putem dezvolta o echipă puternică pentru a ajunge în vârful piramidei cu răbdare și perseverență”.

CS Dinamo, 14 februarie 2014,ora 1300

 
Handbal - Liga nationala 2013-2014, etapa a 16-a

Un articol de Florin Vasiliu (foto: Mihai Neacșu)

H_10C. S. A. Steaua București - C. S. Dinamo București 28-20 (18-10)

Etapa a XVI-a a Ligii Naționale de handbal a programat şi derby-ul Steaua - Dinamo. Partida a fost găzduită de Complexul Sportiv Apollo (nume împrumutat din mitologia greacă, Apollo, zeul zilei, al luminii şi al artelor, în cinstea căruia se desfășurau la Delphi Jocurile Pythice pentru a celebra victoria acestuia asupra șarpelui Python şi instituirea oracolului de la Delphi; jocurile constau în competiții sportive dar şi intelectuale).

Dacă am fi apelat la oracol probabil că nici acesta nu ar fi prezis un joc atât de slab al băieților noștri în compania rivalei de o viață. Dacă pentru gazde punctele puse în joc însemnau o urcare pe poziția a VII-a (prima în perspectiva play out-ului), pentru dinamoviști acestea reprezentau o urcare pe poziția a treia a clasamentului. Schimbările survenite la nivelul băncii tehnice dar şi a locului de desfășurare a meciurilor de pe propriul teren se pare că sunt benefice militarilor. În acest meci ei au fost încurajați de o sală arhiplină (chiar dacă sunt numai 400 de locuri), iar ultraşii din galeria de la fotbal au reușit să pună o presiune teribilă pe adversar.

Dinamo a început bine dar, din păcate, s-a aflat la conducerea ostilităților doar 16 minute. După două reușite ale lui Dimache, alb roșii se distanțează la două goluri (7-9), dar se relaxează şi pivotul stelist Stamate egalează cu două bolte bine puse peste tânărul Makaria (care a apărat bine în prima repriză având 8 intervenții salvatoare). Sesizând ezitările elevilor săi, Seba Bota solicită time out în minutul 19, dar fără nici un folos pentru că greșelile şi ratările se țin lanț, apărarea stelistă anticipează bine, Fane Laufceag devine tot mai greu de învins, chiar şi de la linia de 7 metri şi astfel tabela arată la pauză un neverosimil 18-10.

Iată şi evoluția scorului în prima repriză: 1-3 (min. 6); 4-4 (min. 10); 7-7 (min. 15); 7-9 (min. 16); 9-9 (min. 18); 14-9 (min. 26); 18-10 (min. 30).

Citeşte mai mult... [Handbal - Liga nationala 2013-2014, etapa a 16-a]
 
Volei feminin - Divizia A1, 2013-2014, etapa a 17-a

CSM U Craiova - Dinamo București: 0-3 (19-25, 19-25, 16-25)

În weekend, fetele noastre s-au deplasat la Craiova, acolo unde ne așteptam să primească o replică bună din partea gazdelor în partida ce a contat pentru etapa a 17-a a campionatului diviziei A1 l a volei feminin. Evident ca nu ne făceam prea mari probleme în ceea ce privește șansele de victorie ale echipei noastre, părerea specialiștilor fiind unanimă din acest punct de vedere: Dinamo avea, de departe, prima șansă.

Totuși replica craiovencelor nu s-a ridicat la nivelul așteptat, Dinamo câștigând partida cu destul de multă lejeritate, în doar trei seturi, la diferențe de 6, respectiv 9 puncte. Rezultatul nu a produs modificări semnificative în situația clasamentului, echipa noastră ocupand, în continuare, poziția a doua, în timp ce Craiova se bate cu CSM-ul pentru locul 6.

Următoarea etapă este programată mâine, 12 februarie, când Dinamo primește, la București, vizita ocupantei locului 8 din clasament, CSM Lugoj. Partida este programată a se disputa în Sala Polivalentă Dinamo.

Autorul articolului: Florin Nan - CS Dinamo, 11 februarie 2014, ora 900 

 
Handbal - Liga nationala 2013-2014, avancronica etapei a 16-a

Din__01Steaua București - Dinamo București

Capul de afiș al etapei cu numărul XVI a Ligii Naționale de handbal îl constituie întâlnirea dintre Steaua București şi C. S. Dinamo București. ,,Eternul derby’’, cum numesc suporterii celor două formații duelul dintre cele mai titrate echipe ale handbalului românesc, care odinioară umplea până la refuz sala Polivalentă, se va desfășura în micuța, dar moderna sală Apollo, din sectorul trei al capitalei. Aici a ales Steaua să-şi dispute meciurile de pe teren propriu în această a doua parte a campionatului. Partida de luni, 10 februarie 2014, va începe la ora 1945 şi va fi arbitrată de cel mai bine cotat cuplu de arbitri în momentul de faţă: Stark/Ştefan.

Steliștii, faţă de întâlnirea din tur când au plecat învinși la două goluri din Ştefan cel Mare (30-28), nu au suferit modificări decât la nivelul staff-ului. Viorel Mazilu, care evolua atunci în teren, i-a luat locul lui Coco Mihăilă pe banca tehnică a militarilor. Dinamoviștii în schimb l-au pierdut pe Costel Manea, cel mai bun jucător al partidei din tur, interul dreapta accidentându-se grav în etapa precedentă (fractură de peroneu care a necesitat intervenție chirurgicală).

Ambele echipe vor lupta din greu pentru cele trei puncte, dar şi pentru orgoliu, știută fiind rivalitatea dintre cele două mari cluburi. Suntem siguri că va fi un meci spectaculos desfășurat într-o atmosferă electrizantă. Chiar dacă se desfăşoară în prima zi a săptămânii şi la o oră nu tocmai convenabilă, toate cele 400 de bilete puse la vânzare au fost epuizate. Băieții noștri, deși pornesc ca favoriți având în vedere locurile ocupate în clasament (4 respectiv 8), sunt conștienți că au un meci dificil, dar sunt hotărați să câștige şi astfel să urce pe locul trei.

Fortza Dinamo! Succes băieți!

Autorul articolului: Florin Vasiliu. Foto: Mihai Neacșu - CS Dinamo, 9 februarie 2014, ora 1830

 
<< Început < Anterior 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 Următor > Sfârşit >>

Pagina 512 din 643

Agrement Fitness

Agrement Natație

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Vizitatori online

Avem 251 vizitatori online

300821_MCL2022_Web_178x156px

300821_ehfTV_Web_178x156px

300821__MF4_22_Web_178x156px