Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home

Social Media / ne găsiți și aici

facebook

instagram

twitterDavid Popovici - înotătorul anului 2022 în lume

20211124_David_Popovici__foto__15

ACADEMIILE CS DINAMO

Fotbal
Polo
Tenis
Dans_Sportiv
Handbal

 

PARTENERI CS DINAMO

logo_Baumit-1
Sigla_Erbasu

sigl-delta-noua._CU_ROSU_1

SIGLA_SUPERBET

logo-bucovinaRO-sete-de-echilibru-copy-cu-alb

measport-png

ivascular

Sigla_PWS-1

sigla_noua_med_KKK-1

Kelme_romania

logo-Copy-2

Ghid informare

Ghid_informare_cetateni
Volei masculin - Divizia A1, 2013-2014, etapa a 14-a

VB__100_Din_ZALAUDinamo București vs. ACS Volei Municipal Zalău: 3-0 (25-18; 25-18; 38-36)

Evoluție excelentă și o victorie de senzație pentru voleibaliștii dinamoviști sâmbătă, 25 ianuarie, în fața liderei clasamentului si a celei mai valoroase echipe a campionatului actual, în partida disputată în sala Dinamo din București. Baieții noștri s-au mobilizat exemplar și, după 95 de minute de spectacol adevărat, au reușit ceea ce nimeni nu și-ar fi imaginat ca se va întâmpla la sfârșitul acestei partide: să obțină toate cele 3 puncte printr-o victorie categorică.

Spectacolul a fost deosebit mai ales în setul final care a fost cel mai disputat în condițiile în care Zalăul s-a mobilizat în speranța recuperării diferenței de scor și erau mari șansele ca soarta partidei să fi fost cu totul alta dacă adversarii dinamoviștilor ar fi reușit să-și adjudece acel set. Dar ambiția extraordinară a întregii echipe care a simțit foarte bine momentul oportun de joc, au făcut ca adversara să nu-și poată realiza obiectivul iar băieții noștri să încingă hora bucuriei după ultimul punct. Dinamo a început această partidă în următoarea componență: Muresan, Soloc, Brcic, Ontero, Despotovschi si Milos.

Cu această victorie, Dinamo nu doar că a evitat o cădere pe locul 6 al clasamentului dar a urcat, pentru moment, chiar pe locul 3, la un punct în fața formației U Craiova care are însă un meci mai puțin disputat, în vreme ce Zalăul cedează primul loc constănțenilor care au jucat, de asemenea, un meci mai puțin.

Rezultatul de astăzi lansează echipa noastră în lupta pentru un loc pe podium iar una dintre partidele decisive în acest sens va fi chiar cea din etapa viitoare, programată miercuri, 29 ianuarie, când Dinamo se deplasează la Craiova pentru a se confrunta cu principala sa adversară în această luptă.

Autorul articolului: Florin Nan. Foto: Mihai Neacșu - CS Dinamo, 25 ianuarie 2014, ora 2345

 
Volei feminin - Divizia A1, 2013-2014, etapa a 14-a

VF__02_Din_TGVDinamo Romprest - CSM Târgoviște: 3-0 (25-18, 25-10, 25-15)

Etapa a XIV-a  a diviziei A1 a programat sâmbătă, 25 ianuarie, partida dintre Dinamo Romprest si ocupanta locului 5 al clasamentului, CSM Targoviste.

Nicio surpriză nu s-a produs în această partidă care a curs într-un singur sens, echipa Dinamo câstigând in doar 65 de minute cu scorul de 3-0, rezultat care i-a adus toate cele 3 puncte în portofoliul echipei noastre. Antrenorul Marian Constantin a folosit pentru partida de astăzi, urmatoarea formatie: Marcovici, Zarcova, Nenova, Carbuneanu, Manu, Lepusneanu, Caracaseva și  Smarandache.

Cu cele 38 de puncte obținute până în prezent, formația Dinamo Romprest s-a instalat pe primul loc al clasamentului, la 2 puncte în fața Științei Bacău care are însă un joc mai puțin disputat (reprogramat pentru data de 2 februarie, contra Lugojului). Podiumul este completat de Alba Blaj, cele 3 ocupante ale primelor locuri ale clasamentului distanțându-se în mod clar de restul formațiilor înscrise în acest campionat.

Următoarea etapă este programată miercuri, 29 ianuarie, când Dinamo se va deplasa la Constanța unde o va întâlni pe lanterna roșie a clasamentului, echipa care a reușit să piardă toate meciurile, neobținând nici măcar un singur punct în aceată ediție de campionat: CSV 2004 Tomis.

