Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home
FiipregatitDSU_Banner_300-x48-px
Volei feminin – Avancronică CEV Champions League, grupa C, etapa a 5-a

Dinamo Romprest vs ASPTT Mulhouse

Miercuri, 5 decembrie, cu începere de la orele 1900, sala Polivalentă din Bucureşti va fi gazda partidei de volei dintre Dinamo Romprest şi formaţia franceză ASPTT Mulhouse.

Franţuzoaicele sunt în mare formă în campionatul intern unde ocupă locul 2 în clasamentul naţional, cu 20 pct, fiind devansate doar de formaţia din Cannes, cu 27pct.

În aceasta editie a CEV Champions League, adversarele noastre au reuşit o singură victorie, acasă, cu formaţia noastră, în timp ce dinamovistele au o victorie obţinută în deplasarea de la Galatasaray.

Miza partidei din această seară o constituie ocuparea poziţiei a 3-a in clasamentul grupei C, care asigură participarea, mai departe, în CEV Cup. Clasamentul Grupei C la acest moment arată astfel:

  1. Glatasaray Daikin                   10 pct.
  2. Unendo Yamamay                  9 pct.
  3. ASPTT                                 3 pct.
  4. Dinamo Romprest                   2 pct.
Citeşte mai mult... [Volei feminin – Avancronică CEV Champions League, grupa C, etapa a 5-a]
 
Tir - Campionatul national, etapa a 3-a

3 medalii pentru Dinamo: 2 de aur (Alin Moldoveanu, Carmen Huianu) şi una de argint (Ioana Cristea)

T_64Weekendul trecut, la Iaşi, s-a desfăşurat cea de-a 3-a etapă a Campionatului naţional de aer comprimat, competiţie în cadrul căreia clubul nostru a fost reprezentat de 6 sportivi. 3 dintre aceştia au obţinut medalii, după cum urmează: Alin Moldoveanu - aur; Carmen Huianu - aur şi Ioana Cristea - argint. 

Cu toate că Ioana s-a clasat pe locul al doilea în finală, totuşi ea a obţinut trofeul pentru cel mai bun rezultat al competiţiei, cu cele 393 de puncte realizate din 400 maxim posibile. De asemenea, Carmen, cu cele 379 de puncte realizate, a reuşit să-şi egaleze recordul personal. Nu în ultimul rând, campionul nostru olimpic, Alin Moldoveanu, a câştigat finala fără niciun fel de probleme, neavând, în acest moment, în România, niciun adversar care să-i pună cu adevărat probleme.

Citeşte mai mult... [Tir - Campionatul national, etapa a 3-a]
 
Laureaţii sportului dinamovist in anul 2012

MI__2012____01Luni, 3 decembrie, la sediul Ministerului Administratiei si Internelor din Bucuresti s-a desfasurat ceremonia de premiere a sportivilor si antrenorilor dinamovisti pentru performantele obinute in anul 2012, la Jocurile Olimpice de la Londra, eveniment la care, alături de sportivii, antrenorii şi conducerea clubului dinamovist, au mai participat ministrul administraţiei şi internelor, domnul Mircea Duşa, alţi oficiali din conducerea Ministerului Administraţiei şi Internelor, precum şi domnul Ioan Dobrescu, secretarul general al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.

Valoarea totală a premiilor acordate sportivilor şi antrenorilor clubului nostru a fost de 1.656.375 lei. Cu aceeaşi ocazie, ministrul administraţiei şi internelor Mircea Duşa a înmânat şi plachete onorifice primilor 10 sportivi şi antrenori care au obţinut cele mai bune rezultate în acest an. 

Citeşte mai mult... [Laureaţii sportului dinamovist in anul 2012]
 
Ceremonie de premiere: Cei mai buni sportivi dinamovisti in anul 2012.

Astăzi, 3 decembrie, în cadrul unei ceremonii care se va organiza la sediul central al Ministerului Administratiei si Internelor, începând cu ora 1400, domnul Mircea Dusa, ministrul administratiei si internelor, ii va premia pe cei mai buni sportivi dinamovişti ai anului 2012.

Înaintea acestui eveniment, doamna Elisabeta Lipă, Preşedintele Clubului Sportiv Dinamo Bucureşti a declarat pentru websiteul nostru, următoarele: "2012 a fost marcat de Jocurile Olimpice de la Londra, cea mai importantă competiție sportivă a anului. Medalia olimpică reprezintă visul fiecărui sportiv din întreaga lume. Bucuria galei de premiere este încununată de mândria și aprecierea noastră, a celor care coordonăm activitatea sportivă, deoarece avem sportivi valoroși care în acest an au adus medalii olimpice.

Premierea rezultatelor de la Londra reprezintă aprecierea conducerii Ministerului Administraţiei şi Internelor. De asemenea  acestă premiere reprezintă și rezultatul eforturilor financiare pe care M.A.I a considerat necesar să le facă și pentru care ţin să-i mulţumesc domnului ministru Mircea Duşa. Vreau, totodată, să transmit aprecierile noastre acelor sportivi care, și în acest an, au făcut să cânte imnul național în lume și ne-au făcut să fim mândri de acest lucru."

