Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home
IDOLUL_DINAMOVIST

Întâlnește-te cu idolii tăi!
Un nou proiect CS Dinamo!

Detalii pe pagina de fb
dedicată

David Popovici - Cel mai valoros tânăr sportiv din Europa în 2021

20211124_David_Popovici__foto__15

ACADEMIILE CS DINAMO

Fotbal
Polo
Tenis
Dans_Sportiv
Handbal

 

PARTENERI CS DINAMO

logo_Baumit-1
Sigla_Erbasu

sigl-delta-noua._CU_ROSU_1

SIGLA_SUPERBET

logo-bucovinaRO-sete-de-echilibru-copy-cu-alb

measport-png

ivascular

Sigla_PWS-1

sigla_noua_med_KKK-1

Kelme_romania

Ghid informare

Ghid_informare_cetateni
Scrimă. ”Dacă suntem apți cu toții, luăm medalie la Mondiale”

Un articol de Alexandru Enciu (foto - Mihai Neacșu)

Dolniceanu.jpgCampion european în 2013, la proba individuală de sabie, dinamovistul Tiberiu Dolniceanu (26 de ani) a încheiat competiția continentală de anul acesta, desfășurată la Strasbourg (Franța), pe locul 19 la individual și pe poziția a cincea la echipe. Accidentat cu două săptămâni înainte de Europene (entorsă la gleznă), Tiberiu Dolniceanu a strâns din dinți și a urcat totuși pe planșă pentru a ajuta echipa și pentru a-și apăra punctele cucerite anul trecut. Din echipă au făcut parte și alți doi dinamoviști, Ciprian Gălățanu și Iulian Teodosiu. După câteva zile de pauză, Tiberiu va urca la finele acestei săptămâni la Poiana Brașov, pentru un cantonament prelungit până la plecarea la Campionatele Mondiale de la Kazan (Rusia, 15-23 iulie). Înainte de a intra în cantonament, cel mai valoros sportiv al CS Dinamo în 2013 a acordat un interviu siteului www.csdinamo.eu.

Read more... [Scrimă. ”Dacă suntem apți cu toții, luăm medalie la Mondiale”]
 
”Țară, țară, vrem campioane” - 61 de sportive selecționate la Dinamo

Un articol de Alexandru Enciu (foto - Mihai Neacşu)

G__104.jpgProiectul național de selecție ”Relansarea gimnasticii românești”, în care este implicat și Clubul Sportiv Dinamo, intră în etapa următoare: centralizarea copiilor selecționați. Pe 7 iunie, Sala Polivalentă din Parcul Sportiv Dinamo a fost luată cu asalt de peste 350 de sportive de-o șchioapă, dornice să devină viitoarele campioane ale gimnasticii românești. Deja preselecționate, micuțele și-au etalat, timp de aproape cinci ore, calitățile pentru care merită să fie incluse în proiectul susținut de Petrom. Spectacolul a fost total și a încântat asistența.

Read more... [”Țară, țară, vrem campioane” - 61 de sportive selecționate la Dinamo]
 
Studiul genialităţii în sport: Autodepăşirea, experienţa cea mai preţioasă

Un articol de George Vescan (foto - Mihai Neacșu)

Volei__Cata.jpgMedalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Moscova – 1980 câştigată de echipa masculină a României este cu siguranţă cel mai important trofeu din istoria voleiului românesc. Dinamovistul Marius Căta-Chiţiga (foto - primul din stânga) a fost unul dintre eroii acelei echipe de vis. În acest articol vom putea surprinde aspecte psihice, inedite, ce pot explica un traseu sportiv de excepţie.

Palmares

Marius Căta-Chiţiga a câştigat o medalie olimpică de bronz, cu naţionala României (Moscova 1980), împreună cu Oros, Dumănoiu, Gârleanu, Stoian, Macavei, Sterea, Pop, Enescu, Chifu, Mina și Manole. A câştigat cu echipa Dinamo: Cupa Campionilor Europeni (1981), Cupa Cupelor (1979) şi de zece ori titlul naţional.

Read more... [Studiul genialităţii în sport: Autodepăşirea, experienţa cea mai preţioasă]
 
Rugby. Dinamo, a doua victorie a sezonului în Ghencea: 26-23 în Cupă

Un articol de Alexandru Enciu (foto - Mihai Neacșu)

Rugby_30.jpgLa rugby, Dinamo se specializează în victorii pe terenul rivalei bucureștene, Steaua. După succesul din etapa a noua a Superligii CEC Bank, scor 11-10, elevii antrenorilor Ștefan Demci și Cristi Hîldan s-au impus și în meciul din Cupa României (zona Muntenia), disputat vineri, 13 iunie, în Ghencea: 26-23 (8-13).

