Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home
FiipregatitDSU_Banner_300-x48-px
Sport pentru dezvoltare personală - 1 iunie, lansarea proiectului

De Ziua Copilului, la Dinamo s-a lansat proiectul Sport pentru Dezvoltare Personală 

VescanAntrenori, instructori, sportivi și psihologul George Vescan au prezentat proiectul Sport pentru Dezvoltare Personală   - o iniţiativă inedită, destinată copiilor care doresc să facă sport de plăcere pentru o dezvoltare armonioasă psiho-fizică. Proiectul este adresat tuturor copiilor dar mai ales acelor copii cărora li s-a spus că nu au talent pentru sportul de performanță sau ai căror părinți nu găsesc soluții în educarea lor.

Aproximativ 100 de elevi ai școlii gimnaziale nr. 24, au putut să asiste de la ora 8.30 la 11.30, la prezentarea programului Sport pentru dezvoltare personală. Antrenori ai C.S.Dinamo, Ion Năstăilă - judo, Traian Iancu - karate, Florin Vasiliu - handbal dar și invitați ai școlii de Aikido - antrenorul Iulian Stănescu (3 dan) împreună cu instructorul Ștefan Stoica (2 dan) - au prezentat copiilor într-o manieră interactivă frumusețea sportului cât și avantajele practicării sportului indiferent de disciplină.

Doamna Mariana Mălureanu, directoarea Şcolii gimnaziale nr. 24, a declarat la sfârșitul acţiunii, că nu a mai văzut de mult atâți copii fericiți la un loc și că ar trebui să se organizeze cât mai des acțiuni sportive având caracter educațional.

Citeşte mai mult... [Sport pentru dezvoltare personală - 1 iunie, lansarea proiectului]
 
Judo - Cupa Mondială, Bucureşti 2012

J_043 medalii pentru sportivele de la Dinamo.

Sâmbătă, 2 iunie, şi duminică 3 iunie, sala Polivalentă din Bucureşti a fost gazda Cupei Mondiale de judo feminin, competiţie care a reunit un număr de 84 de sportivi din 22 de ţări. Lotul naţional care a reprezentat România în concurs, a avut în componenţă un număr de 27 de sportive, dintre care 9 sportive de la Clubul Sportiv Dinamo Bucureşti.

La această competiţie, România a câştigat 5 medalii dintre care una de aur, două de argint şi două de bronz iar la categoria 52 kg., podiumul a fost în totalitate românesc.

Sportivele dinamoviste au obţinut trei din cele 5 medalii româneşti: o medalie de argint la categoria 48 kg., prin Carmen Bogdan (care, în finală, a fost învinsă de belgianca Amelie Rosseneu), precum şi o medalie de argint şi una de bronz la categoria 52 kg., prin Andreea Cătună şi Elena Ungureanu.

Autorul articolului şi foto: Mihai Neacşu - CS Dinamo, 5 iunie, ora 900

 
Rugby – SuperLiga CEC Bank 2012, Etapa a IX-a

Dinamo București – U Timișoara: 19 – 12. Fără cuvinte!
Rugby_02După terminarea meciului dintre Dinamo și Timișoara de sâmbătă, 2 iunie, partidă ce a contat pentru etapa a IX-a din Super Ligii CEC Bank, nu am știut ce să scriu. Aveam atât de multe idei în minte și nu aveam hârtie să le pot așterne în scris.

Cineva m-a întrebat, mai târziu, ce urmează după „Rau de mare” (un articol precedent în care îmi înșiruiam dezamăgirea pentru rezultatul negativ pe care echipa „buldogilor” l-a realizat la Constanța împotriva echipei locale)... Și atunci m-a lovit: când nimeni nu mai crede (recunosc, nici eu nu am crezut), când toți te privesc ca pe un perdant, sportul te lovește în față și realizezi că balonul este, în continuare, oval, sare unde vrea el și restul nu mai contează.

Citeşte mai mult... [Rugby – SuperLiga CEC Bank 2012, Etapa a IX-a]
 
1 iunie - Invitate pentru copii in Parcul Sportiv Dinamo

G__Vescan__01_micLansarea proiectului Sport pentru Dezvoltare Personală, destinat copiilor

Clubul Sportiv Dinamo Bucureşti, în parteneriat cu Şcoala Gimnazială nr. 24, vă invită vineri, 1 iunie, de la ora 1000, la lansarea proiectului Sport pentru Dezvoltare Personală, destinat copiilor, în special celor cu vârste cuprinse între 10 şi 14 ani.

