Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Handbal masculin

Handbal masculin

Handbal masculin - Liga nationala 2012-2013, etapa a 14-a

Din__HDinamo vs CS Caras Severin: 27-26 ( 11-11)

Meci foarte important pentru echipa dinamovistă în etapa a XIV-a a Ligii Naţionale de Handbal. Dinamoviştii au câştigat printr-un gol marcat în ultimul minut de joc de Baluţ, dar toată echipa merită felicitată, cu un plus totuşi pentru jucătorii care, chiar dacă nu mai sunt la prima tinereţe, joacă cu aceeaşi determinare şi dăruire ca în adolescenţă, şi ne referim în primul rând la Dorin Purcărea care a şi marcat cinci goluri, la Mihai Cojocea care a reuşit şase goluri, la Dimache şi la toţi cei care formează în momentul acesta echipa Dinamo.

Urmează sunt trei meciuri grele, Cu Potaissa Turda, în deplasare, acasă cu Energia Tg. Jiu şi în deplasare, la Ploiesti, cu CSM-ul.

Aşa cum spunea şi antrenorul Ene, dacă Dinamo îşi face jocul ei, poate să bată orice echipă.

Autorul articolului şi foto: Mihai Neacşu – CS Dinamo, 19 februarie, ora 1030 

 
 
Remember Marian Cozma

Handbal__02Nihil Sine DEO!

Partida din cadrul etapei a XIII-a a Ligii Nationale a fost precedată de un moment emoţionant şi trist, în acelasi timp.

Vineri 8 februarie, s-au împlinit patru ani de la trecerea în nefiinţă, într-un mod tragic, a celui care a fost Marian Cozma, unul dintre cei mai compleţi handbalişti pe care i-a avut Romania şi clubul Dinamo. Neînfricatul nostru  Păsărilă a fost răpus mişeleşte de niste neoameni.

Petre Cozma - tatăl lui Marian - şi el fost handbalist, a reuşit, în acele momente, să dea dovadă de o tărie şi o putere uluitoare, şi a rămas demn în faţa tuturor, fără să arate o clipă ceea ce este în sufletul lui devastat de pierderea singurului fiu. Ba mai mult, ura pe care mulţi dintre noi am fi cultivat-o, la Petre s-a transformat în dragoste pentru copii, dragoste pentru fiecare dintre tinerii care practică handbalul şi, de fapt, pentru noi toţi cei din jurul lui. Aşa a înţeles să răspundă Petre Cozma la ura cu care i-a fost luată viaţa fiinţei celei mai dragi lui.

Şi atunci, şi acum, mulţi au fost şi sunt descumpăniţi în faţa unui astfel de răspuns al unui tată care a înţeles că Marian, acolo unde e, tocmai de dragoste are nevoie mai mult decât orice.

Multumim Petre pentru tot ce am învăţat de la tine în toţi aceşti ani, noi cei care, cu sau fără motiv reale, ne mai certăm, ne mai duşmănim, suntem pizmaşi ori pătimaşi! Dar mai mult decât orice, iţi mulţumim, Petre, pentru sutele de tineri care au învăţat de la tine că oamenii răi trebuie doar ignoraţi!

Autorul articolului şi foto: Mihai Neacşu – CS Dinamo, 11 februarie 2013, ora 1200

 

 
 
Handbal masculin - Liga nationala 2012-2013, etapa a 13-a

Handbal__01C.S.M. Bucureşti vs. Dinamo Bucureşti:  30-36 (9-15)

Într-o admosfera de mare meci, sutele de spectatori care au umplut tribunele Sălii Floreasca, aducându-ne aminte de marile derbiuri ale anilor 70-80 dintre Dinamo şi Steaua, au avut ce să vadă: o partidă în care echipa lor favorită, Dinamo, nu numai că a învins de o manieră categorică, dar a reuşit să facă şi spectacol.

Dinamoviştii au început în forţă iar în minutul 20 conduceau deja cu un categoric 10-5. La pauza scorul era de 15-9 în favoarea elevilor antrenorilor Bota şi Ene, şi ne aşteptam la un scor fluviu în partea a doua a jocului.

Antrenorul CSM-ului, Ion Mocanu, a reuşit, în pauză, să-şi  ordoneze echipa care a intrat în a doua repriză mai hotărâtă să-şi joace şansa iar în minutul 43 scorul a ajuns ajuns la 20-19 pentru Dinamo. CSM-ul nu a avut însă cum să ţină ritmul din primele minute ale reprizei a II-a pe parcursul întregii reprize şi Dinamo a reuşit, în felul acesta, să termine în forţă un meci pe care l-a dominat de la un capăt la altul.

Cu această echipă care sigur mai poate creşte, Dinamo poate urca în clasament locuri importante în etapele rămase până la finalul campionatului.

