Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Atletism

Atletism

Atletism. Marian Oprea a îndeplinit baremul olimpic de ziua lui de naștere

Oprea_01

Cel mai valoros atlet român în activitate, Marian Oprea, a împlinit sâmbătă 33 de ani, eveniment pe care l-a marcat printr-o calificare la Jocurile Olimpice de la Rio. Concurând la Pitești în cadrul Etapei a II-a a Campionatului Național, Oprea a reușit o performanță de 17,02 metri, rezultat superior cu 12 centimetri baremului olimpic stabilit de IAAF. Vicecampionul olimpic de la Atena este primul sportiv de la CS Dinamo care și-a asigurat prezența la JO de anul viitor.

CS Dinamo, 06 Iunie 2015, ora 21:25

 
 
Atletism. Marian Oprea și Mihai Donisan – locul 1 la Internaționalele României

Oprea_01Atleții dinamoviști Marian Oprea și Mihai Donisan și-au reconfirmat, la Internaționalele României, statutul de cei mai valoroși sportivi români în probele lor. Cea de a 60-a ediție a competiției s-a desfășurat pe 23 mai la Pitești și ambii dinamoviști au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. Marian Oprea s-a oprit la 16,72 metri, rezultat obținut din prima încercare, iar Mihai Donisan a ridicat ștacheta la înălțime până la 2,25 metri.

Citeşte mai mult... [Atletism. Marian Oprea și Mihai Donisan – locul 1 la Internaționalele României]
 
 
Aletism. Marian Oprea: ”Mă gândesc la JO de la Rio”

A_Oprea.jpgDupă ce a câștigat medalia de bronz la Campionatele Europene indoor de la Praga, în proba de triplusalt, atletul dinamovist Marian Oprea a declarat: ”Sunt mulțumit de concursul din finală, cu toate că mă așteptam la ceva mai mult, dar atâta timp cât este medalie înseamnă că este în regulă. De fapt, nu am avut în plan să fac acest sezon de sală, să particip la aceste Europene. După Naționale m-am simțit cam rău din punct de vedere fizic, am avut o problemă delicată, dar pentru că nu a fost totuși ceva grav, am depășit momentul. Normal că mă gândesc la Rio. Dacă nu o făceam, nu eram aici. Rio va fi popasul, iar drumul spre el a trecut pe aici, va trece pe la Beijing, la Mondiale și iar pe la Europenele în aer liber”.

CS Dinamo, 08 martie 2015, ora 15:35

 
   
Atletism. Marian Oprea, medalie de bronz la Europenele indoor de la Praga

Un articol de Alexandru Enciu (foto - Mihai Neacșu)

Oprea__01.jpgAtletul dinamovist Marian Oprea (32 de ani) a cucerit, sâmbătă, medalia de bronz în proba de triplusalt, la Campionatele Europene de sală de la Praga, la patru ani de la ultima sa performanţă similară. Oprea a debutat în finală cu o săritură de 16,74 metri, cea mai bună performanţă personală a sezonului, îmbunătăţită din a doua încercare la 16,91 metri. Acesta a fost rezultatul care i-a adus medalia de bronz, pentru că următoarele sărituri au măsurat 16,80 şi 16,73 metri.


Foto: Marian Oprea rămâne unul dintre puținii atleți români cu șanse de calificare într-o finală olimpică


 

Citeşte mai mult... [Atletism. Marian Oprea, medalie de bronz la Europenele indoor de la Praga]
 
 
Atletism. Marian Oprea si Mihai Donisan, campioni naționali

A__Donisan.jpgAtleții dinamoviști Marian Oprea și Mihai Donisan și-au respectat statutul de favoriți la Campionatele Naționale indoor, competiție desfășurată în zilele de 14 și 15 februarie, în Sala de Atletism de la CSNB Lia Manoliu. Ambii s-au impus la probele lor favorite, triplusalt, respectiv înălțime. Pe lângă cele două titluri naționale, CS Dinamo a mai obținut patru locuri II la seniori și trei clasări pe podium la tineret.


Mihai Donisan nu a avut rival la naționale. Cei mai valoroși atleți se pregătesc pentru Europenele indoor de la Praga, 6-8 martie.
Foto: Mihai Neacșu


Citeşte mai mult... [Atletism. Marian Oprea si Mihai Donisan, campioni naționali]
 
   

Pagina 9 din 14

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Program Competitional

Săptămâna 14-20 ianuarie 2019

Polo. Cupa României (turneu), 17-19 ianuarie, Bazinul Ghencea. Joi, 17 ianuarie, sferturi de finală, ora 20:30: Dinamo – Rapid

Polo. Campionatul Național de junioare (turneu), 18-20 ianuarie, București

Volei feminin. Cupa României (sferturi, manșă unică), 16 ianuarie, ora 17:30: Dinamo – CSM Târgoviște. Sala Dinamo

Volei masculin. Cupa României (sferturi, manșă unică), 20 ianuarie, ora 12:00: Dinamo – Steaua. Sala Dinamo

Scrimă. Campionatele Naționale de juniori - spadă, 16-19 ianuarie, București

Acreditari CHL

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 367 vizitatori online