Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Lupte greco-romane

Lupte greco-romane

Lupte greco-romane - Campionatul Naţional, Chiajna 2013

Alexiuc__02Vineri, sâmbătă şi duminică, Sala sporturilor din Chiajna a găzduit finala Campionatului Naţional de Lupte. Noua conducere a F.R.L. a dorit să ne demonstreze că se poate organiza şi la noi un concurs care să poarte pecetea profesionalismului şi trebuie să recunoaştem că a reuşit, sub preşedinţia lui Răzvan Pârcălabu, noul şef al F.R.L., lucrurile s-au derulat aşa cum am văzut la competiţiile internaţionale.

Premergător începerii competiţiei, a fost prezentat noul regulament de către Preşedintele Comisiei de arbitri, domnul I. Lazăr. Despre noul regulament încă e prea devreme să ne pronunţăm; evident, lupta propriu-zisă este mai dinamică, mai alertă, dar nu suntem siguri că, pentru spectatorul neavizat, este la fel de spectaculos de privit.

Dinamo a intrat în concurs cu cinci sportivi: Marian Stoica (55 kg.), Virgil Munteanu (60 kg.), Tomi Hinoveanu (74 kg.), Florin Spack şi Alin Alexiuc (120 kg.). Marian Stoica, la 55 kg., a luptat foarte bine până la finala pe care a pierdut-o în faţa sportivului Iulian Grăjdan de la Farul Constanţa. Stoica ar fi putut câştiga şi finala, lăsându-ne impresia că a dominat finalul meciului. Un argint muncit şi meritat pentru Marian.

La categoria 60kg., Virgil Munteanu a demonstrat că, în acest moment, este cel mai valoros sportiv al categoriei, dominând clar competiţia. Finala a câştigat-o clar în fata sportivului C. Bulibaşa de la C.S. Bacău.

Read more... [Lupte greco-romane - Campionatul Naţional, Chiajna 2013]
 
 
S-a stins o mare stea a luptelor greco-romane dinamoviste!

NICOLAE MARTINESCU

24.02.1940 - 01.04.2013

 S-a stins din viata, legendarul Nicolae Martinescu, una dintre cele mai mari glorii ale sportului romanesc, sportivul care a marcat sportul luptelor din Romania prin rezultate de exceptie.

F963_1972__Martinescu__02_1

campion olimpic la Munchen

vicecampion olimpic la Ciudat de Mexico

multiplu medaliat la Campionatele  Mondiale

campion european

multiplu campion balcanic

de 18 ori castigator al titlului national

maestru emerit al sportului

maestru emerit al sportului din fosta URSS

antrenor emerit

27 de ani sportiv la CS Dinamo Bucuresti

8 ani antrenor la CS Dinamo Bucuresti


Nicolae Martinescu va ramane in cartea de aur a gloriilor sportive ale  CS Dinamo, club pe care l-a slujit cu devotament intre anii 1963 si 1990 ca sportiv , dupa care a activat ca antrenor pana in anul 1998. Iubitorii sportului din Romania se vor mandri intotdeauna cu sportivii de talia acestui inegalabil luptator si tehnician, care va ramane vesnic in amintirea noastra, a tuturor.

Corpul neinsufletit va fi depus la Capela Adormirea Maicii Domnului - Vatra Luminoasa - iar incepand din data de 3 aprilie, ora 1800, la Sala de lupte din incinta Complexului Sportiv Dinamo Bucuresti.

Ceremonialul de inmormantare va avea loc in data de 4 aprilie, incepand cu ora 1300, la Cimitirul Parohial Andronache.

 
 
Lupte Greco-romane – Campionatul National pe echipe 2012

Echipa_campioana_Dinamo__05Finala Campionatului naţional pe echipe, desfăşurată sâmbătă, 18 august, în Sala sporturilor din Chiajna, a adus echipei Dinamo titlul naţional. Astfel, secţia de lupte a C.S. Dinamo cucereşte al 55-lea titlu naţional în cei 64 de ani de existenţă.

Antrenorii Petre Cărare şi Marian Sandu au reuşit să formeze o echipă puternică, care a dominat această ediţie de campionat destul de autoritar. Competiţia a oferit meciuri disputate, în care echipe precum C.S. Astra Arad şi Metrorex au dat o replică pe măsura dinamoviştilor, rezultând meciuri de mare spectacol.

Pe locul doi, la finalul competiţiei, s-a clasat echipa C.S. Astra Arad, iar pe locul III echipa Metrorex.

