Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home

Social Media / ne găsiți și aici

facebook

instagram

twitterDavid Popovici - înotătorul anului 2022 în lume

20211124_David_Popovici__foto__15

ACADEMIILE CS DINAMO

Fotbal
Polo
Tenis
Dans_Sportiv
Handbal

 

PARTENERI CS DINAMO

logo_Baumit-1
Sigla_Erbasu

sigl-delta-noua._CU_ROSU_1

SIGLA_SUPERBET

logo-bucovinaRO-sete-de-echilibru-copy-cu-alb

measport-png

ivascular

Sigla_PWS-1

sigla_noua_med_KKK-1

Kelme_romania

logo-Copy-2

Ghid informare

Ghid_informare_cetateni
Volei masculin - Divizia A1, 2013-2014, etapa a 10-a

Arcada Galați - Dinamo București: 0-3 (23-25, 17-25, 22-25)

În penultima etapă a turului de campionat, dinamoviștii s-au deplasat la Galați, acolo unde au întâlnit-o pe ocupanta locului 8 al clasamentului: Arcada.

Dinamo avea ca obiectiv pentru această partidă obținerea unei victorii de 3 puncte, ceea ce a și realizat în urma unei partide disputate, în care gazdele au încercat să dea o replică bună mult mai experimentatei sale adversare. 

În urma rezultatului din această etapă, Dinamo rămâne pe locul 4, la doar un punct în spatele SCM U Craiova (20 pct.), păstrându-și mari șansele de a accede pe podiumul clasamentului. 

Etapa următoare - ultima a turului de campionat - se va desfășura sâmbătă, 14 decembrie, și a programat partida dintre Dinamo și Unirea Dej care se află la doar un punct în urma echipei noastre, ceea ce înseamnă că vom asista la un adevărat derby în meciul care se va desfășura în Sala Polivalentă Dinamo din București.

Autorul articolului: Florin Nan - CS Dinamo, 8 decembrie 2013, ora 2100

 

 
Handbal - Liga nationala 2013-2014, etapa a 12-a

Un articol de Florin Vasiliu

HandbalDinamo București – A .C. S. Potaissa Turda 27-30 (15-14)

Așa cum era de așteptat, partida dintre Dinamo București şi A.C.S Potaissa Turda a fost una echilibrată, aprig disputată, cu dese răsturnări de scor, care a ținut publicul încordat până la final. Ambele echipe şi-au dorit mult cele trei puncte puse în joc şi presiunea şi-a pus mult accentul asupra calităţii jocului. Astfel, derbiul etapei a XII-a a oferit în locul unui spectacol handbalistic un joc de uzură, de luptă, încâlcit şi presărat cu multe greșeli tehnice şi ratări din situații clare. La aceasta a contribuit din plin şi prestația celor doi domni îmbrăcați cu echipament negru, care alergau cu un fluier pe lângă jucători. Deciziile şi indeciziile acestora au creat confuzie totală atât pe terenul de joc cât şi printre spectatori.

Dinamo a început jocul cu o apărare în sistem 6-0 cu Băluţ, Chiruţ, Răpciugă, Savenco, Manea, Mironescu pe semicerc şi cu Macaria în poartă mizând pe contraatac, faza a II-a şi repunere rapidă de la centru (schimb atac - apărare Savenco cu Mocanu şi R. Răpciugă cu Şandru). În replică, turdenii au practicat o apărare agresivă avansată, de multe ori chiar foarte avansată încercând să fragmenteze cât mai mult jocul şi să împiedice adversarul să intre în combinații, mizând şi ei la rândul lor pe contraatac şi faza a II-a. Prima repriză a fost una echilibrată şi doar intervențiile lui Dragomir, introdus în minutul 21, au făcut ca alb roșii să plece la vestiare cu un avantaj de un gol. Iată şi evoluția scorului în prim parte a meciului: 2-2 (min. 5); 5-4 (min. 10); 6-7 (min. 16); 10-9 (min. 20); 12-11 (min. 25); 15-14 (min. 30).

Dinamoviștii schimbă în apărare şi încep mult mai agresiv repriza a II-a, iar portarul Dragomir continuă să apere bine şi astfel în minutul 35 scorul le era favorabil 19-15. Simţind pericolul şi breşele din apărarea avansată, antrenorul Turdei îşi retrage echipa pe semicerc cu Adomnicăi puţin avansat doar la nivelul interului stânga Şandru. Din acest moment iese la rampă portarul Varo, care apăra tot şi îşi readuce echipa în joc, oaspeții egalând în minutul 42 printr-un gol uşor marcat de Savic (20-20) şi preluând conducerea în minutul 45 (22-23). Câteva inexactităţi în atac şi portarul Varo au făcut imposibilă misiunea alb roșilor de a mai câștiga acest joc. Evoluția scorului în repriza a doua: 19-15 (min. 35); 20-18 (min. 41); 22-22 (min. 45); 23-25 (min. 49); 24-27 (min. 55); 26-28 (min. 58); 27-30 scor final.

