Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home
FiipregatitDSU_Banner_300-x48-px
JO 2012 - 29 iulie: Scrimă - proba masculină de sabie individual

UPDATE 16.30: Rareş Dumitrescu l-a învins cu 15-13, la mare luptă, în sferturi, pe Daryl Homer, şi s-a calificat în semifinalele probei, apropiindu-se tot mai mult de cea mai mare performanţă a carierei lui: o medalie olimpică care ar putea fi chiar cea de aur. Daryl îl învinsese, cu 2 runde în urmă, pe Dolniceanu, colegul lui Rareş.

Citeşte mai mult... [JO 2012 - 29 iulie: Scrimă - proba masculină de sabie individual]
 
JO 2012 - 29 iulie: Canotaj - calificări 8+1 feminin

Echipajul feminin de 8+1 al României nu a reuşit să se califice direct în finala probei, ci trebuie să treacă şi de faza recalificărilor. Fetele noastre au fost depăşite cu o barcă la finalul celor 2.000 de metri, de către echipajul Canadei care, alături de cel al Statelor Unite (care a evoluat în prima grupă preliminară) s-a calificat direct  în finala competiţiei. 

Marţi, 31 iulie, este programată cursa de reclaificare, în care România se va bate cu Germania, Marea Britanie, Australia şi Olanda.

Florin Nan, 29 iulie, ora 15.00

 
JO 2012 - 29 iulie (ziua 2): Avancronica

A doua zi a Olimpiadei de la Londra va marca intrarea în concurs a nu mai puțin de 17 sportivi dinamoviști care vor concura în 6 discipline: scrimă (Alex Dolniceanu, Rareș Dumitrescu și Gelu Zalomir), canotaj - calificări la 8+1 feminin (Lupașcu, Cojocariu, Rotaru, Ghidoiu și Albu), gimnastică feminin - calificări (Cătălina Ponor, Diana Bulimar și Larisa Iordache), judo - calificări (Dan Fâșie va concura la 66 kg, intrând direct în turul 2 unde va întâlni câștigătorul din partida dintre francezul David Larose și israelianul Golan Pollak), polo, grupa B: România - Marea Britanie (Alex Matei, Dragoș Stoenescu și Dimitri Goanță), respectiv o restanță din prima zi, la tenis, dublu masculin, unde perechea Tecău-Ungur va înfrunta, în primul tur, perechea canadiană Nestor-Pospisil.

Competițiile vor fi difuzate de televiziunea națională, după următorul program: scrimă: ora 12.30 (calificările), 20.00 (semifinalele) și 21.00 (finala); canotaj: 13.30; tenis: 15.30; polo: 20.20. Evoluțiile sportivilor români la celelalte discipline vor fi difuzate în funcție de ora la care aceștia vor concura.

Florin Nan, 29 iulie, ora 0.00

 
JO 2012 - 28 iulie: rezultatele primei zile pentru sportivii dinamovisti

Prima zi de concurs de la Londra ne-a adus calificări în fazele superioare ale competițiilor: la canotaj dublu rame (unde perechea Andrunache-Susanu s-a calificat pentru cursa de recalificare) și la gimnastică masculin (chiar dacă, de această dată, Flavius Koczi nu a avut o evoluție tocmai bună, acesta s-a calificat în finalele de la sol și la sărituri).

Doar atât pentru că, în urma tragerilor la sorți și stabilirii programului competițional la celelate discipline în care sportivii dinamoviști ar fi trebuit să evolueze astăzi, perechea Tecău-Ungur va intra în concurs, la tenis, abia duminică iar Bogdan Juratoni, stabilit cap de serie la tragerile la sorți, va intra în concurs direct în turul 2, adică joi, 2 august, urmând să îl confrunte pe câștigătorul din partida dintre Abbas Atoev (Uzbekistan) și marocanul Badr-Edine Haddioui.

Să notăm și faptul că această primă zi de concurs a adus și prima medalie olimpică pentru delegația României: stelista Alina Dumitru a obținut medalia de argint la judo! O felicităm și sperăm ca exemplul său să fie urmat de cât mai mulți sportivi români din lotul de 103 deplasat la Jocurile Olimpice de la Londra.

