Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Lupte greco-romane

Lupte greco-romane

Lupte. Tiberiu Barbazan, campion national de tineret

barbazan_CN_tineret_2015Sportivii de la CS Dinamo au obținut cinci medalii la Campionatele Naționale de lupte pentru tineret, competiție desfășurată între 6-8 noiembrie la Odorheiu Secuiesc. Cel mai important rezultat l-a obținut Tiberiu Barbazan, care a câștigat titlul național la stilul greco-romane, categoria 130 kg.

Citeşte mai mult... [Lupte. Tiberiu Barbazan, campion national de tineret]
 
 
Lupte greco-romane. Două competiții, zeci de copii în Sala Dinamo

Mem_Dolipschi_15_07Sala de lupte din Complexul Sportiv Dinamo a găzduit sâmbătă, 17 octombrie, două competiții rezervate copiilor și cadeților, "Memorialul Victor Dolipschi - ediția a VI-a" și "Memorialul Alexandru Ruszi". Aproape o sută de copii, din București, dar și din Giurgiu, Brașov, Bușteni, Constanța sau Câmpulung, au venit să-și măsoare forțele în lupta cea dreaptă.

Citeşte mai mult... [Lupte greco-romane. Două competiții, zeci de copii în Sala Dinamo]
 
 
Lupte. Alin Alexuc, calificat la JO dupa ce s-a clasat pe 5 la Mondiale

gr_98kg_timchenko_ukr_df._alexuc_rouLuptătorul dinamovist Alin Alexuc (25 de ani / greco-romane) s-a clasat pe locul cinci la Campionatele Mondiale din SUA (Las Vegas), calificându-se astfel la JO de la Rio 2016. După ce l-a învins în sferturile categoriei 98 kg pe chinezul Di Xiao, Alexuc a intrat aproape imediat pe saltea, pentru semifinala cu armeanul Aleksanyan. Efortul depus în sferturi l-a costat pe luptătorul român, care a rezistat numai o repriză în fața celui care avea să câștige aurul mondial. În meciul pentru bronz, Alexuc a cedat în fața ucraineanului Dimitriy Timchenko.

Citeşte mai mult... [Lupte. Alin Alexuc, calificat la JO dupa ce s-a clasat pe 5 la Mondiale]
 
   
Lupte. Alexuc și Munteanu, medalii de aur la Internaționalele României

L_Munteanu_VLuptătorii dinamoviști Virgil Munteanu (foto, în albastru - 59 kg) și Alin Alexuc (130 kg) au cucerit medalii de aur în prima zi a Internaționalelor României - ”Turneul Ion Cornianu și Ladislau Simon”, competiție găzduită de Sala Polivalentă din Capitală. Palmaresul dinamoviștilor de la secția de greco romane în cadrul turneului care a reunit peste 350 de sportivi din 20 de țări, la toate stilurile, a fost completat de medalia de argint obținută de Tomi Hinoveanu la categoria 71 kg.


Fotografii: Mihai Neacșu

Citeşte mai mult... [Lupte. Alexuc și Munteanu, medalii de aur la Internaționalele României]
 
 
Baku 2015. Luptătorul Virgil Munteanu, învins în sferturi de finală

Baku_21_luptePrima zi de întreceri la Jocurile Europene de la Baku a adus în arenă toți cei trei luptători de greco-romane de la Dinamo București. Dintre ei, cel mai sus a ajuns Virgil Munteanu (59 kg), învins în sferturile de finală de moldoveanul Victor Ciobanu (scor 3-1). Munteanu, medaliat cu bronz la CE de la Tampere (2008), trecuse anterior de Csongor Knipli (Ungaria /3-0) și de Fatih Ucuncu (Turcia / 3-1). Tomi Hinoveanu (71 kg) a pierdut în primul tur, iar Alin Alexuc (98 kg) a cedat în optimi (0-5) la Tsimafei Dzeinichenka (Belarus). Niciun luptător nu a fost recalificat.

CS Dinamo, 13 iunie 2015, ora 12:15

 
   

Pagina 10 din 15

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Program Competitional

Săptămâna 15-21 iulie 2019

Atletism. Campionatele Europene juniori U20, 18-21 iulie, Boras (Suedia)

Ciclism. Campionatul Național XCO, 18-21 iulie, Domenile – Herneacova, Timiș

Lupte. Campionatul Național seniori, 18-21 iulie, Reșița

Scrimă. Campionatul Mondial de seniori, 15-23 iulie, Budapesta (Ungaria)

ANUNTURI AGREMENT

• Începând cu data de 15 august a.c., Bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu – Dinamo va fi închis pentru lucrări de mentenanță. În perioada cât acesta va fi indisponibil, activitatea de inițiere și agrement se va desfășura în bazinul descoperit, conform orarului ce va fi stabilit săptămânal. Programul va fi afișat atât pe site-ul www.csdinamo.ro, cât și la avizierul bazinului descoperit.

• Bazinul descoperit din incinta Complexului Sportiv Dinamo s-a redeschis pentru public începând cu data de 15 iunie a.c. Programul bazinului descoperit:

luni-vineri:

09:00 - 13:00 inițiere; 13:00 - 21:00 agrement

sâmbătă și duminică:

08:00 - 20:00 agrement

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 396 vizitatori online