Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home
banner_GN_6_x_1m
1 iunie - Invitate pentru copii in Parcul Sportiv Dinamo

G__Vescan__01_micLansarea proiectului Sport pentru Dezvoltare Personală, destinat copiilor

Clubul Sportiv Dinamo Bucureşti, în parteneriat cu Şcoala Gimnazială nr. 24, vă invită vineri, 1 iunie, de la ora 1000, la lansarea proiectului Sport pentru Dezvoltare Personală, destinat copiilor, în special celor cu vârste cuprinse între 10 şi 14 ani.

Iniţiativa lansării acestui proiect este justificată, pe de-o parte, de interesul şi implicarea pe care Clubul Sportiv Dinamo Bucureşti înţelege să le manifeste în sensul susţinerii sportului de masă din România, în special cel destinat copiilor şi tinerilor, iar pe de altă parte, de oportunitatea exploatării potenţialului activităţilor sportive pe linia dezvoltării personale.

Proiectul are caracter de noutate absolută în România şi urmăreşte atingerea concomitentă a două obiective importante:

-dezvoltarea fizică armonioasă a copiilor dumneavoastră prin includerea lor în activităţi sportive combinate şi adaptate nevoilor individuale,

- dezvoltarea abilităţilor psihologice şi, în primul rând, ameliorarea anumitor probleme de această natură, prin intermediul unui program complex şi interdisciplinar de pregătire sportivă, adaptat profilului individual al fiecărui copil care va fi inclus în program.

Vă aşteptăm într-un număr cât mai mare în incinta Parcului nostru din şoseaua Ştefan cel Mare, acolo unde vă vor fi oferite mai multe detalii cu privire la derularea acestui proiect şi unde copiii vor putea lua un prim contact cu activităţile fizice din cadrul unui Club sportiv.

Conducerea CS Dinamo, 31 mai, ora 1600


 
Canotaj – După 8 ani, barca de 4 rame băieți merge la Olimpiadă

Interviu cu antrenorul Lotului Olimpic de Canotaj masculin, Dimitrie Popescu

 Interviu realizat de George Vescan – CS Dinamo     

Can__01George Vescan: Domnule profesor Dimitrie Popescu, cât de greu a fost acest turneu de calificare de la Lucerna?

Dimitrie Popescu: Au participat 11 echipaje din care 8 nu erau calificate la Olimpiadă. Se puteau califica doar primele două iar echipajul nostru, alcătuit din Vasile Cosmiuc, Alexandru Palamariu, Cristian Pârghie și Florin Curuia, s-a calificat după echipajul Cehiei, la diferenţă de un vârf de barcă. Dar drumul până în finală nu a fost deloc ușor: în serii, echipajele probei de 4 rame au fost prinse de o furtună care ne-a îngrijorat pe toți iar pentru băieți a însemnat o suprasolicitare fizică dar au dat dovadă de dârzenie și curaj.

Avem, cred, cel mai tânăr echipaj. Trei dintre băieți au vârste cuprinse între 19 și 21 ani, doar Florin Curuia are 30 de ani. Dinamoviștii Vasile Cosmiuc și Alexandru Palamariu, fiind încă la tineret, ne așteptăm să aibă realizări deosebite la Campionatul Mondial și European de Tineret în acest an.

Acest echipaj de 4 rame a crescut valoric foarte mult în ultimul an. Vreau să precizez că Florin Curuia are un merit foarte mare în privința spiritului de echipă și al încrederii de care au dat dovadă toți membrii ambarcațiunii și doresc să îi mulțumesc încă o dată. Echipajul  are un potențial extraordinar datorită tinereții lor. Sunt convins că, în timp, acest echipaj se va impune în topul mondial.

Citeşte mai mult... [Canotaj – După 8 ani, barca de 4 rame băieți merge la Olimpiadă]
 
Gimnastica – Campionatele europene, Montpellier 2012

Koczi__01Koczi - aur la sărituri!

Două medalii a obţinut echipa de gimnastică a României la Europenele din Franţa: una de bronz, cu echipa, şi una de aur, la sărituri, prin Flavius  Koczi. Rezultatul este bun şi dătător de speranţe pentru Jocurile Olimpice de la Londra, de care ne mai despart puţine zile.

