Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)

JOCURI SPORTIVE

logo_centenar_ROMANIA
Home
Clubul Sportiv Dinamo București | Reclama ta aici
Volei masculin – Divizia A1, play-off, faza a III-a, tur - meciul 1

Dinamo București - CS Unirea Dej: 3-2 (25-27, 25-22, 25-21, 22-25, 15-13)
Vb_01finala_micaMiercuri, 4 aprilie, în sala Extreme din Capitală, s-a disputat prima partidă din seria de 5 jocuri ale finalei pentru locurile 3-4, dintre Dinamo București și Unirea Dej.
În ciuda aparențelor, disputa se anunța a fi foarte aprigă dacă ne gândim la șansa nesperată a Dejului de a se bate pentru un loc pe podium după ce au terminat abia pe locul 5 etapele de campionat, așa încât adversarii dinamoviștilor nu au venit la București resemnați, ci cu atitudinea luptătorului care nu are nimic de pierdut și își aruncă toate resursele în luptă pentru un rezultat cât mai bun.
Acest lucru s-a văzut încă din primul set care a fost ca un duș rece pentru dinamoviști. După acest set în care băieții noștri nu au evoluat la nivelul așteptărilor, surprinși fiind – probabil – de replica neașteptat de bună a dejenilor, a urmat un set secund care a marcat o revenire a dinamoviștilor pe fondul torpilelor reușite de Paul și al loviturilor înșelătoare ale lui Ivan Todorovic. Jocul băieților noștri a fost impulsionat și de intrarea, chiar dacă pentru scurt timp, a lui Roman.

Citeşte mai mult... [Volei masculin – Divizia A1, play-off, faza a III-a, tur - meciul 1]
 
Volei feminin – Divizia A1, play-off, faza a II-a, retur - meciul 3
Dinamo Romprest-Tomis Constanța: 1-3 (16-25, 20-25, 25-19, 20-25)

dIN_01semifinMeciul cu numărul trei din cadrul semifinalelor diviziei A1 de volei feminin s-a consumat în seara zilei de marți, 3 aprilie, la sala Extreme, în prezența unui public care, chiar dacă nu au învins favoritele, au putut să se bucure de un volei de calitate cu faze de mare spectacol. 

În această seară a învins Tomisul dar valoarea apropiată a celor doua echipe face greu de anticipat rezultatul meciurilor următoare. Dinamo este obligată să câștige mâine în meciul cu numărul patru pentru a egala scorul la partide și a se juca meciul inclusiv meciul de baraj, numărul cinci.

În acest moment, scorul este 2-1 pentru Tomis iar partida de mâine va începe tot de la ora 1800.

Autorul articolului și foto: Mihai Neacșu - CS Dinamo, 3 aprilie, ora 2330 
Rugby – Avancronica Superligii

Articol de Horațiu Bărgăunaș

Primăvara începe Superliga

poza_siteEchipa națională a României a terminat campania din acest an a Cupei Europene pe Națiuni, cu o victorie categorică în fața Ucrainei, cu scorul de 71 - 0 și, astfel, toate privirile fanilor de rugby autohtoni se vor îndrepta începând cu această săptămână spre campionatul de seniori, intitulat Super-Liga.

Această competiție se află la al doilea an de existență și a reușit să ridice nivelul de implicare al echipelor și de dezvoltare al jucătorilor. Este clar faptul ne îndreptăm cu pași mici spre  profesionalism, care însă este neînțeles încă la noi în țară.

Dinamo, echipa care s-a clasat pe locul 5 la ediția precedentă, arată ca o echipă mult mai competitivă, cu un lot mărit și cu speranțe la un loc pe podium, așa cum am înțeles din declarația managerului general Demci Ștefan: „Obiectivul nostru este clasarea în primele patru echipe, fapt ce ne va ajuta să accedem în semifinale. De asemenea, avem în vedere și Cupa României, unde dorim ca, în acest an, să repetăm performanța de anul trecut când am ajuns în faza semifinalelor și, de ce nu, în acest an sa disputăm finala Cupei la Baia Mare. Sunt bucuros pentru jucătorii mei care au intrat în atenția echipei naționale și mai ales că nu au dezamăgit iubitorii de rugby din această țară și sper să repete jocurile bune și la club. Avem cel mai bun pachet de înaintare și, combinat cu viteza jucătorilor de treisferturi, sperăm în evoluții cât mai bune.

Citeşte mai mult... [Rugby – Avancronica Superligii]
 
Lansarea proiectului "Sport pentru dezvoltare personala"

Invitație la prezentarea proiectului - Sport pentru dezvoltare personală. Sâmbătă, 7 aprilie.

”Mișcarea înseamnă viață și  viața înseamnă mișcare”

Federația Română Sportul Pentru Toți

GV_04Dragi părinți,

Spuneam, într-un articol precedent, că educația copiilor noștri este cea mai bună investiție pe termen lung, pentru viitorul lor și al nostru.

