Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home
FiipregatitDSU_Banner_300-x48-px
Statutul sportivului în România - Partea I

Editorial Florin Nan

„ ... prin educație fizică și sport se înțelege toate formele de activitate fizică menite, printr-o participare organizată sau independentă, să exprime sau să amelioreze condiția fizică și confortul spiritual, să stabilească relații sociale civilizate și să conducă la obținerea de rezultate în competiții de orice nivel. ” 

Art. 1 alin. (2) din Legea nr. 69/2000 a educației fizice și sportului

 În cadrul proiectului „Rebranduirea performanței” mi-am propus derularea unui demers mai amplu, util – cred eu – în egală măsură atât neinițiaților în problematica și terminologia sportivă, dar și sportivilor și antrenorilor, destinat conștientizării de către toți cei pasionați de tema sportului, a rolului și locului sportivului în societate.

Citeşte mai mult... [Statutul sportivului în România - Partea I]
 
Avancronica sportivă a zilei de miercuri, 25 ianuarie

Pentru miercuri, 25 ianuarie, se anunță o zi  aflată sub avertizare de cod galben din punct de vedere meteorologic, dar și una sub avertizare de spectacol sportiv intens pentru echipele dinamoviste care evoluează în campionatele interne. Calendarul sportiv înregistrează, așadar, meciuri dificile pe toată linia, cu formații aflate în luptă strânsă cu echipele clubului nostru.

Citeşte mai mult... [Avancronica sportivă a zilei de miercuri, 25 ianuarie]
 
Conştiinţa autodezvoltării

Editorial George Vescan

Părinţii şi antrenorii se cred responsabili de educaţia şi viitorul copiilor/sportivilor lor. Scopul acestora este educarea copiilor şi direcţionarea lor în viaţa, pentru a deveni oameni de succes, sănătoşi şi fericiţi.

În lumea sportului de performanţă, la nivel de copii şi juniori, se pot observa antrenori autoritari şi critici iar la cealaltă extremă antrenori democraţi şi permisivi. Atitudinea şi modul de relaţionare al antrenorilor, deşi este diferită, urmăreşte acelaşi obiectiv - performanţa.

Citeşte mai mult... [Conştiinţa autodezvoltării]
 
Volei – Divizia A1, masculin: etapa a XIII-a

D-Cv_05C.S.U. Craiova - Dinamo București: 2-3 (23-25; 13-25; 25-22; 25-13; 16-18)

Deși o echipă de partea a doua a clasamentului, C.S.U. se dovedește a fi și o echipă ambițioasă, care a reușit să pună ceva probleme dinamoviștilor în partida de sâmbătă, 21 ianuarie, contând pentru etapa a 13-a a campionatului.

Dinamo rămâne în zona de play-off a clasamentului, acolo unde sperăm să o regăsim și la sfârșitul acestui campionat.

În etapa următoare, Dinamo va primi vizita Științei din Baia Mare, principala sa urmăritoare în lupta pentru play-off.

 
Volei – Divizia A1, feminin: etapa a XII-a

Foto_Din_01Dinamo Romprest -Tomis Constanța: 3-1 (25-19; 26-24; 21-25; 25-19)

Victorie necesară pentru dinamoviste sâmbătă, 21 ianuarie, în București, în fața adversarelor din Constanța, având în vedere presiunea mare pe zona de play-off la care sunt candidate, în acest moment, cel puțin 6 echipe.

Dinamovistele au invins clar, cu 3-1, dar meciul a fost disputat cu faze deosebit de spectaculoase, elevele lui Zoran Terzici fiind cele care au condus ostilitățile de la cap la coadă chiar și în setul trei pe care l-au cedat la scorul de 21-25. Dinamo joacă din ce în ce mai consistent și confirmă valoarea promisă la începutul de campionat.

 
Handbal masculin - Liga naţională, etapa a XII-a

Ha_01Dinamo Municipal Calarași - Energia Pandurii Tg.Jiu: 29-35 (14-15)

Aseară, în Sala Sporturilor din Călărași, într-o partidă contând pentru etapa a XII-a a Diviziei nationale de handbal, echipa Pandurii Tg. Jiu a întrecut formația Dinamo Municipal Călărași, cu scorul de 35-29 la pauza scorul fiind 15-14 pentru oaspeți.

Pentru următoarea etapă, care se va desfășura duminică, 29 ianuarie, Dinamo se va deplasa la Cluj, unde va întâlni echipa U. Transilvania din localitate, actuala ocupantă a locului 11 în clasament.

