Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home
IDOLUL_DINAMOVIST

Întâlnește-te cu idolii tăi!
Un nou proiect CS Dinamo!

Detalii pe pagina de fb
dedicată

David Popovici - Cel mai valoros tânăr sportiv din Europa în 2021

20211124_David_Popovici__foto__15

ACADEMIILE CS DINAMO

Fotbal
Polo
Tenis
Dans_Sportiv
Handbal

 

PARTENERI CS DINAMO

logo_Baumit-1
Sigla_Erbasu

sigl-delta-noua._CU_ROSU_1

SIGLA_SUPERBET

logo-bucovinaRO-sete-de-echilibru-copy-cu-alb

measport-png

ivascular

Sigla_PWS-1

sigla_noua_med_KKK-1

Kelme_romania

Ghid informare

Ghid_informare_cetateni
Volei – Divizia A1, masculin, editia 2013-2014: etapa a 4-a

D_vs_CV__12 Dinamo Bucureşti - SCM U Craiova: 2-3 (21-25, 19-25, 25-18, 25-20, 7-15)

Sămbătă, 2 noiembrie, sala Extreme din Capitală a găzduit partida de volei din cadrul etapei a IV-a a diviziei A1, dintre Dinamo Bucureşti și CSM U Craiova.

Craiovenii au câștigat cu scorul de 3-2 (21-25, 19-25, 25-18, 25-20, 7-15) în urma unei partide de un înalt nivel spectacular şi sportiv. După această etapă, în urma căreia echipa noastră a obţinut totuşi un punct datorită înfrângerii la limită, Dinamo se situează pe locul 5 în clasament, la doar 2 puncte distanţă de ocupantele locurilor 2-4.

Dinamoviștii trebuie să treacă repede peste acest eșec iar în etapa viitoare când o vor întâlni, în deplasare, pe CSM București, să demonstreze valoarea reală a echipei. Meciul următor se va desfășura sâmbătă, 9 noiembrie, în sala Agronomia, cu începere de la ora 1700.

Autorul articolului şi foto: Mihai Neacşu – CS Dinamo, 4 noiembrie 2013, ora 900

 
Volei – Divizia A1, masculin, editia 2013-2014: avancronica etapei a 4-a

Interviu_Vescan_023Capul de afiş al acestui sfârşit de săptămână şi al etapei a 4-a este, fără îndoială, întâlnirea dintre C.S.DINAMO BUCUREȘTI şi S.C.M. ”U” CRAIOVA. Craiova vine cu un lot foarte puternic alcătuit, în majoritate, din stranieri dar este așteptată de Dinamo, o echipă hotărâtă să câștige după eșecul de la Zalău. Întalnirea are loc sâmbătă de la ora 17:00, în sala Extreme din Bucureşti.

Înaintea unei dispute foarte puternice între echipele de volei masculin ale C.S.Dinamo București și Universitatea Craiova, vă prezentăm doi voleibaliști de mare valoare ai lotului nostru, care reprezintă, dacă putem spune așa, ”inima echipei”: Bogdan Mureșan pe post de centru și dacă este nevoie universal și Marius Șoloc pe post de centru.  

Împreună cu multipla campioană olimpică Viorica Susanu, în prezent, șefa sporturilor de echipă din cadrul clubului Dinamo, am realizat un interviu care să aducă iubitorilor de volei amănunte picante dar și gânduri serioase ale acestor sportivi dedicați voleiului dinamovist.

Citeşte mai mult... [Volei – Divizia A1, masculin, editia 2013-2014: avancronica etapei a 4-a]
 
Sambo- Sports Accord Games, St. Petresburg, Rusia, 17–21 octombrie 2013

1374345_461247047326729_910874230_nDinamovista Daniela Hondiu, categoria 56 kg, a câștigat medalia de bronz.

SportAccord este o organizație ce unește și susține toate  sporturile Olimpice și ne-Olimpice, federațiile sportive internaționale, precum și asociațiile internaționale de sport.

La acestă competiție recentă a Campionatelor Mondiale Reunite SPORTS ACCORD GAMES, rezervate artelor marțiale, sportiva noastră a câștigat spectaculos un loc pe podium. Vă prezentăm un mic interviu cu Denisa Oprea, antrenoarea secției de Sambo a C.S. Dinamo București, și cu proaspăt medaliata Daniela Hondiu, în exclusivitate pentru site-ul www.csdinamo.ro .

