Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home

Social Media / ne găsiți și aici

facebook

instagram

twitterDavid Popovici - înotătorul anului 2022 în lume

20211124_David_Popovici__foto__15

ACADEMIILE CS DINAMO

Fotbal
Polo
Tenis
Dans_Sportiv
Handbal

 

PARTENERI CS DINAMO

logo_Baumit-1
Sigla_Erbasu

sigl-delta-noua._CU_ROSU_1

SIGLA_SUPERBET

logo-bucovinaRO-sete-de-echilibru-copy-cu-alb

measport-png

ivascular

Sigla_PWS-1

sigla_noua_med_KKK-1

Kelme_romania

logo-Copy-2

Ghid informare

Ghid_informare_cetateni
Volei feminin – invitatie la CEV Champions League 2014, Grupa C, partida nr. 3

AfisMiercuri 27 noiembrie, cu începere de la ora 1900, Sala polivalenta DINAMO va găzdui partida cu numărul trei din actuala ediție a Volleyball Champions League, dintre formațiile Dinamo Romprest și Gent Dames (Belgia).

Este cel mai important eveniment sportiv găzduit în acest an de noua sală polivalentă din Complexul Sportiv Dinamo, având în vedere faptul că Dinamo Romprest evoluează în cea mai importantă competiţie europeană intercluburi.

Iubitorii acestui sport sunt invitați să vină la un meci care sigur se va ridica la nivelul așteptărilor lor, dar și pentru a încuraja fetele noastre care credem că  au prima şansă la câștigarea acestei partide.

Accesul spectatorilor la eveniment este liber.

Autorul articolului: Mihai Neacşu - CS Dinamo, 22 noiembrie 2013, ora 1100

 
Performanţele feminine - un simbol al respectului de sine

Editorial de Elisabeta Lipă

LIPA_la_CSNMAm fost invitată, de curând, la o acțiune a Confederaţiei Sindicale Naţionale Meridian în cadrul programului "Împreună pentru dezvoltarea dialogului social în România", pe tema "Egalitatea în drepturi a femeilor". Subiectul m-a surprins la prima vedere, crezând că nu mai este de actualitate, dar la insistențele d-lui Ioan Popescu președintele C. S. N. Meridian, am acceptat invitația.

În sală erau câteva sute de femei din toată țara și din toate mediile sociale. Problematica expusă a fost complexă, de la faptul că angajatorii preferă bărbații și până la faptul că femeilor li se promovează în conştiinţa socială (în majoritatea emisiunilor de divertisment), imaginea femeii ca obiect sexual, ca fiinţă frivolă, preocupată doar de aspectul său estetic, femeia ca fiinţă frumoasă, dar mai puţin inteligentă.

Toate aceste subiecte m-au făcut să mă gândesc la faptul că femeile trebuie să se respecte pe ele însele în egală masură cu respectul pe care îl așteaptă din exterior. Și au destule motive să se respecte, atâta timp cât luptă să-și realizeze obiectivele prin muncă, seriozitate și inteligență.

Am fost întrebată de multe ori, de ce avem unele ramuri sportive în care fetele  dețin supremația în comparație cu băieții. Este cazul, după cum se știe, al: canotoarelor, gimnastelor, handbalistelor și în ultimul timp al judocanelor si luptătoarelor. Acestea sunt sporturi deosebit de grele, în care implicarea trebuie să fie 100%,  și se pare că româncele știu încă de tinere ce își doresc de la viață, motivația de autorealizare fiind probabil mai puternică decât a băieților. Este posibil ca sportivele noastre sa fie mai mândre și lipsite de complexe în fața altora din ţările, aşa zise, dezvoltate.

Un lucru este clar, respectul nu poate fi cerșit și nici impus. Respectul de sine vine din realizările zilnice, din bucuria lucrului bine făcut și mai ales atunci când ști cine ești și ce vrei de la viață. Succesul sau realizările zilnice sunt strâns legate de respectul pe care ți-l acorzi.

A te respecta înseamnă ați susține principiile și cuvântul dat, a face ceva zilnic în direcția scopurilor propuse, înseamnă încrederea că te poți descurca în orice situație, că ești responsabilă de progresul tău. 

