Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)

JOCURI SPORTIVE

        AFIS_Academie_fotbal
Home
imagine_principala_ROVACCINARE_dreptunghi
Handbal: Dinamo – C.S.M.București 24-22(11-11)

H18feb022Primul eveniment sportiv al weekendului s-a consumat la Călărași, cu puțin timp în urmă, unde echipa de handbal Dinamo din localitate a câștigat un meci important în compania unei formații cu ambiții mari în această ediție de campionat: C.S.M. București.

Așa cum prognozam, valoarea sensibil egală a celor două echipe s-a reflectat și în scorul partidei, diferența fiind făcută de o mai mare determinare din partea echipei dinamoviste, avantajul terenului propriu și aportul publicului care a susținut echipa gazdă. Tinerii antrenori Bota si Ene reușesc, așadar, într-un timp foarte scurt, să asambleze niste jucători tineri dar talentați și să formeze o echipă de care vom mai vorbi în acest campionat.

La finalul meciului, toată echipa a dedicat victoria domnului Ovidiu Semen, managerul echipei, omul care și-a dăruit toată energia pentru această echipă dar care, în acest moment, are niște probleme de sănătate pe care suntem siguri că va reuși să le depășească în cel mai scurt timp.

Îi felicităm pe învingătorii acestei partide și le mulțumim pentru momentele de satisfație pe care ni le-au oferit în această seară, dorindu-le, totodată, mult succes în confruntările viitoare.

Ultima oră: Sâmbătă, 1 octombrie, U. Bucovina Suceava a reușit acasă doar un rezultat de egalitate cu H.C. Odorhei, scor 34-34, rezultat în urma căruia a cedat locul 4 în clasament echipei Dinamo București, aflată acum la egalitate de puncte cu ocupanta locului 3, fiind însă despărțite de golaveraj. Duminică, 9 octombrie, Dinamo va primi vzita echipei din Suceava, în al doilea derby al etapei, după partida H.C. Odorhei - SMD Bacău (ocupantele locurilor 3 și 2 din clasament).

 
Avancronica sportivă a weekendului 30 septembrie – 2 octombrie
Sfârşitul acesta de săptămână se anunţă unul consistent în evenimente sportive care ne  pot atrage atenţia.

        Handbal: Astăzi, 30 septembrie, echipa de handbal Dinamo Municipal Călăraşi va întâlni pe teren propriu, formaţia CSM Bucuresti, într-un meci contând pentru etapa a 5-a a Ligii Naţionale. Se vor întâlni două echipe cu valori sensibil egale care, în clasament, sunt despărţite doar de un singur punct în favoarea echipei dinamoviste. În caz de victorie pentru Dinamo, aceasta ar putea să urce în clasament în locul Universităţii Bucovina, actuala ocupantă a locului 4 care are în această etapă un meci greu, chiar dacă se dispută acasă, cu H.C. Odorhei. În meciul de astăzi dinamoviştii au de partea lor tinereţea şi publicul călărăşan care suntem siguri că va umple Sala Sporturilor la ora meciului (1700), aşa încât aşteptăm cu emoţie şi multe speranţe această partidă.

       Volei masculin: Mâine, 1 octombrie, se dă startul unei noi ediţii a Campionatului naţional de volei masculin. Dinamo, cu o echipă nouă şi foarte tânără, îşi propune, ca de obicei, clasarea pe podium, lucru deloc uşor dar perfect posibil.  Mâine, la ora 1100, la sala Extreme din Capitală, Dinamo va primi vizita nou-promovatei în Divizia A1, „U” Timisoara. Suntem convinşi că timişorenii vor încerca să facă o figură frumoasă în faţa mult mai experimentatei echipe bucureştene, având ascendentul promovării în prima ligă valorică, însă mai mult ca sigur că valoarea dinamoviştilor se va reflecta în aspectul general al partidei şi mai ales în rezultatul final. Aşteptăm, totuşi, un meci frumos la Extreme unde vă invităm să ne bucurăm împreună de debutul acestei ediţii de campionat.