Lotul dinamovist care s-a deplasat la această competiţie a fost alcătuit din următorii sportivi: Marius Stoica, Virgil Munteanu, Aurelian Leciu, Tomi Hinoveanu, Robert Papp, Florin Spac şi Alin Alexiuc.

Autorul articolului şi foto: Mihai Neacşu – CS Dinamo, 21 august, ora 1130 

 
   
Lupte Greco-Romane – Campionatul Naţional individual 2012

Alexiuc__01Finala C.N. individual la lupte greco-romane, desfăşurată duminică, 8 iulie, în Sala sporturilor din Chiajna, a adus echipei C.S. Dinamo, condusă de echipa de antrenori formată din  P. Cărare şi M. Sandu, trei titluri de campion naţional şi  trei locuri  doi.

Putem spune că, în acest moment, Dinamo are cea mai valoroasă echipă din ultimii ani, dominând competiţia internă.

Pe categorii, titlurile au fost obtinute astfel:

Read more... [Lupte Greco-Romane – Campionatul Naţional individual 2012]
 
 
Lupte greco-romane – Etapă de Campionat național

Lupte__01Dinamo - calificată pentru turneul final al competiției naționale

Sâmbătă, 9 iunie, sala de lupte a liceului Mircea Eliade a fost gazda ultimei etape a campionatului naţional de lupte greco-romane.

În această etapă a competiției doar ca Leciu Aurelian nu a concurat fiind accidentat in timp ce sportivul Munteanu Virgil, uşor accidentat a dorit sa concureze, a forţat şi a recidivat o mai veche accidentare la umăr, el abandonând întrecerea.

A fost un concurs de verificare util pentru profesorul Sandu Marian înaintea finalelor din august. La încheierea concursului a fost realizat un punctaj care nu mai are nicio relevanță în condițiile în care la finală toate cele şase echipe calificate încep de la zero.

În luna august, probabil pe data de 18, la Bucureşti, va avea loc turneul final în cadrul căruia toate echipele calificate se vor confrunta între ele.

Autorul articolului și foto: Mihai Neacșu – CS Dinamo, 10 iunie, ora 700

 
   

Page 15 of 16

<< Start < Prev 11 12 13 14 15 16 Next > End >>

Program Competitional

Săptămâna 28 septembrie - 4 octombrie 2020

Handbal. Liga Zimbrilor (etapa 4), 4 octombrie, ora 11:00: AHC Potaissa Turda – Dinamo. Sepsi Arena Sf. Gheorghe (TVR 2)

Rugby. Cupa României (Grupa B, etapa 3), 3 octombrie: Dinamo – Steaua. Stadion Florea Dumitrache Dinamo

Box. Campionatul Național de tineret și U22, 30 septembrie – 4 octombrie, Giurgiu

Canotaj. Campionatul Național de juniori și Cupa Federației Române de Canotaj, 29 septembrie – 8 octombrie, Iași

Înot. Campionatul Național de seniori și de tineret, 30 septembrie – 2 octombrie, CSNB Lia Manoliu – București

ALEGERI LOCALE 2020

banner_inalt_locale

Agrement Fitness

ANUNTURI AGREMENT

• Începând cu ziua de luni, 28 septembrie 2020, bazinul descoperit din Complexul Sportiv Dinamo se va închide pentru public. Activitatea de agrement rămâne în ”standby”, până la noi ordine. In momentul de față, în bazinele acoperite sunt permise doar activitățile de performanță și de inițiere.

• Programul bazinului descoperit se va desfășura între orele 12:00 – 19:00, cu trei intervale orare distincte (corespunzătoare unei intrări): 12:00 – 14:00; 14:30 – 16:30; 17:00 – 19:00. După fiecare interval orar, toate persoanele vor fi evacuate din bazin pentru a se face dezinfectarea suprafețelor. Activitatea durează 30 de minute.

Accesul se va face în continuare prin sistemul de programare telefonic la numărul 0743.145. 875 sau direct la bazin. Programările se fac de luni până duminică începând cu ora 12:00, pentru ziua următoare. 

Programul de mai sus va rămâne atât timp cât vremea va permite desfășurarea activităților de agrement în aer liber.

Vânzarea abonamentelor rămâne sistată până când activitatea de agrement se va putea desfășura în bazinul interior (acoperit)


 

• PENTRU PROGRAMUL BAZINULUI ÎN AER LIBER DINAMO și condițiile de acces - accesați linkul următor: 

http://www.csdinamo.eu/agrement-natatie

Declaratia pe propria răspundere pentru prevenirea și combaterea infecțiilor cu COVID-19 se poate descărca de aici: FORMULAR

Agrement Natație

NOU! Hidrokinetoterapie

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Online Guests

We have 330 guests online