Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home
FiipregatitDSU_Banner_300-x48-px
Tenis – Rosal Trophy: 30 iunie - 8 iulie, Bucureşti

Parcul Sportiv Dinamo Bucureşti – gazda turneului internaţional Rosal Trophy 2012

Afis_Futures_BucurestiÎn perioada 30 iunie – 8 iulie 2012, Parcul Sportiv Dinamo Bucureşti, din şoseaua Ştefan cel Mare nr. 5-7, găzduieşte, pentru prima dată, un turneu futures internaţional, cu premii totale în valoare de 10.000 euro, care se va desfăşura în incinta noii baze de tenis, pe cele 6 terenuri moderne, aflate la un standard de calitate şi dotare corespunzătoare nivelului unui asemenea eveniment sportiv internaţional. Turneul este organizat de către Federaţia Română de Tenis, în parteneriat cu Clubul Sportiv Dinamo Bucureşti.

La această competiţie vor participa 88 de sportivi proveniţi din întreaga lume, 64 dintre aceştia urmând să se confrunte în calificări unde se vor bate pentru ocuparea celor 8 locuri care le sunt rezervate pe tabloul final al competiţiei, tablou pe care sunt deja înscrişi 20 de sportivi cei mai bine clasaţi în ierarhia internaţională, dintre participanţi, alături de încă 4 care au primit wild carduri din partea organizatorilor.

Accesul publicului la această competiţie este liber şi este deschis zilnic, în perioada competiţiei, între orele 900 şi 1800.

Prin intermediul website-ului nostru vă vom ţine permanent la curent cu privire la desfăşurarea competiţiei şi la rezultatele obţinute de participanţi.

Autorul articolului: Florin Nan - CS Dinamo, 28 iunie, ora 1300

 
Rugby - minirugby

Cupa „Prietenia” – C.S. Dinamo Bucuresti vs C.S.O. Pantelimon

T_09În data de 23 iunie a.c., pe stadionul “Velodrom” din incinta Parcului Sportiv Dinamo, s-a desfăşurat prima ediţie a Cupei “Prietenia” la minirugby, în organizarea Centrului de copii şi juniori al Secţiei de rugby din cadrul C.S. Dinamo Bucureşti (coordonat de prof. Cristian Hîldan şi având ca antrenori pe Bogdan Muntean şi Cătălin Enache).

Manifestarea a fost prilejuită de o înţelegere amiabilă între cluburile C.S. Dinamo Bucureşti şi C.S.O. Pantelimon privind organizarea unor meciuri-test, în fapt fiind vorba despre o pregătire comună pentru ediţia de campionat 2012 - 2013.

Citeşte mai mult... [Rugby - minirugby]
 
Olimpiada de la Beijing din 2008

Can_01„O lume, un vis”

A 29-a ediţie a Jocurilor Olimpice de Vară s-a aflat sub sloganul „One world, one  dream” – „O lume, un vis”, bine arcuit pe această gazdă inegalabilă care a fost China, cu cei peste  5000 de ani de istorie şi tradiţie. Beijing-ul avea să fie, într-adevar, timp de două săptămâni (8–24 august 2008), „o lume, un vis”, grandoarea competiţiei în sine fiind dată, evident, şi  datorită organizării minuţioase, spectacularului. 

Indiscutabil, China şi-a onorat cu succes rolul de gazdă. Au fost cele mai scumpe Jocuri. Chinezii au investit nu mai puţin de 43 miliarde de dolari! Au beneficiat de peste un  milion de voluntari! Organizatorii au uimit şi prin arenele create pentru evenimentul planetar,  precum „Bird’s  Nest” („Cuibul de Pasăre”) – cu cele 91.000 locuri sau „Water Cube”  (“Cubul cu Apă”), structuri sportive incredibile. Nu mai  puţin de 80 de şefi de state şi de guverne au fost prezenţi la fastuosul ceremonial de deschidere a Olimpiadei. Şi tot la  capitolul statistici: 4,7 miliarde de telespectatori a constituit o cifră record, fiind calificat drept cel mai urmărit eveniment din toate timpurile, potrivit  unui  studiu  Nielsen.

Citeşte mai mult... [Olimpiada de la Beijing din 2008]
 
Kaiac-Canoe – Campionatul European, Zagreb 2012

Cupa_Din.11_mai_117Rezultat de exceptie pentru lotul Romaniei Campionatul European

În perioada 22-24 iunie, la Zagreb, s-a desfăşurat ultima ultima şi cea mai importantă verificare înaintea Jocurilor Olimpice de la Londra.