La echipe, România a obtinut un punctaj de 261,319, fiind devansată de echipa Marii Britanii - ocupanta locului I cu 266,319 p - şi de  ocupanta locului II - Rusia - cu un punctaj de 265,535 p.

La individual, Flavius Koczi a câştigat medalia de aur cu un punctaj de 16.116 p, fiind urmat de Igor Radivilov din Ukraina, cu 16,066 p şi de rusul Denis Abliazin, ocupantul locului III cu 16,062 p.

La sfârşitul competiţiei, Flavius a declarat că se bucură foarte mult pentru această medalie, însă pentru Olimpiadă speră să facă o figură la fel de frumoasă şi la sol şi cal cu mânere, aparate la care pregăteşte nişte exerciţii foarte bune.

La 25 de ani, Flavius este clar liderul echipei şi al generaţiei sale, el obţinând medalii la toate ediţiile europenelor la care a participat. Către el se îndreaptă şi speranţele noastre pentru Londra.

Autorul articolului şi foto: Mihai Neacşu – CS Dinamo, 28 mai, ora 1100

 
Box - Bute vs. Froch

Probabil o Românie întreagă a aşteptat şi a urmărit cu sufletul la gură întâlnirea dintre sportivul nostru şi cel britanic. Nu atât înfrângerea, cât, mai degrabă, felul în care s-a întâmplat ne-a surprins. Blocajul în care a intrat Lucian încă din prima repriză, pare de neexplicat; poate, cândva, antrenorii ne vor spune câteceva despre tactica acestui meci pentru că, oricât de valoros ar fi fost britanicul, o asemenea desfăşurare a ostilităţilor ne pare prea severă.

Din punctul de vedere a lui Bute lucrurile nu sunt deloc dramatice. În viaţa marilor sportivi apar şi astfel de momente; important este cât de repede poţi trece peste ele. Lucian poate şi trebuie să revină cât mai repede în prim-planul ierarhiei mondiale, atât pentru el, cât şi, mai cu seamă, pentru noi cei mulţi care avem mare nevoie de exemplul lui.

Autorul articolului: Mihai Neacşu – CS Dinamo, 28 mai, ora 1000

 

 
Rugby – SuperLiga CEC Bank 2012, Etapa a VIII-a

Farul Constanța - Dinamo București: 18 - 15. Rău de mare!

RDi___01Dinamo a plecat în deplasarea de la Constanţa doar cu gândul de a învinge echipa locală Farul, duminică, 27 mai, în etapa a 8-a a SuperLigii Cec Bank.

Sportivii lui Ştefan Demci se antrenaseră cu un singur gând în această săptămână: acela de a-şi lua revanşa faţă de constănţeni, aceştia din urmă fiind echipa care, în prima etapă a SuperLigii, reuşiseră în Ştefan cel Mare o victorie în ultimele secunde ale meciului, nemeritată după cum au spus specialiştii la acea vreme. Însă victoria de la malul Mării a rămas doar un gând frumos, care s-a pierdut odată cu ploaia ce nu a contenit să spele de sudoare feţele jucătorilor.

Desi a condus tot meciul, Dinamo a văzut o răsturnare a scorului, din nou, ca într-un deja-vù, cu câteva minute înainte de terminarea timpului regulamentar. Stătulescu, cel care reuşise să transfome în puncte toate oportunităţile oferite, s-a văzut în ultimul minut de joc, în postura de a aduce egalitate pe tabela de marcaj. „Buldogii” ar fi salvat, astfel, un meci la timona căruia se aflaseră timp de 70 de minute şi nu ar fi plecat dezamăgiţi şi de această dată. Balonul este lovit, traiectoria este bună, puterea, de asemenea... însă steagul celor doi asistenţi rămâne jos, scorul rămâne 18-15 şi... şi antrenorul  Demci trebuie să se gândească deja la o strategie de salvare, pentru că acest sezon pare să se îndrepte spre un semieşec.

Dacă până la momentul începerii returului, antrenorii s-au luptat mai mult cu forma jucătorilor accidentaţi care au revenit - Dobre, Bărbuliceanu - acum primordiale vor fi punctele şi orice pas greşit va limita si mai mult optiunile de a accede in play-off. Insa speranta moare ultima si noi suntem plini de speranta.