Citeşte mai mult... [Handbal - Liga nationala 2013-2014, etapa a 12-a]
 
Handbal - Liga nationala 2013-2014, avancronica etapei a 12-a

Un articol de Florin Vasiliu

Dinamo Bucureşti - A. C. S. Potaissa Turda

Noul sistem de desfășurare a Ligii Naționale de handbal, cu play-off şi play-out la sfârșitul sezonului regulat, face ca returul acestei competiții să înceapă mai devreme. Etapa cu numărul XII (prima din retur) aduce faţă în faţă revelațiile turului, Dinamo București şi ACS Potaissa Turda. Echipa bucureșteană, mult schimbată faţă de campionatul trecut când se lupta pentru evitarea retrogradării, a avut un parcurs bun, înclinând steagul doar în faţa campioanei (H. C. M. Constanţa) şi vicecampioanei (Știința Bacău) şi terminând la egalitate cu Turda şi  C S Caraş-Severin, toate aceste partide disputându-se în deplasare. Pe propriul teren, în noua şi moderna sală polivalentă din cadrul Complexului Sportiv Dinamo, susținuți de proprii suporteri al căror număr a crescut de la meci la meci (semn că handbalul dinamovist şi performanţele lui sunt încă apreciate de fanii din Şos. Ştefan cel Mare), alb roșii nu au cedat niciun punct. Locul IV ocupat în acest moment este un loc onorabil pentru o echipă cu mulți jucători noi şi ne dă mari speranțe pentru retur şi play off.

A. C. S Potaissa Turda este surpriza turului şi ocupă locul II, la egalitate de puncte cu prima clasata H. C. M Constanţa, constănțenii având un golaveraj mai bun. Echipa de pe malul Arieșului a trecut prin momente dificile, fiind la un pas să nu se înscrie în campionat  din motive financiare, dar a trecut cu brio peste aceste obstacole şi a uimit toți specialiștii reușind să termine neînvinsă prima parte a campionatului.

Dinamo începe returul fără Cosmin Capotă şi Bogdan Fuică, tinerii noștri jucători fiind împrumutați la CSM București. Până la ora desfășurării meciului se speră şi în recuperarea golgheterului Ciprian Şandru, care a suferit o entorsă la unul din antrenamentele din această săptămână. Turda, care s-a întărit şi cu interul dreapta Daniel Mureşan (de la Energia Tg. Jiu), are întreg lotul valid şi vine decisă să-şi păstreze invincibilitatea. Foarte hotărați şi fermi sunt şi băieții noștri care nu doresc să piardă pe propriul teren.

Se anunță o partidă echilibrată, dar şi spectaculoasă, între două echipe care au ca obiectiv clasarea pe locurile fruntașe, care asigură participarea în cupele europene, cu loturi apropiate valoric, cu antrenori tineri şi ambițioși adepți ai unui handbal modern (atât Horaţiu Gall cât şi Sebastian Bota sunt buni cunoscători ai handbalului german unde au evoluat mai mulți ani). Vineri, 06.12.2013, cu începere de la ora 18:00, la sala Dinamo, vă așteptăm în număr cât mai mare pentru a ne susține şi încuraja favoriții. Le ținem pumnii strânși şi le urăm multă baftă!

CS Dinamo, 5 decembrie 2013, ora 2045

 
Polo - Superliga nationala, editia 2013-2014, cronica fazei a 2-a

Po___19Primul turneu din grupa valorică 1-4 disputat în piscina olimpică din Oradea, a opus la start cele mai bune patru formaţii ale campionatului naţional: CSM Digi Oradea, Steaua, Sportul Studenţesc şi Dinamo.

Echipa noastră pornea de pe poziţia a patra la 3 puncte în spatele formaţiilor Steaua şi Sportul Studenţesc și la 12 puncte în urma CSM Digi Oradea. În aceste condiții, Dinamo avea mare nevoie de puncte pentru a urca în clasament şi pentru a evita o confruntare cu CSM Digi Oradea în play-off.

Din păcate însă, sportivii noştri nu au reuşit sa obţină nici un punct, fiind învinşi de adversari în toate cele trei partide disputate.