Florin Nan, 28 iulie, ora 23.30

 
JO 2012 - 28 iulie: Canotaj - calificări dublu rame feminin

Prima fază a calificărilor la dublu rame feminin a luat startul la ora locală 9.30 (ora 11.00 ora României). Perechea noastră Andrunache-Susanu a concurat în prima grupă, împotriva echipajelor Argentinei, Germaniei, Statelor Unite și Marii Britanii. Fetele noastre au încheiat cursa pe poziția a 3-a, în urma echipajelor Marii Britanii și Statelor Unite. Primele două clasate s-au calificat direct în finala A a probei, în timp ce Geta și Viorica vor trebui să lupte și într-o fază intermediară de reclaificări pentru a putea accede în finală. Româncele au venit la 7 secunde în urma primelor clasate, cu un timp de 7'05,39".

În cea de-a doua grupă a calificărilor au concurat echipajele Australiei, Noii Zeelande, Chinei, Africii de Sud și Italiei. Australia și Noua Zeelandă au câștigat cursa și s-au calificat în finală, în timp ce China, clasata pe poziția a 3-a, merge și ea în recalificări.

Cursa de recalificare se va desfășura luni, 30 iulie, de la ora 11.30 (ora României)

28 iulie, ora 1200

 
Rugby – SuperLiga CEC Bank 2012: Avancronica etapei a XI-a

C.S.Dinamo București - C.S.M. Știința Baia Mare

C.S. Dinamo București întâlnește echipa C.S.M. Știinta Baia Mare, duminică 29 iulie, de la ora 1600, într-un meci contând pentru etapa a XI-a a SuperLigii CEC Bank.

Meciul va fi transmis, în direct, de postul de televiziune GSP TV dar echipa alb-roșiilor își așteaptă nerăbdătoare fanii la teren, dat fiind că, matematic vorbind, acest meci este ultima șansă de calificare a buldogilor în Play-off. Șansele sunt foarte mici, dat fiind că echipa vizitatoare este campioana en-titre și actuala ocupantă a primului loc în clasament dar, după cum a declarat antrenorul Ștefan Demci, "Ne jucăm șansele până la capăt. Va fi un meci capital, așa cum a fost și meciul cu Steaua. Sper că jucătorii mei să realizeze acest lucru și printr-o evoluție bună să ștergem imaginea negativă pe care ne-am creat-o în urma înfrângerii din Ghencea, din această săptămână."

Autorul articolului: Horațiu Bărgăunaș - CS Dinamo, 28 iulie, ora 300

 
JO 2012 - 28 iulie (ziua 1): Avancronica

6 sportivi dinamoviști debutează în această primă zi competițională la Londra. Canotajul, tenisul, boxul și gimnastica masculină pe echipe îi introduc în concurs sâmbătă pe: Georgeta Andrunache și Viorica Susanu (la dublu rame), Horia Tecău și Adrian Ungur (la dublu), Bogdan Juratoni și Flavius Koczi. 

Canotajul debutează la prima oră la Londra (9.00, adică 11.00 la București), tenisul intră în scenă la ora 12.30, boxul la ora 17.00 iar gimnastica la ora 22.00 (ora locală: 20.00)

Competițiile de canotaj și gimnastică vor fi difuzate, în direct, pe TVR1, iar cele de tenis și box vor fi transmise de TVR2.

28 iulie, ora 200

 
27 iulie: Deschiderea Jocurilor Olimpice - Londra 2012

Vineri, 27 iulie, se deschide cea de-a 30-a ediție a Jocurilor Olimpice, găzduite în acest an de Londra. Momentul este marcat de un spectacol extraordinar de sunet și lumină care evocă elemente din istoria și cultura Marii Britanii. 

Evenimenul din acest an găzduiește 10.490 de sportivi care provin din peste 145 de state și care se vor înfrunta în cadrul a nu mai puțin de 26 discipline sportive. România este reprezentată la această competiție supremă de 103 sportivi care vor concura la 15 discipline sportive.

Drapelul României este purtat la festivitatea de deschidere de către tenismenul dinamovist Horia Tecău, acesta înlocuind-o pe Geta Andrunache care nu poate participa la eveniment dat fiind faptul că sâmbătă dimineață ea intră deja în concurs, la canotaj.

Prin intermediul acestei rubrici a website-ului nostru, vă vom informa permanent despre evoluția sportivilor dinamoviști în cadrul competițiilor olimpice și vă vom prezenta știri "la cald" și interviuri cu membrii delegației României prezenți la Londra. 

