Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home
IDOLUL_DINAMOVIST

Întâlnește-te cu idolii tăi!
Un nou proiect CS Dinamo!

Detalii pe pagina de fb
dedicată

David Popovici - Cel mai valoros tânăr sportiv din Europa în 2021

20211124_David_Popovici__foto__15

ACADEMIILE CS DINAMO

Fotbal
Polo
Tenis
Dans_Sportiv
Handbal

 

PARTENERI CS DINAMO

logo_Baumit-1
Sigla_Erbasu

sigl-delta-noua._CU_ROSU_1

SIGLA_SUPERBET

logo-bucovinaRO-sete-de-echilibru-copy-cu-alb

measport-png

ivascular

Sigla_PWS-1

sigla_noua_med_KKK-1

Kelme_romania

Volei feminin - Divizia A1, 2013-2014, etapa a 16-a

Dinamo Romprest vs C.S.V. Alba Blaj: 3-2 (25-15, 25-21, 23-25, 20-25, 15-13)

Volei__F_Din_Alba_2014Sâmbătă, 1 februarie 2014, DINAMO ROMPREST (locul 2 în clasament) a primit vizita formației CSV Alba Blaj (locul 3) în derby-ul etapei a 16-a a Diviziei A1 și unul dintre cele mai importante meciuri ale returului de campionat întrucât, dacă nu vor interveni eventuale rezultate surpriză în celelalte etape care au mai rămas de disputat, putem spune că a stabilit ierarhia între cele două formații, în favoarea echipei noastre.

Partida de astazi, care s-a întins pe durata a 2 ore și 10 minute, a fost una de excepție din punct de vedere al spectacolului sportiv, al tensiunii și al răsturnărilor de situație. A fost un spectacol deplin care cu siguranță i-a încântat pe toți cei care au pau asistat la joc fie din tribunele Salii polivalente Dinamo, fie din fața televizoarelor.

Primele două seturi au aparținut dinamovistelor care păreau că se îndreaptă spre o victorie detașată numai că, la scorul de 2-0 la seturi, adversarele au revenit în joc și au egalat scorul la seturi, trimițând paritda în tie-break.

În setul decisiv, au alternat la conducere pe tabela de marcaj cele două formații, jocul căpătând chiar note dramatice în momentul în care adversarele s-au desprins la 13-11 și păreau decise să-și adjudece victoria. Totuși, la acest scor, diferența de valoare, experiența și coeziunea echipei dinamoviste și-au spus cuvântul, fetele noastre reușind obținerea a 4 puncte consecutive care le-au adus și victoria partidei.

Read more... [Volei feminin - Divizia A1, 2013-2014, etapa a 16-a]
 
Volei masculin - Divizia A1, 2013-2014, etapa a 16-a

2014_Din_CSM_1Dinamo București - CSM Agronomia București: 3-0 (25-16, 25-15, 25-18)

Sâmbătă, 1 februarie 2014, Sala Polivalentă Dinamo a găzduit partida dintre Dinamo București și CSM București, contând pentru etapa a 16-a a campionatului național, Divizia A1

Deși au venit după o înfrângere care contează în economia campionatului, suferită la Craiova cu 3 zile în urmă, elevii antrenorului Daniel Rădulescu au abordat cu multă seriozitate această întâlnire din care, în doar o oră și zece minute de joc, au reușit să-și atingă obiectivul propus, respctiv să-și adjudece toate cele 3 puncte puse în joc de care aveau foarte multă nevoie pentru o cât mai bună poziționare în clasament, în perspecitva play-off-ului.

Dinamo a început partida cu următoare formație: Mureșan, Șoloc, Drăghici, Brcic, Despotovski, Ontere și Miloș. Au mai evoluat Dobre (în locul lui Brcic) și Olteanu (în locul lui Șoloc).