      Rugby: Sâmbătă, 1 octombrie, de la ora 1000, Braşovul va fi gazda partidei de rugby din cadrul semifinalelor Cupei României, dintre Dinamo Bucureşti şi R.C.M.U.V. Timişoara. Partidă foarte grea pentru dinamovisti, Timişoara având ca obiectiv câştigarea Cupei şi a Campionatului şi, nu în ultimul rând, vin după o victorie în faţa Stelei. Să nu uităm însă că cele două echipe sunt despărţite doar de un singur loc în Clasamentul Superligii iar Dinamo are capacitatea, în acest moment, să câştige în faţa oricărei echipe din acest campionat, aşa cum a demonstrat în urmă cu o săptămână, în „sferturi”, când a învins detaşat mult mai valoroasa echipă Farul din Constanţa.

      Baschet: Tot sâmbătă, 1 octombrie, începe şi Campionatul naţional de baschet. Dinamo Bucureşti va debuta în Divizia A, tot sâmbătă, la ora 1800, în faţa echipei C.S. Otopeni, în Arena de Baschet a Federaţiei. Meciul promite să fie unul spectaculos iar Dinamo, reîntoarsă în prima grupă valorică a campionatului, cu o echipă mult întinerită, trebuie să-şi demonstreze valoarea, ambiţia şi dorinţa de afirmare. Meciul va fi televizat, în direct, de TVR 3, însă vă aşteptăm în cocheta Arenă a Federaţiei, să vedem împreună spectacolul sportiv şi să fim aproape de echipa noastră de suflet, care are nevoie de susţinere şi încurajare din partea suporterilor la acest nou început de drum.

 
Fotbal - Finala Campionatului M.A.I. 2011

I.S.U. Dolj- I.S.U. Arges  2-1

F01Stadionul Dinamo a fost astăzi, 29 septembrie 2011, gazda finalei Campionatului de fotbal al M.A.I. - competiție organizată în fiecare an de către Centrul Cultural al ministerului. La fel ca de fiecare dată, competiția a reunit un număr important de echipe de la inspectoratele de poliție, jandarmi și situații de urgență din țară.

Și de această dată, titlul suprem a fost câștigat de mult mai titrații fotbaliști doljeni care evoluează, de altfel, și în Liga a III-a. Victoria la limită a venit însă după prelungiri, la sfârșitul timpului regulamentar de joc scorul fiind egal: 1-1. Evoluția scorului a reliefat foarte bine realitatea din teren: dârzenia și dorința de victorie a mult mai puțin experimentaților jucători ai echipei argeșene, le-au pus destule probleme campionilor, partida fiind, în ansamblu, una foarte disputată.

Oltenii câștigă pentru a 5-a oară consecutiv acest titlu ceea ce ne face să credem că Balaci și „Craiova Maxima” au lăsat în urmă nu numai niste rezultate extraordinare dar și o pasiune care durează și va mai dura multe generații.

 
Buletin informativ din partea Ministerului Administraţiei şi Internelor

Ministerul Administraţiei şi Internelor organizează, joi, 29 septembrie a.c., la sediul Clubului Sportiv Dinamo Bucureşti, turneul final de fotbal „Cupa M.A.I. la fotbal - 2011”.

Campionatul de fotbal al Ministerului Administraţiei şi Internelor este organizat, în fiecare an, la data de 1 martie,  de către  Centrul Cultural al M.A.I. şi reuneşte 24 de echipe, reprezentând structuri de ordine şi siguranţă publică la nivel naţional (poliţişti, jandarmi şi pompieri).

Mâine, cu începere de la ora 11.00, pe stadionul Dinamo II se va disputa finala mică între echipele Inspectoratul Judeţean de Poliţie Argeş şi Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Satu Mare, iar cu începere de la ora 15.00, va avea loc finala mare între echipa Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj(echipă legitimată în Liga a III a de Fotbal, denumită „Prometeu Craiova”) şi echipa Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş (echipă antrenată de fostul fotbalist legitimat la Clubul Rapid Bucureşti – Constantin Schumacher).

Cupa turneului va fi înmânată de Preşedintele Clubului Sportiv Dinamo Bucureşti, multipla campioană olimpică, Elisabeta Lipă.

