Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home
banner_GN_6_x_1m
Handbal masculin - Liga nationala, etapa a XXIV-a

Dinamo Municipal Călărași – C.S.M. Ploiești: 29-35 (14-16)

În etapa a 24-a a Ligii Naționale, C.S. Dinamo Municipal Calarasi a întâlnit sâmbătă, 5 mai, pe C.S.M. Ploiești, formație sosită la Călărași decisă să-și apere, cu orice preț, șansele de a evolua în primul eșalon handbalistic.

Importanța punctelor puse în joc au făcut ca prima repriză să fie una anostă, plina de greșeli și ratări copilărești, astfel că, în minutul 24, tabela arăta un neverosimil 12-12. Evoluția un pic mai îndrăzneață a ploieștenilor a făcut ca C.S.M. să intre la vestiare cu un avantaj de două goluri (14-16).

Citeşte mai mult... [Handbal masculin - Liga nationala, etapa a XXIV-a]
 
RUGBY – SuperLiga CEC Bank 2012, Etapa a V-a

Dinamo Bucureşti - Poli Agro Iaşi: 66 - 3

Ru___001Dinamo a început în forţă acest meci contând pentru etapa a 5-a a SuperLigii CEC Bank, disputat acasă, sâmbătă 5 mai, iar în minutul 4 era deja 5 - 0 pentru elevii lui Demci şi Solomie. A urmat, la scurt timp, 10-0 şi imediat 12-0.

Într-un asemenea context, antrenorii dinamovişti şi-au dat seama repede că Iaşiul nu este o echipă care să pună probleme şi au aruncat în luptă pe foarte tinerii Dragoş Vasile, Dan Stătulescu şi Silviu Tănase care au jucat la mână, cu mult curaj, în spiritul întregii echipe. Jocul a curs, practic, doar într-un singur sens, ieşenii nereuşind niciun eseu în faţa unei echipe net superioară din toate punctele de vedere: de la viteză şi strategie de joc, până la ţinutăa şi atitudinea jucătorilor.

După o astfel de partidă cu un adversar de nivelul echipei ieşene, este destul de greu să faci o evaluare a evoluţiei jucătorilor, însă etapa viitoare Dinamo va juca cu un adversar mult mai bun, în faţa căreia băieţii trebuie să se mobilizeze şi să confirme rezultatul de azi: CSM Bucureşti.

Autorii articolului: Mihai Neacşu şi Florin Nan. Foto: Mihai Neacşu – CS Dinamo, 5 mai ora 1400


 
Volei feminin - Dinamo a câștigat Cupa României!

Dinamo Romprest-Tomis Constanta: 3-0 (25-18; 25-20; 25-18)

D-CSM__17Dinamo  Romprest a reușit azi, la Piatra Neamț, cea mai importantă performanță din actuala ediție a sporturilor de echipe, câștigând trofeul pus în joc, în finala Cupei României pe care a disputat-o împotriva campioanei naționale, Tomis Constanța. Astfel, fetele noastre aduc în palmaresul Clubului Sportiv Dinamo București, pentru a 11-a oară, acest trofeu.

Victoria de astăzi a dinamovistelor a fost una dintre cele mai clare pe care această echipă a reușit să o obțină împotriva unei formații de calibrul celei din Constanța. Așa după cum am mai spus, această echipă poate să bată pe oricine din acest campionat, așa cum a demonstrat și azi, câștigând într-o manieră categorică într-o partidă cu o miză atât de importantă.

Felicitam sportivele și întregul colectiv tehnic care ne-a dăruit această frumoasă victorie și performanță, urându-le, totodată, mult succes în viitoarea ediție a cupelor europene unde sperăm să confirme ceea ce au demonstrat acum!

Autorii articolului: Mihai Neacșu și Florin Nan. Foto: Mihai Neacșu – CS Dinamo, 4 mai ora 2000

 
Avancronica sportiva a weekendului 4-6 mai 2012

O vreme numai bună de plimbări în aer liber în acest weekend cu temperaturi mai mult de vară decât de luna mai. Iar dacă tot ieşiţi din casă pentru a vă bucura de o primăvară încântătoare, vă invităm, ca de obicei la sfârşit de săptămână, să faceţi o plimbare şi pe la arenele sportive în care atmosfera competiţională este la cote maxime.

Iată aici sumarul evenimentelor sportive pe care le veţi putea urmări în acest weekend:

4-5 mai

Canotaj – Cupa Mondială la seniori / Belgrad

4-6 mai

Judo – Cupa României la seniori / Miercurea Ciuc

4 mai, ora 1800

Volei f. – Finala Cupei României

Dinamo Romprest – Tomis Constanţa

5 mai, ora 1000

Rugby – SuperLiga, etapa a 5-a

Dinamo Bucureşti – Poli Agro Iaşi

5 mai, ora 1700

Handbal – Liga Naţ., etapa a 24-a

Dinamo M. Călăraşi – CSM Ploieşti

Citeşte mai mult... [Avancronica sportiva a weekendului 4-6 mai 2012]
 
Volei feminin - Cupa Romaniei 2012, finala

Dinamo Romprest Bucureşti s-a calificat în finala competiţiei!

