Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Canotaj

Canotaj

CANOTAJ - Campionatul Mondial U23 21-29.07.2013 - Linz-Ottensheim, Austria

Canotaj__baieti__01Patru medalii de aur au adus România pe primul loc pe naţiuni, rezultat fără precedent al delegaţiei României la C.M. de tineret.

Doamna preşedinte Elisabeta Lipă a considerat, la finalul Campionatului Mondial de tineret – 2013, că: ”este un rezultat excelent, care va aduce mult optimism în loturile de tineret cât şi încredere în viitor; aceşi tineri campioni au toate şansele să fie medaliaţi olimpici la Rio de Janeiro, totul depinde de ei, să continue munca de până acum”. 

La actuala ediţie a C. M. de tineret (U23), delegaţia noastră a câştigat 4 medalii de aur, prin următoarele echipaje:

2 - F, Mihaela Petrişă-Mădălina Bereş, urmate de echipajele Germaniei, Italiei şi Australiei;

4 X F, Andreea Tătaru, Mihaela Berindei, Viviana Bejinariu, Ioana Vrânceanu, urmate de echipajele Poloniei, Germaniei şi Italiei;

4 - M, Toader Gontaru, Marius Cozmiuc, George Pălămariu, Cristian Pîrghie, care au câştigat în faţa Australiei şi Statelor Unite ale Americii

2 X F, Ionela-Mădălina Rusu, Laura Oprea, urmate de Danemarca, Cehia şi Germania.

Read more... [CANOTAJ - Campionatul Mondial U23 21-29.07.2013 - Linz-Ottensheim, Austria]
 
 
Canotaj - Cupa Mondiala, Lucerna (Elvetia)

Cursa_8Tradiționala Cupa Mondială de cantotaj desfășurată pe minunatul lac Lucerna, atrage cele mai puternice țări în canotaj din întreaga lume. Această regată, așa cum declara și antrenorul Lotului Național de Canotaj, domnul profesor Mircea Roman are ca scop, ”o ultimă verificare înaintea Campionatului Mondial de Canotaj din perioada 25.08 – 01.09. 2013 de la Chungyu, Corea de Sud”.

Lotul feminin de canotaj al României a participat cu două echipaje: 8+1 și -2 (dublu rame fără cârmaci) la această etapă din cadrul Cupei Mondiale de canotaj academic, desfăşurată în perioada 12-14 iulie 2013.

Echipajul de 8+1 a fost compus din Roxana Cogianu, Ionelia Zaharia, Cristina Ilie - Dinamo , Ioana Crăciun - Dinamo, Adelina Cojocariu - Dinamo, Irina Dorneanu, Camelia Lupaşcu - Dinamo, Nicoleta Albu – Dinamo şi Daniela Druncea; iar echipajul -2,  a fost compus din Cristina Grigoraş - Dinamo şi Andreea Boghian - Dinamo.

Read more... [Canotaj - Cupa Mondiala, Lucerna (Elvetia)]
 
 
Canotaj - Campionatul European - seniori – Sevilla, 31 mai-2 iunie 2013

Cursa_8plus1___01UPDATE (2 iunie 2013): Ziua finalelor Campionatului European a adus multă satisfacție pentru delegația României: 3 medalii (2 de aur și una de argint) au fost câștigate de echipajele noastre de dublu rame feminin, 8+1 feminin, respectiv de 4 rame fără cârmaci masculin. Echipajul de două rame a fost unul integral dinamovist (Cristina Grigoraș și Andreea Boghian), în cel de 8+1 au fost prezente nu mai puțin de 5 dinamoviste (Roxana Cogianu, Ioana Crăciun, Cristina Grigoraș, Irina Dorneanu, Cristina Ilie, Andreea Boghian, Camelia Lupaşcu) iar în cel masculin au fost prezenți și 2 dinamoviști care vor veni cu medaliile de argint acasă (Marius Cozmiuc și George Palamariu).

La finalul competiției dinamovista Camelia Lupașcu a declarat pentru site-ul nostru: ”Este un început bun, fiind prima competitie. Ne dă încredere acest rezultat, în prezent este dovada muncii noastre si asta ne dă putere să ne antrenam pentru Campionatul Mondial”.

Read more... [Canotaj - Campionatul European - seniori – Sevilla, 31 mai-2 iunie 2013]
 
   
Canotaj - Campionatul European de juniori, Minsk 2013

Şapte medalii dintre cele mai strălucitoare  şi patru de argint pentru sportivii români

Cursa_8plus1___01La Campionatele Europene de canotaj pentru juniori de la Minsk, desfăşurate în 25 – 26 mai au fost 27 de țări participante.  Canotorii români au cucerit şapte medalii de aur şi patru de argint, astfel urcând pe podium  toate probele la care au fost înscriși. România a caștigat detașat locul unu pe națiuni, urmată de Italia. Sportivii dinamoviși, descoperiți de antrenorul Viorel Talapan: Giorgiana Parascanu (8+1), Beatrice Parfenie (4x), Adrian Ilie (4x) și-au adus contribuția din plin la caștigarea medaliilor de aur în cadrul probelor la care au concurat.

