Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home
Clubul Sportiv Dinamo București
Handbal masculin - Liga nationala 2012-2013, etapa a 18-a

Dinamo București - Știința Municipal Dedeman Bacău: 23-35 (13-16)

Mirecuri, 13 martie, în cadrul etapei a XVIII-a a Ligii Naționale, C.S. Dinamo București a întâlnit vicecampioana României, Știința Bacău.

După înfrângerea suferită la Istanbul în faţa celor de la Beşiktaş JK şi cu orgoliul puțin şifonat, băcăuanii au venit la Buzău montați să câștige toate punctele puse în joc (din acest moment orice pas greșit poate aduce echipa din Turda pe locul secund în clasament). Lipsa ,,veteranului” Purcărea, dar şi oboseala resimțită de linia de 9 m după meciul epuizant de la Strejnic, şi-au pus din greu amprenta pe evoluția alb-roșilor.

Read more... [Handbal masculin - Liga nationala 2012-2013, etapa a 18-a]
 
Handbal masculin - Liga nationala 2012-2013, etapa a 17-a

Purcarea_01C.S.M. Ploiești-C.S Dinamo București: 24-25 (14-11)

În etapa a XVII-a a Ligii Naționale de handbal, micuța sală de la Strejnic a găzduit meciul dintre C.S.M.Ploiești și C.S. Dinamo București. Meciul a avut o încărcătură deosebită, importanța punctelor apăsând din greu pe umerii handbaliștilor celor două formații, jocul fiind presărat cu foarte multe greșeli atât la pasare cât și la finalizare.

Începutul de meci a fost unul echilibrat și cele două formații au mers cap la cap până aproape de finalul primei părți, când ploieștenii, cu un plus de agresivitate în apărare, dar profitând și de ratările dinamoviștilor, au reușit să se distanțeze la trei goluri.

Conștientizând că aceasta este o ultimă șansă de supraviețuire la nivelul primului eșalon handbalistic, jucătorii CSM-ului au ieșit de la vestiare hotărâți să tranșeze victoria în favoarea lor. Jocul foarte agresiv în apărare, dublat de inexactitățile alb roșilor au făcut ca tabela să arate, la un moment dat, un neverosimil 20-13 în favoarea gazdelor.

Încurajați permanent de o mică galerie formată din juniorii II ai clubului dinamovist și câțiva pătimași suporteri nelipsiți atât la Buzău cât și în deplasare, dinamoviștii și-au revenit din pumni și ca o mare echipă au reușit să întoarcă balanța în favoarea lor și să câștige la diferență de un gol.

Dacă întreaga echipă a muncit din greu în apărare, pentru jocul de atac trebuie să-l evidențiem pe Laurențiu Nițu, o extremă dreaptă într-o formă deosebită, cu execuții care au debusolat portarii adverși (9 goluri). Felicitări băieților și asteptăm un adevărat spectacol în etapa următoare, când întâlnim puternica echipă Știința Dedeman Bacău.

Marcatori: Nițu 9 goluri; Răpciugă 5; Nicolae 4; Săulescu 3; Purcărea 2; Dimache 1; Băluț 1.

Din păcate, prestația celor doi cavaleri ai fluierului a lăsat de dorit, întinzând la maxim nervii celor două formații și ai conducătorilor acestora.

Autorul articolului: Florin Vasiliu. Foto: Mihai Neacșu - CS Dinamo, 11 martie, ora 1500

 
Handbal masculin - Liga nationala 2012-2013, etapa a 14-a

Din__HDinamo vs CS Caras Severin: 27-26 ( 11-11)

Meci foarte important pentru echipa dinamovistă în etapa a XIV-a a Ligii Naţionale de Handbal. Dinamoviştii au câştigat printr-un gol marcat în ultimul minut de joc de Baluţ, dar toată echipa merită felicitată, cu un plus totuşi pentru jucătorii care, chiar dacă nu mai sunt la prima tinereţe, joacă cu aceeaşi determinare şi dăruire ca în adolescenţă, şi ne referim în primul rând la Dorin Purcărea care a şi marcat cinci goluri, la Mihai Cojocea care a reuşit şase goluri, la Dimache şi la toţi cei care formează în momentul acesta echipa Dinamo.

Urmează sunt trei meciuri grele, Cu Potaissa Turda, în deplasare, acasă cu Energia Tg. Jiu şi în deplasare, la Ploiesti, cu CSM-ul.

Aşa cum spunea şi antrenorul Ene, dacă Dinamo îşi face jocul ei, poate să bată orice echipă.