Di_F_06Dinamo joacă vineri, 4 mai, în finala Cupei României, după meciul câştigat clar împotriva băcăunacelor în semifinala desfăşurată joi, 3 mai, la Piatra Neamţ.

Scorul categoric reuşit de fetele noastre (3-0) nu înseamnă că Bacăul este o echipă care acceptă uşor o înfrângere, ba chiar – în partida de ieri – au avut momente foarte bune, cum ar fi în primul set când au condus până la 18-17, însă Dinamo a reuşit să se desprindă.

După cum am văzut şi pe parcursul campionatului recent încheiat, această echipă a clubului nostru, când joacă ce trebuie şi ce ştie, poate bate pe oricine, fie că adversara se numeşte Ştiinţa sau Tomis.

În finală, Dinamo Romprest va juca cu Tomis Constanţa, un alt meci al orgoliilor, pe care sperăm ca Marcovici şi colegele ei să-l joace la fel ca pe cel de joi.

Autorii articolului: Mihai Neacşu şi Florin Nan. Foto: Mihai Neacşu – CS Dinamo, 4 mai, ora 900

 

 
Polo – Finalul turneului final nr. 2

Dinamo a învins Steaua, asigurându-şi poziţia a 2-a în clasamentul final.

PoDacă putem spune că, în derby-ul cu Steaua, echipa Dinamo a jucat aşa cum trebuie într-un meci cu o asemenea miză - adică practicând o apărare agresivă, care nu a dat adversarului posibilitatea să înscrie decât cinci goluri, în timp ce, în atac, dinamoviştii au reuşit să depăşească formaţia stelistă şi să înscrie de 10 ori – nu la fel au stat lucrurile şi în meciul cu Digi Oradea, elevii antrenorului Doru Spânu fiind depaşiţi la mai toate capitolele, dar îndeosebi la ambiţia pe care ar fi trebuit să o manifeste cu lidera clasamentului.

Chiar dacă în acest moment Digi Oradea este greu de învins, fiind de departe formaţia cea mai valoroasă a campionatului, ne-am fi dorit ca dinamoviştii să dea o replică mai consistentă orădenilor. Dinamo rămâne pe locul doi, la patru puncte în faţa echipei Steaua, înaintea ultimului tureu final, de la Bucureşti în perioada 15-17 mai. După acest ultim turneu, se reuneşte lotul naţional pentru pregătirile în vederea participării la Jocurile Olimpice.

Autorii articolului şi foto: Mihai Neacşu – CS Dinamo, 4 mai, ora 900

 
Volei feminin – Turneul final al Cupei Romaniei

D-CSM__01În perioada 3-4 mai, la Piatra Neamţ, se desfăşoară turneul final al Cupei României la volei feminin. La această competiţie participă patru formaţii: Tomis Constanţa (care a terminat campionatul pe locul I), Ştiinţa Bacău (locul II la finalul campionatului), Dinamo Romprest Bucureşti (ocupanta locului III) şi UNIC Piatra Neamţ (ocupanta locului VI).

Dinamo merge la această competiţie cu speranţa obţinerii trofeului pus în joc, având în vedere faptul că, deşi a terminat campionatul pe poziţia a 3-a, lotul echipei are valoarea necesară pentru a reuşi această performanţă, în condiţiile în care atât băcăuancele, cât şi constănţencele nu sunt de neînvins la acest moment.

Vă prezentăm, în continuare, programul semifinalelor de joi, 3 mai, stabilite în urma tragerii la sorţi precum şi rezultatul acestor partide:

Ora 1700: Ştiinţa Bacău – Dinamo Romprest Bucureşti: 0 - 3 (20-25, 17-25, 21-25)

Ora 1930: Tomis Constanţa – UNIC Piatra Neamţ: 3 - 1 (25-16, 25-19, 20-25, 25-23)

Vineri, 4 mai urmează să se desfăşoare finalele după acelaşi program. Toate partidele turneului se transmit, în direct, pe canalul DigiSport 3.

Autorul articolului: Florin Nan. Foto: Mihai Neacşu - CS Dinamo, 3 aprilie, ora 900 (update: ora 2200)

 
Volei feminin - Turneul final al Campionatului National de cadete - Blaj, 25-29 aprilie

Echipa de volei cadete a CS Dinamo Bucureşti a reuşit o performanţă remarcabilă, câştigând titlul naţional după o pauză de mai bine de 20 de ani.

În meciul decisiv, elevele antrenorului Ion Adrian au învins formaţia C.S.M. C.S.S.2 Bucureşti cu scorul de 3-2. Rezultatul este deosebit dar oarecum previzibil pentru că, la Dinamo, creşterea şi promovarea juniorilor a devenit o prioritate iar rezultatele se văd. Iubitorii voleiului au putut să vadă jucând în prima echipă multe tinere dar şi două junioare de viitor: Diana Cărbuneanu şi Alina Motroc care au evoluat de multe ori la cel mai înalt nivel de performanţă. De altfel, managerul echipei de volei feminin, domnul Marian Ştefan, ne anunţa înca din primavara anului trecut despre valoarea acestor tinere.