Respectul de sine atrage respectul social.

CS Dinamo, 21 noiembrie 2013, ora 2230

 
Handbal - Liga nationala 2013-2014, etapa a 10-a

Un articol de Florin Vasiliu

Știința Municipal Dedeman Bacău-Dinamo București: 35-21 (16-12)

Etapa cu numărul X a Ligii Naționale de handbal a pus faţă în faţă ocupantele locurilor IV (Știința Bacău) şi III (Dinamo București). Din păcate pentru băieții noştri, vicecampioana României  s-a dovedit a fi un adversar mult prea puternic, care a depășit momentele de criză şi nu degeaba şi-a anunțat ca obiectiv câștigarea campionatului în acest sezon.

În faţa unui public care a umplut până la refuz Sala Sporturilor din Bacău şi care şi-a încurajat frenetic favoriții, dinamoviștii au început curajos şi au reușit să conducă cu două goluri, 5-3, în minutul 10. Simţind că ceva este în neregulă, antrenorul Bacăului şi selecționerul echipei naționale, Eliodor Voica, cere time out şi îşi reorganizează elevii. Astfel, în minutul 13, torpila fostului dinamovist, georgianul Rusia, aduce în avantaj pentru prima dată formația gazdă, care avea să nu mai cedeze inițiativa până la finalul partidei. După a doua eliminare de două minute a lui Chiruţ, dinamoviștii au pierdut ritmul cu adversarul şi numai intervențiile lui Dragomir au făcut ca scorul la pauză să fie dor 16-12 pentru gazde.

Evoluția scorului în prima repriză a fost următoarea: 3-5 (min. 10); 6-5 (min. 13); 10-8 (min. 17); 13-10 (min. 20); 14-11 (min. 27); 16-12 (min. 30).

Citeşte mai mult... [Handbal - Liga nationala 2013-2014, etapa a 10-a]
 
Handbal - Liga nationala 2013-2014, avancronica etapei a 10-a

Știința Municipal Dedeman Bacău - Dinamo București

Miercuri, 20 noiembrie 2013, cu începere de la ora 1800, Sala Sporturilor din Bacău găzduieşte meciul dintre Știința Municipal Dedeman Bacău (locul IV) şi Dinamo București (locul III) din cadrul etapei cu numărul X a Ligii Naționale de handbal.

Eliodor Voica nu are nicio indisponibilitate în lot pentru aceasta partidă iar la Dinamo revine Răzvan Răpciugă, dar lipsește în continuare Savenco, care mai are de ispășit două etape de suspendare. Chiar dacă întâlnesc vicecampioana României, băieții noștri sunt hotărați să obţină puncte din această deplasare. Noi le urăm multă baftă! Forţa Dinamo!

Autorul articolului: Florin Vasiliu - CS Dinamo, 19 noiembrie 2013, ora 2300

 
Judo - Campionatul European de tineret 15-17.11.2013 - Sofia, Bulgaria

CE2013_2Judoka dinamovistă Loredana Ohâi a câștigat titlul european la categoria 57 Kg.

Sportiva C.S.Dinamo București, Loredana Ohâi și-a confirmat încă odată talentul și a demonstrat calitatea școlii românești de judo, condusă de antrenorul Florin Bercean. Loredana a câștigat medalia de aur într-o manieră categorică, în toate confruntările pe care le-a avut în grupe, chiar și în finală a câștigat înainte de limită, prin Ipon, în fața franțuzoaicei. 

Este de remarcat faptul că Loredana Ohâi fiind născută în 1992, va participa și anul viitor la campionatele europene și mondiale de tineret.

Antrenorul secției de judo a C.S.Dinamo București, Dragoș Bolbose ne-a declarat: „Succesul Loredananei se datorează și faptului că este la aceeași categorie (57 kg) cu Corina Căprioriu, concurența de calitate întodeauna rezultă progres. Se pare că avem șanse mari la Jocurile Olimpice din 2016, cu aceste două sportive. La sfârșitul acestei săptămâni Corina Căprioriu și Loredana Ohâi vor participa la Abu Dhabi în Emiratele Arabe la un Grand Slam, unde se va premia cu 6000 euro locul I, 4000 euro locul II și cu 3000 euro locul III. La acestă competiție vor participa primii 12 judoka din lume, la fiecare categorie. Sper ca Loredana Ohâi să aibă timp pentru a se reface, în acest scurt timp de nici o săptămâne și să concureze la devărata ei valoare”.