Steaua a început mai bine și s-a desprins la 10-0, însă Nițu a reușit în minutul 21 să reducă din diferență printr-o lovitură de pedeapsă. Tongalezul Kata Siaosi a comprimat și mai mult diferența, printr-un eseu marcat pe pachetul de înaintare, dar ”militarii” au securizat scorul primei reprize (13-8), printr-o lovitură de pedeapsă.

Read more... [Rugby. Dinamo, a doua victorie a sezonului în Ghencea: 26-23 în Cupă]
 
Natație. Inițiere și agrement la bazinul Dinamo

bazinCocheta piscină de înot din cadrul Complexului Sportiv Dinamo își deschide porțile pentru inițiere și agrement. Situat într-o zonă centrală și beneficiind de toate condițiile necesare - apă de calitate, personal specializat, supraveghere etc -, bazinul descoperit de la Dinamo este locul perfect unde copiii pot lua primele lecții de înot. Pentru a veni în întâmpinarea lor, orele de inițiere sunt programate între 9:00 și 12:00, de luni până vineri. Iar cum vara aceasta se anunță una fierbinte, în fiecare zi piscina este deschisă și pentru agrement, bucureștenii putându-se răcori într-o bază cu un standard ridicat de calitate.

Read more... [Natație. Inițiere și agrement la bazinul Dinamo]
 
Rugbyul dinamovist are viitor: juniorii U16, vicecampioni naționali

Un articol de Alexandru Enciu (foto - Mihai Neacșu)

Din__31.jpgEchipa de juniori Under 16 a CS Dinamo (antrenor Darie Curea) este noua vicecampioană a României, după ce a reușit un parcurs încurajator la turneul final desfășurat la Constanța. Cele opt echipe calificate în faza finală a Campionatului Național U16 au fost împărțite în două grupe, tinerii dinamoviști fiind repartizați în Grupa roșie, alături de CSM Baia Mare, CSȘ Bârlad și CSM Olimpia București. Dând dovadă de o mobilizare extraordinară, dinamoviștii au câștigat toate cele trei meciuri din grupă, calificându-se în finala campionatului. Rezultatele înregistrate în grupă au fost: 7-5 cu Baia Mare, 7-6 cu CSȘ Bârlad și 10-3 cu CSM Olimpia București. În marea finală, jucătorii antrenați de Darie Curea au cedat în fața echipei Steaua București cu 5-22.

Read more... [Rugbyul dinamovist are viitor: juniorii U16, vicecampioni naționali]
 
<< Start < Prev 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 Next > End >>

Page 513 of 660

Program Competitional

Săptămâna 5 - 11 decembrie 2022

Handbal. Machineseeker EHF Champions League (etapa 9), 8 decembrie, ora 19:45: Dinamo - HC PPD Zagreb. Sala Polivalentă București

Handbal. Liga Națională (etapa 15), 11 decembrie, ora 12:00: Dinamo – CSU din Suceava. Sala Dinamo

Baschet. Liga Națională (etapa 9), 7 decembrie, ora 18:00: CSM ABC Athletic Constanța – Dinamo

Baschet. Liga Națională (etapa 10), 10 decembrie, ora 18:00: CSM Galați – Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 10), 10 decembrie, ora 15:00: Rapid – Dinamo. Sala Rapid

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 9), 10 decembrie, ora 17:00: Dinamo – CSM Lugoj. Sala Dinamo

Box. Campionatul Național tineret și seniori, 6-10 decembrie, Târgu Jiu

Inot. Campionatul Național de cadeți, 08-11 decembrie, Miercurea Ciuc

Haltere. Campionatul Mondial, 4-14 decembrie, Columbia

Bilete sezon 2022-2023

Agrement Natație

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

AGREMENT ÎNOT

În ziua de sâmbătă, 10 decembrie a.c., în intervalul 16:30 - 19:00, bazinul acoperit semiolimpic (25m) este rezervat pentru activități competiționale, motiv pentru care nu se vor desfășura ore de agrement.

bazin_acoperit_2

Online Guests

We have 433 guests online

EHF CL 2022

MCL2022_Web_740x370px

EHFTV

300821_ehfTV_Web_178x156px

EHF F4 Finale

CLM2022_FINAL4_Web_740x370_px