Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home

Social Media / ne găsiți și aici

facebook

instagram

twitterDavid Popovici - înotătorul anului 2022 în lume

20211124_David_Popovici__foto__15

ACADEMIILE CS DINAMO

Fotbal
Polo
Tenis
Dans_Sportiv
Handbal

 

PARTENERI CS DINAMO

logo_Baumit-1
Sigla_Erbasu

sigl-delta-noua._CU_ROSU_1

SIGLA_SUPERBET

logo-bucovinaRO-sete-de-echilibru-copy-cu-alb

measport-png

ivascular

Sigla_PWS-1

sigla_noua_med_KKK-1

Kelme_romania

logo-Copy-2

Ghid informare

Ghid_informare_cetateni
Clubului Sportiv Dinamo Bucureşti i s-a decernat Trofeul Pierre de Coubertin

PCCu ocazia meciului de handbal C.S. Dinamo - MKB Veszprem, organizat în memoria lui  Marian Cozma, domnul Alin Petrache vicepreşetinte al C.O.S.R. a înmânat doamnei Elisabeta Lipă, președinte al C.S.Dinamo Bucureşti, Trofeul Pierre de Coubertin din partea Comitetului Olimpic Internațional.

Doamna președinte Elisabeta Lipă a explicat pentru site-ul nostru, motivul pentru care Clubului Sportiv Dinamo București i s-a decernat Trofeul Pierre de Coubertin: „Trofeul pe care Comitetul Olimpic Internațional l-a acordat clubului nostru este cea mai înaltă distincţie pe care o poate obține un club sportiv, pentru recunoașterea meritelor sportive de-a lungul anilor. Munca, implicarea și rezultatele obținute de sportivii, antrenorii și specialiștii Clubului Sportiv Dinamo de-a lungul deceniilor, reprezintă valorile pe care Comitetul Olimpic Internațional a dorit să le onoreze. Cu acestă ocazie transmit felicitările mele tuturor celor care au contribuit la recunoaşterea Clubului Sportiv Dinamo Bucureşti în elita sportului mondial”.

 
Karate - Campionatul Mondial de Karate Goju-Ryu WGKF, 2013

Nitu_ClaudiaCape Town, al doilea oraș ca mărime al Africii de Sud, a găzduit Campionatul Mondial de Karate, competiție ce s-a desfășurat în perioada 9-16 septembrie. Echipa feminină a României a câștigat titlul suprem, învingând în finală selecționata Germaniei.

Lotul României a avut următoarea componență: Claudia Nițu (Dinamo), Mădălina Ștefan (Steaua) și Boga Adriana ( Sportul Studențesc ). Sportiva dinamovistă are 28 de ani și este multiplă campioană europeană și mondială.

Reamintim ca WKF (Word Karate Federation) este recunoscută de C.I.O., fiind înființată în anul 1990. WKF  organizeaza competiții la patru stiluri: Sotokan, Sito Ryu, Goju Ryu, Wada Ryu, și la open, Kumite (lupta propriuzisa), diferemțele existând doar la Kata. Claudia a câștigat o medalie de bronz la individual și la Campionatul Mondial  WKF  din Finlanda (Tampere), în anul 2008.

În acest moment Nițu Claudia este în topul mondial, în primi cinci sportivi. Trebuie să amintim și pe antrenorii care o pregătesc pe Claudia, precum și întreg lotul dinamovist: profesor Vasile Manea și Traian Iancu , oameni de o modestie aparte, care de ani buni au facut din acest sport nu numai o profesie dar și o pasiune.

Autorul articolului și foto: Mihai Neacșu – CS Dinamo, 16 septembrie 2013, ora 2300

 

 
Atletism - Jocurile Francofoniei 2013

Aruncare_discNisa a fost, pentru zece zile, capitala mondială a francofoniei , prilej cu care au avut loc și Jocurile Mondiale ale Francofoniei (6-15 septembrie ) ajunse la a VII a ediție. România s-a numărat printre protagonistele întrecerilor atletice, cucerind nu mai puțin de 23 medalii (9 de aur, 10 de argint și 4 de bronz).

Sportivii Clubului Dinamo Bucureşti au obţinut la această competiţie 2 medalii de aur şi una de argint. Sergiu Ursu a câştigat aurul la disc, cu o aruncare de 62,87 m. Ancuţa Bobocel a concurat în proba de 3000 m obstacole pe care a câştigat-o cu timpul de 9.46,82.

La săritura în înălțime, sportivul dinamovist Mihai Donisan a sărit 2,30m, aceeași înălțime sărind  şi Michael Hanary (Franţa) şi Derek Dronin (Canada). Cu toate acestea, în ierarhia finală a probei, primul loc a fost ocupat de canadianul Dronin, Mihai Donisan şi-a adjudecat poziţia a 2-a iar Hanary s-a clasat al treilea, departajarea stabilindu-se în funcţie de numărul încercărilor nereuşite din concurs.

Autorul articolului și foto: Mihai Neacșu – CS Dinamo, 16 septembrie 2013, ora 2245

 
Natatie - Campionatul European de Inot al Politistilor, 2013

Natatie1În perioada 10-14 septembrie s-a desfășurat la Dnepropetrovsk (Ucraina), a XIV-a ediție a Campionatului European de Înot al Polițiștilor. La această competiție România a fost reprezentată de patru înotători, angajați ai Poliției Române: Dragoș Ungureanu, Valentin Lupu, Angelo Belciugan și sportiva dinamovistă Ionela Cozma.

Ca și la ediția precedentă, desfașurată în Spania, Ionela a câștigat trei medalii: aur la 50m liber (cu timpul de 26,49) și la 100m liber (cu timpul de 58,07 ) și argint la 400m liber (cu timpul de 4.31,27).

