Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Tir

Tir

Tir. Dinamo - 22 de medalii la Campionatele Naționale de glonț

Ilie_Laura_01Sportivii de la secția de tir a CS Dinamo (antrenori – Olimpiu Marin și Daniela Cohanciuc) au obținut 22 de medalii la Campionatele Naționale de tir – glonț rezervate seniorilor și juniorilor, competiție desfășurată la București între 22 și 27 septembrie. Dintre acestea, 18 au fost obținute la seniori, iar printre campioni s-a numărat și antrenoarea Daniela Cohanciuc, cu trei titluri, două individuale și unu cu echipa.

Citeşte mai mult... [Tir. Dinamo - 22 de medalii la Campionatele Naționale de glonț]
 
 
Tir. Interviu cu Laura Ilie, medaliată cu aur la Universiada de la Gwangju

Un interviu de George Vescan

Ilie_Laura_01ŢINTIND PERFECŢIUNEA

A 28-a ediție a Universiadei de vară s-a desfăşurat în perioada 3-14 iulie 2015 la Gwangju, în Coreea de Sud. Au participat 12.986 de sportivi din 146 de țări în cadrul a 21 de sporturi. Competiţia de tir a reunit foarte mulţi sportivi. În urma a două serii de eliminări au rămas 50 de sportivi la proba de puşcă glonţ 3x20 focuri, care avea să fie câștigată la final de sportiva dinamovistă Laura Ilie. Pe lângă medalia de aur, Laura Ilie a mai realizat câteva performanțe deosebite.

Citeşte mai mult... [Tir. Interviu cu Laura Ilie, medaliată cu aur la Universiada de la Gwangju]
 
 
Tir. Laura Ilie, medalie de aur la Universiada de la Gwangju

Ilie_Laura_01Sportiva dinamovistă Laura Ilie (22 de ani) a cucerit prima medalie de aur a României la Universiada de la Gwangju (Coreea de Sud). Tirista antrenată de Olimpiu Marin s-a impus joi în proba de pușcă 50 metri x 3 poziții, cu un total de 454,4 puncte realizat în finala de opt. Următoarea clasată a fost rusoaica Valentina Protasova, 453,5 p. Laura Ilie este una dintre speranțele olimpice ale CS Dinamo.

Citeşte mai mult... [Tir. Laura Ilie, medalie de aur la Universiada de la Gwangju]
 
   
Tir. Alin Moldoveanu a ratat la mustață calificarea la JO, după ce a stabilit un nou record național

Alin_Moldovan__Campion_Olimpiccu_702_1Campionul olimpic la tir Alin Moldoveanu a fost la un pas de a obține biletul pentru JO de la Rio. Valorosul sportiv de la CS Dinamo a tras joi la Cupa Mondială de la Munchen (Germania), unde s-au acordat trei locuri-cotă la proba de pușcă - 10 metri aer comprimat. Alin s-a calificat în finala concursului cu un nou record național (628,7 p), dar n-a mai continuat la fel de sigur. Dintre cei opt finaliști, patru aveau deja biletele asigurate pentru Rio, iar ceilalți patru, între care și Moldoveanu, s-au bătut pentru cele trei locuri-cotă puse la bătaie. Din păcate, Alin a început șovăitor și a fost primul eliminat dintre finaliști. La final, el s-a clasat pe opt.

CS Dinamo, 29 mai 2015, ora 16:47

 

 
 
Tir. Juniorii de la Dinamo, cinci medalii la Campionatele Naționale

TIR.Andrei_RizeaJuniorii de la secția de tir a CS Dinamo (antrenor, Olimpiu Marin) s-au întors cu tolba plină de la Campionatele Naționale de 10 metri, desfășurate la Oradea. Cele mai bune rezultate l-au avut în prim-plan pe Andrei Rizea, campion național la juniori II (pușcă), atât la individual, cât și la echipe, împreună cu Radu Icnoțiu și Andrei Larie. Cei trei s-au clasat în aceeași formulă și pe locul trei la juniori I (pușcă-echipe). Cornelia Scarlat (pistol – junioare II) a încheiat competiția pe locul doi, iar Andrei Nicolăiță (pușcă – juniori II) s-a clasat pe locul trei.


Foto: Andrei Rizea (centru, tricou galben), la premierea de la pușcă - individual


CS Dinamo, 23 februarie 2015, ora 23:30

 
   

Pagina 9 din 13

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Program Competitional

Săptămâna 12-18 august

Handbal. Meciuri amicale în Austria: Krems – Dinamo (13 august), Fivers – Dinamo (14 august). Turneu Graz (16-18 august)

Rugby. Cupa României (etapa a 2-a), 17 august, ora 11:00: Gloria Buzău - Dinamo

Canotaj. Campionatul Național de juniori I + Cupa Federatiei, 13-23 august, Iasi 

Tir. Campionatul National de tineret și seniori, 15-22 august, Bucuresti 

ANUNTURI AGREMENT

• Începând cu data de 15 august a.c., Bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu – Dinamo va fi închis pentru lucrări de mentenanță. În perioada cât acesta va fi indisponibil, activitatea de inițiere și agrement se va desfășura în bazinul descoperit, conform orarului ce va fi stabilit săptămânal. Programul va fi afișat atât pe site-ul www.csdinamo.ro, cât și la avizierul bazinului descoperit.

• Bazinul descoperit din incinta Complexului Sportiv Dinamo s-a redeschis pentru public începând cu data de 15 iunie a.c. Programul bazinului descoperit:

luni-vineri:

09:00 - 13:00 inițiere; 13:00 - 21:00 agrement

sâmbătă și duminică:

08:00 - 20:00 agrement

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 480 vizitatori online