AUtorul articolului și foto: Mihai Neacșu - CS Dinamo, 1 februarie 2014, ora 1700

 
Handbal - Liga nationala 2013-2014, avancronica etapei a 15-a

Dinamo București - Energia Pandurii Tg. Jiu

Programat a se disputa inițial în data de 30.01.2014, meciul dintre C. S. Dinamo București şi Energia Pandurii Tg. Jiu a fost amânat din cauza condițiilor meteo nefavorabile care au făcut imposibilă deplasarea oaspeților, dar şi a brigăzii de arbitri. Astfel, unul dintre cele mai atractive meciuri ale etapei a XV-a din cadrul Ligii Naționale de handbal se va desfășura sâmbătă, 1 februarie 2014, cu începere de la ora 1200, la sala Dinamo. Se anunță un meci foarte echilibrat între două vecine în clasament (Dinamo - locul IV, 29 puncte; Pandurii - locul V, 27puncte), formaţii care pun bază pe faza de apărare. Din punct de vedere al golaverajului, ambele formații au primit până acum câte 363 de goluri, cu un plus pentru alb roșii care au marcate 371 de goluri faţă de cele 360 ale oaspeților.

În etapa precedentă nici una din cele două formații nu a jucat la adevăratul potențial, Dinamo câștigând greu cu Caraş Severin (21-20), iar gorjenii impunându-se graţie portarului Antonaru în faţa Minaurului (24-22). Interesant se anunță şi duelul între golgheterii celor două formații, prieteni şi colegi la echipa națională: Şandru (93 goluri) şi Acatrinei (98 goluri), care, de altfel, ocupă și primele 2 locuri ale clasamentului golgheterilor din campionat.

Aşa cum declară şi antrenorul oaspeților Liviu Andrieş ,"va fi un meci care pe care", ambele echipe dorind să-şi asigure un loc cât mai bun în clasament înaintea play-off-ului.

Antrenorii dinamoviști Seba Bota şi Ene Ionel, coordonați de directorul tehnic Ion Mocanu, au avut discuții cu jucătorii şi au pregătit minuțios această partidă şi speră ca tot lotul să fie valid. Suntem siguri că alb-roșii se vor mobiliza exemplar şi puternic susținuți din tribune vor face un meci foarte bun.

Fortza Dinamo! SUCCES BĂIEŢI!

Autorul articolului: Florin Vasiliu - CS Dinamo, 31 ianuarie 2014, ora 1045

 
Atletism - Campionatul National de sala, 2014

Oprea__03Prima reuniune indoor a sezonului atletic s-a desfășurat sâmbătă și duminică la sala de atletism din complexul sportiv Lia Manoliu.

Dinamo, cu o echipă restrânsă dar valoroasă, a obținut patru locuri I. Valorosul nostru triplusaltist, Marian Oprea a debutat cu o săritură bună - 16,36 m - dar să nu uităm că Marian a sărit și 18,02 m în februarie 2006, rezultat cu care încă ocupa locul doi mondial după francezul Tedy Tomgha care are o săritură de 17,92 m., reușită în 2011.

Marian Oprea încă este un săritor care poate să câștige la competiții importante și, dacă va fi în plenitudinea forțelor sale, chiar va veni cu rezultate de valoare.

Un alt atlet de mare valoare este și săritorul în înălțime Mihai Donișan care a câștigat clar proba cu 2,19 m. Sigur că Mihai mai are ceva până la acel miraculos 2,40 m reușit de cubanezul Javier Sotomayor în 1988 și care, iată, încă rezistă. Să nu uităm însă că Mihai a sărit și un excelent 2,30 m anul trecut, în ianuarie.

Tot locul I a obținut și Mihai Grasu la greutate, cu o aruncare de 18 m. Aruncarea greutății nu este proba lui Mihai, de aceea nici rezultatul nu se apropie de topul mondial.

În probele feminine, Andreea Huzum a câștigat proba de greutate cu un rezultat de 14,75m. Antrenorul sportivei noastre, profesorul Costel Grasu, merge pe mâna acestei tinere și talentate sportive și ne promite că, în câțiva ani, Andreea va fi în topul mondial al probei. Etapa a doua a sezonului de sală se va desfășura la Bacău sâmbăta și duminica viitoare.