La această competiție au participat sportivi din 14 țări iar România, prin medaliile Ionelei, a ocupat locul 4 pe națiuni. Locul I a fost câștigat de reprezentativa Ukrainei (13 medalii de aur, 16 de argint și 7 de bronz), locul II a fost ocupat de Germania (12 medalii de aur, 15 de argint și 11de bronz) iar locul III a fost adjudecat de Rusia (2 medalii de aur, 5 de argint și 8 de bronz).

Autorul articolului și foto: Mihai Neacșu – CS Dinamo, 16 septembrie 2013, ora 2230

 
Handbal - Liga nationala 2013-2014, etapa 1

CS Potaissa Turda vs. Dinamo București: 28-28 (13-13)

În acest weekend a început o nouă ediție a Ligii naționale de handbal masculin, care aliniază la start un număr de 12 echipe între care se numără și Dinamo București. Echipa noastră intră în competiție cu un lot complet diferit față de cel folosit în ediția trecută, cu o valoare în mod cert superioară și de la care așteptăm să confirme speranțele noatre și ale fanilor dinamoviști.

Rezultaul de egalitate înregistrat de echipa noastră în prima etapă este unul pozitiv având în vedere că a fost obținut într-o partidă disputată în deplasare, în fața unei formații cotate cu mult mai multe șanse pentru o clasare mai bună în clasamentul competiției: Potaissa Turda. Partida s-a derulat într-o notă de echilibru de la un capăt la altul, lucru demonstrat nu doar de scorul final, ci și de cel la pauză când a fost tot egal (13-13). Putem spune că a fost singurul rezultat discordant al etapei, față de cele înregistrate în celelalte partide disputate în acest weekend în care favoritele au jucat acasă și au obținut, fără excepție, victorii. Bineînțeles, vedeta etapei a fost partida derby dintre Știința Bacău și U Bucovina Suceava și care s-a încheiat, de asemenea, cu victoria gazdelor din Bacău.

Sâmbăta viitoare, în etapa a 2-a a campionatului, Dinamo va evolua acasă unde va primi vizita formației Poli Timișoara, ocupanta locului 7 la finalul sezonului regulat al ediției trecute a Ligii.

Autorul articolului: Florin Nan - CS Dinamo, 15 septembrie 2013, ora 2145


 
Canotaj - Campionatul Balcanic de juniori, Beograd (Serbia), 5-8 septembrie 2013

7561297e10121877acb331cb487bb5b0Loturile Naționale de Canotaj - juniori au adus un număr inedit de medalii: 14 de aur din 20 posibile, una de argint și 3 de bronz.

Săptămâna trecută, în frumoasa bază nautică Ada Ciganlija din Beograd, s-a desfășurat Campionatul Balcanic pentru juniori. Delegația României a câștigat detașat primul loc pe națiuni și primul loc în clasamentul general.

Despre acest succes doamna președinte Elisabeta Lipă a precizat următoarele: Câștigarea primului loc pe națiuni la juniori cât și la tineret este rodul unui program la care eu am ținut foarte mult și ale cărui rezultate se văd acum, după câțiva ani. Rezultatul juniorilor și al tineretului arată că avem viitor frumos în canotaj”.

Antrenorul federal Dorin Alupei, a explicat în continuare, despre culisele acestor rezultate minunate: ”Sunt în derulare trei programe, care urmăresc  selecția și creșterea performanței juniorilor și care au contribuit categoric la obtinerea rezultatelor actuale:

- primul program este axat pe dezvoltarea centrelor de juniori II, sub finanțarea Federației Române de Canotaj. A început în anul 2005, de la un numar de 12 sportivi, și s-a ajuns în anul 2012 undeva la 100 de sportivi finanțați;

-al doilea program, finanțat de Comitetul Olimpic și Sportiv Român, prin C.N.O.P.J., se derulează prin Federația Română de Canotaj și are ca obiect susținerea unui numar de 63 de canotori.

- iar al treilea program, început în 2013 sub denumirea  “Pierre de Coubertain”, este  finanțat de către Ministerul Tineretului și Sportului și se adresează zonei de selecție și inițiere în canotaj”.

Autorul articolului: George Vescan. Foto: Mihai Neacșu - CS Dinamo, 14 septembrie 2013, ora 900

 
<< Început < Anterior 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 Următor > Sfârşit >>

Pagina 547 din 657

Program Competitional

6-12 februarie 2023

Handbal. Machineseeker EHF Champions League (etapa 11), 8 februarie, ora 21:45 (ora României): FC Porto – Dinamo

Handbal. Liga Națională (etapa 17), 10 februarie, ora 17:30: Dinamo – CSm Odorheiu Secuiesc. Sala Dinamo. În direct la ProArena

Polo. Campionatul Național feminin Suzuki (turneul 4), 10-12 februarie, București (Bazinul Steaua)

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 17), 11 februarie, ora 14:00: Dinamo – CSM Suceava. Sala Dinamo

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 17), 11 februarie, ora 17:30: Dinamo – CSO Voluntari. Sala Dinamo

Atletism. Campionatul Național de probe combinate, 11-12 februarie, București

Judo. Campionatul Național U18, 10-12 februarie, Craiova

Scrimă. Cupa Mondială – Varșovia sabie masculin, 10-12 februarie, Polonia

Bilete sezon 2022-2023

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Vizitatori online

Avem 275 vizitatori online

MCL2022_Web_740x370px

300821_ehfTV_Web_178x156px

CLM2022_FINAL4_Web_740x370_px