Şi, cum în kaiac-canoe conteaza mai mult Europa, clasamentul poate reprezenta o ierarhizare exactă a valorii sportivilor din ciclul actual de pregătire. Romania s-a clasat pe locul 4 în clasamentul pe naţiuni, după Germania,Ungaria şi Belarus. Germania, după mulţi ani de ezitări, revine în fruntea ierarhiei mondiale a sportului la toate disciplinele, ceea ce se va vedea, probabil, şi la Londra. Ungaria are o mare tradiţie în acest sport iar Belarusul reprezintă şcoala rusă de sporturi nautice.

Citeşte mai mult... [Kaiac-Canoe – Campionatul European, Zagreb 2012]
 
Canotaj - Lotul olimpic s-a intors din Germania

MirceaRomanDeclarația antrenorului Lotului Olimpic de Canotaj feminin

La întoarcerea de la ultima Regată de Cupă Mondială din înaintea J.O., care s-a derulat weekendul trecut, la Munchen, antrenorul Lotului Olimpic de Canotaj Feminin - Mircea Roman, a făcut următoarea declarație pentru cititorii website-ului nostru.

Mircea Roman: Acest turneu a fost ultima verificare din înaintea Jocurilor Ollimpice de la Londra-2012. Echipajele noastre au demonstrat un real progres în comparație cu primul turneu de la Belgrad. Echipajul 8+1 alcătuit din sportivele: Roxana Cogeanu, Nicoleta Albu, Cristina Grigoraș, Irina Dorneanu, Camelia Lupașcu, Eniko Mironcic, Adelina Cojocariu, Ioana Rotaru și cârmăcița Talida Gîdoiu, a câștigat locul II cu un timp de 6'20,72'', în condiții meteorologice de vânt ”contră”. Locul I la acest turneu a aparținut echipajului din Canada, care a realizat timpul de 6'19,31''. Locul III a fost câștigat de echipajul Angliei cu un timp de 6'22,31'', urmat de Olanda cu timpul de 6'22''.

Citeşte mai mult... [Canotaj - Lotul olimpic s-a intors din Germania]
 
Scrimă – Campionatul European 2012

Sc_CN_27Argint pentru România la campionatul din acest an

Localitatea Legrano din Italia a fost gazda Campionatului European de scrimă, ediţia 2012.

Elevii antrenorului Mihai Covaliu au câştigat medalia de argint, fiind învinşi în finală de echipa Rusiei, cu scorul de 45-42.

Echipa României, având în componenţa sa pe Rareş Dumitrescu, Gelu Zalomir, Tiberiu Dolniceanu şi Alexandru Şireţeanu a învins în sferturile de finală formaţia Georgiei, cu scorul de 45-36, şi formaţia Belarusului, în semifinală, cu scorul de 45-36.

Autorul articolului și foto: Mihai Neacșu – CS Dinamo, 20 iunie, ora 000

 
Atletism – Campionatul Național de Tineret si Grand Prix pentru seniori

Atletism_01Vineri 15 iunie şi sâmbătă 16 iunie, stadionul Dinamo a fost gazda Campionatului National de Tineret şi a concursului de Grand Prix pentru seniori, competiții care au stat mai mult sub semnul baremurilor pentru Jocurile Olimpice.

Sportivii care au reuşit calificarea vin la concursuri cu teme de pregătire clare, așa cum s-a întâmplat cu Marian Oprea care a sărit la lungime pentru a exersa ultimul pas la triplu-salt. Şi, chiar dacă a depășit toate cele şase încercări, antrenoarea lui Marian, profesoara Doina Anton, ne spunea că a fost foarte util acest concurs pentru elevul ei în pregătirea pentru Londra.

Angela Moroşanu a alergat la 200 m, chiar dacă proba ei este 400m garduri, şi a câştigat în faţa Andreei Ogrezeanu, cu timpul de 23,26 s.

Citeşte mai mult... [Atletism – Campionatul Național de Tineret si Grand Prix pentru seniori]
 
Canotaj – Campionatul European de juniori

Succes românesc la Campionatul European de juniori – 8 medalii: 4 de aur și 4 de argint

Frumoasa bază nautică de la Bled din Slovenia a găzduit anul trecut C.M  de seniori iar anul acesta C.E. de juniori.

La proba 8+1 dinamovistele Denisa Albu, Giorgiana Cucu, Elena Turta, Augustina Danciu, Teodora Berindei, Ana Maria Boca împreună cu colegele Iuliana Popa, Alina Pop și cârmăcița Geanina Beleaga, au câștigat primul loc după o cursă foarte disputată, cu timpul de 6.20.89 minute. Pe locul 2 s-a situat echipajul Italiei, 6.30.00 minute, urmate de echipa din Belarus, 6.33.30 minute.

