Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Rugby

Rugby

Rugby – SuperLiga CEC Bank 2012: Avancronica Steaua - Dinamo

Reîncepe lupta pentru play-off-ul competiţiei

RuDi__09_-_CopySuperLiga Cec Bank îşi redeschide porţile, după o bine-meritată pauză de vară iar echipele sunt mai motivate ca oricând pentru a reuşi accederea în Play-off.

Cel mai interesant meci al acestei etapei a X-a este, de departe, încleştarea dintre echipele cluburilor emblemă ale sportului românesc: Dinamo şi Steaua. Derby-ul etern al sportului romanesc va avea loc miercuri, 25 iulie, pe stadionul Ghencea, de la ora 1800.

Toate meciurile jucate împotriva echipei Steaua au reprezentat, pentru mine, o finală, fie că am fost spectator, jucator sau - acum - antrenor. Dar acest meci este cu adevarat o finală: este singura noastră şansă de a juca în play-off în acest an. Jucătorii mei au o mentalitate de învingători deja, iar singurul lucru pe care am încercat să îl pregătesc în această săptămână, a fost disciplina de joc, de viaţă şi, mai ales, de grup, disciplina echipei care ne–a adus victoria şi în meciul tur” a declarat Ştefan Demci pentru website-ul nostru.

Autorul articolului: Horaţiu Bărgăunaş. Foto: Mihai Neacşu – CS Dinamo, 25 iulie ora 1330

 

 
 
Rugby - minirugby

Cupa „Prietenia” – C.S. Dinamo Bucuresti vs C.S.O. Pantelimon

T_09În data de 23 iunie a.c., pe stadionul “Velodrom” din incinta Parcului Sportiv Dinamo, s-a desfăşurat prima ediţie a Cupei “Prietenia” la minirugby, în organizarea Centrului de copii şi juniori al Secţiei de rugby din cadrul C.S. Dinamo Bucureşti (coordonat de prof. Cristian Hîldan şi având ca antrenori pe Bogdan Muntean şi Cătălin Enache).

Manifestarea a fost prilejuită de o înţelegere amiabilă între cluburile C.S. Dinamo Bucureşti şi C.S.O. Pantelimon privind organizarea unor meciuri-test, în fapt fiind vorba despre o pregătire comună pentru ediţia de campionat 2012 - 2013.

Read more... [Rugby - minirugby]
 
 
Rugby – Legendarul Ion Constantin s-a stins din viaţă

Ion Constantin a fost sportiv şi angajat al C.S. Dinamo Bucureşti în perioada 1970 – 1986

 Fosta glorie sportivă, Ion Constantin a contribuit la multe rezultate excepţionale ale echipei de rugby dinamoviste dar şi ale echipei naţionale, unde a fost selecţionat de 37 ori. Pe plan internaţional a fost supranumit Regele loviturilor de pedeapsă .

Este o pierdere prematură pe care o regretăm.

C.S. Dinamo Bucureşti  transmite condoleanţe familiei îndoliate şi prietenilor apropiaţi.

 
   
Rugby – SuperLiga CEC Bank 2012, Etapa a VIII-a

Farul Constanța - Dinamo București: 18 - 15. Rău de mare!

RDi___01Dinamo a plecat în deplasarea de la Constanţa doar cu gândul de a învinge echipa locală Farul, duminică, 27 mai, în etapa a 8-a a SuperLigii Cec Bank.

Sportivii lui Ştefan Demci se antrenaseră cu un singur gând în această săptămână: acela de a-şi lua revanşa faţă de constănţeni, aceştia din urmă fiind echipa care, în prima etapă a SuperLigii, reuşiseră în Ştefan cel Mare o victorie în ultimele secunde ale meciului, nemeritată după cum au spus specialiştii la acea vreme. Însă victoria de la malul Mării a rămas doar un gând frumos, care s-a pierdut odată cu ploaia ce nu a contenit să spele de sudoare feţele jucătorilor.

Desi a condus tot meciul, Dinamo a văzut o răsturnare a scorului, din nou, ca într-un deja-vù, cu câteva minute înainte de terminarea timpului regulamentar. Stătulescu, cel care reuşise să transfome în puncte toate oportunităţile oferite, s-a văzut în ultimul minut de joc, în postura de a aduce egalitate pe tabela de marcaj. „Buldogii” ar fi salvat, astfel, un meci la timona căruia se aflaseră timp de 70 de minute şi nu ar fi plecat dezamăgiţi şi de această dată. Balonul este lovit, traiectoria este bună, puterea, de asemenea... însă steagul celor doi asistenţi rămâne jos, scorul rămâne 18-15 şi... şi antrenorul  Demci trebuie să se gândească deja la o strategie de salvare, pentru că acest sezon pare să se îndrepte spre un semieşec.

Dacă până la momentul începerii returului, antrenorii s-au luptat mai mult cu forma jucătorilor accidentaţi care au revenit - Dobre, Bărbuliceanu - acum primordiale vor fi punctele şi orice pas greşit va limita si mai mult optiunile de a accede in play-off. Insa speranta moare ultima si noi suntem plini de speranta.

 Autorul articolului: Horaţiu Bărgăunaş - CS Dinamo, 28 mai ora 800

 
 
Rugby – SuperLiga CEC Bank 2012, Etapa a VII-a

Dinamo București -U Cluj: 40-20

R__201Dinamo a început mai greu acest meci, desfășurat miercuri, 23 mai, în Complexul din șoseaua Ștefan cel Mare, în cadrul etapei a 7-a.

Partida se anunța ușoară, în aparență, deși întâlneam o echipă care a venit la București să-și joace șansa. Și a făcut-o destul de bine, până în minutul 30 când dinamoviștii au luat conducerea cu 7-0. Au urmat o lovitură de pedeapsă transformata de clujeni și, imediat, încă o încercare a dinamoviștilor: 14-3 la pauză și nimic nu părea să se miște cum trebuie.

După pauză, antrenorii Demci și Solomie au făcut mai multe schimbări și, cu un joc la mână reușit, pe atac scorul ajunge, la final, la un mulțumitor 40-20. Din punct de vedere al punctelor puse în joc, Dinamo și-a atins scopul, obținând o victorie cu bonusul ofensiv aferent.

În perspectiva meciului cu Farul de duminică, de la Constanța, profesorul Demci reproșa jucătorilor săi o anumită indisciplină tactică și lipsa de implicare. Oricum am privi acest meci, jucătorii dinamoviști au jucat și au câștigat destul de lejer, cu o formație care, chiar dacă s-a bătut pentru fiecare minge, este, din punct de vedere valoric, sub Dinamo.

Autorul articolului și foto: Mihai Neacșu – CS Dinamo, 24 mai, ora 000

Read more... [Rugby – SuperLiga CEC Bank 2012, Etapa a VII-a]
 
   

Page 45 of 51

<< Start < Prev 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Next > End >>

Agrement Fitness

Agrement Natație

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Online Guests

We have 223 guests online