Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)

JOCURI SPORTIVE

        AFIS_Academie_fotbal
Home
imagine_principala_ROVACCINARE_dreptunghi
Fotbal - Finala Campionatului M.A.I. 2011

I.S.U. Dolj- I.S.U. Arges  2-1

F01Stadionul Dinamo a fost astăzi, 29 septembrie 2011, gazda finalei Campionatului de fotbal al M.A.I. - competiție organizată în fiecare an de către Centrul Cultural al ministerului. La fel ca de fiecare dată, competiția a reunit un număr important de echipe de la inspectoratele de poliție, jandarmi și situații de urgență din țară.

Și de această dată, titlul suprem a fost câștigat de mult mai titrații fotbaliști doljeni care evoluează, de altfel, și în Liga a III-a. Victoria la limită a venit însă după prelungiri, la sfârșitul timpului regulamentar de joc scorul fiind egal: 1-1. Evoluția scorului a reliefat foarte bine realitatea din teren: dârzenia și dorința de victorie a mult mai puțin experimentaților jucători ai echipei argeșene, le-au pus destule probleme campionilor, partida fiind, în ansamblu, una foarte disputată.

Oltenii câștigă pentru a 5-a oară consecutiv acest titlu ceea ce ne face să credem că Balaci și „Craiova Maxima” au lăsat în urmă nu numai niste rezultate extraordinare dar și o pasiune care durează și va mai dura multe generații.

 
Buletin informativ din partea Ministerului Administraţiei şi Internelor

Ministerul Administraţiei şi Internelor organizează, joi, 29 septembrie a.c., la sediul Clubului Sportiv Dinamo Bucureşti, turneul final de fotbal „Cupa M.A.I. la fotbal - 2011”.

Campionatul de fotbal al Ministerului Administraţiei şi Internelor este organizat, în fiecare an, la data de 1 martie,  de către  Centrul Cultural al M.A.I. şi reuneşte 24 de echipe, reprezentând structuri de ordine şi siguranţă publică la nivel naţional (poliţişti, jandarmi şi pompieri).

Mâine, cu începere de la ora 11.00, pe stadionul Dinamo II se va disputa finala mică între echipele Inspectoratul Judeţean de Poliţie Argeş şi Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Satu Mare, iar cu începere de la ora 15.00, va avea loc finala mare între echipa Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj(echipă legitimată în Liga a III a de Fotbal, denumită „Prometeu Craiova”) şi echipa Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş (echipă antrenată de fostul fotbalist legitimat la Clubul Rapid Bucureşti – Constantin Schumacher).

Cupa turneului va fi înmânată de Preşedintele Clubului Sportiv Dinamo Bucureşti, multipla campioană olimpică, Elisabeta Lipă.

***

Jurnaliştii sunt invitaţi să participe la cele două finale desfăşurate între echipele Ministerului Administraţiei şi Internelor, începând cu ora 11,00, respectiv ora 15.00.

Accesul publicului la turneul final de fotbal este liber.28 septembrie 2011
Direcţia Informare şi Relaţii Publice – Ministerul Administraţiei şi Internelor
 
Comitetul Olimpic și Sportiv Român și-a inaugurat noul sediu

SediuÎn decorul deosebit al acestei toamne însorite, în imediata apropiere a Arcului de Triumf, marți 27 septembrie a fost inaugurat noul sediu al C.O.S.R. și al Muzeului Sportului.

La festivitatea de inaugurare au participat: domnul Jaques Rogge - președinte C.I.O., domnul Patrick Hickey - președintele Comitetelor Olimpice Europene, precum și alți înalți demnitari din lumea olimpismului mondial. Amfitrionul a fost domnul Octavian Morariu, președintele C.O.S.R.

La ceremonie au participat și domnul Traian Băsescu - Președintele României, unii membri ai Guvernului, domnul Sorin Oprescu – Primarul General al Capitalei, oameni de afaceri și, bineînțeles, multă presă.

De la un asemenea eveniment nu puteau sa lipsească sportivii, laureații noștri olimpici, prezenți într-un număr foarte mare pentru că, așa cum spunea și domnul Jaques Rogge, raportat la numărul său de locuitori „Romania are un important număr de campioni olimpici”.

