Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home

Social Media / ne găsiți și aici

facebook

instagram

twitterDavid Popovici - înotătorul anului 2022 în lume

20211124_David_Popovici__foto__15

ACADEMIILE CS DINAMO

Fotbal
Polo
Tenis
Dans_Sportiv
Handbal

 

PARTENERI CS DINAMO

logo_Baumit-1
Sigla_Erbasu

sigl-delta-noua._CU_ROSU_1

SIGLA_SUPERBET

logo-bucovinaRO-sete-de-echilibru-copy-cu-alb

measport-png

ivascular

Sigla_PWS-1

sigla_noua_med_KKK-1

Kelme_romania

logo-Copy-2

Ghid informare

Ghid_informare_cetateni
Olimpiada de la Sydney din 2000

Dinamo pe locul 15 din … 198 de ţări !

Canotaj_81_SydneyEdiţia cu numărul 28 a Jocurilor Olimpice de Vară s-a desfăşurat la Sydney, în Australia, în perioada 15 septembrie – 1 octombrie 2000. A fost ultima Olimpiadă a Mileniului 2. Suprema competiţie planetară avea să revină pe continentul australian după 44 ani (Melbourne 1956 – Sydney 2000). Cu acest prilej a mai căzut un record, anume cel al ţărilor participante: 198 ! În programul Jocurilor Olimpice au figurat nu mai puţin de 29 de discipline sportive (câteva, chiar, în premieră). România a abordat Jocurile la 16 dintre probe. Ce s-a putut vedea cu ochiul liber, cum se spune? Gigantismul organizatoric (să amintim doar prezenţa a 6000 de poliţişti şi militari care au asigurat paza sportivilor!). Şi asta cu toate că, în dese rânduri, Comitetul Internaţional Olimpic a susţinut „redimensionarea programului olimpic”. Oricum, Olimpiada de Vară de la Antipozi a fost o sărbătoare măreaţă, impresionantă, cu dominantă înalta tehnologie. O reuşită urmărită de circa 3,5 miliarde de oameni de pe glob.

Citeşte mai mult... [Olimpiada de la Sydney din 2000]
 
Judo – Campionatele Naționale pe echipe, Iași, 16-18 martie

Aur pentru sportivii dinamoviști din Brașov la competiția națională din acest an

judo_iasiLa sfârşitul săptămânii trecute, s-au disputat la Iaşi, întrecerile campionatului naţional pe echipe, cu participarea a nouă formaţii masculine şi cinci feminine din toată țara.

C.S. Dinamo Bucureşti - Centrul Sportiv Braşov a participat cu echipa pregatită de Vasile Blendica şi Simion Toplician, obţinând medalia de aur, după ce au învins în semifinală echipa CSA Valeriana Târgovişte cu scorul de 5-0 (ipponaveraj 50-0) iar în finală echipa  SC Miercurea Ciuc cu scorul de 3-2 (ipponaveraj 30-20).  

Lotul dinamovist de la Centrul Sportiv Braşov, care a participat la competiția națională din acest an, a cuprins următorii judoka: Remus Lazea (cat. 66 kg), Ștefan Bichişan (73 kg), Cristian Bodârlău (81 kg), Răzvan Ungureanu (81 kg), Valentin Radu (90 kg), Lehel Szocs (90 kg), Valentin Perdivară (+90 kg) și Valentin Bărbulescu (+90 kg).

Autorii articolului: Bianca Bârsan și Florin Nan – CS Dinamo, 21 martie, ora 1930

 
Tir - Campionatul National (aer comprimat) de juniori și seniori, 2012

Rezultate foarte bune pentru sportivii dinamoviști

T_77Duminică, 18 martie, s-a încheiat Campionatul Național de Tir, aer comprimat, atât la juniori cât și la seniori. Dinamo a avut un parcurs remarcabil prin echipele pe care le-a prezentat la startul acestei competiții și prin tinerii sportivi pe care i-a promovat în focul acestui campionat deloc ușor. Iar când spunem de tineri promovați, ne gândim, în primul rând, la Ioana Cristea (foto) și Laura Ilie, două tinere care promit nu numai pentru competiția internă, cât mai ales pentru viitoarele competiții internaționale.

La juniori, proba de pușcă-aer comprimat, campioană a ieșit Ioana Cristea, în timp ce Laura Ilie a ocupat locul III. La seniori, proba de pușcă-aer comprimat 40 f, campioană a ieșit tot Ioana Cristea care a reusit 396 p din 400 posibile. Diferența de la 396 la 400 este foarte mare în tir, adică de la campion național la campion olimpic. Și, pentru a fi și pe înțelesul celor mai puțin familiarizați cu tirul, trebuie precizat că, în finală, decarul are 10 fracțiuni, în funcție de poziționarea loviturii în interiorul cercului.

Locul doi la senioare a fost ocupat de Laura Ilie, cu 391 p. În proba masculină, Alin Moldovan a ocupat locul II cu 589 p., la egalitate cu stelistul Marius Vasile care a ocupat locul I cu 8 zecimi mai mult decât Alin, acele zecimi de decar de care vorbeam mai sus.