 Autorul articolului: Horaţiu Bărgăunaş - CS Dinamo, 28 mai ora 800

 
Doamna Elisabeta Lipa, invitata la The Money Channel pentru "Ziua BUTE"

Lucian_Bute"Sunt un invingator" - Sunt cuvintele lui Lucian Bute și au acoperire prin performanța sportivă formidabilă, realizată până în prezent, începând de la juniori și până acum, la cei 32 de ani, dintre care mai mult de jumătate petrecuți în sala de sport.

Sâmbătă seara, Lucian va boxa pentru a 31-a oară în cariera sa de boxer profesionist, cu valorosul Carl Froch, la Nottingham - fieful britanicului – într-un meci așteptat de o ţară întreagă cu emoţie dar și cu încredere în acest mare sportiv. Îi dorim victoria lui Lucian, așa cum îi dorim, de altfel, să-și îndeplinească, până la capăt, visul: "Visul meu este sa intru in Pantheonul boxului, este provocarea mea."

Meciul va fi transmis în direct și în exclusivitate de către postul de televiziune The Money Channel, în cadrul unei ediții speciale intitulate „Ziua Bute” care va debuta de la ora 2100 și la care va participa, printre alții, și doamna Elisabeta Lipa, într-o dublă calitate: de fostă mare sportivă și de actual președinte al CS Dinamo, club sportiv la care a activat și Lucian Bute între anii 1999-2001.

Alături de doamna Elisabeta Lipă vor mai fi prezente și alte mari personalități ale sportului românesc, dintre care amintim doar câteva: Gică Popescu, Octavian Belu, Mariana Bitang, Nicu Vlad, Leonard Doroftei și Mihai Leu. În debutul acestei edții speciale, gazdele și-au propus realizarea unei mese rotunde în cadrul căreia se vor discuta numeroase probleme de actualitate ale sportului românesc, cantonate mai ales în domeniul slabei reprezentări și manifestări a sportului de masă și al numărului scăzut de ore de sport cuprinse în programele școlare, elemente care au ca efect o tot mai scăzută implicare și atragere a tinerilor către activitățile sportive, cu atât mai puțin către sportul de performanță. Se vor dezbate probleme, idei și se vor prezenta soluții concepute de oameni care și-au dedicat întreaga viață, cu pasiune și dăruire, sportului românesc. 

Autorii articolului: Mihai Neacșu și Florin Nan. Foto: Mihai Neacșu - CS Dinamo, 26 mai, ora 230

 
Corporate Games 2012 in Parcul Sportiv Dinamo Bucuresti

Bucharest-Corporate-Games-2012-logoClubul Sportiv Dinamo București găzduiește în perioada 26-27 mai, în incinta Parcului Sportiv din șoseaua Ștefan cel Mare, competițiile de atletism, înot, fotbal, fotbal în 6 și tenis din cadrul Corporate Games - Bucharest 2012.

Corporate Games se organizează pentru prima dată în România, competiția fiind găzduită de Clubul Sportiv Dinamo București, împreună cu Primăria Municipiului București. Manifestarea, ajunsă în cel de-al 24-lea an de existență, reprezintă cel mai mare festival polisportiv destinat membrilor mediului de afaceri din numeroase state ale lumii, adunând, până în acest moment, peste un milion de participanți reprezentând peste 18.000 de organizații din 25 de țări.

Citeşte mai mult... [Corporate Games 2012 in Parcul Sportiv Dinamo Bucuresti]
 
Avancronica sportiva a weekendului 25-27 mai

Este pauză competițională la majoritatea sporturilor de echipă iar sportivii de la individuale sunt și ei pe final cu competițiile importante, loturile retrăgându-se în cantonamentele care preced marele eveniment sportiv al anului 2012: Olimpiada de la Londra. Cu toate acestea, sfârşitul de săptămână care începe azi, oferă iubitorilor sportului câteva competiții interesante care, în pofida vremii ploioase, merită urmărite pentru că sunt angrenați și sportivi calificați la Jocurile Olimpice.

Citeşte mai mult... [Avancronica sportiva a weekendului 25-27 mai]
 
Canotaj – Regata de la Lucerna 2012

Can001Încă patru sportivi pentru Londra.