Autorul articolului: George Vescan. Foto: Mihai Neacșu - CS Dinamo, 18 noiembrie 2013, ora 2330

 
Handbal - Liga nationala 2013-2014, etapa a 9-a

Un articol de Florin Vasiliu

Handbal_E9_2013Dinamo Bucureşti – H.C. Minaur Baia Mare: 31-23 (10-10)

Etapa cu numărul IX a programat în sala Dinamo o partidă deosebit de atractivă între Dinamo București şi HC Minaur Baia Mare, două formaţii care au ca obiectiv revenirea în elita handbalului românesc şi european. Proaspăt promovaţi în Liga Națională, băimărenii, sub conducerea reputatului antrenor Gheorghe Covaciu (un fost jucător de excepție al Minaurului cu care a câștigat în anii 1985 şi1986 cupa I.H.F.), au venit în Capitală hotărați să câștige cele trei puncte puse în joc, mizând probabil şi pe faptul că dinamoviștii erau puțin descumpăniți după jocul de la Constanţa. Bine sfătuiți de staff-ul tehnic, băieții noștri au abordat serios meciul, care nu a fost unul deloc facil chiar dacă adversarul ocupă locul 9 în momentul de faţă.

Echipa băimăreană, una robustă şi destul de experimentată (Grasu şi Irimuş sunt componenți ai echipei naționale unde au avut evoluții apreciate de specialiști) a pus reale probleme alb-roșilor şi astfel, la pauză, scorul era egal 10-10. Jocul în prima repriză a fost unul echilibrat, însă cu multe inexactităţi şi de o parte şi de cealaltă. Mai bine intrați în joc, dinamoviștii au condus ostilitățile, dar s-au văzut egalați în minutul 14 (5-5). A fost o repriză foarte bună a portarilor atât Irimuş (Minaur) cât şi Makaria (Dinamo) având intervenții providențiale pentru echipele lor. Deşi au fost la cârma jocului, gazdele s-au văzut egalate din nou la 10, scor cu care s-a intrat la vestiare. Iată şi evoluția scorului în prima repriză: 2-0 în min. 4; 4-2 în min. 10; 5-5 în min. 14; 9-7 în min. 20; 9-9 în min. 25; 10-10 în min. 28.

Citeşte mai mult... [Handbal - Liga nationala 2013-2014, etapa a 9-a]
 
<< Început < Anterior 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 Următor > Sfârşit >>

Pagina 549 din 670

Program Competitional

25 septembrie - 01 octombrie 2023

Fotbal. Cupa României, marți 26 septembrie, ora 21:00: Dinamo 1948 - FCU Craiova. Arena națională

Fotbal. Liga 1 (etapa 11), vineri, 29 septembrie, ora 21:00: Oțelul Galați - Dinamo 1948

Baschet. Liga Națională (etapa 2), sâmbătă, 30 septembrie: CSM Galați - CS Dinamo Bucuresti

Fotbal. Liga 3 (etapa 6), vineri, 29 septembrie, ora 17:00: CS Dinamo - Aro Muscelul Câmpulung. Stadion Dinamo

Polo. Superliga (etapa 1), 30 septembrie, ora 11:00: Dinamo – Politehnica Cluj-Napoca. Bazinul Tolea Grințescu Dinamo

Rugby. Liga Națională (faza II, etapa 7), sâmbătă 30 septembrie, ora 11:00: Dinamo – SCM USV Timișoara

Volei masculin. Meci de prezentare, sâmbătă 30 septembrie, ora 18:00: Dinamo – Steaua. Sala Dinamo

Handbal. Liga Națională (etapa 6), sâmbătă 30 septembrie, ora 13:00: SCM Politehnica Timișoara - Dinamo

Bilete sezon 2023-2024

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Vizitatori online

Avem 268 vizitatori online

elm2223_seasonal_webbanners_178x156

300821_ehfTV_Web_178x156px

ELM2223_FINALS_WebBanners_178x156