Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Canotaj

Canotaj

Canotaj – Campionatele Europene 2012, la final

5 medalii europene din 7 finale, pentru canotorii români

e9bf75a982bc7d7605c86e8bb313215fIeri, 16 septembrie, a fost ultima zi de competiţie la Varese, cea în care s-au desfăşurat finalele pe fiecare probă, atât la masculin cât şi la feminin.

Sportivii români se calificaseră în finalele tuturor probelor la care s-au înscris în competiţia europeană iar duminică, pe lacul Varese, a fost un adevărat festival al canotajului românesc, echipajele noastre câştigând nu mai puţin de 5 medalii europene, după cum urmează:

2 medalii de aur: echipajele feminine de 8+1 şi dublu rame

o medalie de argint:  echipajul masculin de 4 rame

2 medalii de bronz: echipajele feminine de dublu vâsle şi patru vâsle

Read more... [Canotaj – Campionatele Europene 2012, la final]
 
 
Canotaj – Campionatele Europene 2012, ziua a 2-a

Toate cele 7 echipaje românești s-au calificat în finalele competiției europene

ROU_team_CEC_2012Sâmbătă, 15 septembrie, în penultima zi a C.E. – Varese 2012, componentele lotului feminin au avut două antrenamente deoarece reușiseră deja calificarea în finale încă prima zi.

Lotul masculin de canotaj a avut sarcina de a califica cele două ambarcațiuni (4- și 8+), sarcină de care s-au achitat cu succes în urma unor curse deosebit de spectaculoase. La finalul acestei zile, antrenorul lotului masculin de canotaj a declarat pentru cititorii site-ului nostru, următoarele: ”Echipajul ambarcațiunii 4- a făcut o cursă foarte bună și gândită corect. Se vede că, după un an încărcat, cu multe turnee plus Jocurile Olimpice, echipajul nostru a reușit să-și îmbunătățească experiența de concurs.

Read more... [Canotaj – Campionatele Europene 2012, ziua a 2-a]
 
 
Canotaj - Campionatele Europene 2012, prima zi

Echipajele românești s-au comportat excelent în prima zi a competiției europene

ROU8_CEC2012Loturile masculine de 4 rame fără cârmaci și de 8+1 au reușit să treacă de prima fază a calificărilor, realizând timpi foarte buni, care ne dau speranțe pentru o clasare foarte bună la finalul competiției. Antrenorul lotului masculin, domnul Dimitrie Popescu, a declarat pentru cititorii site-ului nostru următoarele:Ambele ambarcațiuni M4- și M8+1, deși au terminat cursa pe locul II în grupe, și-au dorit, s-au luptat, dar cel mai important că 8+1 a reuşit să-şi depăşească propriul timp cu o secundă. Canotorii Florin Curuea, George Palamariu, Cristian Pârghie și Marius Cosmiuc, membrii echipajului 4-, au dublat în 8+1 în mai puțin de 3 ore. Sunt mulțumit de ei și știu că suntem pe o pantă ascendentă. Acum ne gândim la calificarea în finală.

Read more... [Canotaj - Campionatele Europene 2012, prima zi]
 
   
Canotaj - Campionatele Europene 2012– Varese, Italia

Canotorii români, la startul competiţiei europene.

În perioada 14-16 septembrie, Campionatele europene de canotaj vor fi găzduite de Varese – un mic orăşel italian din nordul regiunii Lombardia situat lângă Sacro Monte di Varese (unul dintre cei nouă munţi sacri ai Lombardiei) şi la doar 100 km de Milano, având o populaţie de aproximativ 82.000 de locuitori şi care este înfrăţit cu oraşul Alba – Iulia din România.

Read more... [Canotaj - Campionatele Europene 2012– Varese, Italia]
 
 
Canotaj - Lotul olimpic s-a intors din Germania

MirceaRomanDeclarația antrenorului Lotului Olimpic de Canotaj feminin

La întoarcerea de la ultima Regată de Cupă Mondială din înaintea J.O., care s-a derulat weekendul trecut, la Munchen, antrenorul Lotului Olimpic de Canotaj Feminin - Mircea Roman, a făcut următoarea declarație pentru cititorii website-ului nostru.

Mircea Roman: Acest turneu a fost ultima verificare din înaintea Jocurilor Ollimpice de la Londra-2012. Echipajele noastre au demonstrat un real progres în comparație cu primul turneu de la Belgrad. Echipajul 8+1 alcătuit din sportivele: Roxana Cogeanu, Nicoleta Albu, Cristina Grigoraș, Irina Dorneanu, Camelia Lupașcu, Eniko Mironcic, Adelina Cojocariu, Ioana Rotaru și cârmăcița Talida Gîdoiu, a câștigat locul II cu un timp de 6'20,72'', în condiții meteorologice de vânt ”contră”. Locul I la acest turneu a aparținut echipajului din Canada, care a realizat timpul de 6'19,31''. Locul III a fost câștigat de echipajul Angliei cu un timp de 6'22,31'', urmat de Olanda cu timpul de 6'22''.

Read more... [Canotaj - Lotul olimpic s-a intors din Germania]
 
   

Page 21 of 24

<< Start < Prev 21 22 23 24 Next > End >>

Program Competitional

6-12 februarie 2023

Handbal. Machineseeker EHF Champions League (etapa 11), 8 februarie, ora 21:45 (ora României): FC Porto – Dinamo

Handbal. Liga Națională (etapa 17), 10 februarie, ora 17:30: Dinamo – CSm Odorheiu Secuiesc. Sala Dinamo. În direct la ProArena

Polo. Campionatul Național feminin Suzuki (turneul 4), 10-12 februarie, București (Bazinul Steaua)

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 17), 11 februarie, ora 14:00: Dinamo – CSM Suceava. Sala Dinamo

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 17), 11 februarie, ora 17:30: Dinamo – CSO Voluntari. Sala Dinamo

Atletism. Campionatul Național de probe combinate, 11-12 februarie, București

Judo. Campionatul Național U18, 10-12 februarie, Craiova

Scrimă. Cupa Mondială – Varșovia sabie masculin, 10-12 februarie, Polonia

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Online Guests

We have 294 guests online