Iniţiativa lansării acestui proiect este justificată, pe de-o parte, de interesul şi implicarea pe care Clubul Sportiv Dinamo Bucureşti înţelege să le manifeste în sensul susţinerii sportului de masă din România, în special cel destinat copiilor şi tinerilor, iar pe de altă parte, de oportunitatea exploatării potenţialului activităţilor sportive pe linia dezvoltării personale.

Proiectul are caracter de noutate absolută în România şi urmăreşte atingerea concomitentă a două obiective importante:

-dezvoltarea fizică armonioasă a copiilor dumneavoastră prin includerea lor în activităţi sportive combinate şi adaptate nevoilor individuale,

- dezvoltarea abilităţilor psihologice şi, în primul rând, ameliorarea anumitor probleme de această natură, prin intermediul unui program complex şi interdisciplinar de pregătire sportivă, adaptat profilului individual al fiecărui copil care va fi inclus în program.

Vă aşteptăm într-un număr cât mai mare în incinta Parcului nostru din şoseaua Ştefan cel Mare, acolo unde vă vor fi oferite mai multe detalii cu privire la derularea acestui proiect şi unde copiii vor putea lua un prim contact cu activităţile fizice din cadrul unui Club sportiv.

Conducerea CS Dinamo, 31 mai, ora 1600


 
Canotaj – După 8 ani, barca de 4 rame băieți merge la Olimpiadă

Interviu cu antrenorul Lotului Olimpic de Canotaj masculin, Dimitrie Popescu

 Interviu realizat de George Vescan – CS Dinamo     

Can__01George Vescan: Domnule profesor Dimitrie Popescu, cât de greu a fost acest turneu de calificare de la Lucerna?

Dimitrie Popescu: Au participat 11 echipaje din care 8 nu erau calificate la Olimpiadă. Se puteau califica doar primele două iar echipajul nostru, alcătuit din Vasile Cosmiuc, Alexandru Palamariu, Cristian Pârghie și Florin Curuia, s-a calificat după echipajul Cehiei, la diferenţă de un vârf de barcă. Dar drumul până în finală nu a fost deloc ușor: în serii, echipajele probei de 4 rame au fost prinse de o furtună care ne-a îngrijorat pe toți iar pentru băieți a însemnat o suprasolicitare fizică dar au dat dovadă de dârzenie și curaj.

Avem, cred, cel mai tânăr echipaj. Trei dintre băieți au vârste cuprinse între 19 și 21 ani, doar Florin Curuia are 30 de ani. Dinamoviștii Vasile Cosmiuc și Alexandru Palamariu, fiind încă la tineret, ne așteptăm să aibă realizări deosebite la Campionatul Mondial și European de Tineret în acest an.

Acest echipaj de 4 rame a crescut valoric foarte mult în ultimul an. Vreau să precizez că Florin Curuia are un merit foarte mare în privința spiritului de echipă și al încrederii de care au dat dovadă toți membrii ambarcațiunii și doresc să îi mulțumesc încă o dată. Echipajul  are un potențial extraordinar datorită tinereții lor. Sunt convins că, în timp, acest echipaj se va impune în topul mondial.

Citeşte mai mult... [Canotaj – După 8 ani, barca de 4 rame băieți merge la Olimpiadă]
 
Gimnastica – Campionatele europene, Montpellier 2012

Koczi__01Koczi - aur la sărituri!

Două medalii a obţinut echipa de gimnastică a României la Europenele din Franţa: una de bronz, cu echipa, şi una de aur, la sărituri, prin Flavius  Koczi. Rezultatul este bun şi dătător de speranţe pentru Jocurile Olimpice de la Londra, de care ne mai despart puţine zile.

La echipe, România a obtinut un punctaj de 261,319, fiind devansată de echipa Marii Britanii - ocupanta locului I cu 266,319 p - şi de  ocupanta locului II - Rusia - cu un punctaj de 265,535 p.

La individual, Flavius Koczi a câştigat medalia de aur cu un punctaj de 16.116 p, fiind urmat de Igor Radivilov din Ukraina, cu 16,066 p şi de rusul Denis Abliazin, ocupantul locului III cu 16,062 p.

La sfârşitul competiţiei, Flavius a declarat că se bucură foarte mult pentru această medalie, însă pentru Olimpiadă speră să facă o figură la fel de frumoasă şi la sol şi cal cu mânere, aparate la care pregăteşte nişte exerciţii foarte bune.