Autorul articolului şi foto: Mihai Neacşu – CS Dinamo, 19 februarie, ora 1030 

 
Handbal masculin - Liga nationala 2012-2013, etapa a 15-a

Handbal__01Potaissa Turda - Dinamo București: 35-31 (17-14)

În etapa a XV-a a Ligii Naționale de handbal masculin, pe valea Arieșului, în micuțul dar cochetul municipiu Turda, faţă în faţă s-au aflat echipele Potaissa Turda (Turda a fost fondată ca o așezare dacă cu numele probabil de Turdava; cucerită de romani aceasta a fost redenumită Potaissa) şi C.S. Dinamo București, două echipe cu obiective diametral opuse.

Singura reprezentantă de frunte a Ardealului are ca obiectiv un loc de cupă europeană şi, după rezultatele remarcabile din retur, se pare că au reale șanse chiar şi la locul doi, iar dinamoviștii continuă goana după punctele care să îi scoată din hora retrogradării.

Read more... [Handbal masculin - Liga nationala 2012-2013, etapa a 15-a]
 
Remember Marian Cozma

Handbal__02Nihil Sine DEO!

Partida din cadrul etapei a XIII-a a Ligii Nationale a fost precedată de un moment emoţionant şi trist, în acelasi timp.

Vineri 8 februarie, s-au împlinit patru ani de la trecerea în nefiinţă, într-un mod tragic, a celui care a fost Marian Cozma, unul dintre cei mai compleţi handbalişti pe care i-a avut Romania şi clubul Dinamo. Neînfricatul nostru  Păsărilă a fost răpus mişeleşte de niste neoameni.

Petre Cozma - tatăl lui Marian - şi el fost handbalist, a reuşit, în acele momente, să dea dovadă de o tărie şi o putere uluitoare, şi a rămas demn în faţa tuturor, fără să arate o clipă ceea ce este în sufletul lui devastat de pierderea singurului fiu. Ba mai mult, ura pe care mulţi dintre noi am fi cultivat-o, la Petre s-a transformat în dragoste pentru copii, dragoste pentru fiecare dintre tinerii care practică handbalul şi, de fapt, pentru noi toţi cei din jurul lui. Aşa a înţeles să răspundă Petre Cozma la ura cu care i-a fost luată viaţa fiinţei celei mai dragi lui.

Şi atunci, şi acum, mulţi au fost şi sunt descumpăniţi în faţa unui astfel de răspuns al unui tată care a înţeles că Marian, acolo unde e, tocmai de dragoste are nevoie mai mult decât orice.

Multumim Petre pentru tot ce am învăţat de la tine în toţi aceşti ani, noi cei care, cu sau fără motiv reale, ne mai certăm, ne mai duşmănim, suntem pizmaşi ori pătimaşi! Dar mai mult decât orice, iţi mulţumim, Petre, pentru sutele de tineri care au învăţat de la tine că oamenii răi trebuie doar ignoraţi!

Autorul articolului şi foto: Mihai Neacşu – CS Dinamo, 11 februarie 2013, ora 1200

 

 
<< Start < Prev 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 Next > End >>

Page 808 of 816

Program Competitional

26 februarie - 3 martie 2024

Handbal. EHF European League (etapa 3), marți 27 februarie, ora 19:45: CSM Constanța – Dinamo

Fotbal. SuperLiga România (etapa 28), marți 27 februarie, ora 18:00: Dinamo 1948 – Hermannstadt. Stadion Arcul de Triumf

Handbal. Liga Națională (etapa 19), joi 29 februarie, ora 18:00: Dinamo – Politehnica Timișoara. Sala Dinamo

Polo. Superliga (etapa 9, restanță), vineri 1 martie, ora 11:00: CSU Oradea – Dinamo

Fotbal. SuperLiga România (etapa 29), vineri 1 martie, ora 20:00: Poli Iași - Dinamo 1948

Volei masculin. Cupa României, turneul Final 4 (semifinală), sâmbătă 2 martie, ora 16:00: Dinamo – Steaua. Se joacă la Mioveni

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 20), sâmbătă 2 martie (ora 19:00): FC Argeș - Dinamo

Scrimă. Campionatul European de cadeți și juniori, 22-29 februarie, Napoli (Italia)

Tir. Campionatul European de seniori, 24 februarie – 3 martie, Gyor (Ungaria)

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

Bazinul olimpic acoperit va găzdui în weekendul 24-25.02.2024 o competiție de polo din cadrul Campionatului Național U15, motiv pentru care activitatea de agrement se va desfășura după următorul program:

Sâmbătă 24 februarie: 13:30 – 18:00

Duminică 25 februarie: 12:00 – 19:00

Online Guests

We have 172 guests online