Cu siguranță doriți să îi oferiți copilului dumneavoastră șansa de a se dezvolta cu ajutorul celei mai eficiente metode de educare și formare, pusă la dispoziție de un club sportiv din România.

Ideea dezvoltării armonioase a psihicului și fizicului, își are originea în idealul antic al grecilor. Acesta se concretizează prin dezvoltarea unui trup atletic și a unui spirit înalt. Aristotel spunea, despre componența disciplinelor prin care se realizează educația, următoarele: “cele patru lucruri cu ajutorul cărora oamenii obișnuiesc să facă educația, sunt: știința de carte, gimnastica, muzica și desenul. Astfel putem înțelege că educația fizică se întrepătrundea cu știința și arta, dezvotându-se reciproc. Un om echilibrat în toate structurile ce îl compun este imaginea omului de succes. În ansamblu, rezultatul acțiunilor acestuia, vor fi superioare celui dezvoltat în exces doar într-o singură latură a ființei sale.

Citeşte mai mult... [Lansarea proiectului "Sport pentru dezvoltare personala]
 
Gimnastică - Cupa Mondială de la Doha (28-30 martie)

PonorDoha, Capitala Qatarului, devenită în ultimii ani un fel de capitală a marilor competiții ale Asiei,  a fost gazda Cupei Mondiale de gimnastică, adunând anul acesta un număr de 117 gimnaști din 31 de țări, sportivi care știm cu ce gând intră în concurs acum, cu mai puțin de patru luni înaintea Jocurilor Olimpice de la Londra.

După trei zile de concurs, rezultatul lotului românesc de gimnastică este absolut special. Știam că acești doi antrenori de excepție ai României, profesorii Bitang și Belu, pot scoate rezultate chiar și atunci când toți optimiștii din jurul lor devin pesimiști, dar parcă aceasta explozie a dinamovistei Cătălina Ponor ne-a luat ușor prin surprindere.

Citeşte mai mult... [Gimnastică - Cupa Mondială de la Doha (28-30 martie)]
 
Rugby - editorial

D-St_____03"Sunt victorii care te înjosesc și înfrângeri care te înalță" (N. Iorga) 

Meciul pe care selecționata României îl va disputa în ultima zi din această lună, aduce în discuție un subiect delicat pentru unul dintre jucătorii clubului nostru. Mihai Adăscăliței, "Mișu" cum îi spun colegii, se întoarce la echipa națională după 3 (trei) ani de absență. Revine cu o titularizare în primul „15” pe care antrenorul Dumitraș îl va alinia împotriva Ucrainei, într-un meci ce va conta pentru Cupa Europeană a Națiunilor.

De ce un subiect delicat ?

Mihai, în urmă cu câțiva ani, a fost implicat într-un incident petrecut în cantonamentul echipei naționale, fapt care i-a adus la acea vreme o suspendare. De atunci, părerile au fost împărțite: unii i-au luat apărarea, alții l-au condamnat. De admirat este însă faptul că sportivul nu s-a lăsat niciodată învins, a rămas același om pe care cei apropiați lui îl știau, oamenii care, de altfel, i-au rămas aproape, fiecare ajutându-l cum a putut și cum a știut.

Citeşte mai mult... [Rugby - editorial]
 
Volei feminin – Divizia A1, play-off, faza a II-a, tur - meciul 2

CSV Tomis Constanța - Dinamo Romprest București: 2-3 (25-21, 25-23, 18-25, 18-25, 13-15)

Din-Cons__3-1____21Dinamovistele au spart, în sfârșit, gheața la Constanța, la finalul unui meci dramatic împotriva adversarelor lor de la Tomis! După primele 2 seturi adjudecate de constănțence, atunci când ne-am fi gândit că se repetă istoria zilei de ieri, deși fetele noastre evoluaseră în mod evident mai bine, gazdele nu au mai fost în măsură să țină ritmul cu formația noastră și au pierdut, rând pe rând, seturile care au urmat, inclusiv tie-break-ul final după care fetele noastre au început să danseze de bucurie. 

Dimeny, Ștefan, Simanic, Marcovici, Koleva, Wojcieska, Marie Helen, împreună cu Baciu, Cărbuneanu și Smarandache sunt dinamovistele care, sub coordonarea lui Zoran Terzic, după 2 zile petrecute la Constanța, au reușit să smulgă un scor egal la partide în primele 2 meciuri din cele 5 maxim posibile ale acestei confruntări a semifinalei Diviziei A1.

Urmează returul de la București, partidele cu numerele 3 și 4, care se vor desfășura pe 3 și 4 aprilie și pe care le așteptăm încărcați de optimism după ce fetele noastre au demonstrat, acasă la Tomis, că au capacitatea de a-și depăși adversarele și că merită să joace finala campionatului.