La 25 de ani, Flavius este clar liderul echipei şi al generaţiei sale, el obţinând medalii la toate ediţiile europenelor la care a participat. Către el se îndreaptă şi speranţele noastre pentru Londra.

Autorul articolului şi foto: Mihai Neacşu – CS Dinamo, 28 mai, ora 1100

 
Box - Bute vs. Froch

Probabil o Românie întreagă a aşteptat şi a urmărit cu sufletul la gură întâlnirea dintre sportivul nostru şi cel britanic. Nu atât înfrângerea, cât, mai degrabă, felul în care s-a întâmplat ne-a surprins. Blocajul în care a intrat Lucian încă din prima repriză, pare de neexplicat; poate, cândva, antrenorii ne vor spune câteceva despre tactica acestui meci pentru că, oricât de valoros ar fi fost britanicul, o asemenea desfăşurare a ostilităţilor ne pare prea severă.

Din punctul de vedere a lui Bute lucrurile nu sunt deloc dramatice. În viaţa marilor sportivi apar şi astfel de momente; important este cât de repede poţi trece peste ele. Lucian poate şi trebuie să revină cât mai repede în prim-planul ierarhiei mondiale, atât pentru el, cât şi, mai cu seamă, pentru noi cei mulţi care avem mare nevoie de exemplul lui.

Autorul articolului: Mihai Neacşu – CS Dinamo, 28 mai, ora 1000

 

 
Rugby – SuperLiga CEC Bank 2012, Etapa a VIII-a

Farul Constanța - Dinamo București: 18 - 15. Rău de mare!

RDi___01Dinamo a plecat în deplasarea de la Constanţa doar cu gândul de a învinge echipa locală Farul, duminică, 27 mai, în etapa a 8-a a SuperLigii Cec Bank.

Sportivii lui Ştefan Demci se antrenaseră cu un singur gând în această săptămână: acela de a-şi lua revanşa faţă de constănţeni, aceştia din urmă fiind echipa care, în prima etapă a SuperLigii, reuşiseră în Ştefan cel Mare o victorie în ultimele secunde ale meciului, nemeritată după cum au spus specialiştii la acea vreme. Însă victoria de la malul Mării a rămas doar un gând frumos, care s-a pierdut odată cu ploaia ce nu a contenit să spele de sudoare feţele jucătorilor.

Desi a condus tot meciul, Dinamo a văzut o răsturnare a scorului, din nou, ca într-un deja-vù, cu câteva minute înainte de terminarea timpului regulamentar. Stătulescu, cel care reuşise să transfome în puncte toate oportunităţile oferite, s-a văzut în ultimul minut de joc, în postura de a aduce egalitate pe tabela de marcaj. „Buldogii” ar fi salvat, astfel, un meci la timona căruia se aflaseră timp de 70 de minute şi nu ar fi plecat dezamăgiţi şi de această dată. Balonul este lovit, traiectoria este bună, puterea, de asemenea... însă steagul celor doi asistenţi rămâne jos, scorul rămâne 18-15 şi... şi antrenorul  Demci trebuie să se gândească deja la o strategie de salvare, pentru că acest sezon pare să se îndrepte spre un semieşec.

Dacă până la momentul începerii returului, antrenorii s-au luptat mai mult cu forma jucătorilor accidentaţi care au revenit - Dobre, Bărbuliceanu - acum primordiale vor fi punctele şi orice pas greşit va limita si mai mult optiunile de a accede in play-off. Insa speranta moare ultima si noi suntem plini de speranta.

 Autorul articolului: Horaţiu Bărgăunaş - CS Dinamo, 28 mai ora 800

 
Doamna Elisabeta Lipa, invitata la The Money Channel pentru "Ziua BUTE"

Lucian_Bute"Sunt un invingator" - Sunt cuvintele lui Lucian Bute și au acoperire prin performanța sportivă formidabilă, realizată până în prezent, începând de la juniori și până acum, la cei 32 de ani, dintre care mai mult de jumătate petrecuți în sala de sport.

Sâmbătă seara, Lucian va boxa pentru a 31-a oară în cariera sa de boxer profesionist, cu valorosul Carl Froch, la Nottingham - fieful britanicului – într-un meci așteptat de o ţară întreagă cu emoţie dar și cu încredere în acest mare sportiv. Îi dorim victoria lui Lucian, așa cum îi dorim, de altfel, să-și îndeplinească, până la capăt, visul: "Visul meu este sa intru in Pantheonul boxului, este provocarea mea."