Autorul articolului și foto: Mihai Neacșu – CS Dinamo, 30 ianuarie 2014, ora 1300

 
Volei masculin - Divizia A1, 2013-2014, etapa a 15-a

D_vs_CV__121SCM U Craiova - Dinamo București: 3-1 (20-25, 25-23, 31-29, 25-19)

Miercuri, 29 ianuarie 2013, la Craiova s-a desfășurat partida dintre echipa gazdă CSM U și Dinamo București, contând pentru etapa a 15-a a Diviziei A1.

Partida a fost una de mare miză, contând pentru ocuparea locului 3 al clasamentului pentru care se luptau cele două formații. Jocul a fost unul spectaculos și s-a desfășurat într-o notă de echilibru și spectaculozitate, cel puțin în primele 3 seturi. Formația noastră a început foarte bine partida, adjudecându-și prima repriză printr-un joc foarte bun, însă ritmul și angajamentul formației noastre au fost afectate de deznodământul din finalului setului 3, câștigat de gazde care au întors rezultatul în favoarea lor.

Din păcate, pierderea tuturor celor 3 puncte puse în joc, trimit, pentru moment, echipa noastră pe locul 5 al clasamentului. Spunem "pentru moment" având în vedere că, în etapa viitoare, Stiința Explorări (locul 4, la două puncte în fața formației noastre) se va deplasa la Constanța pentru a o înfrunta pe lidera clasamentului, în vreme ce Dinamo va primi vizita Agronomiei București care nu ar trebui să ne pună prea mari probleme.

Autorul articolului: Florin Nan. Foto: Mihai Neacșu - CS Dinamo, 30 ianuarie 2014, ora 1230

Read more... [Volei masculin - Divizia A1, 2013-2014, etapa a 15-a]
 
Volei masculin - Divizia A1, 2013-2014, etapa a 14-a

VB__100_Din_ZALAUDinamo București vs. ACS Volei Municipal Zalău: 3-0 (25-18; 25-18; 38-36)

Evoluție excelentă și o victorie de senzație pentru voleibaliștii dinamoviști sâmbătă, 25 ianuarie, în fața liderei clasamentului si a celei mai valoroase echipe a campionatului actual, în partida disputată în sala Dinamo din București. Baieții noștri s-au mobilizat exemplar și, după 95 de minute de spectacol adevărat, au reușit ceea ce nimeni nu și-ar fi imaginat ca se va întâmpla la sfârșitul acestei partide: să obțină toate cele 3 puncte printr-o victorie categorică.

Spectacolul a fost deosebit mai ales în setul final care a fost cel mai disputat în condițiile în care Zalăul s-a mobilizat în speranța recuperării diferenței de scor și erau mari șansele ca soarta partidei să fi fost cu totul alta dacă adversarii dinamoviștilor ar fi reușit să-și adjudece acel set. Dar ambiția extraordinară a întregii echipe care a simțit foarte bine momentul oportun de joc, au făcut ca adversara să nu-și poată realiza obiectivul iar băieții noștri să încingă hora bucuriei după ultimul punct. Dinamo a început această partidă în următoarea componență: Muresan, Soloc, Brcic, Ontero, Despotovschi si Milos.

Cu această victorie, Dinamo nu doar că a evitat o cădere pe locul 6 al clasamentului dar a urcat, pentru moment, chiar pe locul 3, la un punct în fața formației U Craiova care are însă un meci mai puțin disputat, în vreme ce Zalăul cedează primul loc constănțenilor care au jucat, de asemenea, un meci mai puțin.

Rezultatul de astăzi lansează echipa noastră în lupta pentru un loc pe podium iar una dintre partidele decisive în acest sens va fi chiar cea din etapa viitoare, programată miercuri, 29 ianuarie, când Dinamo se deplasează la Craiova pentru a se confrunta cu principala sa adversară în această luptă.

Autorul articolului: Florin Nan. Foto: Mihai Neacșu - CS Dinamo, 25 ianuarie 2014, ora 2345

 
<< Start < Prev 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 Next > End >>

Page 514 of 643

Agrement Fitness

Agrement Natație

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Online Guests

We have 433 guests online

EHF CL 2021

300821_MCL2022_Web_178x156px

EHFTV

300821_ehfTV_Web_178x156px

EHF EL Finale

300821__MF4_22_Web_178x156px