Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Handbal masculin

Handbal masculin

HANDBAL. Patru din patru pentru Dinamo la Turneul de la Cluj-Napoca

CR__Din_vs__Ct__155Handbaliștii de la Dinamo au încheiat cu victorii pe linie cele patru meciuri disputate la Cluj-Napoca, contând pentru etapele 21-24 ale Ligii Zimbrilor. Jucătorii antrenați de Ștefan Constantin și Sebastian Bota au 67 de puncte după 23 de meciuri disputate (22 de victorii și un egal) și domină autoritar principala competiție internă.

Citeşte mai mult... [HANDBAL. Patru din patru pentru Dinamo la Turneul de la Cluj-Napoca]
 
 
HANDBAL. A 18-a victorie pentru Dinamo în Liga Zimbrilor

Etapa 20: CSM Vaslui - DINAMO 26-32 (13-13)

Asoltanei_cu_VasluiHandbaliștii de la Dinamo au mai bifat o victorie în drumul spre un nou titlu național. Jucătorii antrenați de Constantin Ștefan și Sebastian Bota s-au impus la șase goluri în fața ambițioasei echipe CSM Vaslui. Meciul s-a desfășurat la Sfântu Gheorghe.

Citeşte mai mult... [HANDBAL. A 18-a victorie pentru Dinamo în Liga Zimbrilor]
 
 
HANDBAL. Ne întărim la nivelul staffului tehnic: Marius Pintea se alătură echipei campioane!

Marius_Pintea_OKStafful tehnic al formației campioane la handbal se întărește prin cooptarea unui veritabil om de sport. Marius Pintea se alătură echipei administrative a CS Dinamo, cu scopul de a contribui, prin experiența sa, la progresul secției de handbal.

Fost arbitru de handbal în Spania și în România, Marius Pintea (43 de ani) a urmat de-a lungul carierei sale mai multe specializări, între care și management sportiv (curs la Barcelona 2018).

A fost component al staff-ului naționalei masculine de handbal a României 2016-2018 împreună cu Xavi Pascual, coordonator tehnic și director al unor echipe din handbal românesc (masculin și feminin), dar și consultant și totodată participant la proiectul ”Talent” al FRH, inițiat de fostul tehnician al naționalei de handbal masculin Xavier Pascual.

Citeşte mai mult... [HANDBAL. Ne întărim la nivelul staffului tehnic: Marius Pintea se alătură echipei campioane!]
 
   
HANDBAL. Coordonatorul de joc KAMEL ALOUINI se întoarce la Dinamo!

Alouini_jocManagementul echipei de handbal anunță oficial întoarcerea lui KAMEL ALOUINI la Dinamo București pentru următoarele două sezoane. Coordonatorul de joc tunisian în vârstă de 32 de ani se va alătura campioanei României în această vară cu gândul de a repeta performanțele din ultimii doi ani. Kamel este al doilea transfer anunțat pentru sezonul viitor, după pivotul Cedric Sorhaindo (FC Barcelona).

Citeşte mai mult... [HANDBAL. Coordonatorul de joc KAMEL ALOUINI se întoarce la Dinamo!]
 
 
HANDBAL. Vedeta mondială CEDRIC SORHAINDO a semnat cu Dinamo! Cel mai titrat handbalist străin care a evoluat vreodată în România va juca în alb-roșu

Cedric_4Managementul echipei masculine de handbal Dinamo anunță transferul jucătorului francez CEDRIC SORHAINDO pentru următoarele două sezoane. În vârstă de 36 de ani, internaționalul francez a jucat în ultimii 11 ani la FC Barcelona. Cedric Sorhaindo este una dintre vedetele mondiale din ultimii 15 ani, palmaresul său fiind fabulos, atât la nivelul echipei naționale, cât și la nivel de club.

 

Citeşte mai mult... [HANDBAL. Vedeta mondială CEDRIC SORHAINDO a semnat cu Dinamo! Cel mai titrat handbalist străin care a evoluat vreodată în România va juca în alb-roșu]
 
   

Pagina 10 din 130

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Agrement Fitness

Program Competitional

Săptămâna 29 noiembrie - 5 decembrie 2021

Handbal. EHF Champions League (etapa 9), 2 decembrie, ora 19:45: Telekom Veszprem HC – Dinamo

Volei masculin. CEV Cup (16-imi de finală / tur), 1 decembrie, ora 17:00: Dinamo – United Volleys Frankfurt (Ger). Sala Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 9), 4 decembrie, ora 17:00: Dinamo – Olimpia Titanii București. Sala Dinamo

Volei feminin. Cupa României (faza a II-a, tur), 1 decembrie, ora 13:00: Dinamo – CSO Voluntari

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 9), 4 decembrie, ora 13:00: Dinamo – CS Medgidia. Sala Dinamo

Agrement Natație

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Sinteza DGA

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Vizitatori online

Avem 548 vizitatori online