Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Rugby

Rugby

Rugby – interviu Ștefan Demci: ”Suntem la început de drum”

 Interviu realizat de Alexandru Enciu (foto – Mihai Neacșu)

DR_10Echipa de rugby CS Dinamo București debutează sâmbătă, 29 martie, în noua ediție a Superligii CEC Bank, competiție ce va avea la start șapte formații. Cu un lot în proporție de 80 la sută primenit, Dinamo va întâlni în prima etapă, în deplasare, pe CSM Baia Mare (ora 15:00). De șapte ani antrenor la CS Dinamo, Ștefan Demci (foto - 39 de ani) a acordat un interviu pentru site-ul oficial al clubului, în care vorbește despre obiectivele echipei sale în noul sezon.

-         Domnule Demci, care sunt noutățile echipei Dinamo pentru noul sezon competițional?

-        În primul rând, cele legate de componența echipei. Dintre cei 35 de jucători pe care suntem obligați prin regulament să-i avem la începutul campionatului, mai mult de jumătate sunt noi.

Read more... [Rugby – interviu Ștefan Demci: ”Suntem la început de drum”]
 
 
Rugby - Play-out 2013

Rugby_45S-a încheiat sezonul regulat al Superligii CEC Bank la rugby iar echipa noastră s-a clasat pe locul 6, la egalitate de puncte cu ocupanta locului 5, CSM Bucureşti şi înaintea ultimei clasate, U Cluj.

Urmează meciurile din play-out care, pentru Dinamo se vor desfăşura după următorul program: dupa cum urmeaza ;

2 august (ora 10.00): Dinamo - U Cluj (stadion Dinamo)

11 august (ora 10.00): CSM Buc – Dinamo (stadion Olimpia)

25 august  (ora 10.00): U Cluj – Dinamo (Cluj Arena)

1 septembrie (ora 10.00): Dinamo - CSM Buc (stadion Dinamo).

Dupa ce a pierdut pe cei mai buni 10 sportivi, transferaţi la alte cluburi, antrenorii Demci şi Hâldan au reluat totul de la început, cu juniori sau tineri, marea lor majoritate cu varste sub 19 ani, şi au reusit să facă o echipă destul de omogenă care, spun cei doi antrenori, dacă în campionatul viitor vor fi în aceeaşi formula, vor face o figură frumoasă obţinând o poziţionare mai bună în clasament decât cea de la finalul acestui sezon competiţional.

Autorul articolului şi foto: Mihai Neacşu – CS Dinamo, 2 august 2013, ora 1000

 
 
Rugby – Superliga CEC Bank 2013, etapa a 12-a

D_vs_S__21U Cluj vs Dinamo: 13-17 (6-6)

Etapa a XII a a Superligii CEC Bank a adus faţă în faţă două formaţii, U Cluj şi Dinamo, care împreună cu CSM Bucureşti se luptă pentru locul cinci al acestei ediţii a campionatului. De această dată a câştigat Dinamo, victorie putin scontată, având în vedere că, numai în această pauză competiţională, echipa profesorilor Demci şi Hâldan a pierdut nu mai puţin de patru jucători, poate cei mai valorosi: Flavius Dobre, Mihai Adăscăliţei şi Ciprian Căplescu (care au plecat la Steaua), respctiv Gaiţă - un tânăr de mare viitor care a optat pentru Farul Constanţa. Dacă la aceştia îi mai adăugăm şi pe cei plecaţi la începutul anului competitional, vom vedea că Dinamo a pierdut în acest an aproape o echipă întreagă.

Fara sa dispere, cei doi antrenori au luat totul de la capăt, cu juniori, şi iată că acum Dinamo arată ca o echipă. Iar pentru ca spectacolul să fie complet, trofeul „Jucătorul meciului” a fost atribuit tânărului de 19 ani, uvertura Florian Iordan.

Urmează două meciuri grele: primul la Bucureşti, în compania Timişoarei, iar al doilea la Baia Mare. Ambele meciuri sunt foarte grele dar suntem siguri că Dinamo va oferi un spectacolul sportiv de calitate.

Autorul articolului şi foto: Mihai Neacşu – CS Dinamo, 22 iulie 2013, ora 1545

 

 
   
Rugby – SuperLiga CEC Bank 2013, Etapa a V-a

D-_U___03Dinamo București vs U. Cluj:  34-24 (17-21)

Duminică, în Parcul Sportiv Dinamo, s-a desfășurat întâlnirea dintre „buldogii” alb-roșii și formația U.Cluj, contând pentru etapa a 5-a a SuperLigii CEC Bank.

Era minutul 5 și Clujul conducea deja cu 7-0 în urma unui eseu care i-a luat pe nepregătite pe elevii antrenorului Demci. În minutul 17 însă, Dinamo reușește să înscrie un eseu iar scorul devine 7-7 și toată lumea credea că dinamoviștii vor câștiga ușor această partidă.

Clujul însă s-a apărat foarte bine și, pe greșelile apărării formației  noastre, reușește un nou eseu iar scorul devine 14-7 pentru oaspeții noștri. În fața unei asemenea evoluții a scorului, devenea evident faptul că numai jucând fără greșeală Dinamo putea învinge o echipă care știe să-și fructifice atuurile. În continuare s-a jucat deschis și fiecare echipă a încercat să-și valorifice avantajele din teren.

Read more... [Rugby – SuperLiga CEC Bank 2013, Etapa a V-a]
 
 
Rugby – SuperLiga CEC Bank 2013, Etapa a III-a

rr_200CSM Bucuresti vs Dinamo: 18-10 (15-3)

Victorie nescontată a CSM-ului, având în vedere prestația tinerilor rugbiști dinamoviști din primele două partide ale acestei ediții de campionat. Numai că nimic din felul cum au jucat în primele două etape nu s-a mai regăsit în jocul prestat în partida din weekendul trecut. Este limpede că elevii lui Demci și Hâldan au crezut că nimeni și nimic nu le mai poate sta în cale și a rezultat o înfrângere în fața unui adversar care a jucat ce trebuia ca să câștige.

CSM a deschis scorul încă din minutul 1, printr-o lovitură de pedeapsă pentru ca, în minutul 6, elevii antrenorului Daniel Neaga să înscrie un eseu și să ducă scorul la 8-0. Dupa încă un eseu transformat și o lovitură de pedeapsă transformată pentru Dinamo, prima repriză s-a terminat cu scorul de 15-3 în favoarea adversarilor și era clar că trebuia schimbat ceva.

În repriza a II-a a intrat Adăscăliței. Dinamo atacă și mai reușește un eseu în minutul 30 al reprizei secunde, dar jocul dinamoviștilor chiar dacă avântat, a suferit în continuare la capitolul limpezime.

Partida s-a terminat cu 18-10 și, chiar dacă dinamoviștii au câștigat repriza secundă cu 7-3, impresia generală a fost că Dinamo a jucat fără determinare și destul de dezordonat. Până la urmă, trebuia să vină și momentul acesta iar din astfel de meciuri se poate învăța. Regretul mare este că CSM-ul era o formație de bătut iar meciurile grele vin după etapa viitoare când Dinamo va juca cu Clujul. 

Autorul articolului și foto: Mihai Neacșu – CS Dinamo, 9 aprilie, ora 1715

 
   

Page 41 of 51

<< Start < Prev 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Next > End >>

Agrement Fitness

Agrement Natație

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Online Guests

We have 465 guests online