Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Atletism

Atletism

Atletism. Patru locuri întâi la etapa națională de la Pitești

morosanuAtleții de la CS Dinamo București au luat startul pe 27 și 28 iunie la etapa a doua a Campionatului Național de atletism – seniori, competiție desfășurată la Pitești. Patru dintre sportivii ”alb-roșii” au câștigat probele la care au concurat. Angela Moroșanu (foto, prim-plan) s-a impus la 400 mg, Mihai Donisan și-a confirmat statutul de favorit la înălțime, Andreea Huzum și-a trecut în cont victoria la greutate, iar Attila Csongor a fost cel mai rapid pe distanța de 400 mg.

Citeşte mai mult... [Atletism. Patru locuri întâi la etapa națională de la Pitești]
 
 
Atletism. Ștefan Grasu, dublu campion național. ”Rezultate de excepție pentru vârsta lui”

Stefan_GrasuFiul Nicoletei și al lui Costel Grasu are genă de campion. În vârstă de 12 ani, Ștefan Grasu a câștigat două titluri naționale la CN de atletism pentru copii, competiție desfășurată la București. Puștiul cu statură impresionantă s-a impus în proba de greutate (bilă de 3 kg) cu un rezultat de 15,54 metri și în proba de disc (1 kg) cu 44,67 metri. ”Sunt rezultate de excepție pentru vârsta lui. Nu s-a aruncat niciodată la nivelul acesta în România”, spune antrenorul Costel Grasu.

Citeşte mai mult... [Atletism. Ștefan Grasu, dublu campion național. ”Rezultate de excepție pentru vârsta lui”]
 
 
Atletism. Mihai Donisan, barem olimpic îndeplinit la înălțime (2,29 m)
A__Donisan.jpg

Săritorul în înălțime Mihai Donisan (26 de ani) a realizat sâmbătă, la Pitești, în cadrul Etapei a II-a a Campionatului Național de seniori, baremul de calificare la Jocurile Olimpice de la Rio și, totodată, a obținut prezența la Campionatul Mondial de seniori din China (luna august). Atletul dinamovist a reușit să treacă peste ștacheta fixată la 2,29 metri, reușind să atingă standardul de participare pentru prima competiție olimpică a carierei. ”Baremul era chiar 2,29 metri. Sunt foarte fericit și simt că toată munca de-o viață a dat roade. Este un rezultat care mă motivează și mă alimentează cu ambiție”, a declarat atletul. Donisan devine astfel al doilea atlet dinamovist care și-a realizat baremul olimpic, după Marian Oprea.

CS Dinamo, 07 iunie 2015, ora 00:20


 
   
Atletism. Marian Oprea a îndeplinit baremul olimpic de ziua lui de naștere

Oprea_01

Cel mai valoros atlet român în activitate, Marian Oprea, a împlinit sâmbătă 33 de ani, eveniment pe care l-a marcat printr-o calificare la Jocurile Olimpice de la Rio. Concurând la Pitești în cadrul Etapei a II-a a Campionatului Național, Oprea a reușit o performanță de 17,02 metri, rezultat superior cu 12 centimetri baremului olimpic stabilit de IAAF. Vicecampionul olimpic de la Atena este primul sportiv de la CS Dinamo care și-a asigurat prezența la JO de anul viitor.

CS Dinamo, 06 Iunie 2015, ora 21:25

 
 
Atletism. Marian Oprea și Mihai Donisan – locul 1 la Internaționalele României

Oprea_01Atleții dinamoviști Marian Oprea și Mihai Donisan și-au reconfirmat, la Internaționalele României, statutul de cei mai valoroși sportivi români în probele lor. Cea de a 60-a ediție a competiției s-a desfășurat pe 23 mai la Pitești și ambii dinamoviști au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. Marian Oprea s-a oprit la 16,72 metri, rezultat obținut din prima încercare, iar Mihai Donisan a ridicat ștacheta la înălțime până la 2,25 metri.

Citeşte mai mult... [Atletism. Marian Oprea și Mihai Donisan – locul 1 la Internaționalele României]
 
   

Pagina 9 din 14

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Program Competitional

Săptămâna 18-24 martie 2019

Baschet. Cupa României (sferturi de finală, retur), 20 martie, ora 18:15: Dinamo – SCM Timișoara. Sala Dinamo

Baschet. Liga Națională, Grupa Galbenă (etapa 8), 24 martie, ora 18:00: Dinamo – Phoenix Galați. Sala Dinamo

Handbal. Liga Națională (etapa 23), 18 martie, ora 18:15: Dinamo – Steaua. Sala Dinamo. Liga Națională (etapa 24), 21 martie: HC Buzău – Dinamo

Polo. Superliga (etapa 16), 22 martie (ora 11:30) și 23 martie (ora 11:30): Dinamo – Rapid. Bazinul Anatolie Grințescu Dinamo

Volei masculin. Play-off ( etapa 1), 23 martie, ora 18:00: SCMU Craiova - Dinamo, ora 18:00

Atletism. Campionatul Național de copii, 23 martie, București

Înot. Campionatul Național seniori, tineret, juniori, 19-24 martie, Bacău

Judo. Campionatul Național de seniori, 22-24 martie, Iași

Scrimă. Cupa Mondială – Budapesta, sabie masculin, 22-24 martie, Ungaria

Scrimă. Cupă Mondială – Sint Niklaas, sabie feminin, 22-24 martie, Belgia

Tir. Campionatul European aer comprimat, 18-25 martie, Osijek (Croația)

Acreditari CHL

ANUNTURI AGREMENT

În data de 23 martie a.c., Bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu - Dinamo va găzdui meciul dintre Dinamo și Rapid, din cadrul Superligii masculine de polo. Partida va începe la ora 11:30, motiv pentru care programul de inițiere și agrement se va desfășura în ziua menționată de la ora 13:00.

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 470 vizitatori online