***

Jurnaliştii sunt invitaţi să participe la cele două finale desfăşurate între echipele Ministerului Administraţiei şi Internelor, începând cu ora 11,00, respectiv ora 15.00.

Accesul publicului la turneul final de fotbal este liber.28 septembrie 2011
Direcţia Informare şi Relaţii Publice – Ministerul Administraţiei şi Internelor
 
Comitetul Olimpic și Sportiv Român și-a inaugurat noul sediu

SediuÎn decorul deosebit al acestei toamne însorite, în imediata apropiere a Arcului de Triumf, marți 27 septembrie a fost inaugurat noul sediu al C.O.S.R. și al Muzeului Sportului.

La festivitatea de inaugurare au participat: domnul Jaques Rogge - președinte C.I.O., domnul Patrick Hickey - președintele Comitetelor Olimpice Europene, precum și alți înalți demnitari din lumea olimpismului mondial. Amfitrionul a fost domnul Octavian Morariu, președintele C.O.S.R.

La ceremonie au participat și domnul Traian Băsescu - Președintele României, unii membri ai Guvernului, domnul Sorin Oprescu – Primarul General al Capitalei, oameni de afaceri și, bineînțeles, multă presă.

De la un asemenea eveniment nu puteau sa lipsească sportivii, laureații noștri olimpici, prezenți într-un număr foarte mare pentru că, așa cum spunea și domnul Jaques Rogge, raportat la numărul său de locuitori „Romania are un important număr de campioni olimpici”.

 

 
Canotaj - Campionatele Naţionale de la Snagov 2011

M18Săptămâna trecută, lacul Snagov a fost gazda Campionatelor Naţionale de Canotaj care au adus la startul întrecerii 15 cluburi din toată ţara. Este o tradiţie ca, după ce se desfăşoară cele mai importante întreceri internaţionale, să se desfaşoare şi Campionatele Naţionale, pentru a lăsa timp loturilor să lucreze fără presiunea concursurilor.

Cum era de aşteptat Dinamo şi Steaua au fost protagonistele acestei competiţii, sportivii dinamovişti câştigând şi anul acesta locul întâi în faţa rivalilor stelişti. Astfel, dinamovistii au câştigat opt locuri I la seniori şi două la tineret (6 la fete şi 4 la băieţi).

Până la urmă, această competiţie are menirea să aducă în atenţia antrenorilor de la lotul naţional sportivi de perspectivă şi, nu în ultimul rând, să confirme sau să infirme munca antrenorilor de la cluburi.

Anul viitor Londra va fi capitala sportului mondial iar canotajul poate să aducă medalii care să ne facă să privim sportul de performanţă cu alţi ochi şi cu alte disponibilităţi financiare.

 
<< Început < Anterior 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 Următor > Sfârşit >>

Pagina 619 din 625

Agrement Fitness

Program Competitional

Săptămâna 17-23 ianuarie 2022

Baschet. Liga Națională de Baschet Masculin (etapa 17), 23 ianuarie, ora 19:00: Dinamo – CSO Voluntari. Sala Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 13), vineri 21 ianuarie, ora 18:00 (TVR 3): Dinamo – SCMU Craiova. Sala Dinamo

Volei feminin. Cupa României (sferturi de finală, retur), 19 ianuarie, ora 17:00: CSO Voluntari - Dinamo

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 13), sâmbătă 22 ianuarie, ora 17:00: Dinamo – CSM Lugoj. Sala Dinamo

Polo. Superliga (etapa 9), 20-21 ianuarie: Sportul Studențesc – Dinamo. Bazin Floreasca

Scrimă. Campionatul Național de cadeți și juniori la sabie (masculin și feminin), 18-22 ianuarie, București

Tir. ISSF Grand Prix Osijek, 18-22 ianuarie, Croația

Agrement Natație

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Sinteza DGA

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Vizitatori online

Avem 534 vizitatori online

300821_MCL2022_Web_178x156px

300821_ehfTV_Web_178x156px

300821__MF4_22_Web_178x156px