Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home

Social Media / ne găsiți și aici

facebook

instagram

twitter



David Popovici - înotătorul anului 2022 în lume

20211124_David_Popovici__foto__15

ACADEMIILE CS DINAMO

Fotbal
Polo
Tenis
Dans_Sportiv
Handbal

 

PARTENERI CS DINAMO

logo_Baumit-1
Sigla_Erbasu

sigl-delta-noua._CU_ROSU_1

SIGLA_SUPERBET

logo-bucovinaRO-sete-de-echilibru-copy-cu-alb

measport-png

ivascular

Sigla_PWS-1

sigla_noua_med_KKK-1

Kelme_romania

logo-Copy-2

Ghid informare

Ghid_informare_cetateni
Box - Campionatele Europene de la Minsk, 2013

Juratoni__Bogdan__CE_cadeti_2

Interviu cu Georghe Napoleon, antrenorul lui Bogdan Juratoni

Dupa 15 ani de la câștigarea titlului european de către Dorel Simion, un alt dinamovist Biogdan Juratoni deschide drumul spre noi medalii internaționale.  Pugilistul român Bogdan Juratoni a boxat ecepțional în finală împotriva irlandezului Jason Quigley, dar se pare că boxeuri români sunt nevoiți să câștige de o manieră categorică pentru a fi siguri de victorie. Scorul pe reprize a fost: 30-27 în prima rundă, 28-29 în a doua, 29-28 în a treia. Medaliile de bronz au revenit ungurului Zoltan Harcsa şi ucraineanului Evgheni Hîtrov.

Dorim să aflăm în exclusivitate mai multe amănunte de la antrenorul Gheorghe Napoleon, alături de care Bogdan Juratonii a avut cele mai mari performanțe.

George Vescan: Domnule antrenor Gherghe Napoleon, ce înseamnă acestă medalie de argint pentru boxul românesc din prezent?

Gheorghe Napoleon: Având în vedere lipsa performanțelor din boxul românesc din ultimul deceniu, rezultatul lui Bogdan este o mare realizare care a bucurat pe toată lumea din țara nostră. Lipsa rezultatelor la nivel internațional se poate vedea și la celelalte sporturi care altădată performau. Din nefericire nu mai vin copiii să facă sport, au alte preocupări și tentații. Iar alte cauze datorită cărora marile rezultate ne-au ocolit mai sunt și lipsa unei mentalități moderne a multor antrenori, metode și susținere materială adecvată obiectivelor dorite. 

Citeşte mai mult... [Box - Campionatele Europene de la Minsk, 2013]
 
Canotaj - Campionatul European - seniori – Sevilla, 31 mai-2 iunie 2013

Cursa_8plus1___01UPDATE (2 iunie 2013): Ziua finalelor Campionatului European a adus multă satisfacție pentru delegația României: 3 medalii (2 de aur și una de argint) au fost câștigate de echipajele noastre de dublu rame feminin, 8+1 feminin, respectiv de 4 rame fără cârmaci masculin. Echipajul de două rame a fost unul integral dinamovist (Cristina Grigoraș și Andreea Boghian), în cel de 8+1 au fost prezente nu mai puțin de 5 dinamoviste (Roxana Cogianu, Ioana Crăciun, Cristina Grigoraș, Irina Dorneanu, Cristina Ilie, Andreea Boghian, Camelia Lupaşcu) iar în cel masculin au fost prezenți și 2 dinamoviști care vor veni cu medaliile de argint acasă (Marius Cozmiuc și George Palamariu).

La finalul competiției dinamovista Camelia Lupașcu a declarat pentru site-ul nostru: ”Este un început bun, fiind prima competitie. Ne dă încredere acest rezultat, în prezent este dovada muncii noastre si asta ne dă putere să ne antrenam pentru Campionatul Mondial”.

Citeşte mai mult... [Canotaj - Campionatul European - seniori – Sevilla, 31 mai-2 iunie 2013]
 
Clubul Sportiv Dinamo Bucuresti, la 65 de ani!

Joi, 30 mai, s-a desfășurat Gala "Dinamo - 65 de ani", in noua Sala Polivalenta Dinamo, inaugurata in aceeasi zi.