Autorul articolului şi foto: Mihai Neacşu – CS Dinamo, 11 februarie 2013, ora 1200

 

 
   
Handbal masculin - Liga nationala 2012-2013, etapa a 12-a

Dinamo Bucureşti - HCM Constanţa: 22-32 (9-20)

Este greu să începi cu o mentalitate de învingător, o confruntare - chiar dacă ea se dispută pe teren propriu - cu lidera clasamentului, în condiţiile în care te afli la polul opus al ierarhiei. Acesta, credem noi, a fost şi motivul pentru care în partida de sâmbătă, de la Buzău, contând pentru etapa a 12-a a clasamentului, Dinamo a fost rapid depăşită la puncte, prima repriză încheindu-se la o diferenţă de 11 puncte în favoarea constănţenilor.

Repriza a doua a adus mai mult echilibru în joc iar echipa noastră, dezinhibată în faţa unui scor care nu-i mai dădea nicio şansă, a evoluat mult mai degajat, reuşind chiar până la finalul acesteia să marcheze cu un gol mai mult decât oaspeţii (scorul reprizei: 13-12), insuficient însă pentru a întoarce soarta partidei.

Deşi a pierdut meciul, prin evoluţia din cea de-a doua repriză Dinamo a demonstrat faptul că este capabilă, aşa cum spuneam şi în avancronică, să ţină piept oricăriei echipe din campionat iar noi credem că, prin rezultatele viitoare, această echipă va reuşi să se detaşeze de zona întunecată a clasamentului, acolo unde se află, în prezent, în mod absolut nemeritat.

Autorul articolului: Florin Nan - CS Dinamo, 4 februarie, ora 1000 

 
 
Handbal masculin - Liga nationala 2012-2013, etapa a 9-a

U Poli Timişoara - Dinamo Bucureşti: 31-21 (15-10)

Nici echipa de handbal masculin a Clubului nostru nu pare capabilă, pentru moment, să depăşească seria neagră a înfrângerilor suferite în actuala ediţie de campionat, astfel că şi partida desfăşurată sâmbătă, 24 noiembrie, la Timişoara, a decurs în acelaşi registru. Chiar dacă aveam ceva speranţe într-un rezultat pozitiv având în vedere că era o confruntare între 2 echipe din a doua jumătate a clasamentului, totuşi timişorenii şi-au făcut bine treaba obţinând victoria în două reprize care au semănat foarte bine între ele, cel puţin din punct de vedere al evoluţiei scorului.

Următoarea etapă este planificată abia peste 3 săptămâni când echipa noastră se va deplasa la Odorhei pentru a se confrunta cu formaţia poziţionată pe locul 5 al clasamentului.

Autorul articolului: Florin Nan - CS Dinamo, 26 noiembrie, ora 1030

 
   

Page 135 of 143

<< Start < Prev 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 Next > End >>

Program Competitional

27 martie - 2 aprilie 2023

Handbal. Machineseeker EHF Champions League, play-off (retur), 29 martie, ora 19:45: THW Kiel – Dinamo

Handbal. Liga Națională (etapa 23), 1 aprilie, ora 17:30: Dinamo – CSM Vaslui. Sala Dinamo

Baschet. LNBM Mozzart, Top 10 (etapa 7), 29 martie, ora 20:00: Dinamo - FC Argeș Pitești. Sala Dinamo

Baschet. LNBM Mozzart, Top 10 (etapa 8), 1 aprilie: BC CSU Sibiu - CS Dinamo

Rugby. Liga Națională 2023 (etapa 1), 1 aprilie, ora 11:00: SCM Timișoara - Dinamo

Volei feminin. Divizia A1, sferturi de finală play-off (meci 2), 29 martie, ora 15:00: Dinamo – Rapid București. Sala Dinamo. În cazul în care Dinamo câștigă, va fi al treilea meci, pe 1 aprilie, la Rapid

Judo. Antalya Grand Slam, 31 martie – 2 aprilie, Turcia

Judo. Campionatul Național U16 și U14, 31 martie – 2 aprilie, Sibiu

Lupte. Cupa României U15, 29 martie – 2 aprilie, Piatra Neamț

Scrimă. Campionatul Național la sabie, 27-31 martie, București

Scrimă. Campionatul Mondial de juniori și cadeți, 1-9 aprilie, Plovdiv (Bulgaria)

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

SALA FITNESS

În data de 23.03.2023, activitatea sportivă în sala de fitness a clubului se suspendă în intervalul 07:00-12:00 pentru măsuri de igienizare.

 

Agrement înot/ Program weekend 25-26 martie

Urmare a activității echipelor de performanță ale CS Dinamo, programul de agrement în bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu, în zilele de 25 și 26 martie, va fi următorul:

 Sâmbătă: 14:00-16:30

Duminică: 13:00-19:00


Online Guests

We have 256 guests online