Acest proiect de la Dinamo începe să dea roade şi nu numai la volei; uitaţi-vă şi la polo, şi la handbal, iar în curând vă promitem că şi baschetul va rezerva unele surprize frumoase!

Autorul articolului: Mihai Neacşu - CS Dinamo, 2 mai, ora 1100

 
Scrima - Cupa Mondiala, Atena 2012

S_CN_02Comportare remarcabilă a echipei masculine de sabie a României la Atena, unde s-a desfăşurat Cupa Mondială pe echipe şi concursul pentru trofeul Acropolis la individual.

Echipa României, formată din sportivii Rareş Dumitrescu, Tiberiu Dolniceanu, Florin Zalomir, Alexandru Şireteanu şi Cosmin Hanceanu au întrecut în sferturi echipa statului Belarus, cu 45-42, pentru ca, în semifinală, să piardă cu 43-45 în faţa Rusiei - echipa care, în finală, a învins formaţia Germaniei şi a câştigat competiţia. În finala mică, România a învins Italia cu 45-41 şi a ocupat locul 3 al competiţiei. La individual, în cadrul Cupei Acropolis, Rareş Dumitrescu a ocupat locul 3.

Citeşte mai mult... [Scrima - Cupa Mondiala, Atena 2012]
 
Polo – Rezultatele turneului final nr. 2 - Bucuresti, 1-3 mai

D__03După turneul mai puţin reuşit de săptămâna trecută, dinamoviştii, sub bagheta antrenorului Doru Spânu, trebuie să abordeze diferit turneul II de la bazinul Floreasca din Capitala. Chiar dacă Steaua s-a apropiat la un singur punct de echipa noastră, putem să ne realizăm obiectivul numai câştigând împotriva ei în acest al doilea turneu care se desfăşoară în perioada 1-3 mai. De altfel, Doru Spânu declara, la finalul primului turneu, faptul că obiectivul dinamovist rămâne acelaşi, ţinând cont de faptul că, în cele două partide care urmează, echipei noastre îi este suficientă o singură victorie împotriva Stelei, în ipoteza în care vom învinge Crişul în ambele partide iar Steaua nu va reuşi în niciun meci să bată pe CSM Digi Oradea.

Vă prezentăm, în continuare, programul meciurilor şi rezultatele realizate de echipa noastră în acest turneu:

1 mai, ora 1700, Dinamo Bucureşti – Crişul Oradea: 15 - 7 (4-1, 1-1, 4-3, 6-2)

2 mai, ora 1830, Dinamo Bucureşti – Steaua Bucureşti: 10 - 5 (3-2, 2-2, 3-1, 2-0)

3 mai, ora 1130, Dinamo Bucureşti – CSM Digi Oradea: 6 - 15 (1-4, 1-3, 2-3, 3-5)

 
<< Început < Anterior 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 Următor > Sfârşit >>

Pagina 306 din 338

Program Competitional

Săptămâna 26 octombrie - 1 noiembrie 2020

Handbal. EHF European Cup (Grupa B, etapa 2), 27 octombrie, ora 21:45: IFK Kristianstad (Suedia) – Dinamo. 

Volei feminin. Divizia A1 (Turneul 1), 31 octombrie – 1 noiembrie, Blaj. Etapa 1: CSM Volei Alba Blaj – Dinamo (31.10.2020, ora 14:00 / TVR 3). Etapa 2: Dinamo – CSM Lugoj (1 noiembrie).

Polo. Superliga (Turneul 2), 28 octombrie – 1 noiembrie, Brașov. Etapa 1 (28.10 / ora 17:30): Dinamo – Poli Cluj. Etapa 2 (29.10 / ora 12:30): Dinamo – Sportul Studențesc. Etapa 3 (29.10 / ora 20:30): Steaua – Dinamo. Etapa 4 (30.10 / ora 12:30): Dinamo – Crișul Oradea. Etapa 5 (30.10 / ora 20:30): CSM Oradea – Dinamo. Etapa 6 (31.10 / ora 13:00): Amefa Arad – Dinamo. Etapa 7 (1.11 / ora 12:00): Dinamo – Rapid.

Acreditari EHF-EL

Agrement Fitness

ANUNTURI AGREMENT

• Începând cu ziua de vineri, 16 octombrie, se suspendă temporar activitatea cu publicul (inițiere) în bazinul acoperit Anatolie Grințescu - Dinamo. Vom reveni cu informații

Agrement Natație

NOU! Hidrokinetoterapie

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Clubul Sportiv Dinamo București | Reclama ta aici

Vizitatori online

Avem 250 vizitatori online

mel2021_webbanner_178x156px

cl2021_ehftv_web_178x156px

mel2021finals_webbanner_178x156px