Dinamovista Daniela Hondiu, categoria 56 kg, a fost singura sportivă selectată de Federația Română de Sambo să participe la Campionatul Mondial SPORTS ACCORD GAMES. La acestă categorie, locul I a fost câștigat de Laure Fournier (Franța), locul II de Kalina Stefanova (Bulgaria), locul III de Hondiu Daniela (România), iar pe locul IV Nadezhada, Zaitseva (Rusia).

Antrenoarea secției de Sambo a C.S.Dinamo București, Denisa Oprea, ne-a declarat la finalul competiției: ”Sportiva noastră a avut o prestație foarte bună, atât în primele meciuri  unde a câștigat cu o diferență de 12-0 cu adversara din Turkmenistan înainte de finalul timpului de luptă  (4 minute), apoi a pierdut  la o diferență de un punct de la reprezentanta Bulgariei și în meciul pentru locul III a avut o prestație extraordinară învingând-o pe reprezentanta Ucrainei, o adversară puternică dar pe care Daniela a reușit să o învingă într-un mod spectaculos. Așadar, ne-am bucurat de acest succes și ne dorim cât mai multe în continuare”.

Citeşte mai mult... [Sambo- Sports Accord Games, St. Petresburg, Rusia, 17–21 octombrie 2013]
 
Box – Interviu cu Bogdan Juratoni

Juratoni_NapÎntors de la Campionatele Mondiale de box de la Alma Ata (Kazahstan), pe locul V la categoria 75 Kg, Bogdan Juratoni ne-a acordat un interviu în exclusivitate pentru www.csdinamo.ro

Întrebat, cum se obișnuiește cu acest acest loc V la Campionatele Mondiale, Bogdan a răspuns cu toată amărăciunea unui boxeur care a pierdut titlul mult visat: ” pentru mine este o dezamăgire totală, simțeam că pot fi campion dacă nu s-at fi interpus subiectivismul celor care se pare că hotărăsc în mare măsură soarta celor din ring; mă așteptam să fie puțin favorizat, fiind boxeurul țării gazdă, dar așteptările mele au fost depășite și el este campionul oficial”.

Vizibil afectat încă, Juratoni ne vorbește despre planurile sale de viitor: ” Este a doua mare mare dezamăgire după acel meci de la olimpiadă, în care m-am simțit neîndereptațit. Știți în box este multă muncă, sacrificii, pe care nu le poți depăși dacă nu ți se respectă munca, de aceea mă gândesc serios să trec la profesioniști. Nu este îndeajuns să credem în talentul sportivilor noștrii și să le cerem să fie cei mai buni în lume dacă nu le oferim condiții adecvate. Este greu să te bați cu cei mai tari când esti tratat la tine acasă ca un nimeni. Îmi doresc mai mult decât orice să câștig titlul olimpic și mondial, pentru România și pentru Dinamo, clubul meu, dar am nevoie să mi se respecte munca, prin a-mi oferi condiții mai bune”.

Citeşte mai mult... [Box – Interviu cu Bogdan Juratoni]
 
La multi ani, Viorica Susanu!

Viorica_Susanu__aniversarePentru că C.S. Dinamo București își respectă valorile, astăzi 29 octombrie 2013, îi urăm pe această cale ”La mulți ani și fericire!” multiplei campioane olimpice Viorica Susanu care împlinește vârsta de 38 ani. 

Viorica Susanu, născută la 29 octombrie 1975 în Galați, este una dintre cele mai titrate canotoare din lume.  A cucerit 4 medalii olimpice de aur si una de bronz, după cum urmează:  

 2000: JO Sydney, medaliată cu  aur la 8+1

 2004: JO Atena, medaliată cu aur la 2 rame si 8+1

 2008: JO Beijing, medaliată cu aur la 2 rame

 2008: JO Beijing, medaliată cu bronz la 8+1

 Campionatele Mondiale, în perioada 1997 – 2012, a câștigat 5 medalii de aur, 3 de argint și 3 de bronz.

La Campionatele Europene, a cștigat 3 medalii de aur.

Palmaresul lui Viorica Susanu poate continua cu alte zeci de medali naționale și internaționale, dar întorcându-ne în prezent trebuie să adăugăm la minunatele sale realizări și faptul că are o minunăție de fetiță în vârstă de 3 ani și este deține funcția de șef serviciu instruire în cadrul C.S.Dinamo București.