C.S. Dinamo Bucureşti - 3 decembrie, ora 1145

 
Volei – Divizia A1, feminin, editia 2012-2013: etapa a 9-a

CS Argeş Volei Piteşti - Dinamo Romprest Bucureşti: 0-3 (6-25; 10-25; 17-25)

Volei_F__42Partida de sâmbătă, 1 Decembrie, de la Piteşti, a reprezentat un nou dezastru pentru gazde care au suferit cea de-a 8-a înfrângere consecutivă din această ediţie campionat, din tot atâtea partide disputate. 

Deşi întâlneau cea mai slabă echipă a campionatului, fetele noastre au abordat cu seriozitate meciul iar prima repriză s-a încheiat cu un umilitor 6-25 destul de rar întâlnit pe terenurile de volei. Nici setul următor nu a fost cu mult mai bun pentru gazde care însă au reuşit să atingă pragul psihologic de 10 puncte care a mai redus, ca imagine, din dimensiunea dezastrului. Ultimul set a fost abordat într-o manieră ceva mai relaxată de către dinamoviste care erau deja cu gândul la partida pe care urmează să o joace miercuri, la Bucureşti, în Grupa C a CEV Champions League, împotriva franţuzoaicelor de la Mulhouse.

După această întâlnire, Dinamo se află pe locul 3 al clasamentului, cu 21 de puncte, după Ştiinţa Bacău (26 pct.) şi CSV Tomis Constanţa (22 pct.).

Autorul articolului: Florin Nan. Foto: Mihai Neacşu - CS Dinamo, 3 decembrie, ora 1100

 
Volei – Divizia A1, masculin, editia 2012-2013: etapa a 9-a

SCM Craiova - Dinamo Bucureşti: 3-0 (25-22; 25-22; 25-19)

VB__11Dinamo nu a reuşit, sâmbătă, să treacă de revelaţia actualei ediţii de campionat, în partida de la Craiova, contând pentru etapa a 9-a, aşa încât rămâne pe poziţia a 5-a a clasamentului, în timp ce SCM-ul a urcat pe locul 2. Chiar şi o înfrângere ne-ar fi putut propulsa cu un loc mai sus în ierarhia campionatului, dacă băieţii noştri ar fi obţinut măcar un punct în această întâlnire, însă scorul categoric la care au pierdut partida face ca aştepările noastre la accederea în zona podiumului clasamentului să fie prelungite, poate chiar până în returul campionatului.

Partida a fost una destul de echilibrată, însă toate finalurile de seturi au aparţinut gazdelor care au fost mult mai motivate şi susţinute impecabil de publicul de acasă. Rezultatul nu mulţumeşte, în mod evident, pe nimeni, însă noi sperăm ca, dincolo de acest aspect, să aibă totuşi efectul de a motiva, pentru partidele următoare, atât banca tehnică dinamovistă, cât şi lotul de jucători a cărui valoare nu a fost nici pe depate afirmată şi demonstrată în această partidă.

Autorul articolului: Florin Nan. Foto: Mihai Neacşu - CS Dinamo, 3 decemrbie, ora 1030


 
Avancronica sportivă a weekendului 30 noiembrie -2 decembrie

Sfârșitul acesta de săptămână, marcat de două sărbători deosebit de importante pentru România, are programate și câteva evenimente sportive foarte interesante pentru fani dinamoviști, și amintim în primul rând, de meciul voleibaliștilor de la Craiova și de Campionatele Europene de Haltere pentru tineret.

Dar iată aici sumarul evenimentelor sportive programate la acest sfârșit de săptămână:

1 Decembrie, ora1530

Volei m. – Divizia A1, etapa a 9-a

SCM Craiova – Dinamo Buc.

1 Decembrie, ora 1700

Volei f. – Divizia A1, etapa a 9-a

CS Argeș Pitești - Dinamo Buc.

1 Decembrie, ora 1800

Baschet – Liga naț., etapa a 11-a

BC Timișoara – Dinamo Buc.

29 nov. - 2 dec.

Haltere – Campionatele europene petru tineret – Eliat, Israel

30 nov. – 2 dec.

Tir – Campionatul național, etapa a 3-a – Iași

Citeşte mai mult... [Avancronica sportivă a weekendului 30 noiembrie -2 decembrie]
 
Volei Masculin - Cupa României 2013, calificare pentru turneul final

Phoenix Simleul Silvaniei- Dinamo Bucureşti: 1-3 (29-31, 21-25, 25-23, 15-25)

VB_10Miercuri, 28 noiembrie, Dinamo a învins la Şimleul Silvaniei, în sferturile de finală ale Cupei României şi merge mai departe, la turneul final al competiţiei naţionale.

După această fază a competiţiei, meciurile următoare sunt foarte tari, fie că sorţii vor stabili ca o echipă precum Craiova să fie prima adversară, fie că va fi vorba de echipe precum Zalaul sau Constanta. Partidele de la turneul final vor fi, fiecare în parte, adevărate finale de campionat, oricare dintre formaţii putând să câştige.