Aniversare_03La eveniment au participat numeroase personalitati marcante ale vietii sportive precum si a celei politice din Romania, începând cu premierul Victor Ponta - într-o dublă calitate: de Prim Ministru și de fost sportiv de performanță (jucător de baschet) -, vicepremierul Liviu Dragnea, ministrul afacerilor interne Radu Stroe, ministrul tineretului și sportului Nicolae Bănicioiu, alți actuali și foști demnitari de rang înalt din Guvern. De asemenea, de la eveniment nu au lipsit nume mari ale sportului, în special legende ale sportului dinamovist, cum ar fi: Leon Rotman, Ivan Patzaichin, Mircea Lucescu, Cornel Dinu, Georgeta Andrunache, Viorica Susanu, Doina Ignat, Carmen Bunaciu, Catalina Ponor, Florin Popescu, Marius Urzica, Mihai Covaliu, precum și alte personalități ale sportului, ca de exemplu Octavian Morariu (Președintele C.O.S.R.), Octavian Belu, Doina Meliinte, Carmen Tocală și mulți, mulți alții, alături de foști conducători ai clubului nostru sportiv, de actuali tehnicieni și sportivi dinamoviști, de presedinti de federații sportive, precum si de reprezentanti de marcă ai presei sportive.

Citeşte mai mult... [Clubul Sportiv Dinamo Bucuresti, la 65 de ani!]
 
Joi, 30 mai 2013, inauguram noua Sala Polivalenta a Clubului Sportiv Dinamo!

Cu ocazia aniversării a 65 de ani de la înființarea Clubului Sportiv Dinamo București, inaugurăm și noua Sală Polivalentă din Complexul nostru sportiv.

Mesajul doamnei Președinte Elisabeta LIPĂ

SalaMâine 30 mai 2013, începând cu orele 12.00, se va inaugura Sala Polivalentă DINAMO cu ocazia aniversării a 65 de ani de la înființarea Clubului Sportiv Dinamo București.

Sala Polivalentă DINAMO este cea mai spațioasă sală din București, destinată exclusiv sportului. Cu o capacitate de 2538 de locuri la care se adaugă 30 de locuri pentru persoane cu handicap şi 30 de locuri pentru însoţitori, având o suprafaţă de joc de 44/24 metri şi înalţimea de 12,5 metri sala poate găzdui întreceri sportive de nivel internaţional, îndeplinind toate standardele de omologare necesare competițiilor de handbal, volei și baschet.

Construirea Sălii Polivalente DINAMO a reprezentat un efort extraordinar care a început în anul 2008, fiind realizată în cadrul programului Săli de sport derulat de Compania Națională de Investiții, sub Autoritatea Ministerului Dezvoltarii Regionaleși Administrației Publice, și beneficiind de sprijinul Ministerului Afacerilor Interne cât și, mai ales,  al Guvernului României.   

Cu ocazia aniversării a 65 de ani de la înfințarea C.S.Dinamo și a inaugurării Sălii Polivalente DINAMO, sunt invitați suporterii dinamoviști care vor avea ocazia să facă cunoștință cu noul edificiu al sporturilor de sală, cât și pentru ocazia de a revedea glorii sportive, personalități din lumea sportului, filmul aniversar și nu în ultimul rând, demonstrații sportive.

Vă invităm să ne bucurăm împreună la acest deosebit eveniment!

Preşedinte C.S.Dinamo, Elisabeta Lipă - 29 mai 2013

 
Gala „DINAMO la 65 de ani” - joi, 30 mai, ora 12.00

Onoare prin performanta!

Tabl_DINAMO_modifIstoria unui om se numeste destin, nasterea si dezvoltarea unui club sportiv inseamna istorie si atunci cand se naste un domeniu, acesta creste impreuna cu oamenii sai.

Luna mai este luna Clubului Sportiv Dinamo Bucuresti fiindca aniverseaza 65 de ani. Actul de nastere al clubului a fost semnat intr-o cladire din strada Lipscani la data de 14 mai 1948. O simpa trecere in revista a celor mai stralucite victorii ne arata ca, numai la Jocurile Olimpice, sportivii dinamovisti au adus Romaniei 127 medalii (36 aur, 41 argint, 50 bronz) si 5 titluri olimpice, peste 2000 de medalii la Campionatele Mondiale si Europene.

Festivitatea aniversara se va desfasura in Complexul Sportiv Dinamo, din Stefan cel Mare, pe 30 mai 2013, la orele 12.00, in noua  Sala Polivalenta DINAMO, care va fi inaugurata cu aceasta ocazie, in prezenta ministrului M.A.I., domnul Radu Stroe.