Meciul va fi transmis în direct și în exclusivitate de către postul de televiziune The Money Channel, în cadrul unei ediții speciale intitulate „Ziua Bute” care va debuta de la ora 2100 și la care va participa, printre alții, și doamna Elisabeta Lipa, într-o dublă calitate: de fostă mare sportivă și de actual președinte al CS Dinamo, club sportiv la care a activat și Lucian Bute între anii 1999-2001.

Alături de doamna Elisabeta Lipă vor mai fi prezente și alte mari personalități ale sportului românesc, dintre care amintim doar câteva: Gică Popescu, Octavian Belu, Mariana Bitang, Nicu Vlad, Leonard Doroftei și Mihai Leu. În debutul acestei edții speciale, gazdele și-au propus realizarea unei mese rotunde în cadrul căreia se vor discuta numeroase probleme de actualitate ale sportului românesc, cantonate mai ales în domeniul slabei reprezentări și manifestări a sportului de masă și al numărului scăzut de ore de sport cuprinse în programele școlare, elemente care au ca efect o tot mai scăzută implicare și atragere a tinerilor către activitățile sportive, cu atât mai puțin către sportul de performanță. Se vor dezbate probleme, idei și se vor prezenta soluții concepute de oameni care și-au dedicat întreaga viață, cu pasiune și dăruire, sportului românesc. 

Autorii articolului: Mihai Neacșu și Florin Nan. Foto: Mihai Neacșu - CS Dinamo, 26 mai, ora 230

 
Corporate Games 2012 in Parcul Sportiv Dinamo Bucuresti

Bucharest-Corporate-Games-2012-logoClubul Sportiv Dinamo București găzduiește în perioada 26-27 mai, în incinta Parcului Sportiv din șoseaua Ștefan cel Mare, competițiile de atletism, înot, fotbal, fotbal în 6 și tenis din cadrul Corporate Games - Bucharest 2012.

Corporate Games se organizează pentru prima dată în România, competiția fiind găzduită de Clubul Sportiv Dinamo București, împreună cu Primăria Municipiului București. Manifestarea, ajunsă în cel de-al 24-lea an de existență, reprezintă cel mai mare festival polisportiv destinat membrilor mediului de afaceri din numeroase state ale lumii, adunând, până în acest moment, peste un milion de participanți reprezentând peste 18.000 de organizații din 25 de țări.

Citeşte mai mult... [Corporate Games 2012 in Parcul Sportiv Dinamo Bucuresti]
 
<< Început < Anterior 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 Următor > Sfârşit >>

Pagina 223 din 258

Program Competitional

Săptămâna 14-20 mai 2018 

Handbal. Liga Națională (finala - meci 1), 17 mai, ora 19:30: Steaua - Dinamo. Sala Concordia - Chiajna. Se joacă în sistemul ”doi din trei”

Polo. Superliga, finala pentru locurile 3-4 (meciurile 1 și 2), vineri 18 mai (ora 19:00) și sâmbăta 19 mai (ora 19:00): Sportul Studențesc Corona - Dinamo. Bazinul olimpic Brașov. Se joacă în sistemul ”trei din cinci”

Atletism. Campionatele Naționale de seniori, tineret, juniori - etapa I, 18-20 mai, Pitești

Haltere. Cupa României juniori III, 14-18 mai, Botoșani

Karate. Cupa României la shito-ryu, 19 mai, Dragomirești (Dâmbovița)

Sambo. Campionatele Europene de seniori, 18-20 mai, Grecia

Scrimă. Cupa Mondială sabie masculin, 18-20 mai, Madrid

Tir. Etapa a 4-a a Campionatului Național, 16-20 mai, București

ANUNTURI AGREMENT

În perioada 23 – 27 mai a.c., Bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu găzduiește Campionatele Internaționale de înot ale României. Din acest motiv, în perioada sus-amintită nu se vor desfășura activități de agrement, iar lecțiile de inițiere vor avea loc doar miercuri, 23 mai, conform programului obișnuit (în bazinul mic).


Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Clubul Sportiv Dinamo București | Reclama ta aici

Vizitatori online

Avem 330 vizitatori online

VCL_1718_FINAL4

VCL_1718_banner_178x156px_V1_K

ehftv

image001