Rezultatele echipei noastre au fost următoarele: Dinamo-Steaua 9-10; Dinamo-CSM Digi Oradea 8-12; Dinamo-Sportul Studenţesc 6-12.

În urma acestei evoluții a formației noastre, Viorel Rus (antrenorul echipei de polo a Clubului Dinamo) și-a prezentat demisia și va fi înlocuit în perioada următoare cu un alt conducător tehnic.

Al doilea turneu din grupa valorică 1-4 se va desfăşura in perioada 20-22 decembrie, la bazinul Floreasca.

Autorul articolulului: Mihai Angelo Simion. Foto: Mihai Neacșu - CS Dinamo, 3 decembrie 2013, ora 2300

 
Box - Campionatul Naţional pentru cadeţi, Craiova, 25 – 30 noiembrie

CD__015Pugiliștii dinamoviști Vlad Matei și Gherboli Damian  au câștigat titlul de campion național, respectiv pe cel de vicecampion național, în cadrul competiției desfășurate la Craiova, în cursul săptămânii trecute

Deși în sala de box a C.S.Dinamo București se antrenează mai mulți cadeți, antrenorii Napoleon Gheorghe și Dumitru Dorobanțu, au participat la finala Campionatului Național pentru cadeți, cu doar 2 pugiliști pe care, după spusele primului dintre antrenor,i i-a considerat suficient de pregătiți. A fost o competiție puternică, au boxat peste  170 de sportivi pentru a câștiga titlul de campioni la cele 18 categorii de greutate.  

Antrenorul Gheorghe Napoleon, ne-a precizat la sfârșitul cometiției, următoarele: „Matei Vlad este un boxeur foarte talentat, primul său meci a fost cu câteva săptămâni în urmă, când a pierdut. Am corectat gareșelile, a învățat cum trebuie să gândească înainte de un meci pentru ca emoțiile să nu-l tensioneze prea tare, sportivul a fost foarte receptiv și rezultatul s-a văzut imediat în cele  4 meciuri câștigate la acest C.N. De asemenea  Gherboli Damian, este un sportiv muncitor, inteligent și are atitudinea potrivită în ring. Anul viitor vom participa la competițiile pentru cadeți cu mai mulți sportivi. Eu cu maistru Dorobanțu Dumitru nu ne grăbim să avem rezultate rapide la cadeți și juniori deoarece ne trebuie o creștere sănătoasă, fără presiune psihică mare de la vârsta aceasta, deoarece vrem să facem performanță la seniori”.

Autorul articolului: George Vescan. Foto: Mihai Neacșu - CS Dinamo, 3 decembrie 2013, ora 2245

 
Judo - Grand Prix, Tokyo 2013

Ju__21Dinamovista Andreea Chițu a câștigat medalia de bronz la categoria 52 kg, în cadrul concursului Grand Prix Tokyo 2013.

Andreea a câștigat grupa din care făcea parte, întrecând pe Pei-Ju Lien (Taipei) și pe Natsumi Gomi din Japonia.

În semifinală, Andreea a pierdut întâlnirea cu sportiva din Brazilia, Erica Miranda, iar în recalificări a câștigat în fata sportivei Eleudis Valentim.

Autorul articolului și foto: Mihai Neacșu – CS Dinamo, 3 decembrie 2013, ora 2230

 
<< Început < Anterior 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 Următor > Sfârşit >>

Pagina 532 din 657

Program Competitional

6-12 februarie 2023

Handbal. Machineseeker EHF Champions League (etapa 11), 8 februarie, ora 21:45 (ora României): FC Porto – Dinamo

Handbal. Liga Națională (etapa 17), 10 februarie, ora 17:30: Dinamo – CSm Odorheiu Secuiesc. Sala Dinamo. În direct la ProArena

Polo. Campionatul Național feminin Suzuki (turneul 4), 10-12 februarie, București (Bazinul Steaua)

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 17), 11 februarie, ora 14:00: Dinamo – CSM Suceava. Sala Dinamo

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 17), 11 februarie, ora 17:30: Dinamo – CSO Voluntari. Sala Dinamo

Atletism. Campionatul Național de probe combinate, 11-12 februarie, București

Judo. Campionatul Național U18, 10-12 februarie, Craiova

Scrimă. Cupa Mondială – Varșovia sabie masculin, 10-12 februarie, Polonia

Bilete sezon 2022-2023

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Vizitatori online

Avem 201 vizitatori online

MCL2022_Web_740x370px

300821_ehfTV_Web_178x156px

CLM2022_FINAL4_Web_740x370_px