Chiar dacă echipa noastră ocupă, deocamdată, locul 5 al Diviziei A1, maturitatea şi valoarea lotului, precum şi experienţa colectivului tehnic ne dau încredere că Dinamo va avea de spus un cuvânt hotărârtor în această ediţie de Cupă a României.

Autorul articolului şi foto: Mihai Neacşu – CS Dinamo, 29 noiembrie, ora 1600

 
Volei – Divizia A1, feminin, editia 2012-2013: etapa a 8-a

Volei__f_01_din_csmDinamo Romprest – CSM București  3-0 (25-22; 25-16; 25-13)

Luni, 26 noiembrie, la Dobroiești, s-a desfășurat, în cadrul etapei a 8-a a diviziei A1 la volei feminin, derbyul bucureștean dintre Dinamo Romprest București și CSM București.

Doar în primul set CSM-ul a lăsat impresia că poate să țină pasul cu Dinamo, când a reușit chiar să și conducă, la un moment dat, cu 18-13. La acest scor,  antrenorul dinamovist le-a introdus în teren pe Mincă și pe Baciu în locul jucătoarelor Lupu și Valahova iar din acel moment soarta jocului s-a schimbat, dinamovistele recuperând repede și reușind să câștige setul la 22.

Ce a urmat, se poate vedea și după evoluția scorului pe seturi: o luptă inegală în care CSM-ul a fost dominat la toate capitolele de o formație cu un lot de voleibaliste mult mai consistent și mai valoros.

Dinamo a câștigat într-o oră și cinci minute, într-un un meci controlat într-o manieră categorică, de la prima până la ultima minge.

Autorul articolului și foto: Mihai Neacșu – CS Dinamo, 27 noiembrie, ora 200   

 
Volei – Divizia A1, masculin, editia 2012-2013: etapa a 8-a

Dinamo Bucureşti  - U Cluj: 3-0 (25-22; 25-17; 25-14)

Baieti__03Sâmbătă s-a disputat, în sala Extreme, întâlnirea dintre Dinamo Bucureşti şi U Cluj, iar după cum o arată şi scorul, dinamoviştii nu au avut, practic, probleme în a câştiga partida cu ocupanta ultimului loc în clasament, chiar dacă în voleiul masculin valorile sunt mai apropiate între primele şi ultimele clasate, astfel că, fără atenţie şi concentrare maximă, echipele mici pot crea surprize. Poate tocmai din acest motiv, antrenorul Daniel Rădulescu a început jocul şi l-a terminat cu formatia standard: Filip, Mureşan, Crăciun, Dincă, Şoloc, Dobre şi Călin la preluare.

Echipa s-a rodat şi joacă bine în această formulă, astfel încât este greu să evidenţiezi pe cineva. În acest meci ne-a atras, totuşi, atenţia tânărul Paul Crăciun care, în setul II, a avut 8 servicii la rând cu punct, nefiind mai prejos decât Dinca şi Şoloc care au avut, de asemenea, servicii foarte bune.

Pentru etapa următoare, Dinamo se deplasează la Craiova (acolo unde Rematul nu a reuşit să ia decât un set) pentru a o întâlni pe revelaţia acestui tur de campionat.

Autorul articolului şi foto: Mihai Neacşu – CS Dinamo, 26 noiembrie, ora 1030

 
<< Început < Anterior 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 Următor > Sfârşit >>

Pagina 207 din 258

Program Competitional

Săptămâna 21-27 mai 2018 

Handbal. Liga Națională (finala campionatului - meci 2), 23 mai, ora 18:00: Dinamo - Steaua. Sala Dinamo. Se joacă în sistemul ”doi din trei”

Polo. Superliga, finala pentru locurile 3-4 (meciurile 3 și 4), marți 22 mai (ora 11:00) și miercuri 23 mai (ora 11:00 / dacă mai este cazul): Dinamo - Sportul Studențesc Corona. Bazinul olimpic Anatolie Grințescu Dinamo. Se joacă în sistemul ”trei din cinci”

Natație. Campionatele Internaționale de înot ale României, 24-27 mai, Bazinul olimpic Anatolie Grințescu Dinamo

Tir. Cupa Mondială, 25-27 mai, Germania

ANUNTURI AGREMENT

În perioada 23 – 27 mai a.c., Bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu găzduiește Campionatele Internaționale de înot ale României. Din acest motiv, în perioada sus-amintită nu se vor desfășura activități de agrement, iar lecțiile de inițiere vor avea loc doar miercuri, 23 mai, conform programului obișnuit (în bazinul mic).


1 IUNIE

1_iunie_MAI
Ziua porților deschise
pentru copii la M.A.I.
31 mai, orele 08:00-13:00

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Clubul Sportiv Dinamo București | Reclama ta aici

Vizitatori online

Avem 346 vizitatori online

VCL_1718_FINAL4

VCL_1718_banner_178x156px_V1_K

ehftv

image001