Să urăm mult succes sportivilor români la Jocurile Olimpice din acest an!

27 iulie, ora 2330

 
Rugby – SuperLiga CEC Bank 2012, Etapa a X-a

R__D_S_10Steaua Bucureşti – Dinamo Bucureşti: 34-12

Un meci mult asteptat, derby-ul bucureştean al SuperLigii CEC Bank, desfăşurat miercuri, 25 iulie, pe Stadionul Ghencea, în cadrul etapei a 10-a, a avut un deznodamânt puţin surprinzător pentru cunoscătorii fenomenului rugbystic din ţara noastră. Militarii au câştigat categoric, scor 34-12, un meci considerat capital pentru stabilirea clasamentului final al competiţiei interne.

Dinamovistii, cu probleme financiare şi de colectiv, s-au recunoscut învinşi la finalul celor 80 de minute de joc. Jocul „buldogilor” a fost fără vlagă încă din primele minute de joc când echipa militară se desprinsese deja la 7 puncte diferenţă. Atacurile roş-albaştrilor au continuat să aducă punte, pe când cele ale dinamoviştilor s-au lovit de o apărare exemplară a adversarilor, atuu care le-a şi adus victoria în această partidă.

Citeşte mai mult... [Rugby – SuperLiga CEC Bank 2012, Etapa a X-a]
 
Rugby – SuperLiga CEC Bank 2012: Avancronica Steaua - Dinamo

Reîncepe lupta pentru play-off-ul competiţiei

RuDi__09_-_CopySuperLiga Cec Bank îşi redeschide porţile, după o bine-meritată pauză de vară iar echipele sunt mai motivate ca oricând pentru a reuşi accederea în Play-off.

Cel mai interesant meci al acestei etapei a X-a este, de departe, încleştarea dintre echipele cluburilor emblemă ale sportului românesc: Dinamo şi Steaua. Derby-ul etern al sportului romanesc va avea loc miercuri, 25 iulie, pe stadionul Ghencea, de la ora 1800.

Toate meciurile jucate împotriva echipei Steaua au reprezentat, pentru mine, o finală, fie că am fost spectator, jucator sau - acum - antrenor. Dar acest meci este cu adevarat o finală: este singura noastră şansă de a juca în play-off în acest an. Jucătorii mei au o mentalitate de învingători deja, iar singurul lucru pe care am încercat să îl pregătesc în această săptămână, a fost disciplina de joc, de viaţă şi, mai ales, de grup, disciplina echipei care ne–a adus victoria şi în meciul tur” a declarat Ştefan Demci pentru website-ul nostru.

Autorul articolului: Horaţiu Bărgăunaş. Foto: Mihai Neacşu – CS Dinamo, 25 iulie ora 1330

 

 
<< Început < Anterior 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 Următor > Sfârşit >>

Pagina 246 din 285

Program Competitional

Săptămâna 18-24 februarie

Handbal. Liga Campionilor, play-off optimi de finală, 23 februarie, ora 20: Sporting CP (Portugalia) – Dinamo

Polo. Superliga (etapa 13), 22-24 februarie: CSM Târgu Mureș - Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 17), 20 februarie, ora 17:00: Dinamo – Explorări Baia Mare. Divizia A1 (etapa 18), 23 februarie: SCMU Craiova – Dinamo

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 15), 23 februarie: Dinamo – Belor Galați

Atletism. Campionatul Național de sală juniori 1, 22-23 februarie, București

Box. Campionatul Național de seniori, 18-24 februarie, Brezoi (Vâlcea)

Judo. Campionatul Național U18, 22-23 februarie, Craiova

Judo. ”Dusseldorf Grand Slam”, 22-24 februarie, Germania

Karate. Campionatul Național shito-ryu, 23 februarie, Izvorani

Lupte. ”Hungarian Grand Prix”, 23-24 februarie, Budapesta

Scrimă. Grand Prix Cairo, sabie masculin și feminin, 22-24 februarie, Egipt

Scrimă. Campionatele Europene de cadeți și juniori, 22 februarie – 3 martie, Italia

Tir. Cupa Mondială #1 – pușcă, 20-28 februarie, New Delhi (India) 

Acreditari CHL

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Clubul Sportiv Dinamo București | Reclama ta aici

Vizitatori online

Avem 415 vizitatori online

VCL_web_banner

VCL_2018_logo

ehftv

image001