La mulți ani Viorica Susanu! Din partea colegilor tăi și a tuturor  celor care au fost mândri că sunt Români de câte ori a cântat imnul național pentru tine, la cele mai puternice competiții din lume.

CS Dinamo Bucureşti, 29 octombrie 2013, ora 830

 
Gimnastica - Finala campionatului national individual la juniori 2013

Gimnastica_18Oraşul Oneşti a găzduit în perioada 24-26.10.2013 - Finala campionatului naţional individual la juniori 3,2,1

Rezultatele:

Locul 1-Butuc Anda-individ compus, Vulcan Dora-sărituri, Tudorache Paula -paralele ,Stoica Andra-sol.

Loc 2-Butuc Anda-barnă, Tudorache Paula -indiv compus, Stoica Andra -sarituri, Butuc Anda-paralele.

Loc 3-Stoica Andra-barnă,Tudorache Paula -sarituri, Tudorache Paula-bârnă, Tudorache Paula - sol, Vulcan Dora-sol.

Antrenoarea secţiei de gimnastică a C.S. Dinamo Bucureşti, Anca Drăghici a declarat în exclusivitate pentru site-ul www.csdinamo.ro„A fost o competiţie foarte grea, multe din exercitiile sportivelor noastre fiind de nivel internaţional. Sportivele noastre au fost printre cele mai bune componente ale loturilor, reuşind execuţii foarte bune de o dificultate mare. Sutem preocupaţi în prezent de însuşirea a câtor mai multe elemente noi cu dificultate crescută,  gândindu-ne de pe acum la campoinatele europene de juniori”.

Autorul articolului: George Vescan. Foto: Mihai Neacşu - CS Dinamo, 29 octombrie 2013, ora 830

 
<< Început < Anterior 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 Următor > Sfârşit >>

Pagina 542 din 659

Program Competitional

Săptămâna 28 noiembrie – 4 decembrie

Handbal. Machineseeker EHF Champions League (etapa 8), 1 decembrie, ora 19:45: Orlen Wisla Plock (Polonia) – Dinamo

Handbal. Liga Națională (etapa 14), 4 decembrie, ora 12:00: Dinamo – ACS HC Buzău. Sala Dinamo

Baschet. Liga Națională (etapa 8), 2 decembrie, ora 20:00: Dinamo – Steaua. Sala Dinamo

Fotbal. Liga 3, seria 4 (etapa 15), 3 decembrie, ora 14:00: CS Dinamo – Real Bradu. Stadion Dinamo

Rugby. Liga Națională (finala mică), 4 decembrie, ora 11:00: Dinamo – SCM USV Timișoara. Stadion Arcul de Triumf

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 8), 3 decembrie, ora 16:00: Dinamo – CS Unirea Dej. Sala Dinamo

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 8), 3 decembrie, ora 18:00: CSM Volei Alba Blaj – Dinamo

Polo. Superliga (etapa 8), 5 decembrie, ora 20:00: Politehnica Cluj-Napoca – Dinamo

Haltere. Campionatul Mondial, 4-14 decembrie, Columbia

Inot. Campionatul Național de poliatlon – copii, 1-4 decembrie, Târgu Mureș

Tir. Finala Cupei Mondiale – Cupa Președintelui, 28 noiembrie – 4 decembrie, Cairo (Egipt)

Bilete sezon 2022-2023

Agrement Natație

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

AGREMENT ÎNOT

În ziua de sâmbătă, 26 noiembrie a.c., bazinul acoperit Anatolie Grințescu Dinamo este rezervat pentru activități competiționale, motiv pentru care nu se vor desfășura ore de agrement.

 

De asemenea, în perioada 30.11 -02.12.2022, nu se vor desfășura ore de agrement în bazinul acoperit Anatolie Grințescu Dinamo, având în vedere zilele libere cu ocazia celor două sărbători legale, de Sf. Andrei și de Ziua Națională a României, precum și a zilei de 2 decembrie, declarată zi liberă cu recuperare.


Vizitatori online

Avem 329 vizitatori online

MCL2022_Web_740x370px

300821_ehfTV_Web_178x156px

CLM2022_FINAL4_Web_740x370_px