 

 
Canotaj - Campionatele Naţionale de la Snagov 2011

M18Săptămâna trecută, lacul Snagov a fost gazda Campionatelor Naţionale de Canotaj care au adus la startul întrecerii 15 cluburi din toată ţara. Este o tradiţie ca, după ce se desfăşoară cele mai importante întreceri internaţionale, să se desfaşoare şi Campionatele Naţionale, pentru a lăsa timp loturilor să lucreze fără presiunea concursurilor.

Cum era de aşteptat Dinamo şi Steaua au fost protagonistele acestei competiţii, sportivii dinamovişti câştigând şi anul acesta locul întâi în faţa rivalilor stelişti. Astfel, dinamovistii au câştigat opt locuri I la seniori şi două la tineret (6 la fete şi 4 la băieţi).

Până la urmă, această competiţie are menirea să aducă în atenţia antrenorilor de la lotul naţional sportivi de perspectivă şi, nu în ultimul rând, să confirme sau să infirme munca antrenorilor de la cluburi.

Anul viitor Londra va fi capitala sportului mondial iar canotajul poate să aducă medalii care să ne facă să privim sportul de performanţă cu alţi ochi şi cu alte disponibilităţi financiare.

 
Rugby - Cupa României: Dinamo Bucureşti - Farul Constanţa 36-20

DC22Reuşită excepţională a rugbyştilor dinamovişti în faţa puternicei echipe constănţene, sâmbătă, în sferturile de finală ale Cupei României, având în vedere că nu este usor să joci cu Farul nici în meciuri amicale, dar să mai joci şi într-o competiţie care este un obiectiv pentru orice echipă din primele trei-patru ale campionatului naţional.

După victoria categorică din weekend, Dinamo ajunge în faza semifinalelor Cupei României, alături de CSM Bucureşti, Timişoara şi Baia Mare. Azi echipele semifinaliste îşi vor afla adversarele iar sâmbăta viitoare se vor confrunta pentru calificarea în marea finală.

Dinamo, cu o echipă tânără, începe să joace pe zi ce trece mai bine şi anunţă, prin jocul pe care îl prestează, că este capabilă să se bată până la ultimul meci, atât pentru Campionat cât şi pentru Cupă.

Veniţi la meciurile dinamoviştilor şi o să vă convingeţi de valoarea şi potenţialul acestei echipe de care se leagă multe dintre speranţele noastre.
 
Campionatul Mondial de Box de la Baku - 2011

CD036Astăzi are loc la Baku, tragerea la sorţi a meciurilor din primul tur al acestei editii a Campionatului Mondial.

Miza este mare pentru că rezultatele la această ediţie de Campionat Mondial sunt şi criteriu de calificare pentru Jocurile Olimpice de anul viitor, de la Londra. Se vor califica primi 10 sportivi de la următoarele categorii: 48, 52, 56, 60, 64, 69, 75 şi 81 kg, precum şi primii 6 sportivi de la categoriile 91 şi +91 kg.

Dinamo are trei sportivi cu şanse reale de calificare: Razvan Andreiana la categoria 56 kg, Daniel Bădulescu la categoria 64 kg şi Bogdan Juratoni la categoria 75 kg. Nu putem decât să le dorim să se întoarcă de la Baku cel puţin cu paşapoartele pentru Londra în buzunar dar şi cu rezultate care să îmbogăţească panoplia de medalii a sportului dinamovist.
 
<< Început < Anterior 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 Următor > Sfârşit >>

Pagina 620 din 626

Agrement Fitness

Program Competitional

Săptămâna 24-30 ianuarie 2022

Baschet. Liga Națională (etapa 18): 30 ianuarie, ora 18:00: CSM OHMA Timișoara – Dinamo

Polo. Superliga (etapa 10), 28 ianuarie (ora 11:00) și 29 ianuarie (ora 11:00): Dinamo – CSA Steaua. Bazin Tolea Grințescu - Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 14), 26 ianuarie, ora 18:00 (TVR3): CSA Steaua – Dinamo. Sala Regimentului de Gardă Mihai Viteazu

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 15), 31 ianuarie, ora 18:00 (TVR3): Dinamo – CSS CNE LAPI Dej SCM Zalău. Sala Dinamo

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 14), 28 ianuarie, ora 18:00 (TVR3): CS Rapid București – Dinamo

Agrement Natație

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Sinteza DGA

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Vizitatori online

Avem 484 vizitatori online

300821_MCL2022_Web_178x156px

300821_ehfTV_Web_178x156px

300821__MF4_22_Web_178x156px