Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Atletism

Atletism

Atletism. CS Dinamo – trei medalii la Balcaniada de la Pitesti

morosanu_balcaniadaAtleții de la CS Dinamo au cucerit trei medalii la cea de a 74-a ediție a Balcaniadei de atletism, competiție desfășurată pe 1-2 august la Pitești. În lipsa vedetei Marian Oprea, care nu și-a putut face săriturile după ce a resimțit unele dureri la picior, pe podium au urcat Angela Moroșanu - locul 2 la 400 mg (57,88 sec.), Attila Nagy - locul 2 la 400 mg (51,29 sec) și Andreea Huzum - locul 3 la greutate (15,52 metri). La înălțime, Mihai Donisan s-a clasat pe locul 4 (2,20 metri). Foto: Angela Moroșanu (prim-plan)

CS Dinamo, 03 august 2015, ora 19:12

 
 
Atletism. Dinamo - patru titluri la seniori și unul la tineret la Naționale

Oprea_01Atleții de la CS Dinamo au cucerit patru titluri naționale de seniori și unul de tineret la Campionatele Naționale de atletism, desfășurate în zilele de 25 și 26 iulie la Pitești. Cel mai valoros atlet român al momentului, Marian Oprea, și-a respectat statutul și s-a impus fără probleme în proba favorită, triplusalt, cu un rezultat de 16,89 metri, reușit din prima săritură. A și fost de altfel singura lui încercare la triplusalt. 

Citeşte mai mult... [Atletism. Dinamo - patru titluri la seniori și unul la tineret la Naționale]
 
 
Atletism. Patru locuri întâi la etapa națională de la Pitești

morosanuAtleții de la CS Dinamo București au luat startul pe 27 și 28 iunie la etapa a doua a Campionatului Național de atletism – seniori, competiție desfășurată la Pitești. Patru dintre sportivii ”alb-roșii” au câștigat probele la care au concurat. Angela Moroșanu (foto, prim-plan) s-a impus la 400 mg, Mihai Donisan și-a confirmat statutul de favorit la înălțime, Andreea Huzum și-a trecut în cont victoria la greutate, iar Attila Csongor a fost cel mai rapid pe distanța de 400 mg.

Citeşte mai mult... [Atletism. Patru locuri întâi la etapa națională de la Pitești]
 
   
Atletism. Ștefan Grasu, dublu campion național. ”Rezultate de excepție pentru vârsta lui”

Stefan_GrasuFiul Nicoletei și al lui Costel Grasu are genă de campion. În vârstă de 12 ani, Ștefan Grasu a câștigat două titluri naționale la CN de atletism pentru copii, competiție desfășurată la București. Puștiul cu statură impresionantă s-a impus în proba de greutate (bilă de 3 kg) cu un rezultat de 15,54 metri și în proba de disc (1 kg) cu 44,67 metri. ”Sunt rezultate de excepție pentru vârsta lui. Nu s-a aruncat niciodată la nivelul acesta în România”, spune antrenorul Costel Grasu.

Citeşte mai mult... [Atletism. Ștefan Grasu, dublu campion național. ”Rezultate de excepție pentru vârsta lui”]
 
 
Atletism. Mihai Donisan, barem olimpic îndeplinit la înălțime (2,29 m)
A__Donisan.jpg

Săritorul în înălțime Mihai Donisan (26 de ani) a realizat sâmbătă, la Pitești, în cadrul Etapei a II-a a Campionatului Național de seniori, baremul de calificare la Jocurile Olimpice de la Rio și, totodată, a obținut prezența la Campionatul Mondial de seniori din China (luna august). Atletul dinamovist a reușit să treacă peste ștacheta fixată la 2,29 metri, reușind să atingă standardul de participare pentru prima competiție olimpică a carierei. ”Baremul era chiar 2,29 metri. Sunt foarte fericit și simt că toată munca de-o viață a dat roade. Este un rezultat care mă motivează și mă alimentează cu ambiție”, a declarat atletul. Donisan devine astfel al doilea atlet dinamovist care și-a realizat baremul olimpic, după Marian Oprea.

CS Dinamo, 07 iunie 2015, ora 00:20


 
   

Pagina 10 din 16

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Program Competitional

Săptămâna 15-21 iulie 2019

Atletism. Campionatele Europene juniori U20, 18-21 iulie, Boras (Suedia)

Ciclism. Campionatul Național XCO, 18-21 iulie, Domenile – Herneacova, Timiș

Lupte. Campionatul Național seniori, 18-21 iulie, Reșița

Scrimă. Campionatul Mondial de seniori, 15-23 iulie, Budapesta (Ungaria)

ANUNTURI AGREMENT

• Începând cu data de 15 august a.c., Bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu – Dinamo va fi închis pentru lucrări de mentenanță. În perioada cât acesta va fi indisponibil, activitatea de inițiere și agrement se va desfășura în bazinul descoperit, conform orarului ce va fi stabilit săptămânal. Programul va fi afișat atât pe site-ul www.csdinamo.ro, cât și la avizierul bazinului descoperit.

• Bazinul descoperit din incinta Complexului Sportiv Dinamo s-a redeschis pentru public începând cu data de 15 iunie a.c. Programul bazinului descoperit:

luni-vineri:

09:00 - 13:00 inițiere; 13:00 - 21:00 agrement

sâmbătă și duminică:

08:00 - 20:00 agrement

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 415 vizitatori online