Autorul articolului: Florin Nan. Foto: Mihai Neacșu - CS Dinamo, 30 martie, ora 245

 
Volei feminin – Divizia A1, play-off, faza a II-a, tur - meciul 1

Tomis Constanța - Dinamo Romprest: 3-0 (25-19, 25-17, 25-23)

Constanța pare a fi orașul neșansei pentru voleiul dinamovist! Miercuri, 28 martie, fetele noastre au pierdut și ele aici primul meci al semifinalei cu Tomisul din localitate, la diferența maximă de scor. Rămânem însă optimiști, fiind abia primul meci dintr-o serie de maxim 5 partide ale confruntării directe a celor două semifinaliste.

Următoarea partidă dintre cele două formații se va desfășura astăzi, de la ora 1900, în aceeași sală.

 Autorul articolului: Florin Nan - CS Dinamo, 29 martie, ora 945

 
Volei feminin: Avancronica partidelor 1 și 2 din play-off, faza a II-a

Din-Cons13Astăzi, 28 și mâine, 29 martie, cu începere de la ora 1900, se vor desfășura în Sala Sporturilor din Constanța, primele două partide ale fazei a II-a a play-off-ului Campionatului Național de Volei Feminin, dintre echipele C.S.V. Tomis Constanța și Dinamo Romprest București.

Echipele au valori apropiate iar acest lucru nu poate să ducă decât la un joc spectaculos. Facem precizarea că această fază se joacă după regula cel mai bun din 5 partide, primele două jucându-se la Constanța iar următoarele două la București. În caz de egalitate după patru partide, jocul decisiv, cu numărul 5, se va desfășura tot la Constanța.

Autorul articolului și foto: Mihai Neacșu – CS Dinamo, 28 martie, ora 1215

 
Schi – Campionatul Național de schi-fond – 23-25 martie, Cheile Gradistei

Paul_PepeneSchi-fondiștii dinamoviști au facut legea la Naționale!

Deși cu întârziere, nu vrem să treacă neobservate rezultatele sportivilor noștri de la Centrul Sportiv Dinamo Brașov, Sectia schi-fond. Așa cum vă anunțam la finalul Cupei Dinamo la schi-fond, în perioada 23-25 martie 2012, s-a desfășurat, la Cheile Grădiștei, Campionatul Național la schi-fond.

La start s-au prezentat numeroase cluburi sportive, dintre care amintim, alături de Centrul Sportiv Dinamo Brașov, pe: C.S.A.M.B. Predeal , C.S.S. Gheorghieni, C.S.S. Baia Mare, C.S.I. Vatra Dornei, C.S.S. Miercurea Ciuc, C.S.S. Baia Sprie, C.S.S. Fundata, C.S.M. Bistrița, C.S.S. Dinamo Râșnov, C.S.S. Toplița, C.S.S. Sinaia, C.S.S. Cheile Grădiștei.  

Citeşte mai mult... [Schi – Campionatul Național de schi-fond – 23-25 martie, Cheile Gradistei]
 
<< Început < Anterior 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 Următor > Sfârşit >>

Pagina 223 din 250

Program Competitional

Săptămâna 19-25 martie 2018 

Baschet. Liga Națională (etapa 22), 19 martie, ora 18:30: Dinamo – BC Sibiu. Sala Dinamo

Handbal. Liga Națională (etapa 24), 20 martie, ora 17:30: CSM Focșani 2007 – Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (play-out, etapa 4), 21 martie, ora 16:00: Dinamo – CS ”U” Cluj. Sala Dinamo. Divizia A1 (play-out, etapa 5), 24 martie: CSȘ 2 CNE Baia Mare – Dinamo

Atletism. Campionatele Naționale de aruncări lungi de iarnă, 21-23 martie, Stadionul Iolanda Balaș Soeter, București

Gimnastică. Cupa Mondială de la Doha, 23-25 martie, Qatar

Judo. Campionatele Naționale de seniori, 23-25 martie, Cluj Napoca

Înot. Campionatele Naționale de seniori, 20-25 martie, Bacău

Lupte. Turneu Internațional ”Dan Kolov – Nikola Petrov”, 22-25 martie, Sofia (Bulgaria)

Scrimă. Campionatele Naționale de tineret sabie, 22-25 martie, București. Cupă Mondială spadă, 24-25 martie, Budapesta (Ungaria)

Schi fond. Campionatele Naționale, 22-25 martie, Fundata-Cheile Grădiștei

ANUNT AGREMENT

Sâmbătă, 17 martie a.c., Bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu - Dinamo va găzdui o competiție de înot, motiv pentru care activitățile de agrement vor începe la ora 14:00.

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Selectie inot

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Clubul Sportiv Dinamo București | Reclama ta aici

Vizitatori online

Avem 483 vizitatori online

VCL_1718_FINAL4

VCL_1718_banner_178x156px_V1_K

ehftv

image001