Ambarcațiunea de 4X cu Andreea Tătaru, Dorina Otea, Ioana Vrînceanu și Viviana Bejenariu, au câștigat medalia de aur cu timpul de 6.32.90, urmate de Belarus – 6.39.68 și Italia – 6.42.40.

Citeşte mai mult... [Canotaj – Campionatul European de juniori]
 
Gimnastica - FIG Challenger Cup, Gent 2012

Gimnastica1Sâmbătă şi duminică s-au desfaşurat, în oraşul belgian Gent, întrecerile concursului internaţional de gimnastică artistică aflat în calendarul FIG, concurs care a reuşit să aducă la start o parte dintre  cei mai valoroşi gimnaşti şi gimnaste din lume.

Şi, chiar dacă belgienii preferă fotbalul și ciclismul, celebrul Eddy Mercks fiind un fel de erou național în Belgia, sala de concurs a fost plină de un public cunoscător şi interesat de acest sport. Baieţii nu au reuşit să prindă finala la niciun aparat, în timp ce, la fete, atât veterana Cătălina Ponor, cât şi Diana Bulimar au urcat pe podiumul de premiere.

Solul a fost câștigat clar de Diana care, aşa cum a consemnat şi presa belgiană, a venit la acest concurs cu elemente tehnice noi, atât pentru a le încerca în concurs dar şi pentru a lua "pulsul" arbitrilor. Cu o notă de start foarte bună, Diana Bulimar a câștigat detaşat cu un punctaj de 14,375 puncte, fiind urmată de Saşa Golob, din Slovacia, cu 13,550 puncte, de Lisa Top, din Olanda, tot cu 13,550 puncte şi pe locul III sportiva din Uzbechistan, Luisa Galiulova.

La bârnă, Cătălina Ponor a obtinut 15,025 puncte, fiind urmată de Laura Bulimar, cu 14,625 puncte și de grecoaica Luisa Millousi cu 14,500 puncte.

Vor mai fi concursuri in aceste două luni până la startul Jocurilor Olimpice şi toţi sportivii vor încerca să vină în faţa publicului şi a brigazilor de arbitrii cu elemente tehnice din ce în ce  mai spectaculoase şi mai bine puse la punct, de la un concurs la altul.

Autorul artiolului și foto: Mihai Neacșu – CS Dinamo, 11 iunie, ora 2300

 
Rugby – Legendarul Ion Constantin s-a stins din viaţă

Ion Constantin a fost sportiv şi angajat al C.S. Dinamo Bucureşti în perioada 1970 – 1986

 Fosta glorie sportivă, Ion Constantin a contribuit la multe rezultate excepţionale ale echipei de rugby dinamoviste dar şi ale echipei naţionale, unde a fost selecţionat de 37 ori. Pe plan internaţional a fost supranumit Regele loviturilor de pedeapsă .

Este o pierdere prematură pe care o regretăm.

C.S. Dinamo Bucureşti  transmite condoleanţe familiei îndoliate şi prietenilor apropiaţi.

 
<< Început < Anterior 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 Următor > Sfârşit >>

Pagina 260 din 297

Program Competitional

Săptămâna 13-19 mai 2019

Baschet. Liga Națională, grupa 5-8 (semifinală, meci 2), 15 mai, ora 19:00: Dinamo Știința - SCM Timișoara. Sala Dinamo. Meciul 3 (dacă e cazul), 18 mai: Timișoara – Dinamo Știința

Handbal. Liga Națională, finala (meci 1), 15 mai, ora 18:05: HC Dobrogea Sud Constanța – Dinamo

Rugby. Superliga CEC Bank, grupa 5-8 (semifinală), 18 mai, ora 11:00: SCM Gloria Buzău – Dinamo

Gimnastică. Campionatul Național de junioare III, 17-19 mai, Arad

Haltere. Cupa României pentru tineret, 13-17 mai, Onești

Judo. Cupa României, 17-19 mai, Poiana Brașov

Scrimă. Campionatul Național de tineret – sabie (masculin și feminin), 16-19 mai, București

Scrimă. Cupa Mondială – spadă feminin, 17-19 mai, Dubai

ANUNTURI AGREMENT

• În ziua de vineri, 17 mai a.c., activitățile de inițiere și agrement în piscina de 50 de metri din cadrul Bazinului olimpic acoperit Anatolie Grințescu Dinamo se vor încheia la ora 20:50.
Vă mulțumim pentru înțelegere!

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Alegeri Europarlamentare

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Clubul Sportiv Dinamo București | Reclama ta aici

Vizitatori online

Avem 379 vizitatori online

VCL_web_banner

VCL_2018_logo

ehftv

image001