 Invitaţi: campioni, oficialitati, reprezentanti ai institutiilor de stat, ai organizatiilor si federatiilor sportive, sponsori si  jurnalisti. Ivan Patzaichin, Emilia Lita, Ion Cernea, Ioana Tudoran, Argentina Menis, Nicu Ginga, Vasile Daba, Valentin Samungi, Dan Grecu, Carmen Bunaciu, Mircea Romascanu, Gunther Enescu, Leon Rotman, Cornel Penu, Ion Tiriac, Mircea Lucescu, Cornel Dinu, Mihai Covaliu, Marius Urzica,   sunt doar cateva dintre personalitatile din sport care au confirmat participarea la eveniment.

Vor fi prezenti, de asemenea, colaboratori si invitati din partea:  Ministerului Administraţiei şi Internelor, Ministerului Tineretului si Sportului, Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Agenţiei Naţionale Antidoping, Federaţiilor Sportive Naţionale. De asemenea printre invitati se vor numara: personalităţi ale vieţii politice şi publice, glorii ale sportului dinamovist – medaliaţi olimpici, mondiali şi continentali, persoane care şi-au desfăşurat activitatea de-a lungul anilor în cadrul C.S. DINAMO – preşedinţi, vicepreşedinţi, personal tehnico-administrativ, antrenori, sportivi, reprezentanţi ai unităţilor sportive; mass-media, parteneri si sponsori ai C.S.DINAMO.

Va asteptam sa fiti alaturi de noi si la acest important eveniment pentru comunitatea sportiva romaneasca.

 
Canotaj - Campionatul European de juniori, Minsk 2013

Şapte medalii dintre cele mai strălucitoare  şi patru de argint pentru sportivii români

Cursa_8plus1___01La Campionatele Europene de canotaj pentru juniori de la Minsk, desfăşurate în 25 – 26 mai au fost 27 de țări participante.  Canotorii români au cucerit şapte medalii de aur şi patru de argint, astfel urcând pe podium  toate probele la care au fost înscriși. România a caștigat detașat locul unu pe națiuni, urmată de Italia. Sportivii dinamoviși, descoperiți de antrenorul Viorel Talapan: Giorgiana Parascanu (8+1), Beatrice Parfenie (4x), Adrian Ilie (4x) și-au adus contribuția din plin la caștigarea medaliilor de aur în cadrul probelor la care au concurat.

Antrenorul federal Mișu Alupei a declarat următoarele la sfârșitul competiției: ”Este un rezultat excepțional, niciodată nu s-a mai câștigat la un campionat european sau mondial atâtea medalii de aur și argint. Participanții din celelalte țări au învățat în mod real imnul României. Mi-a plăcut atitudinea cu care au abordat această competiție. După ce s-a câștigat prima finală, toți ceilalți și-au dorit să o câștige și ei la rândul lor. Am văzut ambiție, dorință și multă bucurie la sfârșitul concursului. A fost o verificare reușită în perspectiva campionatului mondial din august. Vreau să îi mai felicit o dată și pe acestă cale”.

Citeşte mai mult... [Canotaj - Campionatul European de juniori, Minsk 2013]
 
<< Început < Anterior 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 Următor > Sfârşit >>

Pagina 551 din 656

Program Competitional

23-29 ianuarie 2023

Baschet. LNBM Mozzart (etapa 18), sâmbătă, 28 ianuarie, ora 18:30: Dinamo – ABC Athletic Constanța. Sala Dinamo

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 14), miercuri, 25 ianuarie, ora 19:00: FC Argeș - Dinamo

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 15), duminică, 29 ianuarie, ora 15:00: Dinamo – CSM Târgoviște. Sala Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 14), sâmbătă, 28 ianuarie, ora 14:00: Știința București – Dinamo. Arena Romsilva Știința București

Polo. Cupa României la feminin (turneul II), 27-29 ianuarie, Bazinul Otopeni

Tir. Cupa Mondială de la Jakarta, 28 ianuarie (pușcă 10 m feminin), Indonezia

Bilete sezon 2022-2023

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Vizitatori online

Avem 225 vizitatori online

MCL2022_Web_740x370px

300821_ehfTV_Web_178x156px

CLM2022_FINAL4_Web_740x370_px