Autorul articolului: Florin Nan. Foto: Mihai Neacșu - CS Dinamo, 25 ianuarie 2014, ora 2300

 

 
Handbal - Liga nationala 2013-2014, etapa a 14-a

H__101C. S. Dinamo București - C. S. Caraş Severin: 21-20 (10-12)

Etapa cu numărul XIV a pus faţă în faţă echipele C. S. Dinamo București şi C. S. Caraş Severin. Prin prisma locurilor ocupate în clasament, dar şi a componentei loturilor, partida părea una la discreția gazdelor. Cu acest lucru nu au fost însă de acord şi elevii lui Aihan Omer care, deși cu un lot foarte restrâns şi nevoiți să şi improvizeze la nivelul postului de pivot după accidentarea lui Sas în prima repriză (minutul 9), au dat o replică viguroasă mai valoroșilor adversari.

Prima repriza a debutat cu Dinamo la cârma jocului, care avea să conducă până în minutul 15. Jucând mult mai exact, bine coordonați de experimentații Rohozneanu (faza de atac) şi Petrea (faza de apărare) oaspeții egalează şi se instalează treptat la cârma jocului, astfel că la pauza scorul pe tabela arăta un neverosimil 10-12. Iată evoluția scorului în această parte a jocului: 3-1 (min. 5); 5-3 (min. 10); 6-6 (min. 15); 7-8 (min. 20); 9-9 (min. 25); 10-12 (min. 30).

Oaspeții încep hotărât repriza a doua şi reușesc să se distanțeze la patru goluri, însă încercarea nereușită de finalizare prin aeriană a acestora pe contraatac reușește să trezească orgoliul câinilor. Impulsionați de paradele lui Dragomir aceștia reintră în joc prin trei reușite consecutive ale extremei Marian Răpciugă. Jocul devine mai dur, presărat cu eliminări, iar cele două echipe trec pe rând la conducerea ostilităților. Din minutul 52 tabela se blochează la scorul 20-20 şi timp de 7 minute nimeni nu reușește să marcheze. În minutul 59, Costel Manea ia o acțiune pe cont propriu, se duce la sacrificiu şi cu prețul unei accidentări obține o lovitură de la 7 metri transformată cu precizie în gol de tânărul internațional Şandru (golgheterul echipei şi în această partidă cu 8 reușite din care 3 de la 7 metri). Caraşul termină în atac, dar Stan gafează şi Dinamo câștigă trei puncte pentru care a trudit din greu. Un aport deosebit la victoria gazdelor l-a avut inimoasa galerie dinamovistă care, ignorând starea vremii, a ținut să fie în număr cât mai mare la sală să-şi încurajeze favoriții.

Citeşte mai mult... [Handbal - Liga nationala 2013-2014, etapa a 14-a]
 
Polo - Superliga naţională, ediţia 2013-2014, faza a doua, cronica turneului al treilea 1-4

P__10Superliga naţională la polo a debutat in anul 2014 cu meciurile ultimului turneu din grupa valorică 1-4, în care Dinamo pornea cu un handicap de trei puncte in spatele echipei Sportul Studenţesc şi avea nevoie de victorie in meciul direct.

Prima zi a turneului a adus faţă în faţă eternele rivale Dinamo şi Steaua.A fost o partidă aprig disputată, cu răsturnări spectaculoase de scor pe tabela de marcaj. Într-un final incandescent Dinamo se impune la limită cu scorul de 9-8, acumulează trei puncte si egalează in clasament echipa de pe locul trei.

În ziua a doua Dinamo a întâlnit formaţia CSM Digi, lidera clasamentului.După victoria surprinzatoare din turneul trecut, poloiştii noştri doreau să obţină cel puţin un punct in confruntarea cu valoroşii adversari. Din păcate nu am reuşit decât un meci bun dar nici un punct, scorul final fiind favorabil echipei CSM Digi cu 13-9.

Ziua a treia a fost hotărâtoare pentru stabilirea locurilor 3 şi 4, singurul rezultat de care avea nevoie Dinamo pentru a evita o semifinală cu CSM Digi, era victoria. Meciul dintre formaţiile Dinamo şi Sportul Studenţesc a fost echilibrat până in sfertul trei când adversarii sau distanţat la trei goluri şi nu au mai cedat până la sfârşit, scor final 10-7 pentru Sportul.

