Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Rugby

Rugby

RUGBY – Superliga CEC Bank, Play-out 2012

CSM Bucureşti - Dinamo Bucureşti:  22-22

Rugby_POff2012_msizeCopyÎn weekendul care a trecut, Dinamo, ocupanta locului cinci al clasamentului, a obţinut un egal pe terenul CSM-ului, ocupanta locului şase, în urma unui joc spectaculos dintre două echipe foarte tinere şi dornice să-şi demonstreze, reciproc, valoarea.

Antrenorii Demci şi Solomie au început meciul cu un 15 format din jucători fără experienţă, foarte tineri şi ar fi suficient să-i enumerăm pe Marius Antonescu (jucator de doar 19 ani), Dragos Vasile (20 ani) şi Nicu Barbu (20 ani). Pe parcursul jocului, în formaţia dinamovistă au mai intrat şi Andrei Bucurescu (jucator de 18 ani), Kamil Sobota (care de curând a împlinit 20 de ani), Andrei Cristea, ca să nu mai vorbim de Petru Tamba care la 22 de ani este deja un jucător consacrat. Toţi aceşti tineri au făcut o extraordinară risipă de energie, fiind coordonaţi în teren de consacraţii Raţiu, Tasca, Marin, Curea Darie.

Read more... [RUGBY – Superliga CEC Bank, Play-out 2012]
 
 
Rugby - Superliga CEC Bank - Playout

R__11Dinamo Bucureşti – U. Cluj:   29-10

Sâmbătă, 25 august, stadionul Dinamo a fost gazda întâlnirii de rugby dintre Dinamo Bucureşti şi U. Cluj, întâlnire contând pentru stabilirea clasamentului playout-ului Superligii nationale CEC Bank.

Meciul a început la ora 1800, oră la care temperatura era de peste 35 grade C, fapt care s-a văzut şi în evoluţia echipelor, dar mai ales în numărul mare al accidentărilor.

Clujul a început mai bine partida şi a deschis scorul încă din debutul partidei iar în minutul 17 conducea cu 10-0. Dinamoviştii au reacţionat imediat şi, până la pauză, Barbu şi Antonescu au înscris două eseuri, uvertura Daniel Strătulescu reuşind ambele transformări.

După pauză tot dinamoviştii au condus ostilităţile şi mai reuşesc două eseuri, prin Alexandru Marin şi Silviu Tănase iar acelaşi Daniel Stătulescu reuşeşte transformările: scor 29-10 şi Dinamo, cu o echipă foarte tânără, se impune şi ne arată că munca de promovare a tinerilor dă roade, antrenorii Demci şi Solomie mergând pe această linie de câteva sezoane.

Autorul articolului şi foto: Mihai Neacşu – CS Dinamo, 28 august, ora 1000

 
 
Rugby – SuperLiga CEC Bank 2012, Etapa a XII-a

D-J___57Poli Agro Iași - Dinamo București: 11 - 46

Vineri, 3 august, C.S. Dinamo Bucuresti a reușit o victorie de moral în fața echipei din Iași, scor 46-11.

Orasul celor 7 coline s-a demonstrat a fi o locație de succes pentru echipa antrenată de Ștefan Demci. Deși scorul, la pauză, era doar 12 – 8 pentru echipa buldogilor, aceștia din urmă au pornit în a doua repriză o puternică ofensivă la care ieșenii nu au reușit să facă față. Revenirea lui Stătulescu a reușit să aducă un plus pentru dinamoviști care, de această dată, au fost conduși de un Bărbuliceanu exemplar. Tamba, pe grămadă, a dovedit încă o dată că este un adevărat profesionist și a jucat până la epuizare, cu un devotament rar întâlnit. În extrema cealaltă Rațiu, a dat semne de oboseală și nervozitate fapt pentru care a și fost sancționat de arbitrul întâlnirii cu un cartonaș galben.

Săptămâna viitoare, prima parte a SuperLigii va lua sfârșit prin cele două meciuri contra echipei CSM București și U Cluj, iar jucătorii noștrii se pregătesc să demonstreze fanilor și nu numai, că locul pe care îl meritau este, de fapt, în Play Off.

Autorul articolului: Horațiu Bărgăunaș (foto: Mihai Neacșu) - CS Dinamo, 3 august, ora 2115


 
   
Rugby – SuperLiga CEC Bank 2012: Avancronica etapei a XI-a

C.S.Dinamo București - C.S.M. Știința Baia Mare

C.S. Dinamo București întâlnește echipa C.S.M. Știinta Baia Mare, duminică 29 iulie, de la ora 1600, într-un meci contând pentru etapa a XI-a a SuperLigii CEC Bank.

Meciul va fi transmis, în direct, de postul de televiziune GSP TV dar echipa alb-roșiilor își așteaptă nerăbdătoare fanii la teren, dat fiind că, matematic vorbind, acest meci este ultima șansă de calificare a buldogilor în Play-off. Șansele sunt foarte mici, dat fiind că echipa vizitatoare este campioana en-titre și actuala ocupantă a primului loc în clasament dar, după cum a declarat antrenorul Ștefan Demci, "Ne jucăm șansele până la capăt. Va fi un meci capital, așa cum a fost și meciul cu Steaua. Sper că jucătorii mei să realizeze acest lucru și printr-o evoluție bună să ștergem imaginea negativă pe care ne-am creat-o în urma înfrângerii din Ghencea, din această săptămână."

Autorul articolului: Horațiu Bărgăunaș - CS Dinamo, 28 iulie, ora 300

 
 
Rugby – SuperLiga CEC Bank 2012, Etapa a X-a

R__D_S_10Steaua Bucureşti – Dinamo Bucureşti: 34-12

Un meci mult asteptat, derby-ul bucureştean al SuperLigii CEC Bank, desfăşurat miercuri, 25 iulie, pe Stadionul Ghencea, în cadrul etapei a 10-a, a avut un deznodamânt puţin surprinzător pentru cunoscătorii fenomenului rugbystic din ţara noastră. Militarii au câştigat categoric, scor 34-12, un meci considerat capital pentru stabilirea clasamentului final al competiţiei interne.

Dinamovistii, cu probleme financiare şi de colectiv, s-au recunoscut învinşi la finalul celor 80 de minute de joc. Jocul „buldogilor” a fost fără vlagă încă din primele minute de joc când echipa militară se desprinsese deja la 7 puncte diferenţă. Atacurile roş-albaştrilor au continuat să aducă punte, pe când cele ale dinamoviştilor s-au lovit de o apărare exemplară a adversarilor, atuu care le-a şi adus victoria în această partidă.

Read more... [Rugby – SuperLiga CEC Bank 2012, Etapa a X-a]
 
   

Page 44 of 51

<< Start < Prev 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Next > End >>

Agrement Fitness

Agrement Natație

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Online Guests

We have 418 guests online