Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Tir

Tir

Tir. Alin Moldoveanu a ratat la mustață calificarea la JO, după ce a stabilit un nou record național

Alin_Moldovan__Campion_Olimpiccu_702_1Campionul olimpic la tir Alin Moldoveanu a fost la un pas de a obține biletul pentru JO de la Rio. Valorosul sportiv de la CS Dinamo a tras joi la Cupa Mondială de la Munchen (Germania), unde s-au acordat trei locuri-cotă la proba de pușcă - 10 metri aer comprimat. Alin s-a calificat în finala concursului cu un nou record național (628,7 p), dar n-a mai continuat la fel de sigur. Dintre cei opt finaliști, patru aveau deja biletele asigurate pentru Rio, iar ceilalți patru, între care și Moldoveanu, s-au bătut pentru cele trei locuri-cotă puse la bătaie. Din păcate, Alin a început șovăitor și a fost primul eliminat dintre finaliști. La final, el s-a clasat pe opt.

CS Dinamo, 29 mai 2015, ora 16:47

 

 
 
Tir. Juniorii de la Dinamo, cinci medalii la Campionatele Naționale

TIR.Andrei_RizeaJuniorii de la secția de tir a CS Dinamo (antrenor, Olimpiu Marin) s-au întors cu tolba plină de la Campionatele Naționale de 10 metri, desfășurate la Oradea. Cele mai bune rezultate l-au avut în prim-plan pe Andrei Rizea, campion național la juniori II (pușcă), atât la individual, cât și la echipe, împreună cu Radu Icnoțiu și Andrei Larie. Cei trei s-au clasat în aceeași formulă și pe locul trei la juniori I (pușcă-echipe). Cornelia Scarlat (pistol – junioare II) a încheiat competiția pe locul doi, iar Andrei Nicolăiță (pușcă – juniori II) s-a clasat pe locul trei.


Foto: Andrei Rizea (centru, tricou galben), la premierea de la pușcă - individual


CS Dinamo, 23 februarie 2015, ora 23:30

 
 
Tir. Laura Ilie, rezultate bune la două etape de Cupa Mondială

Un articol de George Vescan (foto – Mihai Neacșu)

Tir__01.jpgCele două cupe mondiale s-au desfășurat la Innsbruck în Austria (23.01-27.01. 2015) și la Munchen în Germania (28.01-31.01). Considerăm performanțe mari atunci când sportivii noștri cuceresc aurul mondial sau olimpic, dar pentru a se ajunge acolo aceștia urmează un traseu al autodepășirii permanente. Când sportivii își doboară propriile recorduri reprezintă o performanță ce trebuie încurajată, deoarece este prima condiție pentru a se ajunge la marea performanță. 

Citeşte mai mult... [Tir. Laura Ilie, rezultate bune la două etape de Cupa Mondială]
 
   
Tir. Laura Ilie a început anul cu o evoluție promițătoare

Un articol de George Vescan (foto – Mihai Neacșu)

Etapa a IV-a a Campionatului Național aer comprimat, 8-11 ianuarie 2015, Bucureşti

Tir__01.jpgLaura Ilie, sportivă legitimată la secția de tir a C.S. Dinamo București, s-a clasat pe locul întâi la etapa a IV-a a Campionatului Național de aer comprimat, cu 9 puncte înaintea ocupantei locului 2, câștigând astfel cupa pentru cel mai bun rezultat. Laura trecut peste primul an de seniorat și continuă să uimească. După ce a depășit recordul naţional în anul 2013 la proba de aer comprimat, cu un punctaj de 415,5p, Laura a continuat sa progreseze vizibil.


Foto: Laura Ilie are nevoie de cât mai multe concursuri internaționale pentru a se califica la Jocurile Olimpice de la Rio


 

Citeşte mai mult... [Tir. Laura Ilie a început anul cu o evoluție promițătoare]
 
 
Tir. Interviu Laura Ilie: ”Talentul meu: răbdarea, munca, perseverența”

Un interviu de George Vescan (foto - Mihai Neacșu)

Tir__01.jpgLaura Ilie (21 de ani) este studentă la Academia de Studii Economice București, legitimată la CS Dinamo secția de tir, medaliată la Campionatele Mondiale Universitare, octombrie 2014, multiplă campioană națională la probele de aer comprimat și glonț și deținătoare a celor mai mari recorduri la probele olimpice de tir feminin din România.


Foto: Laura Ilie a ccucerit medalia de bronz la CM Universitar de la Al Ain cu un nou record național (585 p), în proba de pușcă 50 metri - 3 poziții x 20 focuri. Ea este una dintre speranțele olimpice ale clubului Dinamo


 

Citeşte mai mult... [Tir. Interviu Laura Ilie: ”Talentul meu: răbdarea, munca, perseverența”]
 
   

Pagina 9 din 12

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Program Competitional

Săptămâna 17-23 iunie 2019

Multisport. Jocurile Europene, 20 iunie – 1 iulie, Minsk (Belarus)

Atletism. Campionatele Naționale de juniori I, 20-22 iunie, Pitești

Scrimă. Campionatele Naționale de copii, sabie și spadă, 14-23 iunie, București

Scrimă. Campionatele Europene de seniori, 17-23 iunie, Germania

ANUNTURI AGREMENT

• Bazinul descoperit din incinta Complexului Sportiv Dinamo se va redeschide pentru public începând cu data de 15 iunie a.c. Prețurile pentru acces (individual și abonamente) sunt cele din secțiunea agrement-natație de pe siteul clubului. Prețurile și programul vor fi afișate și la intrarea în bazin.

•  Programul bazinului descoperit:
luni-vineri: 09:00 - 13:00 inițiere; 13:00 - 21:00 agrement
sâmbătă și duminică: 08:00 - 20:00 agrement

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 343 vizitatori online