 
Baschet – Divizia A, masculin: etapa a 17-a

Dinamo București - CSS Giurgiu: 83-71 (29-16; 17-9; 17-21; 20-25)

Ba_04„HAPPY  B-DAY TONY&AKTAS”. Aşa s-a încheiat vineri, 20 ianuarie, meciul de baschet dintre Dinamo şi CSS Giurgiu, o partidă frumoasă, în care elevii lui Nicu Toader au condus permanent la un scor confortabil.

Echipa s-a apărat bine cu pivotul Paul Nelson în centrul apărării, un jucător care nu numai că a reuşit câteva „capace” de mare spectacol, dar a avut și un joc bun în atac unde a reușit nu mai puțin de 13 puncte. Un alt câștig a fost și debutul americanului Jerel Blocker care a înscris 11 puncte. Cu 28 de puncte, Thomson rămâne principalul marcator al dinamovistilor și, nu în ultimul rând, Antonio Haymon, cu 13 puncte și cu câteva faze de mare spectacol, a ținut să-și serbeze ziua de naștere împreună cu suporterii și cu colegul său, Aktas, cel de-al doilea sărbătorit al echipei.

La prima confruntare în actuala componență, echipa s-a mișcat bine, s-a apărat organizat și a jucat mai eficient și cum în baschet se spune că apărarea bună aduce victoria, așteptăm urmatoarele meciuri pentru a confirma jocul de azi. 

 
Avancronica sportiva a weekendului 20-22 ianuarie

După un început de an în care am vorbit aproape exclusiv despre volei, a venit momentul în care și alte jocuri sportive își reiau programul competițional, așa încât vom avea un week-end plin de evenimente sportive care sperăm că vor reprezenta o alternativă cât mai plăcută de a petrece timpul liber pentru iubitorii sportului dinamovist.

Citeşte mai mult... [Avancronica sportiva a weekendului 20-22 ianuarie]
 
Volei feminin – Returul 16-imilor Cupei Challenge

Dinamo Romprest - Omichka Omsk: 2-3 (20-25; 23-25; 25-21; 25-22; 3-15)

Din_01Dinamovistele lui Zoran Terzici nu au reușit să întoarcă rezultatul și soarta calificării în partida desfășurată miercuri, 18 ianuarie, cu rusoaicele de la Omichka.

Fetele noastre au început mai slab meciul și destul de repede s-au văzut conduse cu 2-0 la seturi. Setul trei a marcat o revenire spectaculoasă în joc și s-a ajuns la scorul de 2-2 pe seturi. Iar când Dinamo era pe val și începusem să sperăm în victoria echipei noastre, liberoul Andreea Dimeny s-a accidentat și  a fost înlocuită de Ana-Maria Ștefan.

Intreruperea pentru câteva minute a meciului, precum și faptul că Ana-Maria nu era pregătită să joace libero, a scos din mână echipa iar setul cinci s-a încheiat cu un nedrept 3-15.

Dinamo încheie parcursul european dar principala miză a echipei a fost și rămâne campionatul intern unde sperăm într-o evoluție pozitivă în acest sezon.

 
Volei masculin – Returul 16-imilor Cupei Challenge

D-Piatra_2-3___01Dinamo Krasnodar - Dinamo București: 3-2 (22-25, 25-19, 25-19, 21-25, 15-10)

Marți seară, la Crasnodar, jucătorii antrenorului Daniel Rădulescu au făcut totul pentru a întoarce rezultatul meciului tur dar echipa gazdă a fost o nucă mult prea tare pentru formația noastră.

Dinamoviștii ies cu fruntea sus din această competiție și cu experiența unor jocuri foarte tari care în mod sigur vor prinde bine echipei în returul campionatui intern.

 
<< Început < Anterior 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 Următor > Sfârşit >>

Pagina 310 din 324

Program Competitional

Săptămâna 17-23 februarie 2020

Handbal. Liga Campionilor, barajul pentru optimile de finală (tur), 22 februarie, ora 18:30 (20:30 – la București): Sporting Lisabona – Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 17), 22 februarie, ora 12:00: Dinamo – CSM Câmpia Turzii. Sala Dinamo

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 20), 22 februarie, ora 14:00: Dinamo – FC Argeș Pitești. Sala Dinamo

Polo. Campionatul Național feminin, turneul II, 21-23 februarie, Bazinul Floreasca

Atletism. Campionatul Național Under 20, 21-22 februarie, București

Judo. Campionatul Național U18, 21-23 februarie, Deva

Judo. Grand Prix Duesseldorf, 21-23 februarie, Germania

Karate. Transilvania Open, 21-22 februarie, Cluj-Napoca

Scrimă. Campionatul European de cadeți, 21 februarie – 3 martie, Croația

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Clubul Sportiv Dinamo București | Reclama ta aici

Vizitatori online

Avem 189 vizitatori online

VELUX_F4_KKK

VELUX_2019-2020

ehftv

image001