Regata Preolimpică de la Lucerna a fost una de succes pentru canotajul din România. Echipajul de 4 rame masculin a reușit o calificare mult așteptată, în condițiile în care, de la Jocurile Olimpice de la Atena din 2004 și până acum, niciun echipaj masculin românesc nu s-a mai calificat pentru competiția supremă.

Echipa formată din Vasile Cosmiuc, Alex Palamariu, Cristi Ilie și Florin Curea, constituie un echipaj foarte tânăr care nu merge la Londra ca să câștige aurul olimpic, însă poate prinde finala și - de ce nu? – poate chiar un loc pe podium.
În finala de la Lucerna, echipajul nostru a venit pe locul II cu un timp de 6:01,41, pe primul loc sosind echipajul Cehiei cu 5:59,16, adică la o diferență care reprezintă cam un vârf de barcă.

Echipajul de 4 vâsle feminin a ocupat locul II în finală, poziție necalificabilă pentru Jocurile Olimpice. Locul I a fost ocupat de echipajul Poloniei care, în felul acesta, merge la Londra.

Autorul articolului și foto: Mihai Neacșu -  CS Dinamo, 25 mai ora 100

 
Rugby – SuperLiga CEC Bank 2012, Etapa a VII-a

Dinamo București -U Cluj: 40-20

R__201Dinamo a început mai greu acest meci, desfășurat miercuri, 23 mai, în Complexul din șoseaua Ștefan cel Mare, în cadrul etapei a 7-a.

Partida se anunța ușoară, în aparență, deși întâlneam o echipă care a venit la București să-și joace șansa. Și a făcut-o destul de bine, până în minutul 30 când dinamoviștii au luat conducerea cu 7-0. Au urmat o lovitură de pedeapsă transformata de clujeni și, imediat, încă o încercare a dinamoviștilor: 14-3 la pauză și nimic nu părea să se miște cum trebuie.

După pauză, antrenorii Demci și Solomie au făcut mai multe schimbări și, cu un joc la mână reușit, pe atac scorul ajunge, la final, la un mulțumitor 40-20. Din punct de vedere al punctelor puse în joc, Dinamo și-a atins scopul, obținând o victorie cu bonusul ofensiv aferent.

În perspectiva meciului cu Farul de duminică, de la Constanța, profesorul Demci reproșa jucătorilor săi o anumită indisciplină tactică și lipsa de implicare. Oricum am privi acest meci, jucătorii dinamoviști au jucat și au câștigat destul de lejer, cu o formație care, chiar dacă s-a bătut pentru fiecare minge, este, din punct de vedere valoric, sub Dinamo.

Autorul articolului și foto: Mihai Neacșu – CS Dinamo, 24 mai, ora 000

Citeşte mai mult... [Rugby – SuperLiga CEC Bank 2012, Etapa a VII-a]
 
<< Început < Anterior 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 Următor > Sfârşit >>

Pagina 303 din 337

Program Competitional

Săptămâna 19-25 octombrie 2020

Handbal. EHF European League, Grupa B (etapa 1), 20 octombrie, ora 19:45: Dinamo – Sporting CP. Sala Dinamo (se dispută fără spectatori). DigiSport, Telekom Sport, Look TV

Handbal. Liga Zimbrilor (etapa 10), 23 octombrie, ora 16:30: CSM București - Dinamo. Sfântu Gheorghe

Lupte. Campionatul Național individual, 23-25 octombrie, Reșița

Judo. Cupa României individual seniori și finala CN echipe U23, 23-25 octombrie, Poiana Brașov

Acreditari EHF-EL

Agrement Fitness

ANUNTURI AGREMENT

• Începând cu ziua de vineri, 16 octombrie, se suspendă temporar activitatea cu publicul (inițiere) în bazinul acoperit Anatolie Grințescu - Dinamo. Vom reveni cu informații

Agrement Natație

NOU! Hidrokinetoterapie

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Clubul Sportiv Dinamo București | Reclama ta aici

Vizitatori online

Avem 278 vizitatori online

mel2021_webbanner_178x156px

cl2021_ehftv_web_178x156px

mel2021finals_webbanner_178x156px