Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Canotaj

Canotaj

Canotaj – Campionatul National de fond tineret si seniori, 2013

Federația Română de Canotaj a  organizat in la sfarsitul saptamanii trecute campionatul național de tineret si seniori – editia 2013, pe lacul SNAGOV

Proba de fond are o lungime de 6 Km. și este o proba in care rezistența si voința fac diferența între campioni și ceilalți sportivi participanți.

La acest campionat național de fond, sportivii dinamoviști s-au impus categoric în fața celorlalte cluburi. Sportivi Clubului Sportiv Dinamo București au câștigat în total 15 medalii de aur, 3 medalii de argint și 3 medalii de aur la tineret. Canotorii C.S.A. Steaua au încercat să țină pasul cu sportivii dinamoviști la medalii, câștigând  5 medalii de aur.

La finalul competiției, profesorul Mircea Roman, antrenorul Lotului național de Canotaj feminin, a declarat: ”mă bucură determinarea canotoarelor dinamoviste care au câștigat tot și-au propus, se vede implicarea serioasă a clubului în acestă ramură sportivă, dar din pacate alte cluburi nu reușesc sa creeze o concurență pe măsură și astfel calitatea canotajului românesc să crească”.

Read more... [Canotaj – Campionatul National de fond tineret si seniori, 2013]
 
 
Canotaj – Campionatele Europene 2012, la final

5 medalii europene din 7 finale, pentru canotorii români

e9bf75a982bc7d7605c86e8bb313215fIeri, 16 septembrie, a fost ultima zi de competiţie la Varese, cea în care s-au desfăşurat finalele pe fiecare probă, atât la masculin cât şi la feminin.

Sportivii români se calificaseră în finalele tuturor probelor la care s-au înscris în competiţia europeană iar duminică, pe lacul Varese, a fost un adevărat festival al canotajului românesc, echipajele noastre câştigând nu mai puţin de 5 medalii europene, după cum urmează:

2 medalii de aur: echipajele feminine de 8+1 şi dublu rame

o medalie de argint:  echipajul masculin de 4 rame

2 medalii de bronz: echipajele feminine de dublu vâsle şi patru vâsle

Read more... [Canotaj – Campionatele Europene 2012, la final]
 
 
Canotaj – Campionatele Europene 2012, ziua a 2-a

Toate cele 7 echipaje românești s-au calificat în finalele competiției europene

ROU_team_CEC_2012Sâmbătă, 15 septembrie, în penultima zi a C.E. – Varese 2012, componentele lotului feminin au avut două antrenamente deoarece reușiseră deja calificarea în finale încă prima zi.

Lotul masculin de canotaj a avut sarcina de a califica cele două ambarcațiuni (4- și 8+), sarcină de care s-au achitat cu succes în urma unor curse deosebit de spectaculoase. La finalul acestei zile, antrenorul lotului masculin de canotaj a declarat pentru cititorii site-ului nostru, următoarele: ”Echipajul ambarcațiunii 4- a făcut o cursă foarte bună și gândită corect. Se vede că, după un an încărcat, cu multe turnee plus Jocurile Olimpice, echipajul nostru a reușit să-și îmbunătățească experiența de concurs.

Read more... [Canotaj – Campionatele Europene 2012, ziua a 2-a]
 
   
Canotaj - Campionatele Europene 2012, prima zi

Echipajele românești s-au comportat excelent în prima zi a competiției europene

ROU8_CEC2012Loturile masculine de 4 rame fără cârmaci și de 8+1 au reușit să treacă de prima fază a calificărilor, realizând timpi foarte buni, care ne dau speranțe pentru o clasare foarte bună la finalul competiției. Antrenorul lotului masculin, domnul Dimitrie Popescu, a declarat pentru cititorii site-ului nostru următoarele:Ambele ambarcațiuni M4- și M8+1, deși au terminat cursa pe locul II în grupe, și-au dorit, s-au luptat, dar cel mai important că 8+1 a reuşit să-şi depăşească propriul timp cu o secundă. Canotorii Florin Curuea, George Palamariu, Cristian Pârghie și Marius Cosmiuc, membrii echipajului 4-, au dublat în 8+1 în mai puțin de 3 ore. Sunt mulțumit de ei și știu că suntem pe o pantă ascendentă. Acum ne gândim la calificarea în finală.

Read more... [Canotaj - Campionatele Europene 2012, prima zi]
 
 
Canotaj - Campionatele Europene 2012– Varese, Italia

Canotorii români, la startul competiţiei europene.

În perioada 14-16 septembrie, Campionatele europene de canotaj vor fi găzduite de Varese – un mic orăşel italian din nordul regiunii Lombardia situat lângă Sacro Monte di Varese (unul dintre cei nouă munţi sacri ai Lombardiei) şi la doar 100 km de Milano, având o populaţie de aproximativ 82.000 de locuitori şi care este înfrăţit cu oraşul Alba – Iulia din România.

Read more... [Canotaj - Campionatele Europene 2012– Varese, Italia]
 
   

Page 22 of 25

<< Start < Prev 21 22 23 24 25 Next > End >>

Program Competitional

Programul dinamoviștilor în săptămâna 27 mai - 2 iunie

FOTBAL. Superliga România, baraj menținere (retur) luni 27 mai, ora 19:00: Csikszereda Miercurea Ciuc - Dinamo 1948

HANDBAL. Liga Naționala (etapa 26), miercuri 29 mai, ora 17:30: Dinamo - CSM București. Sala Dinamo

FOTBAL. Liga 3, baraj promovare Liga 2 (turul 2), sâmbătă 1 iunie, ora 19:00: CS Afumați- CS Dinamo

RUGBY. Liga de Rugby Kaufland (etapa 6), vineri 31 mai, ora 17:00: Rapid - Dinamo. Stadion Olimpia

GIMNASTICĂ. Cupa Nadia Comăneci, 30 mai – 02 iunie, Onești

SCRIMĂ. Campionatul European de Tineret, 01-06 iunie, Antalya

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

IA ATITUDINE

2_InfoCons

Online Guests

We have 301 guests online