Astfel Dinamo rămâne pe poziţia a patra şi va avea o misiune foarte grea, dacă nu imposibilă în semifinala cu CSM Digi Oradea. Până atunci însă, echipa noastră mai are de disputat două meciuri din trei in barajul cu ocupanta locului 5, Crişul Oradea sau Amefa Arad.

Autorul articolului: Mihai Simion Angelo. Foto: Mihai Neacșu - CS Dinamo, 24 ianuarie 2014, ora 2230

 
Handbal - Liga nationala 2013-2014, avancronica etapei a 14-a

C. S. Dinamo Bucureşti - C. S. Caraş Severin

Liga Națională de handbal revine cu etapa a XIV-a în care C. S. Dinamo București (locul IV, 26 puncte) întâlnește C. S. Caraş Severin (locul X, 10 puncte), sâmbăta 25.01.2014, ora 12:30, sala DINAMO.

Băieții noștri, cu bateriile încărcate după pregătirea din iarnă şi cu întreg lotul valid, sunt hotărați să obțină maximum de puncte, dar totodată sunt şi conștienți că nu au o misiune tocmai facilă, cunoscută fiind abilitatea şi măiestria tehnicianului Aihan Omer de a găsi soluții imprevizibile cu care a reușit să pună în dificultate chiar şi primele clasate. Oaspeții, deși au ratat se pare transferul pivotului Vladislav Veselinov de la formația sârbă R. K. Vojvodina, au reușit să-l transfere pe Paul Sas, pivotul băimărean revenit după o operație la umăr şi care a evoluat ultima oară la Interhandbal București. Suntem siguri că vom asista la o partidă de calitate şi vă invităm în număr cât mai mare să ne încurajăm favoriții.

Le dorim succes băieților noștri în prima confruntare oficială a anului 2014!

Autorul articolului: Florin Vasiliu - CS Dinamo, 24 ianuarie 2014, ora 2220

 
Polo-Superliga naţională, ediţia 2013-2014, faza a doua, avancronica turneului al treilea 1-4

Săptămâna viitoare, în cocheta piscină din Ghencea, sunt programate primele meciuri din superliga naţională la polo în anul 2014.

Cele mai bune patru echipe din ţară vor disputa jocurile turneului al treilea, hotărâtoare pentru stabilirea clasamentului înainte confruntărilor din play-off.

Datorită programului încărcat al echipei CSM Digi din cupele europene, meciurile se vor desfăşura in zilele de marţi 21, miercuri 22 şi joi 23 ianuarie 2014.

Inaintea disputării acestui turneu clasamentul se prezintă astfel: 1. CSM Digi - 51 pct.; 2. Steaua - 45 pct.; 3. Sportul Studenţesc - 35 pct.; 4. Dinamo - 32 pct.

La sfârşitul acestei faze a doua, echipele clasate pe locurile 1-2 se califică direct în play-off iar formaţiile de pe locurile 3-4 vor disputa trei meciuri de baraj cu echipele clasate pe locurile 5-6.

Programul meciurilor echipei noastre este următorul:

Marţi, 21 ianuarie, ora 19.30: Dinamo - Steaua

Miercuri, 22 ianuarie, ora 17.00: Dinamo-CSM Digi

Joi, 23 ianuarie ora 18.00: Dinamo-Sportul Studenţesc

Autorul articolului: Mihai Simion Angelo - CS Dinamo, 19 ianuarie 2014, ora 1700

 
<< Început < Anterior 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 Următor > Sfârşit >>

Pagina 529 din 657

Program Competitional

6-12 februarie 2023

Handbal. Machineseeker EHF Champions League (etapa 11), 8 februarie, ora 21:45 (ora României): FC Porto – Dinamo

Handbal. Liga Națională (etapa 17), 10 februarie, ora 17:30: Dinamo – CSm Odorheiu Secuiesc. Sala Dinamo. În direct la ProArena

Polo. Campionatul Național feminin Suzuki (turneul 4), 10-12 februarie, București (Bazinul Steaua)

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 17), 11 februarie, ora 14:00: Dinamo – CSM Suceava. Sala Dinamo

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 17), 11 februarie, ora 17:30: Dinamo – CSO Voluntari. Sala Dinamo

Atletism. Campionatul Național de probe combinate, 11-12 februarie, București

Judo. Campionatul Național U18, 10-12 februarie, Craiova

Scrimă. Cupa Mondială – Varșovia sabie masculin, 10-12 februarie, Polonia

Bilete sezon 2022-2023

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Vizitatori online

Avem 224 vizitatori online

MCL2022_Web_740x370px

300821_ehfTV_Web_178x156px

CLM2022_FINAL4_Web_740x370_px