Antrenorul federal Mișu Alupei a declarat următoarele la sfârșitul competiției: ”Este un rezultat excepțional, niciodată nu s-a mai câștigat la un campionat european sau mondial atâtea medalii de aur și argint. Participanții din celelalte țări au învățat în mod real imnul României. Mi-a plăcut atitudinea cu care au abordat această competiție. După ce s-a câștigat prima finală, toți ceilalți și-au dorit să o câștige și ei la rândul lor. Am văzut ambiție, dorință și multă bucurie la sfârșitul concursului. A fost o verificare reușită în perspectiva campionatului mondial din august. Vreau să îi mai felicit o dată și pe acestă cale”.

Read more... [Canotaj - Campionatul European de juniori, Minsk 2013]
 
 
Canotaj – Campionatul National de fond tineret si seniori, 2013

Federația Română de Canotaj a  organizat in la sfarsitul saptamanii trecute campionatul național de tineret si seniori – editia 2013, pe lacul SNAGOV

Proba de fond are o lungime de 6 Km. și este o proba in care rezistența si voința fac diferența între campioni și ceilalți sportivi participanți.

La acest campionat național de fond, sportivii dinamoviști s-au impus categoric în fața celorlalte cluburi. Sportivi Clubului Sportiv Dinamo București au câștigat în total 15 medalii de aur, 3 medalii de argint și 3 medalii de aur la tineret. Canotorii C.S.A. Steaua au încercat să țină pasul cu sportivii dinamoviști la medalii, câștigând  5 medalii de aur.

La finalul competiției, profesorul Mircea Roman, antrenorul Lotului național de Canotaj feminin, a declarat: ”mă bucură determinarea canotoarelor dinamoviste care au câștigat tot și-au propus, se vede implicarea serioasă a clubului în acestă ramură sportivă, dar din pacate alte cluburi nu reușesc sa creeze o concurență pe măsură și astfel calitatea canotajului românesc să crească”.

Read more... [Canotaj – Campionatul National de fond tineret si seniori, 2013]
 
   

Page 21 of 25

<< Start < Prev 21 22 23 24 25 Next > End >>

Program Competitional

Săptămâna 08-14 aprilie 2024

Fotbal. SuperLiga Romania, play-out (etapa 3), luni 8 aprilie, ora 20:30: Oțelul Galați – Dinamo 1948

Baschet. LNB Getica 95, play-off, sferturi de finală (meciurile 1 și 2), 10 aprilie și 12 aprilie (ora 19:00 în ambele zile): U BT Cluj Napoca – Dinamo. Se joacă sistem 3/5

Handbal. Liga Națională (etapa 21), miercuri 10 aprilie, ora 18:30: HC Buzău – Dinamo

Polo. Superliga, play-off semifinală (meci 2), miercuri 10 aprilie, ora 19:00: CSM Oradea – Dinamo

Volei feminin. Divizia A1, semifinală 5-8 (meci 2), miercuri 10 aprilie, ora 17:00: CSM București – Dinamo. Dacă Dinamo câștigă, meciul 3 va fi sâmbătă 13 aprilie, în Sala Dinamo

Volei masculin. Divizia A1, semifinală 1-4 (meci 2), miercuri 10 aprilie, ora 18:00: Dinamo – Arcada Galați. Sala Dinamo. Dacă Dinamo câștigă meciul 3 va fi sâmbătă 13 aprilie, la Galați

Rugby. Liga Națională (etapa 1), sâmbătă 13 aprilie, ora 11:00: Dinamo – Rapid București. Stadion Florea Dumitrache Dinamo

Fotbal. Liga 3, seria 4, play-off (etapa 3), sâmbătă 13 aprilie, ora 17:00: CS Blejoi – CS Dinamo

Handbal. Liga Națională (etapa 23), duminică 14 aprilie, ora 15:00: Potaissa Turda – Dinamo

Fotbal. Superliga România, play-out (etapa 4), duminică 14 aprilie, ora 18:15: Dinamo 1948 – Poli Iași. Stadion Arcul de Triumf

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

În perioada 12-14 aprilie, Bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu Dinamo găzduiește un turneu de polo, motiv pentru care activitatea de agrement se va desfășura după următorul program:

SÂMBĂTĂ, 13.04.2024: 13:30 - 18:00

DUMINICĂ, 14.04.2024: 12:00 - 19:00

IA ATITUDINE

2_InfoCons

Online Guests

We have 645 guests online