Citeşte mai mult... [Tir - Campionatul National (aer comprimat) de juniori și seniori, 2012]
 
Comunicat de presă al C.S. Dinamo București

Invitatie la conferinta de presa organizată de C.S. Dinamo Bucuresti si S.C.C. Erbasu S.A, miercuri 21 martie, de la ora 1200, la Hotelul Erbas

C.S. Dinamo București organizează, miercuri, 21 martie, ora 1200 la Hotel Erbas, str. Av. Alexandru Șerbănescu nr. 27, Sector 1, București, o conferință de presă de anunțare a noului nostru parteneriat cu S.C. Construcții Erbasu S.A., realizat pentru a sprijini pregătirea sportivilor dinamoviști, calificați pentru Jocurile Olimpice de la Londra, eveniment care se va desfășura în luna august a acestui an.

La conferința de presă vor participa: Elisabeta Lipa, presedintele C.S. Dinamo București, Romeo Cristian Erbașu, director general al S.C.Constructii Erbasu S.A, George Cosac, vicepresedintele C.S. Dinamo București, Marius Urzică și Mihai Covaliu, multimpli campioni, acum atrenori în cadrul clubului, invitați, personalități din lumea sportului precum și sportivii care vor beneficia de această sponsorizare.

Citeşte mai mult... [Comunicat de presă al C.S. Dinamo București]
 
Atletism - Cupa Europei la aruncări

Mihai_GrasuÎn perioada 17-18 martie, în localitatea Bar din Muntenegru, s-a desfășurat Cupa Europei la aruncări, competiție ce a reunit la startul ei crema sportivilor europeni la aceste discipline sportive. Dinamo a participat la această competiție cu trei sportivi.

Nicoleta Grasu a ocupat locul 6 cu o aruncare de 60.34 m. Nicoleta este la primul concurs outdoor din acest an, lipsindu-i și antrenamentele in aer liber, ceea ce s-a și văzut în concurs, ea având patru rateuri și o aruncare de 59.01 m în afara aruncării care i-a adus poziționarea finală. Îi dorim Nicoletei să ajungă cât mai repede la forma pe care și-o dorește și ne-o dorim cu toții, pentru că mai sunt doar patru luni până la Jocurile Olimpice de vară.

Pe locul I la disc feminin s-a clasat Muller Nadine din Germania, cu un rezultat de 68.89 m, iar pe locul doi sportiva din Rusia, Pishcalnikova Daria, cu o aruncare de 63.86 m. Locul III a fost ocupat de franțuzoaica  Robert-Michan Melina,cu o aruncare de 63.03m.

Citeşte mai mult... [Atletism - Cupa Europei la aruncări]
 
Rugby - Cupa Europeană a Națiunilor

Înfrânt, dar cu capul sus. 

IMAG0155În sfârşitul de săptămână care a trecut, echipa naţională de rugby a României a fost învinsă, la Madrid, în Cupa Europeană a Naţiunilor, de echipa gazdă, cu scorul de 13-12.

Cu acest prilej Ion Adrian, component al echipei Dinamo Bucureşti şi-a notat prima selecţie pentru stejari: „A fost greu dar știam că este o șansă mare pentru mine și am încercat să profit la maxim de ea” a declarat Adrian pentru website-ul nostru.

Meciul a fost unul aprig disputat, cu contacte dure și faze de joc în plină viteză, dar jucătorul nostru nu a dat niciun pas înapoi și a reușit să își depășească propriile limite. “L-am aruncat în luptă pentru că știam că este un jucător puternic și se va dedica cu trup și suflet. S-a văzut că nu are meciuri jucate în acest sezon dar a demonstrat că este capabil să joace în prima echipă, iar pentru dăruirea și entuziasmul de care a dat dovada îl felicit!” a declarat Lynn Howells consultantul IRB al echipei României.

Un episod care demonstrează, încă o dată, că aici, la Dinamo, se cresc adevăratele valori și se perpetuează un spirit de victorie, de la o generație la alta, cum este și cazul lui Adrian, fiul internaționalului român Ion Adrian „Tarzan”, un adevărat exemplu, în teren, pentru toți jucătorii de rugby, plin de dăruire, devotament și forță, atribute care se pare ca au fost moștenite și de către fiul său. Adrian este unul dintre liderii noi generații, pentru toți cei care îmbracă tricoul alb-roșu și nu numai, iar pe această cale noi îi urăm multă baftă, în continuare, și cât mai multe apariții în tricoul Naționalei.

Autorul articolului: Horaţiu Bărgăunaş – CS Dinamo, 19 martie, ora 2230

 
<< Început < Anterior 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 Următor > Sfârşit >>

Pagina 614 din 656

Program Competitional

30 ianuarie - 5 februarie 2023

Handbal. Liga Națională (etapa 20, devans), 31 ianuarie, ora 18:00: CSM Oradea - Dinamo

Handbal. Liga Națională (etapa 16), 3 februarie, ora 17:30: SCM Politehnica Timișoara – Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 15), 31 ianuarie, ora 18:00: Dinamo – CSM Constanța. Sala Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 16), 5 februarie, ora 15:00: Steaua – Dinamo. Sala Regimentului de Gardă Mihai Viteazul

Baschet. LNBM Mozzart (play-off, etapa 1), 4 februarie, ora 18:30: Dinamo – U BT Cluj-Napoca. Sala Dinamo

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 16), 4 februarie, ora 17:30: Rapid – Dinamo

Polo. Superliga masculină (etapa 12), 3 februarie, ora 19:00: CSM Oradea - Dinamo. Superliga (etapa 11), 5 februarie, ora 14:00: CSU Oradea - Dinamo

Bilete sezon 2022-2023

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Vizitatori online

Avem 260 vizitatori online

MCL2022_Web_740x370px

300821_ehfTV_Web_178x156px

CLM2022_FINAL4_Web_740x370_px