Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Lupte greco-romane

Lupte greco-romane

Lupte. Alexuc și Munteanu, medalii de aur la Internaționalele României

L_Munteanu_VLuptătorii dinamoviști Virgil Munteanu (foto, în albastru - 59 kg) și Alin Alexuc (130 kg) au cucerit medalii de aur în prima zi a Internaționalelor României - ”Turneul Ion Cornianu și Ladislau Simon”, competiție găzduită de Sala Polivalentă din Capitală. Palmaresul dinamoviștilor de la secția de greco romane în cadrul turneului care a reunit peste 350 de sportivi din 20 de țări, la toate stilurile, a fost completat de medalia de argint obținută de Tomi Hinoveanu la categoria 71 kg.


Fotografii: Mihai Neacșu

Citeşte mai mult... [Lupte. Alexuc și Munteanu, medalii de aur la Internaționalele României]
 
 
Baku 2015. Luptătorul Virgil Munteanu, învins în sferturi de finală

Baku_21_luptePrima zi de întreceri la Jocurile Europene de la Baku a adus în arenă toți cei trei luptători de greco-romane de la Dinamo București. Dintre ei, cel mai sus a ajuns Virgil Munteanu (59 kg), învins în sferturile de finală de moldoveanul Victor Ciobanu (scor 3-1). Munteanu, medaliat cu bronz la CE de la Tampere (2008), trecuse anterior de Csongor Knipli (Ungaria /3-0) și de Fatih Ucuncu (Turcia / 3-1). Tomi Hinoveanu (71 kg) a pierdut în primul tur, iar Alin Alexuc (98 kg) a cedat în optimi (0-5) la Tsimafei Dzeinichenka (Belarus). Niciun luptător nu a fost recalificat.

CS Dinamo, 13 iunie 2015, ora 12:15

 
 
Lupte greco-romane. Memorialul Nicolae Martinescu – ediția a II-a

Memorial_Martinescu_2015__01Sala de lupte greco-romane din Complexul Sportiv Dinamo a găzduit sâmbătă, 23 mai, a doua ediție a ”Memorialului Nicolae Martinescu”, competiție organizată în memoria celui care a fost campion olimpic în 1972 și multiplu medaliat european și mondial, decedat în luna aprilie a anului 2013. Concursul a fost rezervat copiilor și cadeților.

Fotografii: Mihai Neacșu

Citeşte mai mult... [Lupte greco-romane. Memorialul Nicolae Martinescu – ediția a II-a]
 
   
Lupte. Alin Alexuc, medalie de aur la ”Internaționalele Bulgariei”

alin_alexuc_okLuptătorul dinamovist Alin Alexuc (25 de ani) și-a îmbogățit palmaresul din 2015 cu încă o medalie strălucitoare. Sportivul dinamovist, lider al lotului de greco-romane, s-a clasat pe locul întâi la Internaționalele Bulgariei, competiție ce poartă numele a doi mari luptători de la sud de Dunăre, Nikola Petrov și Dan Kolov. Alexuc a concurat la o categorie superioară, 130 kg, dar a avut o evoluție extrem de solidă. În finală, el l-a învins prin superioritate (10-0) pe egipteanul Mohamad Abdellatif.

Citeşte mai mult... [Lupte. Alin Alexuc, medalie de aur la ”Internaționalele Bulgariei”]
 
 
Lupte. Alin Alexuc, medalie de bronz la turneul de la Istanbul

lupte.alexucLuptătorul dinamovist Alin Alexuc (25 de ani) a urcat din nou pe podiumul de premiere al unui turneu internațional. După ce s-a clasat pe locul trei la Grand Prixul Ungariei (8 martie), cel mai valoros sportiv din luptele clasice românești a repetat performanța și la Memorialul Vehbi Emre&Hamit Kaplan de la Istanbul, în cadrul categoriei 98 kg. La aceeași competiție, Virgil Munteanu (59 kg) s-a clasat pe locul 5.


Alin Alexuc s-a fotografiat la Istanbul cu turcul Ildem Cenk, câștigătorul categoriei 98 kg


 

Citeşte mai mult... [Lupte. Alin Alexuc, medalie de bronz la turneul de la Istanbul]
 
   

Pagina 11 din 15

<< Început < Anterior 11 12 13 14 15 Următor > Sfârşit >>

Program Competitional

Program competițional 19-25 august 2019

Handbal. Supercupa României, 25 august, ora 14:30: Dinamo – Politehnica Timișoara. Sala Dumitru Popoescu Colibași – Brașov

Rugby. Cupa României (Grupa B – etapa 3), 24 august, ora 11:00: Dinamo – Steaua. Stadion Florea Dumitrache – Dinamo

Canotaj. Campionatele Mondiale de seniori, 25 august – 01 septembrie, Linz (Austria)

Kaiac-canoe. Campionatele Mondiale de seniori, 21-25 august, Szeged (Ungaria)

Judo. Campionatele Mondiale de seniori, 25 august – 01 septembrie, Japonia

ANUNTURI AGREMENT

• Începând cu data de 15 august a.c., Bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu – Dinamo va fi închis pentru lucrări de mentenanță. În perioada cât acesta va fi indisponibil, activitatea de inițiere și agrement se va desfășura în bazinul descoperit, conform orarului ce va fi stabilit săptămânal. Programul va fi afișat atât pe site-ul www.csdinamo.ro, cât și la avizierul bazinului descoperit.

• Bazinul descoperit din incinta Complexului Sportiv Dinamo s-a redeschis pentru public începând cu data de 15 iunie a.c. Programul bazinului descoperit:

luni-vineri:

09:00 - 13:00 inițiere; 13:00 - 21:00 agrement

sâmbătă și duminică:

08:00 - 20:00 agrement

ANUNȚ PRESELECTIE

Anunț de preselecție a membrilor Colegiului pentru Consultarea Asociațiilor și Fundațiilor. Accesează aici

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 349 vizitatori online