Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Handbal masculin

Handbal masculin

HANDBAL. Conducătorul de joc egiptean Ahmed Khairy se alătură campioanei României

Khairy_site_OKCS Dinamo anunță un nou transfer în vederea noului sezon competițional, perfectat de stafful managerial al echipei campioane la handbal, alături de antrenorul Xavier Pascual. Internaționalul egiptean Ahmed Khairy (26 de ani) a semnat cu CS Dinamo un contract pe un sezon. Khairy (1,88 m înălțime) evoluează pe postul de coordonator de joc.

 
 
HANDBAL. Bine ai revenit la Dinamo, RAUL NANTES!

HM_Nantes_la_LisabonaStafful managerial el echipei campioane la handbal, alături de antrenorul Xavier Pascual, difinitivează lotul în vederea noului sezon competițional. Astfel, lista jucătorilor nou veniți a fost completată cu un nou handbalist de valoare. În fapt, e vorba despre o revenire.

Citeşte mai mult... [HANDBAL. Bine ai revenit la Dinamo, RAUL NANTES!]
 
 
HANDBAL. Primele informații despre noul sezon competițional: 25 august - SUPERCUPA ROMÂNIEI / 29 august - PRIMA ETAPĂ DIN LIGA ZIMBRILOR!

Humet_Supercupa_2021_cu_CtaAstăzi, luni 21 iunie, s-au stabilit primele date referitoare la sezonul competițional 2021-2022 la handbal. Debutul va fi marcat ca de fiecare dată de Supercupa României, în care Dinamo va întâlni, cel mai probabil, HC DS Constanța, pe 25 august. Prima etapă a Ligii Zimbrilor este programată pe 29 august. Dinamo va debuta pe teren propriu cu Minaur Baia Mare.

 

Citeşte mai mult... [HANDBAL. Primele informații despre noul sezon competițional: 25 august - SUPERCUPA ROMÂNIEI / 29 august - PRIMA ETAPĂ DIN LIGA ZIMBRILOR!]
 
   
HANDBAL. Xavier Pascual, prezentat oficial la CS Dinamo în cadrul evenimentului ”Sportul le oferă pe toate”

bode_si_pascualXavier Pascual a ajuns miercuri în România, la trei zile distanță după ce a câștigat Liga Campionilor cu FC Barcelona și a fost prezentat oficial în postura de antrenor principal al echipei de handbal Dinamo București, campioana României. Evenimentul a avut loc la Palatul Primăverii, în prezența ministrului afacerilor interne, Lucian Bode, și a numeroase personalități.

Citeşte mai mult... [HANDBAL. Xavier Pascual, prezentat oficial la CS Dinamo în cadrul evenimentului ”Sportul le oferă pe toate”]
 
 
HANDBAL. Un nou transfer de la câștigătoarea Ligii Campionilor: Alex Pascual Garcia vine la Dinamo!

Alex_Pascual_kManagementul echipei masculine de handbal Dinamo anunță un nou transfer. Alex Pascual Garcia vine de la FC Barcelona, deținătoarea Ligii Campionilor, pentru a întări campioana României în vederea noului sezon competițional. În vârstă de 21 de ani, Alex este fiul lui Xavier Pascual, noul antrenor al trupei “alb-roșii”.

Citeşte mai mult... [HANDBAL. Un nou transfer de la câștigătoarea Ligii Campionilor: Alex Pascual Garcia vine la Dinamo!]
 
   

Pagina 7 din 130

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Agrement Fitness

Program Competitional

Săptămâna 29 noiembrie - 5 decembrie 2021

Handbal. EHF Champions League (etapa 9), 2 decembrie, ora 19:45: Telekom Veszprem HC – Dinamo

Volei masculin. CEV Cup (16-imi de finală / tur), 1 decembrie, ora 17:00: Dinamo – United Volleys Frankfurt (Ger). Sala Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 9), 4 decembrie, ora 17:00: Dinamo – Olimpia Titanii București. Sala Dinamo

Volei feminin. Cupa României (faza a II-a, tur), 1 decembrie, ora 13:00: Dinamo – CSO Voluntari

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 9), 4 decembrie, ora 13:00: Dinamo – CS Medgidia. Sala Dinamo

Agrement Natație

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Sinteza DGA

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Vizitatori online

Avem 163 vizitatori online